|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Eurociacha 2012
a dzisiaj Polska ma otwarty trening..w takich chwilach chciałabym mieszkać w Warszawie
ajjj
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w Kubie jestem zakochana
![]() taki niewielki (ok. 170cm?) i słodki jest a co do bramkarzy to ja uważam, że Tytoń powinien dalej grać. Szczęsny gra coraz gorzej ( w ostatnich meczach Premier League było to widać), za to mam wrażenie, że niedługo z lodówki wyskoczy, w tylu kampaniach reklamowych bierze już udział.. no ale jest w Arsenale to większość się nim podnieca. A co do tego czy jest przystojny-dla mnie ani trochę i jest trochę napuszony. Tytoń za to jest niesamowicie skromny, spokojny i pracowity. A PSV Eindhoven to przecież też nie byle jaki klub. I denerwuje mnie tłumaczenie Szczęsnego, że w meczu z Grecją musiał faulować, się poświęcił, bo inaczej Grecy na pewno by wbili na 2:1 a wtedy trudno byłoby odrobić. Ale guzik prawda! Jeśli Tytoń by nie obronił to i tak byłoby 2:1, więc jego argumenty się kupy nie trzymają. a co do wczoraj to moim skromnym zdaniem graliśmy lepiej, tylko brakuje nam skuteczności. Spokojnie mogliśmy ten mecz wygrać, bo okazji mieliśmy wiele. ![]() Gdybym meczu nie widziała to z wyniku był się cieszyła, ale oglądałam cały-widziałam jak nasi grali także jest pewien niedosyt. |
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
mnie denerwowało strasznie to że grali tak jakby się rosjan bali. tamci podbiegali do naszych i skutecznie odbierali nam piłkę. natomiast nasi stali sobie często przyglądając się co robi przeciwnik zamiast podbiegać do niego, zastawiac mu drogę
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie róbmy zamieszania, tutaj piszemy o przystojniakach, a o meczach dyskutujemy w drugim wątku
Już raz był problem, że mieszamy tematy.
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Ronaldo wygląda obłędnie!
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Teraz ma za☠☠☠istą i niech jej nie zmienia. Ale coś dzisiaj chyba nie jest jego dzień. Albo pudłuje, albo przestrzela.---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Dudka, Polanski i Perquis kontuzjowani po wczorajszym meczu. Możliwe,że nie zagrają w sobotę. http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/e...4,artykul.html
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
No i 1:0 dla Portugalii, strzelił Pepe. On mi przypomina jakąś postać z bajki, może "Chip and dale"??
![]() Ronaldo coś smutny. Jak Pepe strzelił gola, to nawet się jakoś nie uśmiechnął.
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Trener Portugalii jest sexowny.
Zdecydowanie eurociacho. Przystojny, dobrze ubrany, fajna figura... Gdybym gustowała w starszych to na pewno skradłby moje serce.
|
|
#550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda mi było Perquisa, cały poobijany, nie dość że ma kłopoty z ręką to jeszcze nogę sobie rozwalił ![]() ale za to nasi najbardziej się cieszą z goli. jak wariaci. no ta akcja Błaszczykowskiego wczoraj - spektakularna! wygląda obłędnie, fakt. ale tylko na tej focie xD inaczej sobie go wyobrażałam nie z profilu ;< haha Edytowane przez aralka1234 Czas edycji: 2012-06-13 o 18:46 |
|
|
|
|
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
rozumie sie:P ogólnie bardzo dobrze grali, było dużo akcji pod bramkami rosjan, duzo celnych strzałów
![]() ![]() podobają mi się dzisiejsze stroje portugalczyków
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Po przerwie fryzura nadal ta sama. ;P
Nawet komentatorzy mówią, że jakiś on dzisiaj nadąsany.
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Fanki Lewandowskiego niech szybko włączają tvn24, w "Kropce nad i" będzie Wasz idol
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj...szkoda tej niewykorzystanej niemalże 100% sytuacji Ronaldo.
Taki smutny chodził cały mecz. Przytulam.
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki smutasek był
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tu go nie kochać?
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2012-06-13 o 21:22 |
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zachwycacie Lewym, że obejrzałam wywiad z nim w "Kropce nad i", żeby bliżej mu się przyjrzeć.
![]() Muszę przyznać, że jest przystojny i ma słodki uśmiech. No ma coś w sobie ale to zdecydowanie nie mój typ. To taki słodki chłopiec, a ja lubię męskich facetów. PS. Widziałam dzisiaj popołudniu na Orange Sport, że leciał wywiad ze Szczęsnym, to było chyba w programie EURO TOK Macieja Wituckiego, może będzie jakaś powtórka.
|
|
|
|
|
#561 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
a ja tak się jaram tym Lewandowskim z kolezankami ze szok
![]() a Ronaldo fakt przystojny ale dla mnie jest to taki laluś |
|
|
|
|
#563 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może chodzi po części o sławę i o to, że uchodzi za jednego z najlepszych polskich piłkarzy? Podobają mi się faceci z autorytetem, prestiżem, podziwiani ![]() Natomiast Ronaldo jest dla mnie gogusiowaty. Nie cierpię mężczyzn, którzy przesadnie o siebie dbają, od razu kojarzy mi się to z narcyzmem i samouwielbieniem. Poza tym ma dziecinną twarzyczkę, więc dla mnie jest kompletnie wyprany z seksualności. |
||
|
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
Niektórzy chyba mają jakiś problem z powszechnymi zachwytami nad urodą naszych piłkarzy...
http://kwejk.pl/obrazek/1231441/zalosne-gimby.html ![]() Pewnie jakiś facet poczuł się niedoceniony
|
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
minie Euro i sprawa przycichnie
ja tam Szczęsnego z każdym wywiadem lubię bardziej..ma chłopak wymarzone życie, naprawdę.
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakby ktoś nie widział, a chciał zobaczyć, Lewandowski u Olejnik: http://www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m...go,258055.html Ładnie mu w garniaczku I tak sobie pomyślałam jeszcze a propos Lewego i jego urody, że to w sumie młody chłopak, dlatego nie wygląda jeszcze dość dojrzale. Jestem pewna, że za parę lat zmężnieje i koło 30. będzie ciacho jakich mało
|
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarówno jemu jak i jego narzeczonej dałabym parę lat więcej ! Jestem w szoku Bo moim zdaniem on ma delikatną urodę, ale męską, dojrzałą- na pewno nie chłopięcą Wow
|
|
|
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
Ja się dłuuuugo nie mogłam pozbierać jak się dowiedziałam, ile lat ma Szczęsny-jesteśmy z tego samego rocznika, a dla mnie on wygląda na sporo więcej. W porównaniu do moich kolegów-równolatków wygląda o wieele dojrzalej. Ale mentalnie ten wiek mu chyba pasuje
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- CHyba się pośpieszyłam ogłaszając go sexownym:P Ale mega plus za dobrze dobrany gajer i sexy body
|
||
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

ajjj

Już raz był problem, że mieszamy tematy.

Albo pudłuje, albo przestrzela.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...