|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Żabciu, też czytam ze łzami w oczach o Waszym szczęściu
Nikita my też kibicujemy Bika, jeszcze nigdy nie jadłam takiej zupy
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Bika ja jestem ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-06-13 o 18:02 |
||
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje, Kochana!!!! Zycze wielu pieknych wspolnych chwil, zdrowka i szybkiego powrotu do domku!!!
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek, ja wiem wiem, że wszystko robi się dla siebie, ale dla siebie nie jest dla mnie takie ważne, bo wiem że TŻ bardziej się ucieszy
w sensie wiem ze doceni a ja jak ja... jasne fajnie schudnąć ale, ja to bardzo łatwo mogę olać a jego aprobata będzie dla mnie motywacją ![]() Nikita, od kiedy zaczynasz masaże? już doczytałam super że tak szybko ![]() Aaby, ja wyszły żołądki? ![]() Gucia6, gospodarka u was pełną parą ![]() Tomalinko, dobrze że luteinka pomaga a na naleśniki z dżemem już biegnę ![]() Today, wyślę Ci mojego TŻ też na wychowanie bo czasem go też takie głupoty nachodzą żeby mu się przydało ![]() i nie pokazuj mi takich filmików ![]() Żabcia, dziękujemy za relacje, super że Dominiś zdrowy teraz na zdjęcia czekamy dobrze że się dobrze czujecie ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Nie uczyłam się do tej pory nic to już chyba nie będę
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() Cytat:
Kochana moje gratulacje!!!!!!!!!!! Cytat:
zdradzisz cos wiecej (masz jej plytke czy z neta??)ejjj normalnie tak kusisz tymi odwiedzinami ze normalnie zrobie Ci nalot!!!! hahahaha o matkoooooo padlam nie wiem o co chodzi ale nie dosc ze Tz wreczyl mi wczoraj "owy prezent" to na dodatek dostal ekstra robote (o czym powiedzial mi o tym dzis!!! ze od razu po pracy jedzie na fuche) to zarezerwowal nam stolik na sobote w barze na mecz i......zalatwil z moja mama ze ona uspi Maje!!! czizas zaczynam sie go bac ![]() aaa i chwale sie mam urlop 1-15 sierpien szkoda ze bedziemy siedziec w domu |
||
|
|
|
#2976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... sama bym to dzieco wziela i utulila... Cytat:
Cytat:
![]() natomiast jak juz sie ma dzieci, to zazwyczaj jest problem "co sie zrobi", kiedy dziecko bedzie chore... ehhh... mnie niedlugo czeka znow przechodzenie przez te problemy ![]() Cytat:
... a gospodarka u nas kwitnie i to calkiem... gospodarz ponoc zostanie dluzej w szpitalu... dzis bedziemy rozmawiac z jego synem jak rozwiazac sprawy plonow i kur (i jajek)
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzis z kolei obudzilo mnie krecenie w glowie, mdlosci i jakos slabo mi bylo... Od razu pomyslalam, ze jak tak jest codziennie w ciazy, to ja nie zachodze
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, to Wy macie życie jak w madrycie teraz
![]() Gucia6, ale ja wiem że mój zauważy, bo ona bardzo tęskni za moim 65. wiem, bo mi o tym debil przypomina kiedy zamierzasz wrócić do pracy? my też mamy kury wiem o czym piszesz a no ciekawe co wam syn powie, bo opiekować się bym mogła ale już zarządzać np. jakby sprzedawał jajka czy coś to by mi było głupio.Amani, ten tekst że nie zachodzisz mnie rozśmieszył no widzisz może u mnie też tak będzie, ale poczekamy zobaczymy jak to będzie jak już zacznę jakąś dietę. druga ręka opalona?
