Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 11:13   #2761
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Czy Wam też tak bardzo nie chce się pracować dzisiaj?
W końcu tempo pracy u mnie zwolniło na tyle, bym mogła uporządkować sobie wszystko i porobić zaległe rzeczy, ale ta pogoda zupełnie mnie rozbija. Wyglądam za okno i mam pragnienie przebywania gdzieś w górach, na werandzie, opatulona ciepłym kocem, z kubkiem herbaty w ręku i patrząca przed siebie.
Leń jak nie wiem co dzisiaj. I nawet wątek pełza ;p

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:24   #2762
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Czy to nie podejrzanie tanio?

Ja zmieniłam pierwszy raz od nastu tusz MF na innej firmy po części dlatego, że mnie konsultantka przekonała, a po części dlatego, że Max Factor szybko wysycha. Teraz, gdy robiłam rekonesans sprawdziłam datę produkcji dostępnych w drogeriach tuszy MF i wszystkie są z 2009 roku! Niby liczy się datę ważności od daty otwarcia, ale te tusze już teraz mają 3 lata. Btw. moje ostatnie 4 opakowania są właśnie z tym kodem i dosyć szybko tusz wysechł. Nie wiem czy warto rzucać się na MF, czy nie lepiej kupić inny, a co najwyżej poprawiać tuszowanie szczoteczką z MF, która jest boska.
O kurcze! To faktycznie lepiej nie kupować tych w promocyjnych cenach. Dzięki za info

Cytat:
W końcu tempo pracy u mnie zwolniło na tyle, bym mogła uporządkować sobie wszystko i porobić zaległe rzeczy, ale ta pogoda zupełnie mnie rozbija. Wyglądam za okno i mam pragnienie przebywania gdzieś w górach, na werandzie, opatulona ciepłym kocem, z kubkiem herbaty w ręku i patrząca przed siebie.
Też mi się tak nie chce! Miałam wstać o 8 i od 9 się uczyć. Wstałam o 10, jest 11:30 a ja nawet nie zaczęłam się uczyć

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:28   #2763
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Słodki a co to to zielone w takiej butelce jak płukanka malinowa?
Nie, to oliwka do masażu. Jest super kupiłam kiedyś lawendową, wprawdzie mam ją jeszcze ale jestem w niej totalnie zakochana ale niestety nie ma już lawendowych, wycofali chyba a ta jest zdaje się eukaliptusowa i na pewno będzie się ją przyjemnie stosowało

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ineso - byłabym wdzięczna gdybyś mi tego MF wzięła również, w sumie tego nie miałam nigdy a pasowałoby wypróbować, zwłaszcza w takiej cenie
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Tusz MF za 9,99
No właśnie, w SP będzie ten tusz jeszcze piątkę taniej czyli po 9,99 przy zakupie za 30 zł. A jak ze swieżością tego tuszu? Nie wiem ale pewnie tak samo jak z tym z Rossmanna
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:40   #2764
Tindomerel
Zadomowienie

Cholerka, Kasiencja

Mam problem bo niestety nie udało mi się dziś zapisać na fakultet, na którym mi zależało w sekunde wszystkie miejsca się rozeszły. Wylądowałam na resocjalizacji, która mnie kompletnie nie interesuje, jako mniejsze zło w zestawieniu z psychologią transportu, internetu i kulturalną. Wiecie może czy jest jakakolwiek szansa, żeby się przepisać na inny mimo braku miejsc ?
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:56   #2765
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Chce mi się pracować, ale też mam to pragnienie bycia teraz gdzie indziej i rozkoszowania się deszczem w naturze...
Lubię deszcz. Jeśli jestem sucha

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:57
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:12   #2766
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się przed chwilą nie chciało, ale teraz sobie wygodnie usiadłam i już mam zapał do nauki!

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
No właśnie, w SP będzie ten tusz jeszcze piątkę taniej czyli po 9,99 przy zakupie za 30 zł. A jak ze swieżością tego tuszu? Nie wiem ale pewnie tak samo jak z tym z Rossmanna
Ale przy zakupie za 30zł . Co ostatecznie może wychodzi więcej .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:17   #2767
szyrek
Zadomowienie

Ineso (i hiper,) w klubie odpowiedź na białkową reklamację :/

Pewnie się rozpogodzi na weekend, jak zakopię się w książkach

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:23   #2768

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość

Pewnie się rozpogodzi na weekend, jak zakopię się w książkach
Yhym, ma być ładnie
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:24   #2769
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
No od 30 zł ale jest tyle produktów na promocji i to tak korzystnych, że łatwo można znależć coś przydatnego dla siebie.
Stary 2012-06-14, 12:25   #2770
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
W sam raz na zapas podpasek i papieru toaletowego...
Stary 2012-06-14, 12:28   #2771
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam.

Stary 2012-06-14, 12:31   #2772
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem jak Wy ale ja często kupuję produkty " na zapas" jeśli są w jakiejś korzystnej promocji. Pózniej nie mam problemu z tym, że coś się skończyło i kosztuje kilkanaście zł więcej niż podczas przeceny.

no, może papier to nie ale podpaski why not

Edytowane przez 201608010929
Czas edycji: 2012-06-14 o 12:32
Stary 2012-06-14, 12:40   #2773
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Mallo bede w rossmanie to popatrze za jakas odzywka bez splukiwania, najlepiej chyba w psikadle.Sama to ja nie mamz dolnosciz eby sobie zrobiac taka jak alina

hiper no wzielabym takiego loreala ale czekam na pieniadze za zalegle chorobowe i nie moge sie doczekac. I poki co nie bardzo mam kase zeby wydac .Wiesz kredyt mieszkaniowy wisi nad glowa
Chcialam siez apytac jeszcze o zamowienie odnosnie koralikow --- kiedy zamaiwasz? Bo tam takie fajnosci a ja licze ze ta kasa wreszcie mi wplynie .
ja polecam tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...gladzanie.html ale w rossmanie chyba nie znajdziesz...

Cytat:
No widzisz a ja mam inaczej: nie otwieram pierdyliarda butelek żeli pod prysznic tylko jeden i używam go do konca a pozniej następny.
Cytat:
Też tak kiedyś robiłam, a potem zarejestrowałam się na Wizażu
od kiedy jestem na Wizażu moja kolekcja kosmetyków rozrosła się z jednej półki w łazience i jednego małego koszyczka do 5 półek w łazience (ba, nawet na szafkach i pod wanną), 2 kompletów szufladek z LM z kosmetykami kolorowymi i kilkoma miejscami w pokoju, bo w łazience już się nie mieści. Najgorsze jest to, że ciągle "potrzebuje" czegoś nowego

Cytat:
A właśnie, jak się sprawdza odżywka jantar dla tych, które podchwyciły temat? Ja znowu mam zasyp babyhair

ja nie zauważyłam nic. stosuje codziennie, na suche włosy wieczorem i dodatkowo wykonuje masaż takim specjalnym masażerem, no ale może jeszcze za wcześnie na efekty, poczekam do końca butelki

Cytat:
Dzisiaj przyszła moja paczucha z YR. Wklejałam na wątek YR ale wkleję i tu, zobaczycie od razu Jacksona

Lenkapuma, widziałaś reklamę na wizażu? Można juz w PL kupić ten preparat do złuszczania stóp http://www.babyfoot.pl/cennik.html
ale słodki wkleisz jeszcze jakieś jego zdjęcie?
Cytat:
Kominiarz przyjdzie jutro

Nie wiem, byłam tam 2 razy
Dziś na zumbie (oblegane zajęcia, zapisałam się w poniedziałek) i w poniedziałek na "zdrowym kręgosłupie". Czaję się na ten "cellulit killer", bo lubię takie katorżnicze zajęcia
gdzie chodzisz na fitness?

ja nie chodzę od dłuższego czasu na siłownie, rozleniwiłam się strasznie i straciłam motywację
A Wy Dziewczyny chodzicie? Bo temat nam ostatnio upadł...

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:55   #2774
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Ja mam zamiar w najbliższym czasie ruszyć tyłek i zapisac się na fitness
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:04   #2775
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
ja nie chodzę od dłuższego czasu na siłownie, rozleniwiłam się strasznie i straciłam motywację
Jestem w szoku. Rządziłaś tutaj jeśli chodzi mo motywację, mobilizację i wszelaką aktywność fizyczną
Nie chodzę, cały czas się zbieram
Cytat:
Napisane przez rozkolyszswiat Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar w najbliższym czasie ruszyć tyłek i zapisac się na fitness
Ja cały czas mam zamiar

Stary 2012-06-14, 13:06   #2776
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
straaasznie, ziewam co chwilę i mi się oczy strasznie męczą. tak mi ta sesja "przeszkadza" w tym roku, że masakra
z kolei w weekend ma być upał

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Cholerka, Kasiencja

Mam problem bo niestety nie udało mi się dziś zapisać na fakultet, na którym mi zależało w sekunde wszystkie miejsca się rozeszły. Wylądowałam na resocjalizacji, która mnie kompletnie nie interesuje, jako mniejsze zło w zestawieniu z psychologią transportu, internetu i kulturalną. Wiecie może czy jest jakakolwiek szansa, żeby się przepisać na inny mimo braku miejsc ?
wiesz co, u nas to jest zupełnie inaczej zorganizowane, praktycznie nigdy nie zapisywaliśmy się na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy"
ale też bywa tak, że ktoś nie dostał się na jakiś kurs, a czy coś da się z tym zrobić, to już chyba wyłącznie od prowadzącego zależy. no albo jak ktoś rezygnuje to się z nim zamieniasz.

Cytat:
nie chodzę, nie mam pieniędzy, a jak już chwilowo mam, to na ciuchy i kosmetyki wydaję

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:12   #2777
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie wiem jak Wy ale ja często kupuję produkty " na zapas" jeśli są w jakiejś korzystnej promocji. Pózniej nie mam problemu z tym, że coś się skończyło i kosztuje kilkanaście zł więcej niż podczas przeceny.

no, może papier to nie ale podpaski why not
Podpasek będę używać jeszcze przez 20 lat, więc nadmiar nie zaszkodzi. Często w SPh mają nie tylko promocje cenowe, ale i 4-paki allwaysów, podczas gdy w Rossie najczęściej nie ma tych, które potrzebuję, a półki świecą pustkami lub jakimś zapachowym badziewiem.
Cytat:
Najgorsze jest to, że ciągle "potrzebuje" czegoś nowego
Najgorsze są wizażowe hity, które trzeba mieć <morduje_Hiper_oczami>
Cytat:
gdzie chodzisz na fitness?

2 razy byłam na Ostatniej i chyba tam zakotwiczę. To mały klub w porównaniu z Platinium, ale sala jest 3x większa niż w Active Niuton, siłownia przestrzenna, rowerki i bieżnie znajdują się w osobnym kąciku na innym piętrze, a ustalenie planu treningowego przez instruktora kosztuje tylko 50 zł. Szatnia jest za mała.
Bardzo miłe wrażenie zrobił na mnie klub i pracownicy, trochę gorsze lasencje, które przybyły tłumnie w najeczkach od stóp do głów i traktowały inne jak powietrze, włączając w to nieuważanie przy wymachach, czy ktoś obok stoi.

Chodziłabym nadal do Active Niuton, gdybym nie miała 3 klubów w odległości 1 przystanku tramwajowego. Polubiłam tamtejsze instruktorki i typy zajęć, ale sala jest mała, a na zajęcia trzeba zapisywać się tydzień wcześniej. Gdyby któraś z Was tam szła, to chętnie bym dołączyła
Stary 2012-06-14, 13:18   #2778
201608010929
Konto usunięte

Malla, nie będzie Ci łatwiej po pracy podjechać do Galerii Kazimierz niż do Huty po pracy?
Stary 2012-06-14, 13:26   #2779
Melka88
Zakorzenienie

Ja sobie odpuściłam MF 2000 na rzecz Million Lashes L'Oreal. Ten zamówiony z kilkoma dziewczynami jeszcze czeka w zapasie, bo nadal używam poprzedniego Trafiłam na świeże i wydajne
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:26   #2780
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, nie będzie Ci łatwiej po pracy podjechać do Galerii Kazimierz niż do Huty po pracy?
Będzie. Ale kominiarz zostawi mi fakturę za prywatną wizytę do opłacenia, jak nie będzie mnie w domu - nowa polityka spółdzielni.
Stary 2012-06-14, 13:28   #2781
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Jestem w szoku. Rządziłaś tutaj jeśli chodzi mo motywację, mobilizację i wszelaką aktywność fizyczną
Nie chodzę, cały czas się zbieram

Ja cały czas mam zamiar
no widzisz. najgorsze jest to, że brakuje mi tej aktywności, ale cały czas jest jakieś ALE, które uniemożliwia mi ruszenie tyłka i zakupienie karnetu.

Cytat:
Podpasek będę używać jeszcze przez 20 lat, więc nadmiar nie zaszkodzi. Często w SPh mają nie tylko promocje cenowe, ale i 4-paki allwaysów, podczas gdy w Rossie najczęściej nie ma tych, które potrzebuję, a półki świecą pustkami lub jakimś zapachowym badziewiem.

Najgorsze są wizażowe hity, które trzeba mieć <morduje_Hiper_oczami>

2 razy byłam na Ostatniej i chyba tam zakotwiczę. To mały klub w porównaniu z Platinium, ale sala jest 3x większa niż w Active Niuton, siłownia przestrzenna, rowerki i bieżnie znajdują się w osobnym kąciku na innym piętrze, a ustalenie planu treningowego przez instruktora kosztuje tylko 50 zł. Szatnia jest za mała.
Bardzo miłe wrażenie zrobił na mnie klub i pracownicy, trochę gorsze lasencje, które przybyły tłumnie w najeczkach od stóp do głów i traktowały inne jak powietrze, włączając w to nieuważanie przy wymachach, czy ktoś obok stoi.

Chodziłabym nadal do Active Niuton, gdybym nie miała 3 klubów w odległości 1 przystanku tramwajowego. Polubiłam tamtejsze instruktorki i typy zajęć, ale sala jest mała, a na zajęcia trzeba zapisywać się tydzień wcześniej. Gdyby któraś z Was tam szła, to chętnie bym dołączyła
to jest ten nowy klub, którego plakat wcześniej wklejałaś?
szukałam teraz innej opcji, ale chyba jeśli wrócę do ćwiczeń to jednak zostanę przy Platinium. Karnet kosztuje teraz 99 zł na wszystko, jest różnica w porównaniu do Active Niuton.. a pozatym bardziej odpowiada mi różnorodność zajęć i to, że jest otwarte praktycznie cały dzień.

wczoraj jak wracałam z pracy tak lało, że po raz kolejny żałowałam, że nie kupiłam sobie kaloszy... dzisiaj przed perspektywą wyjścia z domu też żałuje, że nie mam...

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2012-06-14 o 13:30
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:33   #2782
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:

Ja cały czas mam zamiar
Jeśli ogarnę sytuacje z pracą to czy prędzej lecę się zapisać, to nie podlega dyskusji,
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:37   #2783
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz. najgorsze jest to, że brakuje mi tej aktywności, ale cały czas jest jakieś ALE, które uniemożliwia mi ruszenie tyłka i zakupienie karnetu.
Moje ALE ma na drugie LEŃ, względnie BRAK MOTYWACJI
To co widzę w lustrze nie jest wystarczającą motywacją, choć powinno

Stary 2012-06-14, 13:48   #2784
Ineso
Matka Smoka

Ale MF zmnieniło opakowanie przecież i niby w katalogu jest to nowe. Jak będzie w starym opakowaniu to ja też chyba nie biorę. Ten kupiony ostatnio na all trochę przyschnięty był.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:59   #2785
gg22
Zakorzenienie

czy wy też tak bardzo nie macie czasu na NIC? przeraża mnie jak mi czas szybko leci i nawet nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego. a nie zależę do niezorganizowanych osób.
pomijam fakt meczy, bo to wyjątkowa sytuacja

Cytat:
Myszka, ja jantara nigdy nie nakładałam na mokre włosy. Zawsze na suche. jak wieczorem aplikowałam na suche, nawet już trochę "nieświeże" to na drugi dzień miałam pięknie uniesione włosy u nasady także ja polecam na sucho, zdecydowanie
cholera a ja nic nie widzę żeby mi jantar działał:/ fakt, że czasem zapominałam go użyć, ale raczej częściej go nakładałam niż nie.
mimo wszystko dam mu jeszcze szansę, a co

Cytat:
zobaczycie od razu Jacksona
nie lubię kotów, ale ten jest piękny! taki puszysty i śliczny ma ten biały śliniaczek i łapki

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
kurczę, dopiero teraz jestem bo oglądałam mecz
spoko ja i tak później byłam w domu

nie wiem jak z anteną na naszym bloku- jeszcze nie byłam na spacerze na dachu

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34695457]To zrobimy tak.
Z tych - http://www.i-lovebeauty.pl/miyo-omg-...ksuj-p128.html
pasują do Ciebie: nr 1, nr 10, nr 11, nr 14, nr 19 na upartego w połączeniu z jasnym, nr 20 (mój typ), nr 28 i 29, nr 3 oczywiście, nr od 31 do 34 możesz brać w ciemno, no i od nr 4 do nr 9.
Zmiksować Ci je jakoś ładnie? Np mogę podać 4 kolory pasujące do siebie, które mogłabyś dowolnie łączyć.[/QUOTE]

kocham Cię
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość

Właśnie po raz kolejny zostałam ciocią
gratuluję

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ej w ogóle miałam pisać, że zlikwidowali ten sklep z jeansami po 40 zł w King's Square i teraz nie wiem, czy tylko tę placówkę, czy w ogóle cała sieć upadła - ale nie sądzę, bo niedawno jeszcze widziałam ich reklamy w tramwajach.
jest taki mały sklepik na Dietla obok Rossmanna z jeansami za 40zł. Nie wiem jak z ich jakością bo już mniej więcej 3lata tam się wybieram i dojść nie mogę

Cytat:
- wróciłam na fitness, najpierw z płyty Chodakowskiej, a od poniedziałku na zajęcia grupowe.
masz tą płytkę? tyle razu już prosiłam o jej przegranie i cisza
może Ty mi nagrasz?;>

Cytat:
j
ja mam tak cholerny brak motywacji do ćwiczeń ze mnie to przeraża

osobiście jestem bardzo zawiedziona MF 2000- nie dość, że mi szybko wysechł co jest jego ogromnym minusem to jeszcze wcale nie robi niesamowitego efektu.
Wysyp tych przecen jest dla mnie podejrzany i skoro tyle osób ma takie same uwagi to na pewno nie zaryzykuję ponownego kupna.

w ogóle z tuszami mam problem- jeszcze nie trafiłam na taki który by mnie powalił na kolana. Zazwyczaj zachwycam się przez 1-2 tygodnie, a potem znowu lipa:/
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:01   #2786
Melka88
Zakorzenienie

Ineso, co Ty dzis z Rossmanna chcesz? Mam tutaj u siebie w miasteczku nowootwarty, może akurat to będzie

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-14, 14:19   #2787
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
to jest ten nowy klub, którego plakat wcześniej wklejałaś?
szukałam teraz innej opcji, ale chyba jeśli wrócę do ćwiczeń to jednak zostanę przy Platinium. Karnet kosztuje teraz 99 zł na wszystko, jest różnica w porównaniu do Active Niuton.. a pozatym bardziej odpowiada mi różnorodność zajęć i to, że jest otwarte praktycznie cały dzień.
To jakbyś się kiedyś wieczorem wybierała do Platinium, daj znać
Cytat:
Moje ALE ma na drugie LEŃ, względnie BRAK MOTYWACJI
Aleeeeeeeeeeeeeń
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
nie lubię kotów, ale ten jest piękny! taki puszysty i śliczny ma ten biały śliniaczek i łapki

Cytat:
jest taki mały sklepik na Dietla obok Rossmanna z jeansami za 40zł. Nie wiem jak z ich jakością bo już mniej więcej 3lata tam się wybieram i dojść nie mogę
To właśnie ten reklamowany w tramwajach.
Cytat:
masz tą płytkę? tyle razu już prosiłam o jej przegranie i cisza
może Ty mi nagrasz?;>
Nie mam na czym.
Cytat:
Wysyp tych przecen jest dla mnie podejrzany i skoro tyle osób ma takie same uwagi to na pewno nie zaryzykuję ponownego kupna.
To jeden z powodów, dla których producent regularnie zmienia opakowania. Jeśli produkty promocyjne będą miały nowe opakowania, to tak jak pisze Ineso, muszą pochodzić z nowych serii.
Stary 2012-06-14, 14:23   #2788
Ineso
Matka Smoka

Melka - krem do rąk Eveline Glicerini za 2,59zł. Kozie mleko albo oliwka - mogą być nawet 2. Dzięki
Ale wątpię czy będą, u mnie już poznikały nawet aloesowe.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:24   #2789
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Zawsze mam taki problem z ecrulo - mimo ze już tyle razy sprawdzałam imię, ba mam ją nawet w zdefiniowanych przelewach to zawsze się błaźnię zostawiając jej w pracy paczuszkę
ecrulo
Nie przejmuj się

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ineso, co Ty dzis z Rossmanna chcesz? Mam tutaj u siebie w miasteczku nowootwarty, może akurat to będzie
Wzięłabyś mi kulki zapachowe do hajźla? Za 5 zl mają być

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:26   #2790
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Wzięłabyś mi kulki zapachowe do hajźla? Za 5 zl mają być

Ok, zajrze zaraz dziewczyny

Jakie kulki napisz mi sms

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości