|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Witajcie,
Żabcia Ty uważaj na siebie! Mam nadzieje, że szybko nabierzesz sił! Ściskam mocno! i tą uroczystą kolacją w szpitalu mnie rozbroiłaś! ![]() ![]() ![]() Magda mam nadzieje, że małej przejdą te kolki, czy co to ją tam męczy! Abby jestem za! CIŚNIENIE W GÓRĘ!!! Ja chodzę jak pijana w zasadzie od początku tygodnia... masakra jakaś! Ale ponoć w sobotę ma być u nas upał... hmm... to się okaże! ![]() Emilia kciuki za wizytę! Nie poczytałam za wiele, postaram się jeszcze w ciągu dnia coś nadrobić
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-06-14 o 09:10 |
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koperkiem ostroznie, choc z Twojego opisu Majce pomaga(mozna tez pic rumianek albo malej podac, lagodzi ) - u mnie i wielu moich kolezanek niestety mial odwrotne dzialanie i przez niego gazy sie zbieraly ale nie odchodzily i mala miala jeszcze wiekszy bol brzuszka i jeszcze bardziej nam plakala niby te krople powinno sie codziennie podawac bo tylko przy systematycznym przyjmowaniu dzialaja ale ja podaje Julce Sab Simplex w razie potrzeby, czyli jak widze ze sie prezy i baczka nie moze puscic i zaraz jest poprawa. dzin dybry my juz po spacerze i zakupach ![]() edit: teraz Madziu doczytalam ze w sumie po pierwszym dniu z koperkiem mala miala taka akcje -- ja bym go stanowczo CALKIEM odstawila nawet u siebie. Nie podejrzewalabym nabialu jednak...
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2012-06-14 o 09:43 |
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, super że Cię tak ta masażystka z molestowała, wszystko Ci się chociaż zresetuje
![]() ale nie dobrze, że znów masz @ ![]() Aaby, skoro nie umie zagęszczać to dopiero by uwierzył że te grudki są tam celowo widzisz, co kobieta to inny typ wózka, ale ten no akurat bardzo mi się nie podoba Agnusek, to zazdroszczę męża, bo mój niestety czasem mi o tym przypomina. i widzę że za tym tęskni, dlatego jeśli już się za siebie wezmę to też dla niego. ale u mnie np. nie ma co liczyć na jakaś miłość do sportu, zazdroszczę Ci tego... mi to nie grozi fajnie wieczór spędziłaś, ja też lubię takie wieczory dla siebie ![]() Emigra, jakie wy aktywne ja tylko śniadanie zrobiłam i leże
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide sie przejsc po kawe bo dzis kompletnie padam z nog. |
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie, Nikita jak już zlecił badania to dobrze mówi, bo co Ci teraz poradzi jak nie ma żadnych informacji na temat tego co się w Twoim ciele dzieje.
weź kawę i dla mnie, chociaż kawa mi dziś nie wystarczy bo mam też niestety doła, a tego kawa nie leczy. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Kasiax, ja mam dziś 54 dni do porodu, to kiedy robimy party? Żeby było po środku
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że twój organizm się szybko unormuje |
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak i tak musialam dzisiaj pojsc na zakupy a ze spodziewam sie kuriera kolo poludnia to stwierdzila ze albo rano albo wcale, bo wczoraj odkladalam co chwila na potem, potem i w koncu nie poszlam a teraz zajadam sniadanko
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strong co sie dzieje?? u mnie dopiero przestalo padac...
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Emigra, to smacznego
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Martynko, ogólny taki jakiś dół, nie wiem czym wywołany, jakaś się czuję nie szczęśliwa....
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, co to za dół? Skąd?
Martynka, u mnie to chyba nigdy nie przestanie lać...
|
|
|
|
#3072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-06-14 o 09:58 |
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutkaj sie bo Kamilek tez sie smutka!
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Emigra, błąd, błąd się wkradł
![]() no Kamilek tam wcale na smutnego nie wygląda bo wypycha się nie możliwie Butter, wiesz jak się czuję? zaniedbana. Chyba te słowo dobrze określa moje samopoczucie. Zaniedbana przez samą siebie i TŻ. Martynka, problemy jakieś? Butter, u nas też cały czas leje, ani na chwilę nie ustaje.
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3076 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kiedyś też myślałam, że nie dam rady biegać, jak podbieżka do autobusu była wyczynem Nigdy nie byłam antysportowa, ale też nie ćwiczyłam specjalnie. Ale to się zmieniło i sport po prostu wchodzi w krew Oj tak, mój mąż pod tym względem jest cudny, tzn. że kocha mnie taką jaką jestem Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to łączę się w bólu, bo u mnie z kolei są odchylenia w drugą stronę i wiem jak to frustruje. Szczególnie, że ja byłam przebadana i wszystko jest okej Dzin dybry
|
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod petycją Maleństwa, Emigra, wiesz że Twoja córcia to moje ulubione dziecko
więc jestem za zdjęciami ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Kasia, okej to jutro robimy pięćdziesiątnicę ![]() Agnusek, dam na msze jak polubię sport tylko widzę że za tym tęskni.
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag mnie trafi z tą naszą listą!!!!
|
|
|
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety tak.....i chyba sie wezme za jakas robote w domu zeby nie myslec i sie nie dolowac bo coraz czarniej to wszystko widze....... oo a ja musze na wszystko miec sile.... i nie zapyta nawet jak sie czuje.. a wie ze mam @ ktorej mam juz dosc... ehh ale chyba tez brak sexu wplywa na to ze mam taki nastroj jaki mam... najpierw leki a teraz @ a najgorsze jest to ze ciagle siedzimy w domu...nawet jak chce z nim wyjsc to on ciagle sie wymiguje robota ze zmeczony i wogole.. no a ja niestety tu nie bardzo mam kolezanki wiec nie ma z kim wyjsc.. czasem to mam tak dosc wszytskiego ze bym to pieprz.... i wyszla z domu...noi sie wyżaliłam...
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-06-14 o 10:21 |
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, nie poprawiaj jej w pracy tylko w domu!
dobrze było? Martynka, chcesz się wyżalić? fajne pluszaki pokazują na tvn
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze wszystkie mamy dzis dola. Dzieki kochanie! Cytat:
U mnie leje i leje ale zapowiadaja od soboty 30 stopni. Ja tam nie jestem fanem ani takich temp bo mi wystarczy 20-25 i sloneczko
|
||
|
|
|
#3083 |
|
Wtajemniczenie
|
pytanie do kobiet karmiacych i mamusiek
:skad mam wiedziec jaki rozmiar biustonosza do karmienia kupic?Przeciez jak przyjdzie mleko to piersi sie jeszcze powieksza, ale nie wiem o ile
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Super!
Tylko napisz mi to jeszcze raz po 15, jak będę w domu!
|
|
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziekuje za wsparcie oby szybko sie nam wszystko unormowalo. Cytat:
Juz mi troche lepiej po kawie! |
||
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Strong to nawet nie chodzi o wielką miłość do sportu, generalnie musisz się zmotywować i to wszystko. Wiem jakie to ciężkie, bo ja lata nie byłam wstanie się do żadnego ruchu zmotywować. Mój mąż się na mnie wkurzał, bo on ćwiczył, szedł biegać, a ja byłam zmęczona, siedziałam na kanapie, zasypiałam. I wtedy nawet była kłótnia o to, że zachowuje się jak stara baba. Zabolało, ale! Ale! W zaczęłam robić cokolwiek. To na jakiś rower wyskoczyłam u rodziców, to na jakiś step chodziłam, ale szczerze tego nie lubiłam. Dopiero teraz kiedy stwierdziłam, że chcę się zmienić (tzn moje ciało) to bieganie to była moja świadoma decyzja, bez namowy kogokolwiek. I tak! Teraz sprawia mi to przyjemność i sama się motywuję do tego żeby wyjść z domu. A usłyszeć od męża, że jest ze mnie dumny, albo wow! jak Twoje ciało teraz wygląda - nagroda rewelacyjna! Do tego sama zaczynam być zadowolona z tego jak wyglądam, a to chyba najważniejsze!
Nie ma co sie TŻ dziwić, kocha Cię, więc akceptuje Cię taką jaką jesteś, ale jest mężczyzną i patrzy na Ciebie jak mężczyzna. Myślę, że jak sama podejmiesz decyzję o tym, że to jest ten czas na zmianę swojego wygladu to i sport i jakaś dieta przyjdą Ci prościej! srx za wywód ![]() Martynka a u Ciebei co się dzieje? Agnusek hej! Emigra wcześnie i aktywnie zajęłaś dzień, super i ja też nie obrażę sie za jakieś nowe zdjęcie Julki ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nikita mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko się unormuje!
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfoooo
i jeszcze jedna zmiana na liscie, niechetnie bo niechetnie ale mam juz 29 lat ![]() Ale oczywiscie zmien dopiero w domu jak ci Strong przypomni hihi. Gucia, dziekuje!!!! |
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podrywaj mnie, bo powiem mężowi!!! |
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane co tam u was? Ja walcze Z malym zeby sie cyca zlapal juz nam tak ladnie szlo wieczorem pozniej nakarmilam go po 23 i od tego czasu zamiast doic to maly spij juz mu dwie pobudki robilam ale za kazdym raZem zasypia. Wkoncu zadz po pielegniarke i wziela malego na pobranie krwi mam nadzieje ze duzo na wadze nie spadl .. Bo jednak chcialabym karmic cycem a nie formula. Czy ja Wam juZ mowilam ze nie widze swiata poZa Dominikiem?! Nawet to nie wyspanie nie daje mi popalic.
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że wszystko będzie ok i że Dominik będzie na piersi! Walczcie!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

A zawsze tak miałaś czy teraz się tak pokićkało?? 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

co sie dzieje?? u mnie dopiero przestalo padac...

nie smutkaj sie bo Kamilek tez sie smutka!
oo a ja musze na wszystko miec sile.... i nie zapyta nawet jak sie czuje.. a wie ze mam @ ktorej mam juz dosc... ehh ale chyba tez brak sexu wplywa na to ze mam taki nastroj jaki mam... najpierw leki a teraz @
Nie podrywaj mnie, bo powiem mężowi!!!