|
|
#6451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 91
Jaka siara...przegralysmy z klasa mojego bylego.
W ogole eks sie caly czas na mnie gapil, nawet jak stal ze swoja laska;/
|
#6452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6453 |
|
Zadomowienie
|
w siate..;(
|
#6454 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na infie
![]() ale jest zadowolna, bo: z chemii miałam między 3 a 4, a byłam pewna, że poprawy mi nie zaliczy a tu zonk dostałam 4- - i na półrocze mam 4- z matmy miałam między 4 a 5, wzięła mnie do odpowiedzi i mam 5 na półrocze z polaka trzeba było jakiś mit przeczytać, a ja nie przeczytałam ![]() ale nie jedziemy za Ł., musze robić projekt z niemca o swojej przyszłości ![]() ehhh... moje oceny na półrocze i koniec roku (już zatwierdzone) geografia: bardzo dobry (na koniec roku ma być 6 )matematyka: bardzo dobry fizyka: dostateczny (na koniec ma być 4 )chemia: dobry- (na koniec ma być 5 )biologia: bardzo dobry (na koniec 6 by się przydało )polski: dobry (na koniec ma być 5 ) *historia: bardzo dobry informatyka: bardzo dobry niemiecki: dostateczny (jakimś cudem na koniec ma być 4 )wf: dobry (na koniec ma być 5 )technika: bardzo dobry --------- nie liczą się: angielski: dobry (chce mieć 5 )religia: dostateczny średnia na semestr: 4,36 na koniec roku musi być: 5,0 *z polskiego na semestr piątke mają 2 osoby, jedna ma 5- a w klasie jest osób 33
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
Edytowane przez Madzia14 Czas edycji: 2007-01-16 o 15:10 Powód: kilka poprawek ;)) |
|
|
|
#6455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne fotki Cytat:
był tam autor? kto to napisał? FRUTARIANIZM to jedzenie samych OWOCóW Niektórzy weganie rezygnują z gotowania warzyw i jedzą same na surowo czy jakos tak jak bede starsza to sie na to przerzuce bo i mniej roboty przy tym jest, wiec czemu nie ![]() Cytat:
dlatego wyrazy uznania ![]() Cytat:
![]() Maciek, Maćku co sie stao? ![]() Cytat:
![]() u mnie w szkole siatka wygląda tak: 3 na 3 dziewczyny na całym boisku i gra wygląda tak: serw (zepsuty) przejście serw (zepsuty) przejscie serw (UDAłO SIE XD! jesteś naszym mistrzem )nagle piłka spada na ziemie bo któraś sie jej przstraszyła xD ...serw (zepsuty..) przejscie... xD |
|||||
|
|
|
#6456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frutarianizm to już przesada ![]() Najlepszy jest wegetarianizm ![]() Czasem, kiedy ktoś mówi, że nie jada mięsa i że taki z niego super wegetarianin to mam taką minę --> Może dlatego, że tak kiedyś mówiła moja kumpela. Jednocześnie wcinając tosta z szynką ![]() Jestem wściekła. Nienawidzę babki od WOSu. Caya: Frutarianizm (lub fruktarianizm, fruitarianizm, fruktorianizm) - odmiana wegetarianizmu dopuszczająca spożywanie wyłącznie owoców i warzyw, których zerwanie nie powoduje śmierci rośliny. Nie akceptują spożywania np. marchwi czy sałaty. Frutarianizm to przeniesienie idei weganizmu na rośliny. Frutarianie zazwyczaj są też witarianiami. Najbardziej radykalni frutarianie jedzą tylko te owoce, które same spadły z drzewa. |
|
|
|
|
#6457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam sie .
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#6458 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
![]() kocham infe ![]() prosze panaaaa a możemy zrobić wolną lekcje, bo oceny trzeba wystawić ^^ ?pan: no możecie macie ode mnie tą lekcje my: dzię-ku-je-my *nie-wolna lekcja wygląda tak, że on coś zadaje, nam nie chce się tego robić i i tak robimy co chcemy
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#6459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak zwracam honor ale to kurcze dziwne bo czytałam inaczej! a poza tym klaudiaa, babka od matmy i facet od wf nie postawili mi i mojej psiółce 6 na sem ;| lol z matmy jestem najlepsza, w pierwszej klasie mnie lubiła a teraz jej sie odmieniło i juz nie mam 6 ;| a z wf mam 100% frekwencji. SORYYY :/ taa dzisiaj była siatka :P wiesz co ja przeżywam? nasz wuefista najchetniej by wział i wyszedł :PP straszne jazdy z nas mają nasi hmm... mężczyźni z klasy
|
|
|
|
|
#6460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko że teraz nigdy nie mamy same sali i musimy grac z chłopcami z naszej klasy albo z innymi klasami ;/ ja w ogole nienawidze w-fu a co do tych wszystkich wegetarianizmów to jesli bym się na któryś zdecydowala to tylko na cos takiego co sie nazywa semiwegetarianizm (o ile dobrze zapamietalam nazwe ), polega na tym ze sie nie je tylko czerwonego miesa (czyli ryby i drób można).
|
|
|
|
|
#6461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupach,zmęczyłam sie jak cholera i nic nie kupiłam
|
|
#6462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nie mam inf, uczyła mnie matematyczka, dlatego sie ciesze ![]() a inf w podstawówce to... paint, paint, paint, microsoft word :O xD, paint, paint paint xD uwierz mi, żygam rysowaniem w paincie xD a w gimnazjum excel Oo i word. masakra ile można sie 'uczyc' rysować? :O |
|
|
|
|
#6463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#6464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Ale oni nie lepsi .Skąd ja to znam... Godziny spędzone w sklepach i -NIC- ^^. Cytat:
... Fajnie Ci . Ja mam programowanie ...
|
||
|
|
|
#6465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas owszem w tym cały problem ![]() ![]() wyjęłaś mi to z ust ![]() ale jak Ty bedziesz miała w liceum inf to bedziesz coś umiała a ja owszem też, ale to jeśli chodzi o rysowanie kółek w paincie Cytat:
o jeszcze html był xD ale sorry tego to sie nauczyłam wiecej sama podczas przygody z blogowaniem ;p
|
||
|
|
|
#6466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reprezentacja dziewczyn (w tym ja) wygrały mecz 25 do 4, a reprezentacja chłopaków przegrała... Ponoć nieźle ciała dali .No zamierzam iść do klasy inf.-mat. ... Ale z programowania jestem zielona i nie wiem co mnie kręci w informatyce... Jedynie grafika.
|
|
|
|
|
#6467 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja słucham Tarkana
![]()
|
#6468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie umiałabym zrezygnować z kuciaka Cytat:
druga grupa ma co lekcje sprawdziany, pyta ich, robią strony internetowe miałaś exela w podstawówie ja tylko worda i painta ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#6469 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pracuje jeszcze w programach: C++ i Eli.
|
|
|
|
#6470 |
|
Wtajemniczenie
|
No i maluje sobie na czarno paznokietki
![]() ...muszę kupić sobie nowy lakier ...
|
#6471 |
|
Zadomowienie
|
zazdroszcze. My edukacje skonczylismy na excelu i wiadomosciach teoretycznych. Sama uczyłam się "programowania" w Logo Komeniuszu xDDD (na 6 to wymagała, a i tak mi nie postawila), sama nauczylam sie podstaw html, umiem zrobic strone internetowa w tym jezyku, wgrac ja na server itd. mnie tez najbardziej grafika pasjonuje w tym wszystkim. Ale zaspany dzien... wypilam kawe, ucze sie z histy, potem jeszcze niemiec - pk i biola - do odp. ide i jazda
|
#6472 |
|
Zakorzenienie
|
kurza twarz! z gegry dziś na 4 zaliczałam bo miałam tylko 2 oceny 3,4 :/ jakim mi odpalila sprawdzianem to ja dziękuje... z niemca jutro nie zalicze na 5 bo chora jestem
![]() ![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#6473 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w photoshopie, animation shopie, gifacie itp...
ale tylko w domu :/ szkoda że nie ma takiej infy gdzie zajmuje się tylko grafiką
|
|
|
|
#6474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym ze ona strzelala i po pol godzinie wyszla a ja wszystko sumiennie wyliczalam, 3ba mieć szczescie...
|
|
#6475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli masz dzień przeciwny do mojego ![]() a jeszcze jedno ![]() w październiku był taki MULTITEST z niemca, ogólnopolski konkurs, dziś babka czyta wyniki i mam 30 miejsce w kraju (a na semestr 3, dziwne nie...)jak oddawałyśmy ten plakat walentynkowy z niemca, wszyscy którzy widzieli mówili że ładnyy itp (fakt, wygląda słodko ) a kochana pani nawet nam nie podziękowała że od 3 lat ktoś się tym zajął ALE, gdyby to zrobiła inna dziewczyna-ulubienica to byłby cały wykład że powinniśmy braz przykład z Ani itp... gdzie tu sprawiedliwość?jak jechałyśmy za Ł, to zapytał sie, gdzie my tą koleżanke mamy (wczesniej kumpela mówiła, że jak coś to mamy mówić, że na generałów) no i przekonane, że to ulica mówimy, że na generałów... zrobił dziwną minę, dzwonimy do kumpeli, okazało się że to jest całe osiedle :/ a gdyby tego było mało, to Ł też na nim mieszka... siaraaaaaaaaaa ![]() wracamy autobusem i gadamy, kumpela przeklnęła a nieznajome babcie zaczęły wywód jaka ta dzisiejsza młdzież niegrzeczna, niewychowana i w ogóle ![]() a na nami siedział taki typ b.podobny do Ł, kumpela sie na niego spojrzała w tym samym momencie on, więc sie pewnie skapnął... a najlepsze jak kumpela wysiadała, na tym samym przystanku co ten typek... chyba z 5 razy sie odwrtócił, jakby sprawdzał czy ona go nie sledzi ![]() podsumowując: dzień pełen wrażeń
|
|
|
|
|
#6477 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ładny dzień miałaś Madziuchna
|
#6478 |
|
Zakorzenienie
|
ba
![]() fajny ![]() duzo się działo no i farta miałam
|
|
|
|
#6479 |
|
Zakorzenienie
|
ide nyny bo sie coraz gorzej czuje... pa dziewuszki
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#6480 |
|
Zadomowienie
|
nyny?
![]() xD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

to ty? 
był tam autor? kto to napisał?
dlatego wyrazy uznania 

?