25 rocznica ślubu! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 14:07   #1
czuelina
Raczkowanie

Question

25-rocznica ślubu przyszłych teściów

Cześć dziewczyny! SZukałam takiego wątku i nic blisko związanego z tematem nie znalazłam.
Za kilka miesięcy moi przyszli teściowie będą obchodzili 25 rocznicę ślubu. Wraz z moim narzeczonym chcielibyśmy im sprawić jakiś ładny prezencik ale nie mamy pojęcia co?! Siostra narzeczonego kupuje im komodę... A my jesteśmy bez pomysłu. Myślę, że może to być około 500zł na nas dwoje. Proszę Was o rady jeśli macie jakieś doświadczenie w tak ważnych okazjach do prezentów ))
czuelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 15:43   #2
Mariolccia
Raczkowanie

GG do Mariolccia
Dot.: 25-rocznica ślubu przyszłych teściów

Byłam w styczniu na 20 rocznicy ślubu mojego lubego i kupowaliśmy pościel. Rodzice K. byli zadowoleni, bo dostali jeszcze od kogoś kołdrę i poduszki i udało nam sie trafić wymiary. My wydaliśmy trochę ponad 250 zł na to, bo jeszcze kupiliśmy wino i takie podwójne kieliszki do wina.

Живём вместе
JaMajkkowa Zupa
Mariolccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 23:39   #3
tylko_ chwilka
Raczkowanie

Gdy moi rodzice obchodzili 25 rocznicę wtedy jeszcze z narzeczonym podarowalismy im duże, drewniane łóżko sypialniane bo zawsze marzyli o sypialni i to była motywacja by ją sobie urzadzili w moim dawnym pokoju. Byli bardzo szczęśliwi, a sypialnia jest piekna. Prócz tego zabraliśmy ich do restauracji na kolacje we 4.
tylko_ chwilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 00:22   #4
Elfir
Zakorzenienie

zmywarka? Mikrofala?
Albo po prostu kupcie na gruponie romantyczny wypad na weekend

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 20:39   #5
PannaLokowana
Raczkowanie

ja swoich rodziców obdarowałam biletami na przedstawienie, z które od dłuższego czasu chcieli iść. Wyniosło mnie to ok 200 zł, ale rodzice byli wniebowzięci :)

Moja koleżanka znalazła na pchlim targu oryginalną płytę jeszcze vinylową zespołu, który uwielbiali jej rodzice. Okazało się potem, że była na niej piosenka, przy której tańczyli pierwszy taniec na weselu :)
PannaLokowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 09:25   #6
sowaaaaa
Zadomowienie

o widzę że wątek dla mnie za trochę ponad miesiąc jest 25 rocznica ślubu moich rodziców i kompletnie nie wiem co kupić ograniczają mnie też koszty, mogę wydać max 200-250 zł może ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe pomysły ?

ja myślałam o takim dużym koszu z25 kwiatami, do tego dobre wino i dwa kieliszki do niego co jeszcze ?
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-26, 18:32   #7
catttt
Zakorzenienie

1)Warto przetrząsnąć rodzinny album, znaleźć jakieś fajne zdjęcia, skrzyknąć się z rodzeństwem narzeczonego i zrobić taki duży portret, na którym będą wydrukowane te zdjęcia i dedykacja- z okazji 25 rocznicy ślubu ... życzą ... A na środku zdjęcie ślubne rodziców Moja mama gdy dostała od nas coś takiego to się popłakała.
2)Albo możecie iść do fotografa i zrobić sobie wspólne zdjęcie (narzeczony z Tobą i jego rodzeństwo ze swoimi partnerami)
3) Wypasiony komplet noży, dobrej jakości komplet BergHoffa kupiliśmy za ok.150zł.
4) Zastawa
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaLokowana Pokaż wiadomość
Moja koleżanka znalazła na pchlim targu oryginalną płytę jeszcze vinylową zespołu, który uwielbiali jej rodzice. Okazało się potem, że była na niej piosenka, przy której tańczyli pierwszy taniec na weselu
Świetny prezent

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-07-26 o 18:33
catttt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 21:39   #8
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Mam podobny problem... Końcem sierpnia idę z TŻem na 25 rocznicę ślubu jego ciotki i wujka... Nie mamy pojęcia co kupić ;/ Cenowa granica to ok.200-250zł. To nie rodzice żadnego z nas, więc sprawa się trochę komplikuje... Co prawda znamy się dość dobrze, ale wszystkie rozsądne pomysły wyleciały mi z głowy

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-27, 17:41   #9
czarna malina
Raczkowanie

A może wysłać ich na romantyczny weekend nad morze/w góry? Z doświadczenia wiem, że rodzice myślą o takich wyjazdach, ale nigdy nie mogą się zebrać
Może Twój narzeczony zna jakieś konkretne miejsca, ważne dla teściów - np. miejsce zaręczyn - podróż w takie miejsca będzie dla nich wspaniałym przeżyciem.
Stary 2011-10-22, 20:46   #10
poolinkaa
Raczkowanie

25 rocznica ślubu!

Jak w tytule, niedługo moi rodzice obchodzą wspólne ćwierćwiecze i kompletnie nie wiem co można im sprezentować na tę okazję... pomóżcie, poradźcie
Stary 2011-10-22, 21:32   #11
ladyanaaa
Wtajemniczenie

Dot.: 25 rocznica ślubu!

My teściom ale na 30 rocznice ślubu którą mają dzisiaj złożyliśmy się na tygodniowe wakacje w górach z masażami i romantyczną kolacją.
słodszy jest mego dziecka zapach.

Nie ważne wielkie skarby świata,
przez wszystkie dni, miesiące, lata,
to dziecko jest dla swojej mamy
największym skarbem nad skarbami.
ladyanaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 17:38   #12
nieidealna91
Raczkowanie

Ja moim rodzicom na 25 lat nic nie dałam bo nie zarabialam.. ale mój brat zafundował im bilety do teatru na sztukę jakąś w tym temacie potem dał adres restauracji, gdzie czekała na nich kolacja z daniami, które on wybrał i opłacił Fajna sprawa. Siostra mojej mamy dała im srebrną ramkę na zdjęcia
A oni sobie sami zamówili mszę w kościele, w którym brali ślub i zorganizowali kolację dla bliskich
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-23, 18:10   #13
green apple
Rozeznanie

Satynowa pościel, weekend we dwoje w SPA, może jakiś album ze zdjęciami z tych ostatnich 25 lat? Albo tak jak ktoś już pisał- bilet do teatru lub opery

green apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 11:01   #14
preetamsingh
Zadomowienie

Gdy moi rodzice mieli 25 rocznicę, przygotowaliśmy poczęstunek, upiekłam tort, kupiliśmy szampana. Z naszej (dzieci strony) były dodatkowo kwiaty i życzenia. Ewentualne prezenty to była juz kwestia ich (mamy i taty wzjamenego obdarowania).
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 20:41   #15
dariaaa88
Zadomowienie

ja zrobiłam album z 25lat i dałam bilety do teatru muzycznego bardzo im się podobało
dariaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-03, 09:43   #16
panelka
Raczkowanie

25 rocznica

Może wy mi coś poradzicie, co prawda jeszcze dużo czasu ale tak ostatnio zaczełam sie tak zastanawiać. Otóż moi rodzice w styczniu będą mieli 25 rocznice ślubu i tak się zastanawiałam nad prezentem dla nich, wcześniej nic takiego szczególnego nie dostawali ode mnie na rocznice ale to wkońcu już 25 Dodam tylko że nie organizują żadnej imprezy ani nic i im organizowanie imprezy też odpada. Plus dodam jeszcze że w tym samym dniu i również 25 rocznice obchodzą rodzice mojego męża więc i teściom też się przyda, najlepiej żeby były takie same pomysły ,żeby żadne z rodziców nie było poszkodowane. Macie jakieś pomysły? bo ja myślałam m.in o jakiejś wycieczke dla dwojka np. w góry . pozdrawiam
panelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 19:16   #17
aynil
Zadomowienie

Dot.: 25 rocznica

ja kupiłam moim rodzicom prezent- przeżycie, voucher na lot widokowy awionetką i na degustację win we dwoje. pomysł super, bo na całą rodzinę tylko ja dałam unikalny prezent, tydzień temu wybrali się na taki przelot i byli zachwyceni.
aynil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 12:11   #18
creativegroup24
Przyczajenie

Dot.: 25 rocznica

może coś takiego http://tablica.pl/oferta/podziekowan...w-ID1bFp5.html ?
creativegroup24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości