|
|
#2731 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34695457]To zrobimy tak.
Z tych - http://www.i-lovebeauty.pl/miyo-omg-...ksuj-p128.html pasują do Ciebie: nr 1, nr 10, nr 11, nr 14, nr 19 na upartego w połączeniu z jasnym, nr 20 (mój typ), nr 28 i 29, nr 3 oczywiście, nr od 31 do 34 możesz brać w ciemno, no i od nr 4 do nr 9. Zmiksować Ci je jakoś ładnie? Np mogę podać 4 kolory pasujące do siebie, które mogłabyś dowolnie łączyć.[/QUOTE] Próbuję policzyć których cieni nie wskazałaś 1- to biały zwykły? mam podobny 10,11 -mam podobny 14 - możesz sobie pomarzyć 19 - zbyt biskupi 20 - rozważę, tylko najpierw muszę znależć podobny heana od Ciebie i sprawdzić czy to nie taki sam ![]() 28 i 29 - jak w 14 3 - mam podobny 31-32 - ale który z tych? chyba 32? 33-34 - mam podobne W ogóle potraktowałaś mnie jakbym kompletowała swoją pierwszą wyprawkę cieniową. Co ja jestem, Lenka jakaś czy co? Idę sfochana spać.Acha - a 37 mogę? p.s. Lenka żetem |
|
|
|
#2732 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
żetemam was obie ![]() Patrzcie jakie dziewczyna robi czadowe kosmetyczki: http://www.unikalni.pl/kolekcja.php?id=1734 i torby http://www.unikalni.pl/kolekcja.php?id=1477
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-06-14 o 01:56 |
||
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
byłam wczoraj z kupelka w Samui na krewetkach, obrzydliwie podane, w sali capiło zapachami olejów z kuchni, jedzenie niedobre, kelenerki były takie nieprofesjonalne, 100 zł poszło psu w zad
odradzam, dziadostwo i tyle. może i Gesslerowa chciałą dobrze ale widac że się pracownicy S. nie nauczyli niczego.
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Zadomowienie
|
?
Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#2735 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może udałoby się samemu ukręcić? To głównie kwasy i wyciągi owocowe. Cytat:
W większości płynów do kąpieli stóp jest właśnie kwas mlekowy i mocznik na początku składu. Chyba od przyszłego tygodnia wrócę sobie do zabawy w małego chemika
|
||||
|
|
|
#2736 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Wyłapałam tylko, że Malla doradziła Ci jako jeden z elementów pielęgnacji spray stąd moja propozycja. Spróbowałabym tą - mam z tej serii zwykłą odżywkę, bez spłukiwania i jest ok. Ponieważ spray jest bez silikonów, kup jeszcze jedwab (tylko bez alkoholu) i stosuj na końcówki.---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- szyrek - maziam - jest bladoróżowa |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczymy jak to będzie wyglądać na oku |
|
|
|
#2738 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A te kosmetyczki... może i pomysłowe ale wstydziłabym sie z czegoś takiego korzystać bo wyglądałoby to jakbym wyciągała szminkę z majtek. Ale wzory na figi super Cytat:
|
||
|
|
|
#2739 |
|
Matka Smoka
|
To ta tajska restauracja? Ja słyszałam ostatnio od kilku osób, że super.
Poszłam do Rossa o 9.09 zamiast o 9.00 bo się zagapiłam i ktoś przede mną zgarnął wszystkie kremy do rąk eveline z dzisiajszej promocji jednodniowej Zostały aloesowe a tych nie lubię. Gdyby któraś była w R. i był kozie mleko to ja poproszę Już widzę co będzie jak rzucą MF2000.
|
|
|
|
#2740 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dzwonili do mnie z przychodni, żebym przyszła, bo wyszły mi złe wyniki badań.
Najlepsze jest to, że dawno się tak dobrze nie czułam, nic mnie nie boli, nawet schudłam 2 kilo w 2 tygodnie... Cytat:
Porażka... Dzięki, dziewczyny, za cynk.Jakby któraś z Was kupowała MF w Rossie w promocji, to czy weźmie i dla mnie?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-14 o 09:25 |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny gdyby któraś chciała odebrać dzisiaj maski to będę ok 16 w Galerii Kazimierz |
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam. Trochę drogo sobie liczą. Nasza biochemiczka Ineso na pewno nam coś ukręci podobnego za połowę ceny. Tym bardziej, że naraziła mi się tam zaraz poniżej.... ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34695457]To zrobimy tak. Z tych - http://www.i-lovebeauty.pl/miyo-omg-...ksuj-p128.html pasują do Ciebie: nr 1, nr 10, nr 11, nr 14, nr 19 na upartego w połączeniu z jasnym, nr 20 (mój typ), nr 28 i 29, nr 3 oczywiście, nr od 31 do 34 możesz brać w ciemno, no i od nr 4 do nr 9. Zmiksować Ci je jakoś ładnie? Np mogę podać 4 kolory pasujące do siebie, które mogłabyś dowolnie łączyć.[/QUOTE] Mhmhmhm.... może mi byś coś zmiksowała? Do paletki inglotowej ![]() Cytat:
Maluję się od nastu lat, a co! ![]() hiper, wzięłam w końcu te szklane perełki. Głupio mi było wyjść bez niczego. Wzięłam 4 opakowania i wyszło na styk do wazonu, więc dla Ciebie faktycznie wyszłoby drugie tyle, albo i więcej. Ale za to jaka klasa teraz na oknie! Wrócę do domu, to zrobię fotę
|
|
|
#2743 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
Co tam Rossmann
Zobaczcie, jakie promocje są w Superpharm od dzisiaj ![]() http://www.superpharm.pl/promocje/index |
|
|
|
#2745 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Po MF 2000 będę szła na pewno, tylko potrzebuję 3 a nie wiem ile rzucą. Jak coś to przypomnieć mi się dzień przed. |
||
|
|
|
#2746 |
|
Konto usunięte
|
Malla - 100 zł na 2 osoby wydałyśmy :/
Mistrzyni - śliczni kiciulek, chętnie bym go wygłaskała
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - byłabym wdzięczna gdybyś mi tego MF wzięła również, w sumie tego nie miałam nigdy a pasowałoby wypróbować, zwłaszcza w takiej cenie
|
#2748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Po prostu się dobraliśmy
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34691640] Właśnie wróciłam z kina. Śnieżka bardzo mi się podobała [/QUOTE]A ja byłam wczoraj na Avengersach, tylko już pod koniec zasypiałam, bo późno było ;D Cytat:
a co to to zielone w takiej butelce jak płukanka malinowa? ![]() Cytat:
![]() Gratuluję! ![]() Ej w ogóle miałam pisać, że zlikwidowali ten sklep z jeansami po 40 zł w King's Square i teraz nie wiem, czy tylko tę placówkę, czy w ogóle cała sieć upadła - ale nie sądzę, bo niedawno jeszcze widziałam ich reklamy w tramwajach.
|
|
#2749 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
- ograniczyłam o 50% słodycze, nie jem już 1 czekolady i paczki ciastek dziennie
![]() - jem lekkie obiady z gotowanymi warzywami typu zupa, 4 ziemniaki z jajkiem i pomidorem, żeby nie spowolnić metabolizmu, - wróciłam na fitness, najpierw z płyty Chodakowskiej, a od poniedziałku na zajęcia grupowe. Bolał mnie brzuch od listopada praktycznie cały czas, więc nie ćwiczyłam fizycznie odkąd wzięłam kota, a jadłam co miałam pod ręką w tych rzadkich momentach, gdy nie bolało, czyli różne śmieci. Rozpoczęło się Euro i już nic nie boli ![]() Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-14 o 10:07 |
||
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnę się
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja wiem czy skromna? Oprócz tej mam jeszcze 3 2x 5 cieni i 1x 3 cienie. I luzem ok 10 różnych. Moja kolekcja nie taka skromna, jak Ci się wydaje
|
|
|
#2752 | |
|
Pani Buka
|
ja też bym chciała ten tusz, ale nie wiem czy Ineso da radę
![]() Cytat:
nic tam jeszcze nie kupiłam co prawda, ale...
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie miałam zamiar się tam wybrać
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze cos z tego bedzie Poki co w rossmannie juz ani sladu po mineralnym podkladzie z maybelinna a on mnie nie uczulal i nie zapychal ..Jesli ktoras by go widziala prosze o 1 w kolorze sand
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
hiper, a nie masz przypadkiem wrażenia, że ten wysyp promocji tuszy MF ma związek ze starą datą produkcji, którą sprawdzałyśmy ostatnio?
![]() Robią promocje Max Factora na potęgę, może jednak weryfikator kodów poprawnie działa i są one stare
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja poczułam się staro
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to nie podejrzanie tanio?
![]() Ja zmieniłam pierwszy raz od nastu tusz MF na innej firmy po części dlatego, że mnie konsultantka przekonała, a po części dlatego, że Max Factor szybko wysycha. Teraz, gdy robiłam rekonesans sprawdziłam datę produkcji dostępnych w drogeriach tuszy MF i wszystkie są z 2009 roku! Niby liczy się datę ważności od daty otwarcia, ale te tusze już teraz mają 3 lata. Btw. moje ostatnie 4 opakowania są właśnie z tym kodem i dosyć szybko tusz wysechł. Nie wiem czy warto rzucać się na MF, czy nie lepiej kupić inny, a co najwyżej poprawiać tuszowanie szczoteczką z MF, która jest boska.
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziwilam sie czemu tak szybko
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że chcą po prostu pozbyć się starej partii stąd tyle promocji na MF w drogeriach.
|
|
#2760 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lenka - coś może być na rzeczy...
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

)
odradzam, dziadostwo i tyle. może i Gesslerowa chciałą dobrze ale widac że się pracownicy S. nie nauczyli niczego.
na razie przyszła ta dla szyrka, więc nią nie maziałam.

Już widzę co będzie jak rzucą MF2000.
Porażka... Dzięki, dziewczyny, za cynk.

Maluję się od nastu lat, a co!