|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() 25-rocznica ślubu przyszłych teściów
Cześć dziewczyny!
![]() Za kilka miesięcy moi przyszli teściowie będą obchodzili 25 rocznicę ślubu. Wraz z moim narzeczonym chcielibyśmy im sprawić jakiś ładny prezencik ale nie mamy pojęcia co?! Siostra narzeczonego kupuje im komodę... A my jesteśmy bez pomysłu. Myślę, że może to być około 500zł na nas dwoje. Proszę Was o rady jeśli macie jakieś doświadczenie w tak ważnych okazjach do prezentów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 25-rocznica ślubu przyszłych teściów
Byłam w styczniu na 20 rocznicy ślubu mojego lubego i kupowaliśmy pościel. Rodzice K. byli zadowoleni, bo dostali jeszcze od kogoś kołdrę i poduszki i udało nam sie trafić wymiary. My wydaliśmy trochę ponad 250 zł na to, bo jeszcze kupiliśmy wino i takie podwójne kieliszki do wina.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Gdy moi rodzice obchodzili 25 rocznicę wtedy jeszcze z narzeczonym podarowalismy im duże, drewniane łóżko sypialniane bo zawsze marzyli o sypialni i to była motywacja by ją sobie urzadzili w moim dawnym pokoju. Byli bardzo szczęśliwi, a sypialnia jest piekna. Prócz tego zabraliśmy ich do restauracji na kolacje we 4.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zmywarka? Mikrofala?
Albo po prostu kupcie na gruponie romantyczny wypad na weekend
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja swoich rodziców obdarowałam biletami na przedstawienie, z które od dłuższego czasu chcieli iść. Wyniosło mnie to ok 200 zł, ale rodzice byli wniebowzięci :)
Moja koleżanka znalazła na pchlim targu oryginalną płytę jeszcze vinylową zespołu, który uwielbiali jej rodzice. Okazało się potem, że była na niej piosenka, przy której tańczyli pierwszy taniec na weselu :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
o widzę że wątek dla mnie
![]() ![]() ![]() ja myślałam o takim dużym koszu z25 kwiatami, do tego dobre wino i dwa kieliszki do niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
1)Warto przetrząsnąć rodzinny album, znaleźć jakieś fajne zdjęcia, skrzyknąć się z rodzeństwem narzeczonego i zrobić taki duży portret, na którym będą wydrukowane te zdjęcia i dedykacja- z okazji 25 rocznicy ślubu ... życzą ... A na środku zdjęcie ślubne rodziców
![]() 2)Albo możecie iść do fotografa i zrobić sobie wspólne zdjęcie (narzeczony z Tobą i jego rodzeństwo ze swoimi partnerami) 3) Wypasiony komplet noży, dobrej jakości komplet BergHoffa kupiliśmy za ok.150zł. 4) Zastawa ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-07-26 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mam podobny problem... Końcem sierpnia idę z TŻem na 25 rocznicę ślubu jego ciotki i wujka... Nie mamy pojęcia co kupić ;/ Cenowa granica to ok.200-250zł. To nie rodzice żadnego z nas, więc sprawa się trochę komplikuje... Co prawda znamy się dość dobrze, ale wszystkie rozsądne pomysły wyleciały mi z głowy
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A może wysłać ich na romantyczny weekend nad morze/w góry? Z doświadczenia wiem, że rodzice myślą o takich wyjazdach, ale nigdy nie mogą się zebrać
![]() Może Twój narzeczony zna jakieś konkretne miejsca, ważne dla teściów - np. miejsce zaręczyn - podróż w takie miejsca będzie dla nich wspaniałym przeżyciem.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
25 rocznica ślubu!
Jak w tytule, niedługo moi rodzice obchodzą wspólne ćwierćwiecze
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 25 rocznica ślubu!
My teściom ale na 30 rocznice ślubu którą mają dzisiaj złożyliśmy się na tygodniowe wakacje w górach z masażami i romantyczną kolacją.
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja moim rodzicom na 25 lat nic nie dałam bo nie zarabialam.. ale mój brat zafundował im bilety do teatru na sztukę jakąś w tym temacie potem dał adres restauracji, gdzie czekała na nich kolacja z daniami, które on wybrał i opłacił
![]() ![]() A oni sobie sami zamówili mszę w kościele, w którym brali ślub i zorganizowali kolację dla bliskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Satynowa pościel, weekend we dwoje w SPA, może jakiś album ze zdjęciami z tych ostatnich 25 lat?
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Gdy moi rodzice mieli 25 rocznicę, przygotowaliśmy poczęstunek, upiekłam tort, kupiliśmy szampana. Z naszej (dzieci strony) były dodatkowo kwiaty i życzenia. Ewentualne prezenty to była juz kwestia ich (mamy i taty wzjamenego obdarowania).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja zrobiłam album z 25lat i dałam bilety do teatru muzycznego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
25 rocznica
Może wy mi coś poradzicie, co prawda jeszcze dużo czasu ale tak ostatnio zaczełam sie tak zastanawiać. Otóż moi rodzice w styczniu będą mieli 25 rocznice ślubu i tak się zastanawiałam nad prezentem dla nich, wcześniej nic takiego szczególnego nie dostawali ode mnie na rocznice ale to wkońcu już 25
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dot.: 25 rocznica
ja kupiłam moim rodzicom prezent- przeżycie, voucher na lot widokowy awionetką i na degustację win we dwoje. pomysł super, bo na całą rodzinę tylko ja dałam unikalny prezent, tydzień temu wybrali się na taki przelot i byli zachwyceni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dot.: 25 rocznica
może coś takiego http://tablica.pl/oferta/podziekowan...w-ID1bFp5.html ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.