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie kto jest nastepny na liście
???Nie ma męża jest na szkoleniu ... a ja sama , smutno mi
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi mężuś często przystraja jedzonko serduszka i gwiazdki to już norma A tę zupkę to tak przystroił jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że będzie Emilka ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Mąż polazł do Biedronki i przyniósł mi rurki a tak go prosiłam, żeby nie kusił....... ale wiecie co, dostałam po nich zgagę ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Napisałam 2 sprawozdania z zajęć pozalekcyjnych pomału zamykam ten rok szkolny jeszcze nade mną wiszą świadectwa i oceny opisowe, ale to sobie chyba na weekend zostawię
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Bika
a ja się przyznaję,że mam stracha ale chce żeby malutka była już przy mnie ![]() To ja jako jedyna nie jadłam tych rurek ![]() a one poprawiaj humor ???bo jak tak to pójdę kupić bo dzisiaj nie jadłam nic słodkiego
|
|
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka dziś się dla mnie okazały za słodkie, ale humor na pewno poprawiają
jakby co, to jeszcze mam truskaweczki również zapraszam
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Butter
Tomalinko na słodkie powiadasz, żę cię ciągnie ![]() Egzamin raczej lipnie mi poszedł, ale zobaczymy. W sobotę mam ustny i koniec a wyniki jakoś ok 25 lipca. Today i tak trzymaj ![]() Zabcia takie omdlenia po porodzie to podobno częste przypadki, moja koleżanka z którą leżałam na sali 3 dni z łożka nie mogła wstać. Musiała o 2 dni dłużej w szpitalu zostać. kotku fiu, fiu ![]() Emilko a Majka dalej zostaje Majką?? Byłam dziś na spacerku z małą, potem u rodziców i już jestem. |
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej marzy mi się sernik
ale o tej godzinie chyba nigdzie nie dostanę ,chyba że w polo bo maja tam lade z ciastami![]() Bika ja nie miałam długo zgagi Emigra to chyba by wypadało spróbować co , bo aż wstyd Madzia nie wiem , czy będzie Majka bo ostatnio mam wątpliwości mam nadzieję,że jak już wyjdzie z brzuszka to będę wiedziała na 100 procent jakie imię wybrać .
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jestem jednym z tych przypadkow, ktore po porodzie nie umialy dwie doby wstac z lozka... krwi stracilam ok 600 ml - nie wiem czy to duzo ale do piatku jak wstawalam z lozka (urodzilam w srode wieczorem) to zaraz mialam kolowrotek i musialam spowrotem sie klasc... w dniu wyjscia ze szpitala droga do auta byla dla mnie nielada wyzwaniem ... czulam sie jak po maratonie ...
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przypaliłam dzisiaj żelazkiem tapicerkę od krzesła obrotowego
znacie jakieś sposoby usuwania takich plam? |
|
|
|
#2989 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od koleżanki....i jest dół....dół, dół, dół
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a co się stało ?
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Przerobiłyśmy sobie 30 pytań ze specjalności, które nie są tragiczne i da się je nauczyć...ale oprócz tego jest 40 ogólnych z Ekonomii....i to jest jedna wielka masakra!!! Ja nie wiem czy jestem w stanie się tego nauczyć w przeciągu 3 tyg.
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na pewno dasz radę |
|
|
|
|
#2994 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie...ja na licencjacie miałam też 30 pytań, ale tylko ze specjalności...a tu jest 70 do ogarnięcia...a te ogólne są naprawde zawiłe
ehhh....
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej sie wtedy czulam... A TZ mnie poznal jak wazylam 73kg... przytulam! ale jak mowisz, ze to takie trudne, to na pewno kazdy bedzie umial tylko czesc, nie martw sie na zapas
|
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie glowa boli
Musze domek troche ogarnac i ide dzis spac, przed tym jak M. przyjdzie, niech nawet nie sni ze bede na niego czekac. Na przywieje trzeba sobie zasluzyc Malenstffo na rzesach nie staniesz, naucz sie tyle ile dasz rade i z pewnoscia zdasz Emilka nastepna w kolejce Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-13 o 20:16 |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jedynie do Ciebie mam numer telefonu więc jak się coś będzie działo to będziesz widziała pierwsza |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cicho ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Dziewczyny co sądzicie 1.http://tablica.pl/oferta/wozek-glebo...ny-IDtbNt.html 2. http://allegro.pl/wozek-breaker-grat...402773478.html 3. http://tablica.pl/oferta/sprzedam-wo...ny-IDDMtp.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

zamowiliśmy łóżeczko, kupiliśmy termometr do kąpieli - zielony w kształcie żyrafki
i spódniczkę ciążową dla mnie 
gratulacje, Kochana!!!! Zycze wielu pieknych wspolnych chwil, zdrowka i szybkiego powrotu do domku!!! 
super że tak szybko 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
... sama bym to dzieco wziela i utulila...
. Padlam na leb bo mimo, iz pracuje w branzy zdominowanej przez facetow to umiem odwalac robote lepiej niz oni (moim nieskromnym zdaniem!!!)

a tak go prosiłam, żeby nie kusił....... ale wiecie co, dostałam po nich zgagę