Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 11:19   #4561
littlemary
Rozeznanie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Biegaczko no masakra po prostu te wszytskie babki zawsze takie schorowane i bezczelne
Czasami mam wrażenie, że one przychodzą do lekarza żeby sobie pogadać bo rodzina nie może już wysłuchiwać ich narzekania ... wrrr

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:22
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:21   #4562
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

I babuniom takim po 70 lat taaak się spieszy że nigdy nie pomyślą nawet o tym żeby kogoś przepuścić... Ile ja miałam spięć z takimi staruchami w przychodniach... zawsze wtedy kiedy z małym dzieckiem musiałam iść do specjalisty jakiegoś.... Im tak się spieszy że szok a ty dziwko jak bachora sobie zrobiłaś to siedź w kolejce teraz. Dosłownie takie teksty padały jak poszłam z tygodniowym dzieckiem do laryngologa....
Stary 2012-06-14, 11:21   #4563
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za zdrówko!

Gratuluję utraty wagi! U mnie jak na razie pospadały obwody, a waga stoi. Załamuje mnie to, ale naprawde czuję się lepiej od kiedy ćwiczę.
Ja patrzę głównie na ciuchy Ogólnie waga to tak przy okazji, ale wszyscy na około mi powtarzają do znudzenia, że waga leci ostatnia, jak się ćwiczy

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
zdrówka życzę Co do przychodni ja mam podobne doświadczenia, ja i tak chodzę do lekarzy zawsze prywatnie. Nie mam pojęcia po jaką cholerę ja płace te składki;/
No po to, żeby lekarze z nfz mogli nas tak traktować. A ludzie dalej nie chcą prywatyzacji mimo że i tak coraz więcej ludzi płaci 2 razy, bo nie dość, że płacą składki, to i tak do specjalistów chodzą prywatnie :/ Ja sama bym poszła do kardiologa prywatnie, ale musiałabym poszukać takiego, żeby mi echo serca zrobił, bo zazwyczaj w gabinetach prywatnych tylko ekg robią :/ A ekg to ja mogę sobie zrobić u siebie w przychodni jutro.

Dobra, już o tym nie piszę, ani nie myślę, bo znowu mnie zaczyna dusić :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:22   #4564
FlightlessBird
Zakorzenienie

A więc zrobiłam połowę ćwiczeń z Chodakowską no i tak jak czytałam Cięzki trening dla kogoś, kto przez ostatnie 2-3lata nie ćwiczył niczego
Jestem mokra jak szczur, a to dopiero połowa. Muszę sobie to wziąć na początku po lekku, bo jutro nie wstanę z zakwasami

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:23   #4565
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
I babuniom takim po 70 lat taaak się spieszy że nigdy nie pomyślą nawet o tym żeby kogoś przepuścić... Ile ja miałam spięć z takimi staruchami w przychodniach... zawsze wtedy kiedy z małym dzieckiem musiałam iść do specjalisty jakiegoś.... Im tak się spieszy że szok a ty dziwko jak bachora sobie zrobiłaś to siedź w kolejce teraz. Dosłownie takie teksty padały jak poszłam z tygodniowym dzieckiem do laryngologa....
Wiecie co , niesamowite jest to jak inne kobiety potrafią traktować kobiety w ciąży i matki. Same przeciez w większości sa matkami, były w ciaży i bawią pewnie wnuki, ale tak to rzucają tekstami typu ;;trzeba było nóg nie rozkładać, dziwka, itp''.
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:24   #4566
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Też raz byłam świadkiem podobnego komentarza :/ że jak dała dupy byle komu, to niech czeka :/

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
A więc zrobiłam połowę ćwiczeń z Chodakowską no i tak jak czytałam Cięzki trening dla kogoś, kto przez ostatnie 2-3lata nie ćwiczył niczego
Jestem mokra jak szczur, a to dopiero połowa. Muszę sobie to wziąć na początku po lekku, bo jutro nie wstanę z zakwasami
To ja na początek polecam 30 Day Shred, bo to tylko 30 minut, a kondycja po miesiącu poprawiona

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-14, 11:24   #4567
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
uf, nadrobiłam Was nie było łatwo - od wczoraj 35 stron

melleczka cudownie wyglądałaś w tych sukniach ale wg mnie ta ostatnia jest nie dla Ciebie

ja dzisiaj przeżyłam najgorsze badanie w ciąży jakie może być - picie glukozy 75 gramów proszku na szklankę ciepłej (!!!) wody. na czczo Oliwka dopiero co poszła spać, cały dzień ją ten cukier trzymał
jutro pierwsza przymiarka sukni, a w piątek fryzura próbna obrączki mamy do odebrania 21 czerwca, już się doczekać nie mogę

a w sobotę idziemy na obiad do dziadków tżta, będą obchodzić 50 rocznicę ślubu, pozazdrościć tylko stażu...
Współczuję badania i wiem co to jest, bo sama do przeżywałam 2-3 m-ce temu i już raczej będę musiała co jakiś czas krzywą cukrową robić regularnie.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:24   #4568
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zarąbiste ćwiczenia 1h on line, ale kurcze jakoś brak mi mobilizacji:P za wytrwałość
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:24   #4569
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Ja patrzę głównie na ciuchy Ogólnie waga to tak przy okazji, ale wszyscy na około mi powtarzają do znudzenia, że waga leci ostatnia, jak się ćwiczy

Dobra, już o tym nie piszę, ani nie myślę, bo znowu mnie zaczyna dusić :/
Też sobie to powtarzam I zaczęłam właśnie zauważać, że w niektórych ubraniach wyglądam lepiej niż kiedyś Czekam aż pogoda się poprawi bo marzę o wyprawie na rower Tak naprawdę ze względu na stan zdrowia rower i pływanie to jedyne co mi wolno

Nie myśl! Jak najmniej stresu!

Just awesome!
Stary 2012-06-14, 11:26   #4570
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Macie rację i naprawdę rozumiem Wasze argumenty ale mimo to - patrząc wyłącznie na swój własny związek - wciąż obstaję przy swoim. Wiem, że pomieszkiwanie to nie to samo, wielu sytuacji jeszcze nie doświadczyliśmy, ale z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że na pewno będziemy umieli rozwiązać konflikty, które dopiero zaistnieją (np. o przysłowiowe skarpetki na podłodze). Po prostu to wiem, ciężko mi to wyjaśnić Poza tym "bycie małżeństwem" będzie dla nas dodatkowym argumentem do rozwiązywania problemów. Nie chciałabym, żebyśmy zrezygnowali ze ślubu z powodu różniących nas dupereli. Znam pary (mieszkające ze sobą), które zamiast walczyć o swoją miłość i rozmawiać rozstawały się, bo tak łatwiej, bo przecież mieszkają bez ślubu więc nic ich nie trzyma... Bez sensu. Albo się ze sobą jest na dobre i na złe, albo to się mija z celem, i to czy taka para mieszka ze sobą przed ślubem czy nie nie ma tu nic do rzeczy Świadomość własnych zalet i wad oraz świadomość drugiego człowieka to chyba cały sukces. My chcemy zrobić rewolucję życiową w dniu ślubu i tyle Nie mam obaw o to co będzie później.
o
ja też nie będę mieszkała z TŻ przed ślubem i wiem że damy radę
poza tym jak się da dotrzeć przed ślubem to da się i po. I trzeba pracować nad sobą, nad związkiem a nie - kłociliśmy się jak zamieszkaliśmy razem to sie rozstajemy

Cytat:
Robiłaś kiedyś test?
Większość z nas jak tu mówiła, wie, że nie jest dobry moment na dziecko, ale już sobie w główce poukładasz, że w niej jesteś i potem nagle bęc - to jednak nie to.Czuje się takie rozżalenie...
Ale składniowo tu pojechałam
ja nigdy nie żałowałam że zobaczyłam jedną kreskę chciałabym miec dziecko, ale nie teraz

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Śliczna I dobra marka
Nie wiem czy we wszystkich tak jest, ale mierząc kilka tiulówek Sincerity miałam wrażenie, że są potwornie ciężkie.
Mel - moja suknia może tam wisiec ale przymierzyc jej nie dadzą, tak jak mi babka jednej nie pozwoliła zmierzyć bo była zarezerwowana
Powiem Ci że nie powala mnie już ta Cascada - ładna jest, ale dużo bardziej podobasz mi się w 2 - ale z ego co czytam będzie Cascada i już

Jak mi babka przyniosła moją suknię do mierzenia to powiedział "Zmierzy pani teraz jedną z cięższych sukni" ale to słodki ciężar

A matko, ile ja Was nadrabiałam

Zadzwonił do mnie TŻ i mu powiedziałam że mel mówiła że w Krk można salonową suknię już za 1tys zł kupić. Tak o mu powiedziałam, ciekawostka. A on "No to trzeba będzie się rozglądnąć" WTF?!
Powiedziałam mu że ja już mam suknię a on "no wiem wiem"
Pewnie ma takie zdanie jak moja mama - że niepotrzebnie ją kupiłam już
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:26   #4571
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna Ale 4000zł jak na Demetrios to raczej cena wyprzedażowa Bo normalnie takie suknie kosztują 5000-6000zł
Niemniej jednak gdyby udało Ci się ją wylicytować choćby za te 800zł, to i tak bardzo się opłaca wg mnie
Niestety nie mój rozmiar Więc nie opłaca się
Cytat:
Też raz byłam świadkiem podobnego komentarza :/ że jak dała dupy byle komu, to niech czeka :/

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

To ja na początek polecam 30 Day Shred, bo to tylko 30 minut, a kondycja po miesiącu poprawiona
A Shred nie jest trudny?
Bo ta Chodakowska to serio wyższa szkoła jazdy Mnie po 20 minutach już wszystko bolało i czułam każdy mięsień
Super, że waga spada

Stary 2012-06-14, 11:27   #4572
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się
Wkurzona jak nie wiem na nasz kochany NFZ.
Współczuję ...

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
U mnie jak na razie pospadały obwody, a waga stoi. Załamuje mnie to, ale naprawde czuję się lepiej od kiedy ćwiczę.
Ja chciałabym właśnie tak, żeby obwody mi pospadały, waga niekoniecznie dietetycy też mówią, żeby się mierzyć a nie ważyć minus 4-5 cm w brzuchu i minus 2-3 cm w biodrach i będę zachwycona Właśnie idę ćwiczyć, zamierzam drugi raz przerobić 30 Day Shred

Cytat:
Wiecie co , niesamowite jest to jak inne kobiety potrafią traktować kobiety w ciąży i matki. Same przeciez w większości sa matkami, były w ciaży i bawią pewnie wnuki, ale tak to rzucają tekstami typu ;;trzeba było nóg nie rozkładać, dziwka, itp''.
Mnie też to szokuje... skąd się bierze taka postawa...?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:28   #4573
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
A Shred nie jest trudny?
Bo ta Chodakowska to serio wyższa szkoła jazdy Mnie po 20 minutach już wszystko bolało i czułam każdy mięsień
Super, że waga spada
Jak ja dałam radę ze Shredem to każdy da

Just awesome!
Stary 2012-06-14, 11:28   #4574
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Zadzwonił do mnie TŻ i mu powiedziałam że mel mówiła że w Krk można salonową suknię już za 1tys zł kupić. Tak o mu powiedziałam, ciekawostka. A on "No to trzeba będzie się rozglądnąć" WTF?!
No ja Cię podziwiam, że kupiłaś suknię nie wiedząc czy będzie ślub

Stary 2012-06-14, 11:29   #4575
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
mell a jakie modele sincerity przymierzałaś?? znasz się na tym jak nikt inny, jesteś dla mnie ekspertem w tej dziedzinie
Coś Ty! Nie znam się To co piszę to z własnego doświadczenia. Mierzyłam bardzo podobny model do tego co pokazała Flight tylko gorset zdobiony kryształkami, nie pamiętam numeru chyba 3621 lub 3612. I wczoraj też jeszcze jakieś Sincerity mierzyłam, ale już nie wiem jakie to były modele, bo żadna nie przypadła mi do gustu, więc nie prosiłam o zapisanie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
a chcesz zywy kwiatek? Jak Florystka dobrze Ci zrobi to bedzie się trzymał cała noc
A co z nim trzeba zrobić żeby się trzymał

Cytat:
Witam się
Wkurzona jak nie wiem na nasz kochany NFZ. Mama mnie zarejestrowała o 7 do lekarza (akurat po drodze do pracy miała) i miałam wizytę na 8:45 - poszłam na 8:45 a tam siedzi babka, pytam się jej, na którą ma, a ona do mnie, że nie wie bo ją córka rejestrowała. No to ja do niej, że ja mam na 8:45 i teraz moja kolej będzie, a ona że nie bo ona tu siedzi już długo i że ona wejdzie, bo tylko my 2 jesteśmy. No to stwierdziłam, że nie będę się z nią kłócić, ale co? Ona tam siedziała 35minut :/ A lekarz na pacjenta ma 10-15 minut i słyszałam, jak opowiadała lekarce o swoich problemach rodzinnych, o zakupach itd. :/ No szlag mnie trafiał. W końcu jak wyszła, to lekarka wyszła za nią, jak wróciła to poprosiła jakiegoś gościa i stwierdziłam, że pier**** i idę do domu:/ Całą godzinę zwijałam się tam z bólu - nie mogła oddychać, a potrzebowałam tylko skierowania do kardio. No, ale się nie doczekałam. Idę jutro do mojej starej przychodni, bo tutaj to jest jedna wielka banda :/

Błagam o prywatyzację tego burdelu!! Teraz lekarze mają raj, a tak to staraliby się o pacjentów.

Także siedzę w domu, oddycha mi się ciężko i ogólnie dzień z

Optymistyczny akcent tego dnia, to moja waga, bo postanowiłam się dziś zważyć :P Prawie 2kg już poszło od kwietnia, także oby do przodu
O masakra... Ja jak mam iść do przychodni to mnie krew zalewa na samą myśl. Niestety, ale to co się dzieje to jeden wielki burdel. Powiem Wam, że 1000 razy lepiej byśmy na tym wyszli gdyby każdy z osobna co miesiąc odkładał sobie na lokatę te składki, które idą na ubezpieczenie. Na emeryturze każdy byłby milionerem wtedy. A tak to nawet ludzie starsi za co leków kupić nie mają. A nasza służba zdrowia to jest jakiś kosmos totalny.

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
1 Wyglądasz w niej cudnie.
No! Chociaż jedna zdecydowanie po mojej stronie
Stary 2012-06-14, 11:29   #4576
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:

Czego marudzisz? U mnie 20stopni i słoneczko. Cicho tam bo się popsuje.... Chyba że zrobi się lato wreszcie to marudź bez końca
Hę?u mnie pochmurno i leje!
Stary 2012-06-14, 11:31   #4577
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
No ja Cię podziwiam, że kupiłaś suknię nie wiedząc czy będzie ślub
wiem że będzie ślub
Stary 2012-06-14, 11:32   #4578
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie ledwo co napisałam, że od dzisiaj zaczynam drugi raz tego shreda, a tu Twój post Po pierwszym razie poprawiła mi się nie tylko kondycja, ale i postawa - nieświadomie zaczęłam się prostować itp. No i obwody trochę spadły

Cytat:
A Shred nie jest trudny?
Super, że waga spada
Chodakowska ma bardziej "stateczny" trening. Shred to dużo podskoków, wykroków, dynamika Macie tu linki do wszystkich trzech części: JEDEN, DWA, TRZY. 30 minut przez 30 kolejnych dni, codziennie. Pierwszych 10 dni pierwszy level i tak dalej

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:35
Stary 2012-06-14, 11:32   #4579
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Witam się
Wkurzona jak nie wiem na nasz kochany NFZ. Mama mnie zarejestrowała o 7 do lekarza (akurat po drodze do pracy miała) i miałam wizytę na 8:45 - poszłam na 8:45 a tam siedzi babka, pytam się jej, na którą ma, a ona do mnie, że nie wie bo ją córka rejestrowała. No to ja do niej, że ja mam na 8:45 i teraz moja kolej będzie, a ona że nie bo ona tu siedzi już długo i że ona wejdzie, bo tylko my 2 jesteśmy. No to stwierdziłam, że nie będę się z nią kłócić, ale co? Ona tam siedziała 35minut :/ A lekarz na pacjenta ma 10-15 minut i słyszałam, jak opowiadała lekarce o swoich problemach rodzinnych, o zakupach itd. :/ No szlag mnie trafiał. W końcu jak wyszła, to lekarka wyszła za nią, jak wróciła to poprosiła jakiegoś gościa i stwierdziłam, że pier**** i idę do domu:/ Całą godzinę zwijałam się tam z bólu - nie mogła oddychać, a potrzebowałam tylko skierowania do kardio. No, ale się nie doczekałam. Idę jutro do mojej starej przychodni, bo tutaj to jest jedna wielka banda :/

Błagam o prywatyzację tego burdelu!! Teraz lekarze mają raj, a tak to staraliby się o pacjentów.

Także siedzę w domu, oddycha mi się ciężko i ogólnie dzień z

Optymistyczny akcent tego dnia, to moja waga, bo postanowiłam się dziś zważyć :P Prawie 2kg już poszło od kwietnia, także oby do przodu
U mnie to samo :/ A zeby dali jakies skierowanie na badania krwi to zawsze musiałam podawać 1000 powodów i z łaską dawali :/ Do czasu... Z pracy mam prywatną opiekę zdrowotną i tam z przyjemnością chodzę... Nie dość, że jak mam wizytę o 9:00 wchodzę o tej godzinie to jeszcze sami wysyłają mnie na badania Żyć nie umierać
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:32   #4580
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie mój rozmiar Więc nie opłaca się

A Shred nie jest trudny?
Super, że waga spada
Nie jest trudny Są 3 levele - każdy 10 dni Malinka nasza to robiła Ja też zrobiłam w październiku/listopadzie
Na początek lepszy niż Chodakowska - widziałam te jej ćwiczenia i masakra. Ja teraz po 3 miesiącach fitnessu bym się za nie nie wzięła :P
W Shredzie masz 3 cykle - 3 minuty kardio(pajacyki, podskoki jak na skakance i tym podobne), 2 minuty wzmacniania na nogi i ręce i 1 minuta na brzuch i tak 3 razy W sumie to nawet 30 minut nie jest, a mięśnie pracują super, jak się dobrze wykonuje

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-14, 11:34   #4581
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
wiem że będzie ślub
Chodziło mi o to, że jak kupowałaś suknię to nie wiedziałaś, czy będzie w przyszłym roku. Z resztą chyba nadal nie wiesz, nie?
Cytat:
O właśnie ledwo co napisałam, że od dzisiaj zaczynam drugi raz tego shreda, a tu Twój post Po pierwszym razie poprawiła mi się nie tylko kondycja, ale i postawa - nieświadomie zaczęłam się prostować itp. No i obwody trochę spadły

Chodakowska ma bardziej "stateczny" trening. Shred to dużo podskoków, wykroków, dynamika Macie tu linki do wszystkich trzech części: JEDEN, DWA, TRZY. 30 minut przez 30 kolejnych dni, codziennie. Pierwszych 10 dni pierwszy level i tak dalej
Wiem na czym polega Shred Dzięki za linki
W takim razie zacznę od Shreda, a Chodakowską na razie chowam

Stary 2012-06-14, 11:34   #4582
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
No mogę. Tylko cholera trochę mi szkoda A z drugiej strony kusi, oj kusi...
Moim zdaniem ładne, ale nigdy w życiu za taką cenę. Za dużo mniej znajdziecie równie ładną salę. Wolałabym przeznaczyć te pieniądze na inne rzeczy...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:36   #4583
Viollet87
Zakorzenienie

Shred jest super Paradoksalnie bardzo mnie motywowało, że trzeba ćwiczyć codziennie. Trzeba i koniec, nie ma wymówek. Kiedy ćwiczyłam 2 razy w tygodniu to bardzo szybko sobie odpuszczałam, a efekty żadne... Po shredzie ćwiczyłam jeszcze przez miesiąc, potem było trochę życiowych zawirowań i zaniechałam... ale wracam do codziennych treningów

310813
Stary 2012-06-14, 11:36   #4584
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mel - moja suknia może tam wisiec ale przymierzyc jej nie dadzą, tak jak mi babka jednej nie pozwoliła zmierzyć bo była zarezerwowana
Powiem Ci że nie powala mnie już ta Cascada - ładna jest, ale dużo bardziej podobasz mi się w 2 - ale z ego co czytam będzie Cascada i już

Jak mi babka przyniosła moją suknię do mierzenia to powiedział "Zmierzy pani teraz jedną z cięższych sukni" ale to słodki ciężar

No masz rację - było pełno karteczek "rezerwacja"

Cascada też jest ciężka Ale wydaje mi się ok przez to, że jest dwuczęściowa

Twój tż mnie zna
Kurcze przykro, że tak myśli... To on chce żebyś inną kupiła/drugą? Przecież wpłaciłaś kasę już...

Mnie moja mama też wczoraj wkurzała jak wchodziłyśmy do salonu a ona mówi do mnie na głos " Jeszcze masz tyle czasu, przecież i tak nie będziesz teraz kupować" No i jak z jej słowami babki miały mnie poważnie traktować? Nie we wszystkich tak mówiła, ale w kilku.

PS. W salonach sieci Karolina w Krakowie za modele wyprzedażowe trzeba zapłacić od razu w całości. Nie ma tak, że teraz zaliczka, a reszta przy odbiorze.
Stary 2012-06-14, 11:37   #4585
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
O masakra... Ja jak mam iść do przychodni to mnie krew zalewa na samą myśl. Niestety, ale to co się dzieje to jeden wielki burdel. Powiem Wam, że 1000 razy lepiej byśmy na tym wyszli gdyby każdy z osobna co miesiąc odkładał sobie na lokatę te składki, które idą na ubezpieczenie. Na emeryturze każdy byłby milionerem wtedy. A tak to nawet ludzie starsi za co leków kupić nie mają. A nasza służba zdrowia to jest jakiś kosmos totalny.
Moja mama zawsze powtarza, że żeby leczyć się w Polsce, to trzeba mieć końskie zdrowie i coś w tym jest W Niemczech CHYBA tak mają, że te składki są odkładane na takie konta zdrowotne i jak ktoś idzie do lekarza, to jest mu potrącana kasa za tę wizytę z tego konta więc ludzie płacą za coś, co wykorzystują, a nie tak, jak u nas

Cytat:
Ja po Shredzie miałam super poprawioną kondycję - aż byłam zdziwiona, że 30 minut dziennie,a taki efekt Chyba zacznę też Chociaż w sumie mam teraz fitnessowe maratony

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
U mnie to samo :/ A zeby dali jakies skierowanie na badania krwi to zawsze musiałam podawać 1000 powodów i z łaską dawali :/ Do czasu... Z pracy mam prywatną opiekę zdrowotną i tam z przyjemnością chodzę... Nie dość, że jak mam wizytę o 9:00 wchodzę o tej godzinie to jeszcze sami wysyłają mnie na badania Żyć nie umierać
No tak jest w prywatnych - w zeszłym roku byłam z tż na badaniach bo do pracy nowej robił i ledwo weszliśmy, jeszcze drzwi nie zamknęliśmy, a panie już do nas z uśmiechem "dzień dobry, w czym możemy pomóc" a tutaj ? Porażka....

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-14, 11:38   #4586
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

A co z nim trzeba zrobić żeby się trzymał

a nie wiem, mi na wesele w lipcu spryskala czyms że byl piekny cała noc. Może lakierem do włosów
Stary 2012-06-14, 11:42   #4587
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Shred jest super Paradoksalnie bardzo mnie motywowało, że trzeba ćwiczyć codziennie. Trzeba i koniec, nie ma wymówek. Kiedy ćwiczyłam 2 razy w tygodniu to bardzo szybko sobie odpuszczałam, a efekty żadne... Po shredzie ćwiczyłam jeszcze przez miesiąc, potem było trochę życiowych zawirowań i zaniechałam... ale wracam do codziennych treningów
A widziałaś efekty jakieś po Shredzie?
Cytat:
Mnie moja mama też wczoraj wkurzała jak wchodziłyśmy do salonu a ona mówi do mnie na głos " Jeszcze masz tyle czasu, przecież i tak nie będziesz teraz kupować" No i jak z jej słowami babki miały mnie poważnie traktować? Nie we wszystkich tak mówiła, ale w kilku.

PS. W salonach sieci Karolina w Krakowie za modele wyprzedażowe trzeba zapłacić od razu w całości. Nie ma tak, że teraz zaliczka, a reszta przy odbiorze.
To się Twoja mama popisała
Cytat:
Moja mama zawsze powtarza, że żeby leczyć się w Polsce, to trzeba mieć końskie zdrowie i coś w tym jest W Niemczech CHYBA tak mają, że te składki są odkładane na takie konta zdrowotne i jak ktoś idzie do lekarza, to jest mu potrącana kasa za tę wizytę z tego konta więc ludzie płacą za coś, co wykorzystują, a nie tak, jak u nas

Ja po Shredzie miałam super poprawioną kondycję - aż byłam zdziwiona, że 30 minut dziennie,a taki efekt Chyba zacznę też Chociaż w sumie mam teraz fitnessowe maratony

Ty chyba nie powinnaś przesadzać Biegaczko aż tak Bo wkrótce będziesz wyglądać tak: http://kif.pl/www/images/stories/10....biet/lem_6.jpg A to już ładne nie jest

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Brakuje u nas w 1 poście tego co mają PMki 2012 Czyli naszych sukien

Stary 2012-06-14, 11:42   #4588
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
No tak jest w prywatnych - w zeszłym roku byłam z tż na badaniach bo do pracy nowej robił i ledwo weszliśmy, jeszcze drzwi nie zamknęliśmy, a panie już do nas z uśmiechem "dzień dobry, w czym możemy pomóc" a tutaj ? Porażka....
I wtedy aż się chce chodzić z byle grypą... Ostatnio nawet dostałam pojemnik na mocz bez żadnego marudzenia...
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:42   #4589
FlightlessBird
Zakorzenienie

Nim pójdę pod prysznic uciekam pyknąć serię Shreda Wracam za jakieś 40 minut

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:55
Stary 2012-06-14, 11:43   #4590
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam wpłacić całość do konca października, nie przy odbiorze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości