|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki theBalm
ktoś się orientuje, czy w Legnicy w Marionnauud jest dostępne the Balm?
|
|
|
|
|
#272 |
|
Moderator
|
![]() inne kolory są mniej drobinkowe nie ma niestety... |
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki, czy któraś z Was jest z Łodzi; czy można kosmetyki theBalm znaleźć gdzieś w tym mieście?
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś z was może korektor ten w zielonym opakowaniu?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Moderator
|
Wrzuciłam do pierwszego posta listę sklepów gdzie można theBalm dostać. Od uprzejmego pana Pawła z Marionnaudowej obslugi klienta
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Uff jak dobrze, że u mnie można dostać te kosmetyki
, strasznej ochoty sobie narobiłam na jakąś paletkę albo rozświetlacz Od razu poszłabym do sklepu, ale skoro pisałyście o tych zniżkach w Marionnaud to poczekam i się doczekam
|
|
|
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() ja na codzień mam doczynienia z kosmetykami the balm gdyż pracuję w perfumerii Jeżeli macie jakieś pytania zawsze proszę pytać. U nas jest świetna promocja na tusz "cheater " jest na promocji -50% i kosztuje 25,50 zł tak samo kremy koloryzujące i korektory a także cienie pojedyncze są w połowie ceny do końca miesiąca
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakim mieście? :P Zawsze fajniej robić zkaupy u swoich konsultantek, chociaż ja już u siebie ulubienicę mam
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Kielcach nie ma M. nad czym ubolewam
pisałam kiedyś do nich maila z pytaniem czy otworzą perfumerię w Kielcach, ale mi odp, że to tajemnica firmy ![]() niemniej jednak w piątek 15 czerwca the balm ma byc dostępne na http://www.i-lovebeauty.pl/i-love-be...ebalm-r87.html więc wreszcie nie będę mieć problemu z zakupem The Balm |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa w jakich cenach będą, bo w Mario jest taniej niż za granicą. A gdy jest -50% to już w ogóle wychodzi tanio
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ja ma nadzieję, że będą w piątek jakies promocje
![]() żałuję tylko, że w ostatnich dniach nie było mnie w Krakowie, jak była ta promocja (w sumie to nadal jeszcze jest, chyba,...) -50% jak się produkt na wymianę przyniesie ...... |
|
|
|
|
#284 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no u nas te promocje zdarzają się dość często gdyż mało klientek zna markę i trzeba ją jakoś zademonstrować ale sama kupiłam sobie bronzer ten o złotej poświacie i niestety dla mnie,bledziocha jest za ciemny )---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- promocja -50% trwa do wyczerpania zapasów
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
No tylko na Wizażu nie szalej, bo niektóre posty mogą być odebrane jako reklama :P
Masz na myśli Betty-Lou? |
|
|
|
|
#286 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba tylko ja Wam tam stand przeczesuję w takim wypadku A swoją drogą... macie już może róż Frat Boy?;> Bo poluję na niego od jakiegoś czasu.... |
|
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
mój też
ja zapytam czy jest już dostępny rozświetlacz Mary-Lu Manizer? i czy na wyprzedaży u was zostały jeszcze jakieś smakołyki( kulki, prasowańce Guerlain itp)?
|
|
|
|
|
#289 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
myślę że na tym forum wiele sama się dowiem, a opinia również Wasza jest dla mnie ważna bo sama nie wszystko chcę badź nie jestem w stanie przetestować![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
też czekamy że może coś przyjdzie z magazynu do nas póki promocja trwa. Z guerlaina też nie zostało nic z tych rzeczy. Miałyśmy 1 meteoryty w kulkach ale zaraz ich nie było Gdyby cos sie zmienilo w tej sprawie dam znać![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
bo niekoniecznie ja służyłam pomocą Frat Boy jest jeden jedyny ostatni na stanie a jak ta maskara cheater? co o niej sądzicie? ja nie testowałam jeszcze a opinie miałam różne, że porażka albo super extra. jaki jest efekt tej maskary?Kiedyś była świetna taka dwustronna z 2 szczoteczkami ale nie wiem czemu już jej nie mamy w ofercie nie zdązyłam jej skonsumować
|
||||
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Betty nie jest na całą twarz, a na kości policzkowe. Wtedy wygląda świetnie (no i nałożona z umiarem)
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zestawów kiedy u Was byłam jakiś czas temu to widziałam pełno, ale wiadomo, że jak były za taką niską cenę to musiały faktycznie schodzić błyskawicznie...Kurczę, czemu akurat kiedy nie mam pieniędzy Frat Boy musi być dostępny.. Co za złośliwość losu:P Nad maskarą też się ostatnio będąc zastanawiałam, jednak się nie skusiłam. Szkoda trochę, że produkują ją tylko w jednym odcieniu.... A z opiniami o niej się swoją drogą, wcale nie zetknęłam, niestety... Za to ostatnio kupiłam sobie u Was korektor (ten w płynie, na wypryski) i jest bardzo fajny. Jestem z niego zadowolona
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Crazy turtle lady
|
Przyznam się że nie sśedzę wątku na bieżąco więc z góry przepraszam,jeżeli ktoś już o tym pisał.
W Silesii w Katowicach jest The Balm - cały stand ale bez rozświetlacza - wczoraj mi pani ekspedientka powiedziała że dystrybutor ma z nim problem i nie wie kiedy będą go miały - ponoć to problem ogólny, a nie tylko w Silesi .
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Już są dostępne kosmetyki the balm w sklepie http://www.i-lovebeauty.pl/thebalm-m47.html
dziś -10% na asortyment, trzeba wpisać kod beauty00 |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten bronzer dla brunetek jest bardzo ciemny? Jestem blondynką z jasną karnacją i mam wątpliwości
Mam odłożony zestaw i nie wiem czy warto po niego jechać na drugi koniec miasta![]()
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, tak?
Betty trzeba się nauczyć. Trzeba ją nakładać bardzo lekką ręką (a ja bladolica z pewnością nie jestem). I nie na całą twarz. Na kościach policzkowych, nogach wygląda genialnie, ale oszczędnie nałożona. |
|
|
|
|
#297 |
|
BAN stały
|
Oj kusicie dziewczyny ! Aż wybrałam się do Mario, bo myślałam, że może coś się ciekawego z The Balm trafi przy okazji ogólnych wyprzedaży, a tu taka klapa. Nawet Frat Boy nie było.
Trzeba będzie próbować szczęścia za jakiś czas
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Też miałam zamiar do nich pisać.Zakochałam się w theBalm Kosmetyki mam z wymianek i ostatnio udało mi się upolować 4 kosmetyki za niecałą stówę na all. Póki co mam tusz Cheater, róż Hot mama, bronzer Bahama Mama (dałam go mamie, jest blondynką jak ja, no i zobaczymy jak będzie go używać ) tint Stainiac - ten różowy- GORĄCO polecam go na poliki daje tak piękny, naturalny efekt że tonę w zachwytach. Po żadnym różu nie miałam takiego efektu. Wklepuję go palcami no i cień ten z pinup dziewczynami w odcieniu If you're rich, I'm a single.Szkoda że nie ma u nas tej marki, ale zawszę mogę poprosić zaprzyjaźnioną Wizażankę o pomoc Tylko problem będzie z idealnym trafieniem posiadania funduszy i promocji -50%
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś będę w marionnaud więc zobaczę czy są jakieś promocje, w razie czego mogę wspomóc zakupem uzależnione :P
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

wygląda nieźle - chyba się przejde je obadac 
Lush & China Glaze lover!

nie zdązyłam jej skonsumować