Rossmann - cz. XIII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 22:28   #4621
yoanna1983
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

że się tak wypowiem po przeczytaniu Waszych postów.....
co do testerów perfum.....nigdzie nie jest określone, że należy psikać tylko na tekturki więc ten pan ochroniarz to za przeproszeniem albo debil ...albo debil kazał mu tak mówić
..testery są do testowania a więc użytku również na swoim ciele...jak mam sprawdzić dany produkt na papierze ?
przecież to nie logiczne...zapach należy sprawdzać na nadgarstku bo tylko wtedy możemy poczuć jak pachnie ...zapach łaczy się z naszym PH i to jest ważne. Co z tego że na papierze ładnie pachnie , jak po psiknięciu na ciało może śmierdzieć..
wiem bo przetestowałam...na papierku cudnie pachniała perfuma a na mnie już nie
tak samo z kosmetykami typu podkład itd. jak się nie przetestuje na własnej skórze to szkoda kupować.
yoanna1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:34   #4622
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yoanna1983 Pokaż wiadomość
że się tak wypowiem po przeczytaniu Waszych postów.....
co do testerów perfum.....nigdzie nie jest określone, że należy psikać tylko na tekturki więc ten pan ochroniarz to za przeproszeniem albo debil ...albo debil kazał mu tak mówić
..testery są do testowania a więc użytku również na swoim ciele...jak mam sprawdzić dany produkt na papierze ?
przecież to nie logiczne...zapach należy sprawdzać na nadgarstku bo tylko wtedy możemy poczuć jak pachnie ...zapach łaczy się z naszym PH i to jest ważne. Co z tego że na papierze ładnie pachnie , jak po psiknięciu na ciało może śmierdzieć..
wiem bo przetestowałam...na papierku cudnie pachniała perfuma a na mnie już nie
tak samo z kosmetykami typu podkład itd. jak się nie przetestuje na własnej skórze to szkoda kupować.
Serio? no to może podkład też będziemy na papierku testować, w sumie co tam kolor, testery na papierek
A swoją drogą- ten ochroniarz to musiał być niezłym kretynem, też miałam podobną sytuację, kupiłam perfumy uprzednio testując na papierku- och co to był za piękny zapach, niestety na mnie one po prostu śmierdziały oddałam mamie- i na niej znów jest ten piękny zapach z papierka
Stary 2012-06-13, 22:44   #4623
nothing_matter
Zadomowienie

a ja muszę się poskarżyć na eyeliner z limitki Essence. użyłam może z 3-4 razy i już chyba będę musiała wyrzucić. coś się z końcówką stało i kolor już nie jest taki intensywny, są duże prześwity. jak wypisujący się mazak, tyle, że mam go od piątku ale podejrzewałam, że tak będzie. spotkałam się z takimi opiniami nt. poprzednich pisakowych eyelinerów z E.
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:44   #4624
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
A który lepiej nada się do podkładu: ten do podkładu (tak wiem, głupie pytanie) czy ten wygładzający, który nie będzie w promocji?

Kremy BB nakładacie pędzlami?
Moja cera nie lubi się z kremami BB, więc na to pytanie nie odpowiem. Najlepszy dla mnie pędzel do podkładu to hakuro h51 (flat top) daje efekt mocniejszego krycia, a pędzel języczkowy (taki jak w rossie) daje efekt lżejszy i może zostawiać smugi. Chociaż słyszałam, że pędzel ecotools jest bardzo dobry i jeśli dobrze się rozetrze podkład to nie ma mowy o smugach.

Ja go kupię (mam nadzieję).

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedź
kurczę na kwc praktycznie nie ma opinii o produktach SunOzon, nie wiem co kupić
Ja mogę polecić praktycznie wszystko. Używałam mleczek i olejków od 15spf po 50+spf, balsamu po opalaniu, kremu do twarzy i samoopalacza do normalnej/ciemnej karnacji. Samoopalacz to moje ostatnie odkrycie, chociaż jest popularny to do tej pory uważałam, że za tak niska cenę raczej dobry nie jest. Nie wiem czemu, dziwna byłam, hehe. Skoro inne produkty sun ozon były dobre, to dlaczego miałby ten być zły. Jestem nim aktualnie zachwycona.

Nie stosowałam jeszcze sprayu do włosów i serii z kolagenem.

Cytat:
Napisane przez secret90 Pokaż wiadomość
czesc wam, na co jutro polujecie w Rossmanie odnośnie gazetkowej promocji?
mus garniera i krem do rąk eveline
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 23:21   #4625
dorota1710
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn pracujących w Rossmannie...

Wybrałam się dzisiaj do "mojego" Rossmanna żeby kupić książeczkę tekstylną Babydream z kodem z Okazji Dnia. Książeczek na wieszaczku nie było więc zapytałam miłą Panią czy nie mają czasem na zapleczu, a Ona powiedziała, że mają tam wszystkie, bo kilka dni temu dostali telefon, że mają wszystkie ściągnąć. To samo mieli zrobić z gryzakiem żółtą kaczuszką i jeszcze jakimś produktem Babydream. Nie wiedziała niestety czemu Czy któraś z Was coś wie na ten temat? Te zabawki są niebezpieczne? A może to tylko w moim Rossmannie? Napiszcie coś, bo bardzo mi zależy na tej książeczce i nie wiem czy mam jej jutro szukać w innych sklepach czy dać sobie spokój...
wiesz co nic nie wiem na ten temat ze cos z nimi jest nie tak , my nie miałyśmy takiej informacji ja dzis nawet kupilam ta ksiazeczke z kodem i dalam za nia 9,99 zl

Edytowane przez dorota1710
Czas edycji: 2012-06-13 o 23:29
dorota1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 00:32   #4626
Sasabina
maskott

Dziwna sprawa z tym pędzlem wygładzającym: w dwóch rossach pytałam (a jestem wtedy megauprzejma ) o to, jakie rodzaje będą objętę promocją w weekend i w obydwóch babki mówiły, że nie wiedzą i dopiero w sobotę się okaże. Już sama nie wiem.. chociaż bardziej skłaniam się ku temu, że zmyślały... ech :/
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 00:43   #4627
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa z tym pędzlem wygładzającym: w dwóch rossach pytałam (a jestem wtedy megauprzejma ) o to, jakie rodzaje będą objętę promocją w weekend i w obydwóch babki mówiły, że nie wiedzą i dopiero w sobotę się okaże. Już sama nie wiem.. chociaż bardziej skłaniam się ku temu, że zmyślały... ech :/
Może im się sprawdzać nie chciało, bo dziewczyna wyszła do mnie z wydrukowanym spisem i pokazała jakie pędzle będą w promocji. Zresztą jeśli dobrze pamiętam to Nikola też już coś o tym wspominała wczoraj.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Czy któraś z was się orientuje czy któryś z warszawskich rossmannów ma w sprzedaży rossmannowe wina?
Kiedyś widziałam, chyba na Kleszczowej, że jest dział podpisany jako wina, ale stały tam wystawione jakieś kubki, kosmetyczki itd
Stary 2012-06-14, 02:05   #4628
Bela03
Zadomowienie

Czy jak jest promocja na sobotę i niedziele to jest szansa, że w niedziele dołożą?
Czy wszystkie Rossy, te w mieście i w supermarkecie otwierają się o 8?
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 06:19   #4629
Charmain
Zakorzenienie

Na stronie internetowej jest przecież spis drogerii w danym mieście z godzinami otwarcia
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 06:24   #4630
walk_on_air
Raczkowanie

Dziewczyny

A czy istnieje pedzel do podkladu i pedzel do pudru ecotools??
Bo w swoim rossmannie nie znalazlam?

Czy to to samo?:P

(w ogole sie nie orientuje w pedzlach - to beda moje pierwsze..)
walk_on_air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 06:26   #4631
Charmain
Zakorzenienie

Tak są, typowo do podkładu jest języczkowy i osobny do pudru
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:15   #4632
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Może im się sprawdzać nie chciało, bo dziewczyna wyszła do mnie z wydrukowanym spisem i pokazała jakie pędzle będą w promocji. Zresztą jeśli dobrze pamiętam to Nikola też już coś o tym wspominała wczoraj.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Czy któraś z was się orientuje czy któryś z warszawskich rossmannów ma w sprzedaży rossmannowe wina?
Kiedyś widziałam, chyba na Kleszczowej, że jest dział podpisany jako wina, ale stały tam wystawione jakieś kubki, kosmetyczki itd
No właśnie;/, człowiek jest miły, pyta uprzejmie, a babki udają głupie, zamiast na przykład powiedzieć, że wiedzą, ale nie mogą mówić klientom.

Wina na bank są na birżańskiej i chyba jeszcze w jednym widziałam, ale w zbyt wielu ostatnio byłam i się mi mylą
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:36   #4633
Myosottis
Zadomowienie

Dantejskie sceny w Rossmannie

Pojechałam po odświeżacze w kuleczkach, bo akurat i ja i mama bardzo je lubimy. Stwierdziłam, że jak już się ruszyłam na 8 do Lidla po piżamę (tam też trzeba jechać od razu po otwarciu jak jest coś fajnego), to już sobie podjadę do rossmanna i chwilę poczekam, żeby nie latać w te i wewte. No i posiedziałam chwilę w samochodzie, do sklepu poszłam tak o 8.57 i patrzę a tam taaaaaaka kolejka. Jak tylko kobietka otworzyła to jak się babki rzuciły do środka to masakra. Wszystkie poleciały po podkłady, jak potem przechodziłam to widziałam jak kobieta płaciła za 7 . Ja zgarnęłam 3 odświeżacze i na luzie patrzyłam co się dzieje w sklepie . Jak przechodziłam 3 minuty później koło odświeżaczy to już ich nie było. Duże wzięcie miały balsamy garniera (chociaż jeden rządek promocyjnych jeszcze się ostał) i kremy do rąk - wszystko wymiecione.
Nie sądziłam, że u mnie w mieście też się takie rzeczy będą działy
Odżywek z Eveline w ogóle nie było - nie dołożyli po promocji?

Obejrzałam sobie pędzle ecotools i stwierdziłam, że jak takie rzeczy się dzieją, to będę musiała poprosić TŻa żeby się zwlókł z łóżka przed 9 w sobotę i mi podskoczył (co będzie trudne, bo On lubi długo spać), albo poproszę Teściową

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Aaaa, pojemniki podróżne na kosmetyki podrożały
Wydaje mi się, że były po 1,49 a dzisiaj kupiłam za 1,99
Zaczyna się sezon wyjazdowy to podnieśli ceny :/
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:38   #4634
czernaxxx
Raczkowanie

Poprostu niektóre pracownice nie mają uprawnień żeby zaglądać w takie pisma a w nich są informacje o przecenach i napewno ta osoba nie wiedziała co bedzie w promocji bo po co miała kłamać , nie miała w tym interesu. Takie rzeczy mogą sprawdzić tylko funkcyjne a część zwyklych pracowników nawet nie wie że jest to możliwe bo nie ma dostępu do komputera.

Co do win to jeśli jest oznakowany dział z nim to napewno dojdą tylko sklep pewnie ma problemy z pozwoleniem na sprzedaż alkoholu, a załatwianie takich rzeczy troche trwa

czernaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:46   #4635
darejka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość

Pojechałam po odświeżacze w kuleczkach, bo akurat i ja i mama bardzo je lubimy. Stwierdziłam, że jak już się ruszyłam na 8 do Lidla po piżamę (tam też trzeba jechać od razu po otwarciu jak jest coś fajnego), to już sobie podjadę do rossmanna i chwilę poczekam, żeby nie latać w te i wewte. No i posiedziałam chwilę w samochodzie, do sklepu poszłam tak o 8.57 i patrzę a tam taaaaaaka kolejka. Jak tylko kobietka otworzyła to jak się babki rzuciły do środka to masakra. Wszystkie poleciały po podkłady, jak potem przechodziłam to widziałam jak kobieta płaciła za 7 . Ja zgarnęłam 3 odświeżacze i na luzie patrzyłam co się dzieje w sklepie . Jak przechodziłam 3 minuty później koło odświeżaczy to już ich nie było. Duże wzięcie miały balsamy garniera (chociaż jeden rządek promocyjnych jeszcze się ostał) i kremy do rąk - wszystko wymiecione.
o matko, chciałabym to zobaczyć ciekawe czy u mnie też będą takie akcje, bo jak przyjdę o normalnej porze do sklepu i nie będzie, to się wkurzę, może od razu zrezygnuję...

darejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:47   #4636
alamirka
Moderator

O jejciu to Wy macie jakieś wina w Rossmannie? U mnie nie ma takowych rzeczy
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:59   #4637
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O jejciu to Wy macie jakieś wina w Rossmannie? U mnie nie ma takowych rzeczy
U mnie kiedyś były, w takim większym Rossmannie, ale niestety został zamknięty.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:04   #4638
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość

Odżywek z Eveline w ogóle nie było - nie dołożyli po promocji?

Obejrzałam sobie pędzle ecotools i stwierdziłam, że jak takie rzeczy się dzieją, to będę musiała poprosić TŻa żeby się zwlókł z łóżka przed 9 w sobotę i mi podskoczył (co będzie trudne, bo On lubi długo spać), albo poproszę Teściową

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Aaaa, pojemniki podróżne na kosmetyki podrożały
Wydaje mi się, że były po 1,49 a dzisiaj kupiłam za 1,99
Zaczyna się sezon wyjazdowy to podnieśli ceny :/

U mnie bardzo podobnie
Byłam o 8.59, a tam już kilka babeczek stało wszystkie po 50 wiec wiedziałąm na co się rzucąotworzyli. Prawie wbiegły, 3 doleciały do półki z kremem loreal, i jedna wzieła aż 4 ale straczyło dla mnie 1
Chodzę i rozglądam się za tym kremem(któraś pisała o aloesowym ) i były-3 aloesowe się ostały z kozim mlekiem ani jednego, a było jakoś 10 minut po otwarciu
Najlepsza akcja była właśnie z tymi odświeżaczamiprz echodzę koło regału, a tu jedna do drugiej, "jak pani śmie, wszystkie zabrać, tak nie wolno" na to jej druga"co nie wolno pierwsza byłam " zabrała wszystkie z półki i poszła do kasy"proszę pani, a inne zapachy to co?" Kasjerka jej odpowiada że w promocji sa tylko brzoskiwioniowe , a babka"trudno, wezme takie" i powiedziała żeby kasować
śmiech na sali, myślałam że w mojej małej mieścinie coś takiego się nie wydarzy

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:12   #4639
fejs
Wtajemniczenie

Witam. Właśnie wróciłam z Rossmanna. Byłam rano przed otwarciem centrum handlowego. Przed wejściem czekał dziki tłum. Ochroniarz otworzył drzwi 3 min. po 9 i wszyscy się rzucili do wejścia. Zablokowały się drzwi kilka razy. Potem wszystkie baby w różnym wieku rzuciły się od razu do Rossmanna. Ja doleciałam prawie pierwsza po kremy do rąk Eveline. Kupiłam 2 szt., a teraz żałuję, że nie wzięłam więcej. Ale może nie powinnam być taka pazerna?
O 9.15 już kremów nie było.
Poza tym duzym powodzeniem cieszyły się balsamy Garniera i kremy Loreala takie czerwone dla dojrzałej skóry. Ale ja nie kupiłam ani balsamu ani kremu, bo balsamu nie potrzebuję, a krem i po promocji jest dla mnie za drogi.
A... i jeszcze dziewczyny kupowały podkład Maybelline Affinitone i po 15 min odcienie light były już wykupione. A ja nie znam tego podkładu i nie wiedziałam czy dobry by był dla mnie.

Oto moja relacja z wizyty w Rossie. W sobotę muszę zapolować na krem Eveline, bo będzie w ludzkiej dla mnie cenie. tylko nie wiem, jak to zrobię, bo mam o 8.30 egzamin.
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:13   #4640
rybkaa90
Zakorzenienie

Dziwny jest ten krem do rąk z kozim mlekiem Eveline. Szybko się wchłania, dłonie są gładkie, ale jakiegoś super nawilżenia nie zauważyłam. Zapach powala kojarzy mi się z tanimi perfumami z kiosku, duszący. Okropny jak dla mnie. Może ten aloesowy będzie lepszy

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-06-14 o 10:14
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:32   #4641
201607231719
Konto usunięte

Zakupy zrobione:

- babydream fur mama - olejek
- babydream - płyn do kąpieli z nagietkiem i rumiankiem z CND za jedyne 3.45!
- ET - pędzel wygładzający
- Alterra - krem brzoskwiniowy
- Alterra -mleczko do ciała pomarańcza i wanilia [ sernikowy zapach ]
- Alterra - olejek granat i awokado
- Alterra - "rybki" orchideowe, dla mamy
- Joanna - szampon z biosiarką i bursztynem
- Green Pharmacy - Eliksir do włosów łamliwych, zniszczonych, farbowanych
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:40   #4642
Millygirl
Zadomowienie

Ja byłam kilka po 9 i też dantejskie sceny :P
Loreal - kremy i coś tam(? balsam po goleniu?) meskie były sobie wyrywane ;-)podkłady widziałam że jeszcze były ( ja się czaję na inny) kuleczki ambipur nie cieszyły się zainteresowaniem (albo nikt ich znależc nie mógł ) kremy do rąk też babeczki brały hurtowo.
Ja wzięlam sobie tylko małego Garniera brzoskwiniowego za 7 z groszami.. W sumie duże też były, ale nie znoszę wielkich butli i mi się szybko nudzą.
Stary 2012-06-14, 10:53   #4643
Iwoka
Zakorzenienie

Byłam w Rossmannie i kupiłam tylko krem do rąk Eveline aloesowy. Było jeszcze kilka sztuk, za to te z kozim mlekiem szybciej się rozeszły. W ogóle masakra z tymi ludźmi... Nie sprawdzą nawet co dokładnie jest w promocji tylko biorą co popadnie. Potem dwa razy dłużej stoi się przy kasie, bo jak niektóre usłyszały, że tylko Ambi Pur brzoskwiniowy jest w promocji a miały inny, to trzeba było kasować. Oczywiście to samo przy tych wodach toaletowych. Dodatkowo jedna z pań zrobiła kasjerce awanturę, że przed chwilą stało na półce kilka sztuk, a teraz nie ma, więc ona na pewno wyniosła sobie na zaplecze... Dobrze, że nie interesował mnie podkład, bo chociaż było go sporo to dopaść do półki nie było szans. Staną sobie dwie dziewczyny, testuję wszystkie kolory po kolei i nawet się lekko nie przesuną na słowo "przepraszam".

Jutro chyba pójdę z samego rana, bo chciałabym ten balsam z Lirene

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:59   #4644
princesa89
Raczkowanie

No to widzę że istny horror w tych waszych rossmanach, jestem ciekawa jak to będzie u mnie bo ja byłam tylko w sobotę po puder i chyba jeszcze dużo ludzi nie wiedziało o tych promocjach bo nie było jakiś dantejskich scen i w poniedziałek obczaić essence a tak to dopiero wybieram się jutro i w sobotę no i od soboty można powiedzieć że prawie w każdy dzień mnie coś interesuje więc nie wiem czy wytrwam i przeżyje to.....

Edytowane przez princesa89
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:01
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:01   #4645
cypressangel
Zakorzenienie

Byłam dziś kilka minut po godz. 9 w dwóch Rossmannach i u mnie spokojnie - bez tłumów, przepychanek, luz W jednym R. nie było już kremów L'Oreal Revitalift Total Repair 10 na dzień - a taki chciałam kupić mamie, więc poszłam do drugiego. Tam tych kremów i na dzień i na noc było pod dostatkiem, więc bez problemu kupiłam to co chciałam

BTW, w promocji widziałam też to serum http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...0-Serum,115376 - cena 24,99

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:09   #4646
Emocja20
Zadomowienie

Mam takie pytanie: wygrałam w konkursie Palette. Jest napisane, że nagrody zostaną przesłane kurierem do 6 lipca. Jest możliwość zmiany adresu? Jeśli przyjdzie to do końca czerwca, to ok, ale potem wyjeżdżam i nie chcę stracić tej nagrody
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:18   #4647
ciastecek
Zakorzenienie

Ja się dopiero teraz dowiedziałam, jakie promocje mnie ominęły : O sesja i oglądanie ciach na starówce mną zawładnęły poszłam dziś, bo chciałam kupić perfum Reval Halle Berry i zrobiłam oczy jak 5 złotych, gdy zobaczyłam ceny : O no a potem się dowiedziałam, że codziennie coś jest... często chodzę do Rossa, no ale teraz to po prostu co innego mnie interesowało.. Perfumy stały sobie spokojnie na półce, ale wzięłam wodę toaletową, bo jakoś dłużej mi trzyma niż perfum : O kupiłam też sobie krem Eveline z kozim mleczkiem - chyba ostatni o ile pamiętam. Tłumów nie było, ale widziałam faceta, który zwinął wszystkie odświeżacze ^^ L'oreal damski stał na półce jeszcze - męskiego nie widziałam Garnier chyba też jeszcze był ;-) ale planuję iść w sobotę i w poniedziałek po Rimmela mam nadzieję, że w mojej miejscowości będzie tak samo spokojnie w Rossie jak tutaj
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:21   #4648
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Ja się dopiero teraz dowiedziałam, jakie promocje mnie ominęły : O sesja i oglądanie ciach na starówce mną zawładnęły poszłam dziś, bo chciałam kupić perfum Reval Halle Berry i zrobiłam oczy jak 5 złotych, gdy zobaczyłam ceny : O no a potem się dowiedziałam, że codziennie coś jest... często chodzę do Rossa, no ale teraz to po prostu co innego mnie interesowało.. Perfumy stały sobie spokojnie na półce, ale wzięłam wodę toaletową, bo jakoś dłużej mi trzyma niż perfum : O kupiłam też sobie krem Eveline z kozim mleczkiem - chyba ostatni o ile pamiętam. Tłumów nie było, ale widziałam faceta, który zwinął wszystkie odświeżacze ^^ L'oreal damski stał na półce jeszcze - męskiego nie widziałam Garnier chyba też jeszcze był ;-) ale planuję iść w sobotę i w poniedziałek po Rimmela mam nadzieję, że w mojej miejscowości będzie tak samo spokojnie w Rossie jak tutaj
Jak to perfumy też były przecenione ??
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:22   #4649
201607231719
Konto usunięte

A w moim poczciwym Ross bez tłumów, bez szału, bez ekscesów Jakby ludzie w ogóle nie byli świadomi promocji, albo ich w ogóle nie interesowała
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:23   #4650
ciastecek
Zakorzenienie

Tak. Ponoć tak jest ;-) 30 była po 29 złotych a 50 chyba po 49,99 ;-) woda z 30 ileś na 15 złotych
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości