Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 22:52   #4441
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Dużo więcej...

No dobrze, bez sensu się krygować. Wynajęcie to plus minus tyle ile sukienka Zienia.
Na bank bym tyle nie dała sam koszt za osobę zwala z nóg, a co dopiero jeszcze wynajem... Na bank znajdziesz równie ładną salę (w takim samym lub innym klimacie) za sporo mniej. Zaoszczędzoną kasę będziecie mogli przeznaczyć np. na podróż życia wesele to jedna noc, chyba nie ma sensu aż tak szaleć.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:53   #4442
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Nie dałabym tyle No ale ja ograniczam koszty, więc jak ktoś nie musi tego robić to jak najbardziej
No mogę. Tylko cholera trochę mi szkoda A z drugiej strony kusi, oj kusi...
Stary 2012-06-13, 22:56   #4443
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No mogę. Tylko cholera trochę mi szkoda A z drugiej strony kusi, oj kusi...
Ja mimo wszystko szukałabym czegoś tańszego a równie ładnego... Moim zdaniem stanowczo za drogie.

Uciekam Dziewczyny puścić sobie film i pewnie zasnę
A jutro wykończymy dziada

Dobranoc

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:58   #4444
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Na bank bym tyle nie dała sam koszt za osobę zwala z nóg, a co dopiero jeszcze wynajem... Na bank znajdziesz równie ładną salę (w takim samym lub innym klimacie) za sporo mniej. Zaoszczędzoną kasę będziecie mogli przeznaczyć np. na podróż życia wesele to jedna noc, chyba nie ma sensu aż tak szaleć.
Zależy, jak ktoś na to patrzy i jakie ma podejście Może powiedzieć, że "wesele to tylko jedna noc", a z drugiej strony można powiedzieć, że "to jedyna taka noc". Owszem, nie trzeba szaleć nie wiadomo jak, ale jeśli kogoś stać

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:59   #4445
tajeczka
Zadomowienie

hej powoli wracam do żywych teraz już regularnie powinnam być jeszcze tylko w piątek egzamin i już na wesele jednak nie idziemy w tą sobotę do tej koleżanki ze studiów,,, mamy pogrzeb, jutro siadam nadrabiać wątek ze 3 dni mi zejdzie pewnie kolorowych
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 23:00   #4446
Viollet87
Zakorzenienie

Też uważam, że to jedyna taka noc nie ukrywam, że nie muszę oszczędzać, ale po prostu nie widzę sensu wywalania takiej kasy na coś co "zniknie" (bo co innego inwestować np. w dobre meble ) skoro można mieć coś równie ładnego a tańszego o 20% Sama mam (moim zdaniem) bardzo elegancką, piękną salę za 159 zł / os. Z alkoholem i ciastami wyjdzie po ok. 180 zł / os.

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-06-13 o 23:04
Stary 2012-06-13, 23:01   #4447
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Ja też lecę spać, bo się moje zapalenie mięśni oddechowych odezwało i ledwo oddycham :/ Muszę to przespać.

Dobrej nocy kochane

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-13, 23:01   #4448
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mimo wszystko szukałabym czegoś tańszego a równie ładnego... Moim zdaniem stanowczo za drogie.
Też tak uważam. Tylko do tej pory nie udalo mi się znaleźć nic, co by do mnie tak przemówiło... Może po obejrzeniu na żywo z wewnątrz mi przejdzie. I wlasna mama mi to pokazała, bez serca
Stary 2012-06-13, 23:02   #4449
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Też uważam, że to jedyna taka noc nie ukrywam, że nie muszę oszczędzać, ale po prostu nie widzę sensu wywalania takiej kasy na coś co "zniknie" (bo co innego inwestować np. w dobre meble ) skoro można mieć coś równie ładnego a tańszego o 20% Sama mam (moim zdaniem) bardzo elegancką, piękną salę za 159 zł / os. Z alkoholem i ciastami wyjdzie po ok. 180 zł / os.
Tak, ja też tak uważam, ale z drugiej strony jakby dziewczyna miała potem żałować, to nie wiadomo

Ja tam radzę się porozglądać i poszukać czegoś podobnego i tańszego - jak już któraś z dziewczyn napisała

Lecę już ostatecznie. Buziaki

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-13, 23:04   #4450
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak uważam. Tylko do tej pory nie udalo mi się znaleźć nic, co by do mnie tak przemówiło... Może po obejrzeniu na żywo z wewnątrz mi przejdzie. I wlasna mama mi to pokazała, bez serca
Jeśli faktycznie nie ma żadnej innej sali, która by Ci się podobała a na tę możesz sobie pozwolić bez narażania portfela to... bierz zwłaszcza skoro masz wsparcie w mamie Kwota jest dość kosmiczna, ale w końcu dla kogoś ta sala jest

310813
Stary 2012-06-13, 23:06   #4451
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli faktycznie nie ma żadnej innej sali, która by Ci się podobała a na tę możesz sobie pozwolić bez narażania portfela to... bierz zwłaszcza skoro masz wsparcie w mamie Kwota jest dość kosmiczna, ale w końcu dla kogoś ta sala jest
Będziemy jeszcze oglądać. Na początku przyszlego tygodnia powinnam wszystko wiedzieć. Trzeba będzie skonfrontować ze zdjęciami, sprawdzić różnice w cenie i wtedy zadecydować.

Po co ja znalazłam te zdjecia Na poprzednich nie wyglądalo tak fantastycznie

No nic, dziewczyny. Idę spać. Jutro egzamin, więc trzymajcie kciuki. Pojawię się pewnie dopiero popołudniu/wieczorem.

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2012-06-13 o 23:11
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 23:11   #4452
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy jeszcze oglądać. Na początku przyszlego tygodnia powinnam wszystko wiedzieć. Trzeba będzie skonfrontować ze zdjęciami, sprawdzić różnice w cenie i wtedy zadecydować.

Na pewno wyrobisz sobie zdanie po rozmowie z menadżerami ich profesjonalizm (lub nieprofesjonalizm ) potrafi przeważyć szalę. My z TŻ łamaliśmy się między dwiema świetnymi salami i to właśnie podejście menadżerów przekonało nas do tej "naszej" są super, jestem spokojna o przebieg wesela bo wiem, że będą nad wszystkim czuwać. Wzbudzają zaufanie i sympatię

310813
Stary 2012-06-13, 23:24   #4453
littlemary
Rozeznanie

I po pracy. Aaale jestem zmęczona odpiszę Wam i lecę się kąpać póki dziewczyny nie zajęły łazienki

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
nie mam jak zrobic fotki
mega precyzyjne wykonanie, szybka i dobrze zabezpieczona przesylka, piekne kolory ] zamawialam te
obramowka nie jest czarna tylko ciemny, blyszczacy granat
śliczne te zaproszenia w ogóle ten motyw jest boski!

Cytat:
Dziewczyny, czy jeździłyście oglądać sale w Waszymi rodzicami? Bo o to nam dzisiaj rano poszło... TŻ stwierdził, że powinniśmy jeździć sami, ale nie z moimi rodzicami. No super, tylko że czekaliśmy właśnie 2 tygodnie aż wrocą z wakacji... Do tego moja mama się bardzo wkręciła w przygotowanie wesela, w przeciwieństwie do TŻta... I pewnie będzie chciała nam dołożyć do wesela, jeśli nie sfinansować je w dużym stopniu. I nie wiem czy to ze mną coś jest nie tak, że chce jechać z mamą czy z nim... Dodam, że generalnie bardzo się lubią, obiady niedzielne, wspólne wyjazdy itp. Więc trochę nie wiem o co chodzi
Jako, że nasi rodzice płacą za wesele to nie wyobrażaliśmy sobie ich nie zabrać. Oczywiście nie wtrącali się, wysłuchali oferty i powiedzieli, że decyzja nalezy do nas, a sala im się podoba. Nam też się podobała więc podpisaliśmy umowę

Cytat:
No wiesz z cywilnego serio trochę łatwiej się wyplątać Kościelny już wiążę serio na całe życie i rozwodu nie da się wziąć. Chociaż też mnie wkurza ta gadka "TYLKO" cywilny.

