|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Zaraz Ci wyślę maila na priv i będę czekać na wzór
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Marylkopiękne te dekoracje
![]() o i bez woalki wyglądałaś jeszcze piękniej
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1000 zl za dekoratorke to nie duzo. Nie wiem jaka masz z nia ustalona dekoracje, ile bukietow, kwiatkow itd. Ja za same kwiatki zaplacilam 2000 zl. Nie wspomne o calej reszcie, gabkach, gabeczkach, stojakach, serduszkach, doniczkach, lampionach, swiecach. Wole tego nie liczyc, bo pewno uzbierala by sie zawrotna kwota. [QUOTE=omosia;34694269]O jejku, ja to bym nie zasnela z majkijazem. Mam wrazliwe oczy i zawsze musze zmyc tusz. |
||
|
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Melody - przeslij mi maila na priva to przesle ci te literki.
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-06-13 o 22:37 |
|
|
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kwiaty na stolach ( nie bedzie ich jakos duzo bo niestety mamy na stolach jedzenie) beda jeszcze swiece pływające w szkle z kwiatami.. mysle ze cena jest korzystna... a Ty tez troche zaplacilas... tak czy siak chyba jeszcze niektore dodatki bede sobie robic we wlasnym zakresie... A Pani dekoratorka ostatnio dziala mi na nerwy... bardzo ciezko z nia zlapac kontakt... Miala mi juz pod koniec maja dac odpowiedz odnosnie tego czy da sie te kule umocowac na scianie za nami a tu cisza... jak bede w miescie zrobie na nia nalet i ja zrypie... Kochana pozwolisz ze wysle Ci mojego meila na priva odnosnie wzoru na samochod.. bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-06-13 o 22:46 |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Marylka, genialnie!!! A gdzie jest taka karczma?
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bo to wcześniej Omosia pisała, tylko dziwnie się zacytowało) Paula piękne rzęski!!!!!!!! I za 50zł :wow: Koziczko i jak wrażenia po meczu
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za miłe słowa
![]()
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Karczma Ochodzita w Koniakowie. |
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać ale się zestresiłam przed jutrem
nie to że zostanie tylko 1 msc do ślubu to jeszcze ten exammile widziane kciuki ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-06-13 o 23:02 |
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje laski
![]() teraz siedze z lusterkiem jak debil i sie napaczec nie moge ;D tz sie smieje ze mnie ;D
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietne rzeski ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- a ta siostra TZ co chciala zrobic u nas w mieszkaniu 18 dalej ma focha TZ dzwoni dzisiaj do domu, gada z nią bo mial jakas sprawe to mowila takim tonem jakby zaraz miala umrzec. TZ sie jej pyta czy ma focha o tą 18 czy co, a ona:"no tak a co?? nie mam miec?? u mnie w pokoju sie nie pomiesci tyle osob, a mama przychodzi do domu o 20 wec mam impreze od 18 do 20... fajnie co??i jak nie mam byc na Ciebie zla???" TZ jej powiedzial, ze On nie robil wogole 18 i żyje, poza tym jeszcze pol roku temu nie bylo wogole takiego pomyslu zeby zrobic tam miezkanie, byl tylko strych i gdybysmy tego nie zrobili to i tak by musiala zrobic u siebie w domu... masakra jakaś. Co za dziewucha..
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Melody, Cierpliwos- mailik poszed do was
|
|
|
|
#3649 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko ja też poproszę na maila gdybyś była tak miła, wyślę Ci maila na PW
![]() PS. Jak zamocowałaś te obrączki na "podusi" z kwiatów? Bo też tak chcę mieć, ale nie rozkminiłam jeszcze jak to zamontować ![]() Widziałam piękne rzęski Idę w kimono, od rana się uczyłam, po drodze wyskoczył jeszcze kolos w piątek :/ oczy mam jak królik ale cóż... Branoc
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Marylko kochana ja też poproszę - wysyłam prywatną wiadomość
|
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Już zapisane
thxZ racji wszystkich relacji zapomniałam Wam napisać, że byłam dziś zapłacić za Mszę w intencji dziadka i spytałam proboszcza czy na spisanie protokołu trzeba się umawiać. I wiecie co?? W mojej małej parafii zapisał nas na 28 czerwca, bo to był I wolny termin, normalnie lol A myślałam, że tak o sobie pójdziemy
|
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
Paula - rzęsy
|
|
|
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam dzis akcje, normalnie nie wiem czy ja jestem przewrazliwiona i przesadzam, czy ludzie sa jacys dziwni.
Nie zamieszczalam do dzis zadnych fotek na fb, bo chcialam poczekac na te od fotografa, wiadomo, zawsze jakosc lepsza, i moglam sobie wybrac takie jak mi sie podobaja. Wczoraj wracajac z Polski jak tylko wjechalismy do NL, wlaczylam Fb na komorce, i co patrze a tam moja fotka z wesela, zrobiona komorka, beznadziejna, na koncu imprezy, gdzie widac ze jestem juz ledwo zywa, wlos kazdy w inna strone, i zeby to tylko bylo na profilu tej osoby ktora to zamiescila to jeszcze bym nic nie powiedzila, kazdy ma do tego prawo, ale on od razu mnie do tego zdjecia ztagowal i oczywiscie wszyscy moji znajomi zaczeli pod tym zdejeciem gratulowac itd. Wkurzylam sie tak ze myslalam ze zatluke tego goscia, od razu do niego zadzwonilam i powiedzialam mu co o tym mysle i poprosilam zeby usunal tego taga (nie zdjecie), bo nie podoba mi sie ogladnie swojej osoby z najwazniejszego dnia w moim zyciu w najgorszym jego momencie. Oczywiscie zamiast usunac tylko taga, usunal zdjecie i dzis jest mega obrazony. Gadal z moim TZ bo to jego znajomy, i swierdzil ze bardzo mu sie nie spodobalo moje wczorajsze zachowanie, ze na niego naskoczylam, ze chce miec nad wszystkim kontrole i ze on w ogole nie rozumie takiego zachowania. No to sobie mysle, dobra moze troche przesadzielam, moze za ostro zareagowalam, napisalam do niego maila na fb, ze go przepraszam, ale powinien mnie zrozumiec. Ze nie chodzi o zadna kontrrole bo fotki na swoim fb moze sobie zamieszczac nie mam nic przeciwko, ale nie musi od razu mnie pod nimi podpisywac tak ze od razu wszyscy moi znajomi to widza. No i mi odpisal oczwiscie, ale tak chlodno i z wyrzutami ze juz sama nie wiem, czy mu odpisywac i dalej sie tlumaczac czy olac sprawe i poczekac az zapomni. Troche mi glupio bo to nasi prawie najlepsi znajomi i teraz nie wiem czy ja przesadzam czy on robi z igly widly
|
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Myśli sobie młoda, że jest pępkiem świata i może wymyślać, ale sądzę, że jak już będzie po tej jej wielkiej imprezie to jej przejdzie i jeszcze będzie Wam pomagać
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam taka spacjalna tacke, ona jest tak naprawde na swiece, ale tak mi sie spodobala ze od razu widzialam w niej swoje obraczki na peoniach. W srodku jest gabka na kwiatki nasaczona woda, dokola sa powkladanie peonie, a w srodku jest nasze pudeleczko w ktorym kupilismy obraczki. Pudeleczko miedzy peoniami fajnie sie trzymalo, ladnie to wygladalo, bardzo oryginalnie. Szybko i bez problemowo zrobione, chyba piec peoni tam weszlo. Szablon zaraz przesle.
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony moglby sie ogarnac, w koncu nawet Ty nie zdążyłaś dodac foty a masz chyba prawo zrobic to pierwsza, a on juz musial ja wklejac... i na dodatek Ciebie na niej zaznaczyc ech...nie dziwie sie ze na niego wyejchalas, bo kto by tego nie zrobil? ale mysle ze jak dodasz swoje sliczne fotki to wszyscy zapomna o tej troche gorszej
|
|
#3657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale TZ rodzina wogole... tylko jakies glupie "wymagania" typu: ciasta nie mogą byc za wysokie (nie wiem o co chodzi), niemodne falbany przy sukni, obraczki muszą byc klasyczne... i juz mam ich gdzies, sami sobie poradzimy..
|
||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje!
Wpadłam na chwile bo mega duzo sie dzieje. Marylka- wszystko piekne u Ciebie było No i Ty oczywiście piekna jak zawszeCo do rzęs...sama zrobiłam i sa po prostu piekne! Mega wyglada oko i nie trzeba juz ich malowac!! U mnie juz wszystko przygotowane..czekam tylko aż moje cudowne piwonie sie rozwina i w piatek stroimy smarty! Reszta juz na starcie ![]() Ja zaczełam sie stresowac... ![]() Moj kochany Tz siei zjaral na raka w solarium a ja mam jakiegos wirusa i booli mnie gardło i uszy... Oby wszystko mineło za 2 dni! Nawet zjadłam dziś czosnek bo inaczej by mnie na maksa rozłozyło... |
|
|
|
#3659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już mam koncepcję jak to zrobić.Co do FB.. niestety takimi prawami się rządzi Ja raz miałam taką sytuację, że kumpela dodała zdjęcie na którym widać było mi majtki pod sukienką i powiedziałam jej żeby usunęła, na co ona że nie bo ona ładnie wyszła, na co ja jej że ja wyszłam do dupy i sobie nie życzę żeby moje majty oglądało jej 200 znajomych plus moi i albo mnie wytnie, albo się pogniewamy. Usunęła zdjęcie i się pogniewała ale zaraz jej przeszło.Uważam że nie przesadzasz, w końcu to Ty chciałaś dodać pierwsza swoje własne zdjęcia z własnego ślubu. Czy nie miałam iść spać przypadkiem? wciągnęłam się w The Secret Life of The American Teenager i kończę pomału 2 serię
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
miesiąc do ślubu
![]() nie moge w to uwierzyć ja już zaczynam sie stresowac... Moj TZ wychodzi z lazienki i mowi: jak sie pospieszysz to w lazience jest niespodzianka, wiec biegam, a tam lustro zaparowane i cale popisał: Paulinka i Pituś i takie serduszka idziemy spac ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Zaraz Ci wyślę maila na priv i będę czekać na wzór

TZ dzwoni dzisiaj do domu, gada z nią bo mial jakas sprawe to mowila takim tonem jakby zaraz miala umrzec. TZ sie jej pyta czy ma focha o tą 18 czy co, a ona:"no tak a co?? nie mam miec?? u mnie w pokoju sie nie pomiesci tyle osob, a mama przychodzi do domu o 20 wec mam impreze od 18 do 20... fajnie co??i jak nie mam byc na Ciebie zla???"
TZ jej powiedzial, ze On nie robil wogole 18 i żyje, poza tym jeszcze pol roku temu nie bylo wogole takiego pomyslu zeby zrobic tam miezkanie, byl tylko strych i gdybysmy tego nie zrobili to i tak by musiala zrobic u siebie w domu... masakra jakaś. Co za dziewucha..
zapomniałam Wam napisać, że byłam dziś zapłacić za Mszę w intencji dziadka i spytałam proboszcza czy na spisanie protokołu trzeba się umawiać. I wiecie co?? W mojej małej parafii zapisał nas na 28 czerwca, bo to był I wolny termin, normalnie lol
ale TZ rodzina wogole... tylko jakies glupie "wymagania" typu: ciasta nie mogą byc za wysokie (nie wiem o co chodzi), niemodne falbany przy sukni, obraczki muszą byc klasyczne... i juz mam ich gdzies, sami sobie poradzimy..