|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Butter napisałam wyżej
24 tyg. to pół roku jak dla mnie...![]() http://prawo-pracy.pl/dluzszy_urlop_...nosci-933.html |
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cześć
![]() aaby może woda ci się zatrzymuje?? Kasiu ja kupiłam bawełniany taki jak był dobry na mnie w 9 miesiącu. I jest spoko. jak jest masa mleka to on się rozciąga a jak mała zje to piersi maleją ![]() Zabcia mam nadzieję, ze jednak uda ci sie karmić cycem. Emi słodziak. Zgadza się teraz są 24 tyg macierzyńskiego. ja mam jeszcze dodatkowo 6 tyg bo mi za wakacje oddają ![]() Mała w nocy ładnie spała. Obudziłyśmy się o 10.30 (oczywiście w trakcie były pobudki na karmienie). Zjadła, łdnie puszczała bączki, kupki też się nie zatrzymały więc była radosna. Poćwiczyłyśmy troszkę na brzuszku (ładnie podnosiła i już trzymała głowkę w górze), potem jej samolocik zrobiłam aby na tym brzuszku poleżała. i od 12 zaczęła mi lekko marudzić (ale to nie był krzyk) po oczach poznałam, ze jest senna, więc jej jeszcze dałam cycka, ale tylko usta przysunęła, przytuliła się do niego policzkiem i zasnęła
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Emigra,
sliczna ta twoja corcia!!! Cytat:
Nie mow mi, ze podszedl do Ciebie i powiedzial: Podz Frida bo ida!
|
|
|
|
|
#3125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byle tak dalej ![]() Cytat:
ja się w tym czasie zakochiwałam i odkochiwałam, opowiadałam mu o tym, a on to dzielnie znosił bo ja nie wiedziałam, że on mnie już kocha nad życie ), z którą chciałby się ożenić...a TŻ w pokoju obok... biedaczek.Aż w końcu się kapnęłam co i jak się święci, ale to było już chyba po 4 m-cach i TŻ się zniechęcił...i zadzwonił do mnie kiedyś, żeby się pochwalić, że jakimś kursie ang czy cośtam poznał laskę, że super, że świetna, piękna...i że chyba się z nią umówi... No i wtedy dopiero sobie pomyślałam 'jak to, jakaś inna laska??A ja??? O nie!!" no i chyba 2 czy 3 dni później już byliśmy razem się rozpisałam
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-06-14 o 13:12 |
|||
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna historia...to co zrobiłaś, że po 3 dniach byliście już razem?
|
|
|
|
|
#3127 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Boziu dzis do 19 musze siedziec w pracy, masakra, wogole to bylo u mnie takie oberwanie chmury ze myslalam ze nie dotre do pracy, Cytat:
![]() ButterBear szybkiego powrotu dobrego humoru zycze, szefem mysle nie ma co sie przejmowac, takich ludzi nie brakuje, ja tez sie balam reakcji, jesli zajdziesz w ciaze to Ty bedziesz najwazniejsza a co inni beda gadac to juz ich sprawa, Cytat:
gratuluje zakupu ![]() Today_Tommorow filmu nawet nie wlaczylam, widze po reakcjach ze sie nie nadaje do ogladania, Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natala84 udanego wypoczynku, Cytat:
![]() a co do koperku to tez bylabym ostrozna, Cytat:
emigra normalnie lala
|
|
#3128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, potem ja w nim i on nie miał ochoty, aż w końcu trafiliśmy w czas ![]()
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zdziwilabym sie gdyby ktos z toba flirtowal a ty bys go olala sikiem prostym bo nawet bys nie zauwazyla, ze to flirt Pieknia historia tak na marginesie. U nas bylo odwrotnie, ja bylam predatorem i kokietowalam TZ ale my mielismy zawila historie bo oboje wtedy bylismy w parach .
|
|
|
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio, to poszliśmy na koncert TŻ, potem siedzieliśmy dłuuuuugo u mnie na ogródku, gadaliśmy i trochę się łasiliśmy...i sobie powiedziałam, że nie idę do domu póki mnie nie pocałuje no nie powiem, trochę musiałam czekać ![]() Cytat:
Tylko jej durne komentarze, że kobiety, które zachodzą w ciążę są głupie i że je..b.ie im się w głowach...no to już średnio miłe...prawda? Co do szefa, masz rację. W pewnym momencie na pewno priorytety zmienią się całkowicie ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że jest happy end |
|||
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz wyjechaliśmy na tydzień paczką jak TŻ jeszcze nie był moim TŻ...i jednego dnia miał jakiś gorszy dzień, nota bene był świadkiem mojej rozmowy przez tel. z tym kolesiem, co potem tak klęczał przed mną itp. I kumpel mnie pyta 'Co się dzieje z M.?", a ja na to, że nie wiem...i tu jego odpowiedź 'Jasne, wszyscy wiedzą, tylko Ty nic nie wiesz Ale to fakt, że nie widzę tego, jak ktoś się mną interesuje... |
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzisz albo nie chcesz widziec!
Suma sumarum jestes sliczna kobieta i wystarczy tylko troche w siebie uwierzyc bo pewna siebie kobieta to lep na facetow .Nie zebysmy chcialy kogos teraz lowic ale nie ukrywajmy, ze fajnie byc adorowana przez facetow. Ja sie wlasnie upajam Zakopowerem i Sebastianem Karpiel-Bulecka. Ten gosc jest meeeega fajny! |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą śliczną kobietą bym nie przesadzała... ![]() A koleś z Zakopower faktycznie jest 'interesujący' ![]() Mój typ - Jude Law...a mój TŻ wcale niepodobny co nie zmienia faktu, że dla mnie jest przystojny
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam do domcia...
|
|
|
|
#3136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli, jak skosimy trawe, to mozemy im troche dac? Bo te "nasze" to sa zamkniete w ogrodzeniu a powiedz mi jeszcze, czy jest jakies zielsko, ktorego one nie powinny jesc? Cytat:
![]() Cytat:
i osobiscie nie lubie "karmnikow"... takie jakies dziwne mi sie wydaja, piersi specjalnie nie trzymaja, potem takie flaki sa ...ja uzywam najzwyklejszych miekkich stanikow bez fizbin... ladnie trzymaja biust, wkladka laktacyjna tezsie miesci, nic nie uciska.. a jak karmie, to zsuwam ramiaczko i miseczke pod piers Cytat:
slicznosci ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- fajne te wasze opowiesci milosne ![]() ja zwiazku z tztem na poczatku nie traktowalam powaznie... nie chcialam po 3 dosc nieciekawych zwiazkach (1 facet mnie zdradzal, 2 oklamywal, 3 pewnego dnia mi oswiadczyl, ze nie mozemy sie wiecej spotykac, bo jego dziewczyna przyjezdza )...a z tztem mielismy wspolne zainteresowania, mielismy zawsze o czym pogadac, potem tz zaczal sie do mnie przymilac... na poczatku nie chcialam, zeby cokolwiek bylo, ale w koncu stwierdzilam, ze doopa nie szklanka, sie nie stlucze , nawet jesli w tamtym momencie nie chcialam sie z nikim powaznie wiazac, to czemu nie mialabym zazywac troche przyjemnosci ![]()
|
|
#3137 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zaraz zawołam Madzię żeby Cię trochę pejczem postraszyła
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buleckaaaa jest bossski, i jeszcze ten jego goralski akcent Jude jest fajny ale ma dla mnie zbyt kobieca urode . Ja lubie chopow z czarnym wlosiem!Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-06-14 o 14:30 |
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doopa nie szklanka - dobre No i się okazuje, że żadna z nas się nie spodziewała wielkiej miłości Cytat:
|
||
|
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
jaaaaaaa...
![]() ![]() ![]() ale sie ciesze ![]() Juz teraz mamy wszystko co najwazniejsze Tylko czekac na naszego synusia
|
#3141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo...i ja też. Mój TŻ jest bardzo ciemnowłosy....i uwielbiam go z zarostem Jest taki męski wtedy
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne wlosie i paru dniowy zarost na buzi
Wczoraj bylam z TZ kibicowac Portugalii w portugalskiej knajpie naszego znajomego tutaj w Pradze i przyszlo tam chyba 50 portugalskich studentow. No matko swieta ale mi oczy lataly, co jeden to lepszy ![]() .A TZ oczywiscie non stop byl przy mnie, przytulal oraz dawal buziaki czyli jak sprawny samiec - znaczyl teren .
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter, Nikita, przez Was mi się seksu zachciało...
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
No ja sie tym Karpielem-Bulecka podjaralam w pracy i jak przyjde do domu to TZ nie przepuszcze
Pojde boooosoooo
|
|
|
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, ale musiałam Przez nas?????? no wiesz... Cytat:
Już nawet nie pamiętam co mnie jakoś nakręciło, ale jak tylko wróciłam, to zaatakowałam TŻ
|
||
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A TZ jest wtedy jak ofiara i bardzo mu sie to podoba, ze to ja inicjuje. Dobra juz o tym nie gadam bo jeszcze troche mi w pracy czasu zostalo a TZ zobacze dopiero o 6 bo idzie dzis do silowni. |
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dominik wlasnie sprawdzil lekarz wszystko super dzisiaj wracamy do domu!!!!
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-06-14 o 15:08 |
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

24 tyg. to pół roku jak dla mnie...

nawet mój TŻ...

biedaczek.
siedzenia przy biurko i wklepywania czegoś w komputer 

)...