Ja nadal uważam, że młodzi powinni przed ślubem razem zamieszkać, nie byłoby tylu rozwodów
Bo tak to już jest w naszym państwie. Gdy ktoś nie bierze ślubu w kościele jest automatycznie obywatelem drugiej kategorii. Nie mówię, że wszyscy tak myślą, ale bardzo często spotykam się z taką opinią. Co do ślubów i nauki kościoła, zawsze bawi mnie to, że żarliwi obrońcy wiary zazwyczaj nie pouczają członków kościoła, ale jego przeciwników. Ale wolę nie rozwijać tego tematu

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
a my nie mamy możliwości zamieszkania razem przed ślubem....
My niestety też nie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Witam
Dziękuję za Wasze kciuki Kolosa zaliczyłam I mam wyniki z 2 egzaminów: z jednego tylko 3 a z drugiego 5 I mam nadzieję, że już same 5 zostaną

Zapomniałam powitać nowe PM! Także witam Was serdecznie
Gratuluję!!! Trzymam kciuki za resztę I również witam nowe PM!

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
a pro po ciąży - śniło mi się dziś że właśnie byłam w ciąży . Już dawno nie miałam takich snów
Brr! Mnie takie sny przerażają. Chodzę wystraszona przez trzy dni :P

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
A ja mam kryzys w pakowaniu. Wszystko mnie już boli i taaaak chce mi się spać Jutro ostatnie kolokwium i uciekam stąd.

Kurcze, kto by pomyślał ile się może zmieścić w takim małym pokoju...
Dokładnie Ja dosłownie tonę w papierach

Cytat:
Melleczko super relacja! Moim zdaniem kolejność: ZDEDYDOWANIE 2, 1, 3, dlugo długo nic 4
Zgadzam się w 100% aczkolwiek w 1 nie podoba mi się oddzielenie gorsetu od dołu. 4 niestety bardzo pogrubia

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Mam grube nogi i troszkę szerokie biodra, więc tutaj tego nie widać A talię mam całkiem całkiem, więc do takich sukni w sam raz

Dziękuję za komplementy Aż się zaczerwieniłam
Wyglądasz pięknie! Ja mam dość masywne nogi, szerokie biodra i wydatną pupę, ale za to talię osy :P Niestety, moją największą bolączką są masywne ramiona Już nie wiem co robić żeby je odchudzić Ćwiczę z Jilian i zauważyłam lekką poprawę, ale pomimo tego odczuwam paniczny lęk przed przymierzaniem czegokolwiek bez rękawów bo wydaje mi się, że wyglądam jak wieloryb

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-13 o 23:26
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 23:35   #4454
acidka
Zakorzenienie

45 stron przez dwa dni masakra a ja mam tyle na głowie, że nie mogę sobie pozwolić na takie intensywne plotkowanie . więc skrótowo: witam nowe PM

Cytat:
Hm, to wstawie zdjęcia.
ładna, ale ta cena, szkoda by mi było tyle pieniędzy, ale Twój dzień - Twoja decyzja

MELL: zdecydowanie druga, wyglądasz bardzo ładnie

ja dostałam od mamy złoty łańcuszek (cieniutki)na przetopienie na obrączki a narzeczony ma jeden złoty kolczyk skądśtam ile to może ważyć, jak myślicie? a ile potrzeba złota na dwie obrączki

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 00:02   #4455
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
ja dostałam od mamy złoty łańcuszek (cieniutki)na przetopienie na obrączki a narzeczony ma jeden złoty kolczyk skądśtam ile to może ważyć, jak myślicie? a ile potrzeba złota na dwie obrączki
Ja się niestety nie orientuję

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ----------

Hihi, i znowu będę ostatnią PM piszącą na dobranoc. Zostanę chyba naszym wątkowym stróżem mówiącym wszystkim dobranoc i pilnującym czy wszystkie śpicie grzecznie w swoich łóżkach

Dobranoc i do jutra

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-14 o 00:01
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 06:16   #4456
malwiska
Zakorzenienie

Hej, jak zwykle pobudka o 5;30... Byłam wczoraj wpłacić zaliczkę i niestety pani poinformowała mnie że nie pozawalają puszczać lampionów a ja tak chciałam.
No ale trudno... zapłaciliśmy do 2tys a resztę po weselu w poniedziałek, wiecie jaka jestem zdziwiona... myslałam że wcześniej się za wszystko płaci, a tu taka niespodzianka już się nawet nie boję że nie dozbieram bo zawsze można zapłacić z naszych pieniążków
Mykam sobie zrobić kawkę
Stary 2012-06-14, 06:32   #4457
malwiska
Zakorzenienie

Mam jeszcze jedną porśbe, co sądzicie o tych obrączkach?? Mój Tż takie chce. mi sie też podobają ale widziałam ładniejsze... w ogóle chciałam jednokolorowe ale Tż się uparł. W sumie nie ma wymogów co do wesela tylko do obrączek. Wszystko jest po mojemu tylko on chce te obrączki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1075_1.jpg (13,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2012-06-14, 07:30   #4458
marta1881
Zakorzenienie

A ja mówię dzień dobry i zmykam,bo mama dziś przyjeżdża
Stary 2012-06-14, 08:10   #4459
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedną porśbe, co sądzicie o tych obrączkach?? Mój Tż takie chce. mi sie też podobają ale widziałam ładniejsze... w ogóle chciałam jednokolorowe ale Tż się uparł. W sumie nie ma wymogów co do wesela tylko do obrączek. Wszystko jest po mojemu tylko on chce te obrączki...
No na zdjęciu wyglądają całkiem fajnie, a mierzyliście je?

No ja wczoraj też poczyniłam farbowanko dziś znowu jadę do krk , trzymajcie kciuki, żebym wszystko załatwiła, bo wścieknę się jeśli będę kolejny raz jechać na darmo

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:11   #4460
fantastka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ciekawy wzór, nigdzie wcześniej takiego nie widziałam A przymierzaliście je? Dziewczyny często piszą, że się jakieś obrączki podobały, a na palcach okazały się okropne

Ja bym była też za jednokolorowymi, ale jak na to spojrzeć z praktycznej strony to dwukolorowe zawsze do wszystkiego pasują i do żółtego złota i do srebra

Uciekam zanieść do dziekanatu dokumenty ostatnie I już ostatni raz przed obroną baaaaardzo proszę o kciuki Ostatnie koło

Antilia

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:24   #4461
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym sobie zrobiła rozpuszczone włosy, gdyby nie to, że jak jest wilgotne, to mi się kręcą brzydko Ona ma piękne, proste włosy i mimo, że padał deszcz, to jej włosy pozostawały niewzrszone
No dokładnie... A jak się spocę to mi się już całkiem kluski porobią Więc odpada na pewno Na plener sobie zrobię rozpuszczone fale

Cytat:
A w życiu! Melleczka mnie psem poszczuje czy coś

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Oj tam Tofika się boisz ?
Jest czego Moja mama ma rany na rękach, bo jego ulubioną zabawą jest gryzienie Najchętniej rąk i nóg

Cytat:
Trochę
Tylko nie biczujcie mnie za rozważanie tego w ogole. 200-260 za osobę w zależności od menu (to jeszcze do przejścia, na tyle się nastawiamy) + za duże koszty wynajęcia
No dużo... Ale mnie ta cena nie szokuje, bo u mnie w okolicy też jest pałac gdzie biorą 300zł od osoby w sezonie, ale wtedy ta cena jest już absolutnie ze wszystkich, z alkoholem, ciastami dla gości i bardzo wykwintnym menu.

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Zależy, jak ktoś na to patrzy i jakie ma podejście Może powiedzieć, że "wesele to tylko jedna noc", a z drugiej strony można powiedzieć, że "to jedyna taka noc". Owszem, nie trzeba szaleć nie wiadomo jak, ale jeśli kogoś stać
... To niech bierze Jeżeli to jest ta Wasza wymarzona sala i stać Was na nią to bierzcie

Cytat:

No nic, dziewczyny. Idę spać. Jutro egzamin, więc trzymajcie kciuki. Pojawię się pewnie dopiero popołudniu/wieczorem.

Pooglądaj jeszcze inne sale i jeśli nic Cię nie zachwyci to bierz tę

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Dobrze wyważone, porządne obrączki powinny ważyć łącznie ok. 10-12 gram.

Cytat:
Mi się podoba klasyka Ale wiem, że zazwyczaj w rzeczywistości obrączki wyglądają ładniej niż na zdjęciach, szczególnie te dwukolorowe. Więc jestem za Ładne są
Stary 2012-06-14, 08:24   #4462
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Skomentujcie jakoś, blagam, bo zaczyna mnie nosić i będzie mi się śniło po nocach Powiedzcie, że mam to sobie wybić z glowy bo jest brzyydkie. No albo, że dalybyście za to każde pieniądze
Sala ładna nie powiem ale cena zwala z nóg nawt przy takiej sali. Ja bym nie wzięła.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość

Hihi, i znowu będę ostatnią PM piszącą na dobranoc. Zostanę chyba naszym wątkowym stróżem mówiącym wszystkim dobranoc i pilnującym czy wszystkie śpicie grzecznie w swoich łóżkach

Dobranoc i do jutra
A to nasza wina że zamiast spać to Ty po wizażu buszujesz?
Cytat:
Zą zupełnie inne niż wszystkie które do tej pory widziałam i przyznaję coś w nich jest. Ale ja mimo wszystko jestem za klasyką . No i dobrze byłoby je przymierzyć.
Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No ja wczoraj też poczyniłam farbowanko dziś znowu jadę do krk , trzymajcie kciuki, żebym wszystko załatwiła, bo wścieknę się jeśli będę kolejny raz jechać na darmo

Cytat:
Uciekam zanieść do dziekanatu dokumenty ostatnie I już ostatni raz przed obroną baaaaardzo proszę o kciuki Ostatnie koło

No a teraz idę trochę posprzątać. Dziś mam dość intensywny dzień bo muszę posprzątać i do miasta ruszyć trochę.... Ale może jakoś w między czasie Was poczytam chociaż
Stary 2012-06-14, 08:30   #4463
justi699
Zakorzenienie

Hej mi te obrączki to się tak średnio podobają.
Idę dziś po pracy zdjęcia do dyplomu zrobić. Jak ja nienawidzę robić sobie takich zdjęć:-|

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:31   #4464
melleczka
Zakorzenienie

Oszalałyście! Jeden dzień mnie nie było i 14 stron
Stary 2012-06-14, 08:37   #4465
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
No na zdjęciu wyglądają całkiem fajnie, a mierzyliście je?

Nie mierzyliśmy, obrączki znaleźliśmy na internecie, cena 2200zł. Chcemy pochodzić po jubilerach, po przymierzać takie dwukolorowe z taką szerokością i zamówić u złotnika. A jak nikt się nie podejmie to zamówimy w tym z internetu. Jest to firma Cardano - i mają swój salon w Toruniu... więc mi nie po drodze...
Stary 2012-06-14, 08:43   #4466
kaczuszka69
potworkowa

dzień dobry

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:45   #4467
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Oszalałyście! Jeden dzień mnie nie było i 14 stron
Nooo to miłego nadrabiania
Stary 2012-06-14, 08:47   #4468
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się Wam pochwalić, że dostałam stypendium naukowe (musiałam pisać odwołanie, bo miałam za niską średnią 4,76 ).

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Tak daliśmy zaliczkę bez umowy. A to dlatego, że nie chciałam już się z Tż-tem kłócić o to bo on nie chce żadnej umowy bo to jego znajoma i "przecież Nas nie wyroluje"Wiem, że czeka mnie ciężki bój z nim i pewnie z jego rodzicami bo stwierdzą, że umowa jest niepotrzebna dlatego potrzebuję na to więcej czasu. Jak pójdziemy tam na poczatku roku to już będę wiedziała co chcę wiedzieć. Na pewno zapytam wtedy o to menu. Niech mi poda co i za ile. Miałam pogadac też o tych poprawinach z Tż-tem ale nie miałam do tego głowy. Jutro pogadam. Musze jeszcze się poradzić mamy czy takie poprawiny w ogóle się opłacają.

Zedrzec to raczej nie chce bo ona zawsze sobie tyle życzy zaliczki. A ostateczną cenę za osobę będę kontrolować, żeby czasem nie wzięła za dużo. Jestem pewna, że chcę tam wesele, więc nie będę zmieniała sali ale pewnie będę dużo z nią negocjować.

Nie mam już siły myśleć o tym całym ślubie. Już mnie to denerwuje. Musze walczyć o każdą dla mnie oczywistą rzecz jak np. umowa. Wróciłam od Tz-ta ale praktycznie cały czas się kłóciliśmy ze sobąTak piszecie o tych wszystkich sprawach aż się zdołowałam. Na daną chwilę uważam, że nie dam rady wszystkiego ogarnąć i nad wszystkim zapanować. Tego jest za dużo. A podobno jestem bardzo zorganizowaną osobąDo dupy to wszystko. Dziękuję za uwagę
Kochana wydaje mi się, że każda z nas miała tak na początku - że tego nie ogarnie, że za dużo itd. Ale zobacz... Załatwicie tą salę, orkiestrę, wybierzecie foto i video, kwestia kościoła to jest chwila moment i już macie wszystko najważniejsze A potem zostanie Ci suknia, dekoracje i zaproszenia To już są takie szczegóły, które sprawiają przyjemność Najważniejszy jest wybór sali, zespołu, bo bez tego wesele się nie odbędzie i jest to czynnik, który warunkuje dobrą zabawę, co jest dodatkowym stresem dla Was na pewno. Ale skoro macie salę już załatwioną, to teraz skup się na innych rzeczach, a o menu będziesz myśleć później. Nie przejmuj się, bo dasz radę Każda z nas przez to przeszła, lub dopiero ją to czeka

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
empire mam zabronioną przez TZta, bo kojarzy mu się z koszulą nocną
Ja też nie jestem zwolenniczką tego fasonu, bo mało które dziewczyny wyglądają w nim zgrabnie Zazwyczaj suknia przypomina worek

Cytat:

My dzisiaj na mecz zamawiamy 2 duże pizze z da grasso
Ale bym zjadła

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
tak tu o sukniach mówicie, mi się podobają rybki albo z falbankami a takie to dla chudych. I jeszcze dekold w serduszko bym chciała, ale mam spory biust więc chyba odpada. Jak myslicie, jaki krój dla osoby z dużym brzuchem :-D wzrost 1.70m, waga 64. No i jeszcze ramiona mam takie grube ;-( ja to chyba muszę mieć całą zabudowana:-|
Wiesz musisz mierzyć... Jesteś książkowym przykładem do sukni empire, ale jak pisałam wyżej - równie dobrze możesz w niej wyglądać jak w worku. Więc trzeba po prostu mierzyć. Mnie panie w salonach mówiły, że jestem w naprawdę świetnej sytuacji, bo wiem czego chcę i to coś wygląda na mnie faktycznie najlepiej. Tak jak któraś z dziewczyn pisała - dobrze może wyglądać na Tobie literka A. Jeśli chodzi o falbanki to może być problem, bo one zazwyczaj poszerzają. Chyba, że znajdziesz takie duże, delikatne falbany luźno opadające.

Cytat:
Rybki nie są dla chudych owszem dla szczupłych w talii ale z krągłościami w pupie i cyckach
Dokładnie Do rybki trzeba mieć bardzo proporcjonalną figurę. Do tej pory widziałam jedną dziewczynę, która w rybce wyglądała po prostu zjawiskowo i rzeczywiście ta suknia prezentowała się na niej rewelacyjnie.
Stary 2012-06-14, 08:51   #4469
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.sprzedajsuknie.pl/oglosze...JYcylZogy.html Jaka piękna I ta cena.
Tylko daleko, bo ponad 100km ode mnie

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

To woła o pomstę do nieba

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Melleczka to chyba dalej po tych salonach chodzi

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

http://www.sprzedajsuknie.pl/oglosze...At2W895u2.html
Tą pierwszą mierzyłam, tylko z usuniętą kokardą i była śliczna

Cytat:
A ja mam kryzys w pakowaniu. Wszystko mnie już boli i taaaak chce mi się spać Jutro ostatnie kolokwium i uciekam stąd.

Kurcze, kto by pomyślał ile się może zmieścić w takim małym pokoju...

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Ładna

Ale ja bym się bała, że w takiej zajęłabym pół kościoła i była 3 razy większa od TŻ, chociaż ten nie jest drobny

Ale pomarzyć można
Ja też tak myślałam dopóki nie zmierzyłam podobnej i się nie zakochałam

Cytat:
Znacie moje relacje Wszystko z najmniejszymi szczegółami opisane Powodzenia w czytaniu

A na deser załączam Wam wreszcie mojego Toficzka kochanego
Toficzek jest śliczny

A co do sukien to ja bym rozważała tylko 1 i 2, z naciskiem na 2

Cytat:
W tym momencie 60% za Cascadą a 40% za Agnes - tak ja czuję. A przewaga Cascady wynika tylko i wyłącznie z tego, że marzyłam o takiej sukni i właściwie to głównie po nią tam jechałam, więc być może już się tak nieświadomie na nią nastawiłam. Chociaż macie rację - Agnes mnie wydłuża i chyba wyglądam lepiej. Ale nie jestem przekonana, bo ona jest prościutka w sumie. No kurde nie wiem

Ale to są na pewno zdecydowane faworytki. Gdyby były bardzo podobne do siebie to wybór byłby prostszy, bo decydowałyby detale, ale one są zupełnie różne... Z 4 macie rację - odpada całkowicie. 3 też raczej odpada, bardziej podoba mi się już ta Agnes.

Myślę, że jeśli Cascada będzie miała odpowiednią długość dobrze dopasowany gorset i biały pas, to będzie o niebo lepiej. Bo teraz dół też się nie układa jak powinien - jest za długa i falbany mi się pod spód zawijają zamiast sunąć po ziemi.
A mi się wydaję, że podjęłaś już decyzję, że Cascada jest Twoją wymarzoną i ta już zostanie Zrób tak jak czujesz i nie sugeruj się za bardzo naszymi opiniami, bo to Tobie ma się podobać i to Ty masz czuć się w niej jak księżniczka

Cytat:
Hm, to wstawie zdjęcia.
Świetnie to wygląda, ale ta cena

Cytat:
Dla mnie zdecydowanie nie Radziłabym przymierzyć, bo to co ładne na zdjęciach nie zawsze jest ładne w realu

Dzień dobry
Wczoraj trochę poprztykaliśmy się z Tżtem, ale koniec końców było później ok. Nawet sam zaczął temat pierwszego tańca I celujemy w walca angielskiego, ewentualnie wiedeńskiego

Za wszystkie potrzebujące

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:52   #4470
moniczka_2010
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=CMTjjvCMIh8

Ależ mi się to podoba tylko nie wiem czy w głowie by mi się nie kręciło a ni i czy Tż dałby rade się czegoś takiego nauczyć.... bo raczej ciężko mu idzie tańcowanie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości