|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale jeszcze nie z wizyty
![]() Za jakąś godzinke jedziemy ![]() Nie ukrywam że sie stresuje ![]() Dziękuje za kciuki i trzymajcie dalej koniecznie Przed chwilką przyszła paczka z allegro z ciuszkiem który wygląda jak nówka sztuka, a jest używany. To aukcja którą wygrałam bodajże w niedziele czy sobote ![]() O taki o
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Iwoncia, niegrzeczna mnie to zdenerwowało, że po cholere jak nie kuma to się wtraca, no ale cóż nic się nie odzywał w sprawie wyprawki od początku, to kiedyś musiał wtrącic swoje 5groszy
![]() sandra to pijemy soczek też już chce 30 tydzień![]() konczita wygląda na ładny ciekawe jak na żywo ja jakoś kocyki muszę dotknąc nim kupięaxxa ja sobie nie ale mamie farbowałam ![]() sara ja pierwsze ubranka końcem kwietnia kupiłam ![]() w ogóle nienawidzę allegro. 1 czerwca zamówiłam i od razu zapłaciłam za butelkę tomme tippee 125ml i do dziś jej nie dostałam ;( pisałam maila do goscia, zadzwonił i przepraszał, mówiąc, że to nie jego wina tylko poczty pierwszy raz tyle czekam i już zwątpiłam czy w ogóle przyjdzie ![]() a tak po zatym to kupiłam z biedronki te serowe wafle ryżowe i chciałam zostawic mojemu, ale tak mi posmakowały, że chyba zjem je wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
hehee ... no co za dziady ... u mnie pewnie też by nikt nie docenił więc nawet nie miałam ochoty wracać a zresztą na miesiąc to też nie atrakcja właśnie ... może któraś pamięta ? ![]() ![]() Cytat:
wcześniej wrzuciłam listę co kupiłam .... ale jeszcze raz specjalnie dla Ciebie podkłady 30 sztuk grzebyk i szczoteczkę nożyczki pieluszki tetrowe białe 20 szt kolorowe 5 sztuk flanelowe 5 sztuk ceratki do łóżeczka 2 szt termometr do wody butelkę antykolkową szczotkę do butelek podkład ochronny na ramię nie wiem czy się przyda ale mi się podobał smoczek uspokajacz co mi Wercia kazała nabyć prześcieradełko sztuk 2 i dwa pokrowce na przewijak jakoś nie chciałabym by mąż sam wyprawkę kompletował ... ciężko to bym widziała oj ciężko ! ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
ale super pajacyk ... chociaż z kapturkiem to może być jako kombinezonik nie ? ![]() kurcze to czapeczka nie kapturek - ciąża mi na oczy tyż poszła angel ja też lubię pomacać .. ale się skusiłam .. podoba mi się i już mam nadzieje, że będzie milusi i wybrałam kolor uniwersalny bo może jednak synuś będzie hehee
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-06-14 o 14:08 |
|||
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
anesh_ (Ania, 24l) tp. 30.10. prawdopodobnie♀
Ojjj jak ślicznie to wygląda Dziękuję . Jeszcze teraz muszę skonsultować z mężulem imię, chyba jednak z tych trzech (Maja, Adrianna, Amelia) podoba mi się najbardziej Adrianna, taka malusia Adka. Adrianka, Adunia, moja córeczka malutka . A jak się nie zgodzi to i już sie zgodzi![]() |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie słodka Adria
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja jest ok ale Amelka wcale jakos mi się nie podoba bo jedyny skrót jaki mi się kojarzy to Mela...
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zadomowienie
|
nawet, nawet
zgage mialam ze 3 razy do tej pory, wtym raz bardziej uciazliwa. zauwazylam za to przedwczoraj, ze puchna mi kostkiCytat:
czytalam tu i tam, ze nie chodzi o przenikanie jakis zwiazkow przez skore do maluszka, ale o zapach farby, ze moze Ci bardziej smierdziec.dziewczyny jakie pomysly na tytul kolejnej czesci? ktos tu juz jakis czas temu jakis fajny podal, a wiecej pomyslow? ja nie mam jakos weny, wiec raczej nic nie wymysle
konto nieaktywne Edytowane przez LadyBeatta Czas edycji: 2012-06-14 o 13:54 |
|
|
|
|
#4928 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie!!!
Mi w końcu humor się ciut poprawił,tzn.byłam u kosmetyczki na pedicure,bo samej bardzo ciężko mi obciąć paznokcie a co dopiero je umalować.Byłam też w naturze i wzięłam kilka pierdułek dla siebie i dla Kubusia takie cieplutkie skarpeteczki z grzechotką A i z mężem daliśmy sobie buzi ![]() Cytat:
Mam to w nosie i kupuje,tymbardziej,że większość wydaje w sh. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to coś boli mnie głowa,a muszę dziś synka odebrać z przedszkola i potem idziemy na długo wyczekiwany przez niego cyrk. A mi się tak nie chce... Pokazuje skarpetusie
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to taki marynarski, a jak cudnie pachnie ![]() Cytat:
![]() Troche za blisko pajaca tą czapke przyłożyłam ![]() Katee skarpetunie śliczne
|
||
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
go zmuszę i już!!!:P Ale będzie miał wąty to ja już wiem, bo sąsiadów córeczka ma na imię ADA, nie Adrianna, ale Ada i powie, ze nie chce tak samo... ale ja chcę. OO:O
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
kate śliczne skarpeteczki
odebrałam dziś wyniki tej krzywej cukrowej, mofologii i moczu. Krzywa wyszła mi tak: 75mg/dl glukozy w surowicy przed i 76 mg/dl po wypiciu to dobrze?a wiecie od czego mogę miec za dużo krwinek białych? norma jest do 10, ja mam 10,5 reszta wyników ok i mocz też w porządku, nawet bakterii się już pozbyłam
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
z farb w piance to fajna jest schwarzkopfa, super sie naklada i nic nie splywa, no i duzo jej
a, i bez amoniaku. tyle, ze raczej nie do radykalnych zmian koloru raczej, bo mi sie po 3 myciach zmyla ostatnio
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelii swego czasu było dużo, Maje teraz się mnożą. |
|
|
|
|
#4935 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę ![]() Zazdraszczam,też bym zjadła Cytat:
Kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
za 30 tydzień ![]() Cytat:
Widzę że wyprawka ruszyła pełną parą ![]() Cytat:
Ja kupuję jeden cienki,jeden gruby. Cytat:
Cytat:
słodkaśne Ja muszę wziąść się za obiad a tak mi się nie chce,jestem leniem ![]() Zrobię coś na szybko i już. Teraz poleżę troszkę bo brzusio dzisiaj twardnieje
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki a i zapytaj o te "wibracje" Cytat:
,bo ile można robić przelew!sandra 30tyg.to brzmi co raz bliżej....AAAAA!!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:15 |
||
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle ile Was będzie wynosiło łóżeczko + wyposazenie (tzn. pościel, prześcieradło, kołdra i podusia)? bo ja dziś z matulą moją toczyłam bój w dziecięcym sklepie i jak wyszłam to się, aż popłakałam, bo babki zaczęły pokazywac pościel po 100 i 200zł do łóżka i moja matula już chciała kupic
jedna zmiana! bez prześcieradła!---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- kate ja 4 czerwca dostałam potwierdzenie, że kasa doszła i wysłali butelkę poleconym ekonomicznym listem
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super masz wyniki nie masz się czym martwić!! kocyk zamówiłam .. na gruby będę polować ... zobaczę co mają u nas w raju dzieciątka ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a co do tytułu to było coś że połowa już za nami ? nie pamiętam co dalej
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Konczita
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie śliczne !!!! boskie są!! dobrze że z mężem buzi buzi było ... oby teraz już sielanka się układała
|
|
#4942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w morfologii też miałam 3pozycje ciut zawyżone i panikowałam niepotrzebnie ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
A i cieszę się,że też Wam się podobają te skarpeteczki.U nas w naturze jest duży wybór a dla dziewczynek
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:14 |
||
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
katee po godzinie właśnie xD miałam 50 g glukozy a apteki, nie 75. Tak mi gin wypisał i kazał po godzinie sprawdzic
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:15 |
|
|
|
#4944 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i trzymam kciuki za wizyte, napewno przyniesiesz Nam tu dobre wiesci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
obiad zjadlam i czuje sie jak wieloryb ![]() a jeszcze musze na miasto isc ..tak mi sie nie chce.Jak mam wchodzic i schodzic z tego mojego 4 pietra to az mnie zadyszka lapie na sama mysl a co bedzie we wrzesniu ![]() jutro mnie czeka dentysta. Ale bolalo mnie ostatnio wiec nie mam zamiaru jutro zjechac na tym krzesle i biore znieczulenie
|
||||
|
|
|
#4945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przeraziłaś mnie tą wyprawką,ja jeszcze nie kupiłam materaca,kołderki ani żadnej pościeli masakra cenowa
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam
"Już za trzy miesiące przytulimy nasze Brzdące" - KalpanaTo może.. Hmm.. Trochę zmodyfikujemy? na np. "Już za trzy miesiące pierwsze mamy przytulą swoje Brzdące"? |
|
|
|
#4947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Colds, dla mnie jak najbardziej "Już za trzy miesiące pierwsze mamy przytulą swoje Brzdące" albo: Już za trzy miesiące pierwsze mamy tulić będą swoje Brzdące??? Ja uciekam.Będę wieczorkiem czekać na relację z wizyt.Trzymam kciuki!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:26 |
|
|
|
|
#4948 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a u nas w de to na porodowce tylk ojakies tuniki albo leginsy i koszulka a ja ostatnio jak jakis dziwoląg w koszuli :P moze sie wstrzymaj? ja wcale nie potzrebowalam ochronek tylko pierwsze dwa dni uzywalam kremu linola a potem nic nie bolao i nic nie bylo potrzebne Cytat:
|
||||
|
|
|
#4949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z naszym mieszkankiem czekamy na wycenę banku, czyli formalność i już tylko spotkanie u notariusza. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi też Tweety się bardziej podoba. Może dlatego że tamtych za dobrze nie widać. Śliczne Minęła wiosna, połowa za nami, dzieciaczki i mamy rosną parami. Może coś takiego na nowy tytuł ![]() Nadeszło lato, połowa minęła, wyprawkę zbieramy i w kilogramach przybieramy. Idzie lato, trudny czas, nasze dzieci rosną w nas. Koniec weny
|
||||
|
|
|
#4950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe pewnie jeszcze dzis wieczorem bedzie kolejna czesc watku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

to pijemy soczek
pierwszy raz tyle czekam i już zwątpiłam czy w ogóle przyjdzie 

. A jak się nie zgodzi to
. farbowala z was ktorac farba z amoniakiem?

masakra cenowa