Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 14:22   #841
houserka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

hej,
umyłam naczynia, zrobiłam deser(galaretka z owocami i bita śmietana), i kawę mrożoną (zainspirowała mnie reklama z Magda Różczką
i jakaś taka zmęczona jestem.
Dziś też obudził mnie kurier o 7.30 czy będę w domu miedzy 10 a 12. Dojechał materac, rożek i kocyk(trochę sie obiera i jest beżowy a miał być biały, ale to mi akurat nie przeszkadza). mam pytanie: czy pierzecie pokrowiec na materac i ochraniacz, czy tylko prześcieradło?
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:29   #842
prince_polo
Zakorzenienie

jacie znowu jestem spiaca

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:32   #843
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
hej,
umyłam naczynia, zrobiłam deser(galaretka z owocami i bita śmietana), i kawę mrożoną (zainspirowała mnie reklama z Magda Różczką
Dziś też obudził mnie kurier o 7.30 czy będę w domu miedzy 10 a 12. Dojechał materac, rożek i kocyk(trochę sie obiera i jest beżowy a miał być biały, ale to mi akurat nie przeszkadza). mam pytanie: czy pierzecie pokrowiec na materac i ochraniacz, czy tylko prześcieradło?
ja prałam tylko prześcieradełko...
Stary 2012-06-14, 14:38   #844
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
hej
dzisiaj mam wizytę, ciekawie co u małego

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ale dziadostwo zrobiłamte kurczaczki w płatkach kukurydzianych, rzuciłam na głęboki olej i wszytski płatki odleciały, foch
Mój przepis z piekarnikiem jest lepszy Warto też trochę porozgniatać płatki - nie na wiór, ale na mniejsze kawałki.
Da się zjeść tego kurczaka chociaż?

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

zjałam prince polo
Wolę princessę albo snickersa

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Zgaga wróciła.
Zamówiłam dziś w doz kolejny (trzeci) Gaviscon...
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:39   #845
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
poprostu kurczaka otoczylam tylko jajkiem, a moze by trzeba bardziej gęstą ciecz?
a drugi w.k.u.r.* przyszedl do mnei stanik do karmienia z all z tych tanich, ale G****** nie dosc ze ciasny w obwodzie, miski rozlazłe, to kolor sino biały
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Mój przepis z piekarnikiem jest lepszy Warto też trochę porozgniatać płatki - nie na wiór, ale na mniejsze kawałki.
Słyszałam, że dobrze jest namoczyć kurczaka w mleku, potem jajo i płatki - lekko rozdrobnione. Ale nie próbowałam, więc nie gwarantuję, że się uda
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:39   #846
agunia82
Zakorzenienie

Dzwoniłam właśnie do gina mojego, bo ten brzuch mam dzisiaj bardzo twardy i przy skurczach czuję silne bóle podbrzusza, bioder i krzyża. Mam dzisiaj jeszcze wziąć 3 dawki fenka zamiast planowanych 2 i jutro się u niego stawić. Zobaczymy co tam się dzieje

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:40   #847
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Karolina
wiesz już co kupujesz z wielorazówek?
Ja myślę o:
3 otulaczach + formowanki x 6
5 kieszonkach
tetra i jej podobne

to na początek. Nadal nie ogarniam tematu
Zamierzam kupić:
4-6 otulaczy z różnych materiałów pul, polar i może 1 wełniany, ale jeszcze nie zdecydowałam ile z nich one size a ile XS-S
mam 40 sztuk tetry
z 6-8 kieszonek (one size)
10-20-ręczniczków z ikei jako wkłady chłonne
10 wkładek -"mam sucho" (pocięty kocyk z polaru)
i akcesoria dodatkowe- dodatek odkażający do proszku, wiaderko do przechowywania
aaa i wkładki laktacyjne wielo dla siebie
Taki mam plan, ale się jeszcze nie zmobilizowałam, do zakupów
Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Cześć,

Wczoraj byłam u diabetologa i niestety dostałam insulinę...
Po śniadaniach cukier był nieco podwyższony . Zaproponowałam zamiast insuliny rezygnację z pieczywa ale diabetolog nie chciała tego słuchać - bo to jest dla dziecka... Rozszerzyła mi dietę o 1 wymiennik więcej, bo za mało przytyłam od ostatniej wizyty (200 g w 2 tyg.). Dziś robiłam sobie pierwszy zastrzyk z insuliny - da się przeżyć. To świństwo będę musiała sobie wstrzykiwać do samego porodu...

Wczoraj też byłam z mężem prywatnie (na NFZ nie da rady) u ortopedy z jego kręgosłupem. Czekaliśmy w kolejce 4 godziny! Specjalnie nie mówiliśmy, że to mąż czeka a ja tylko towarzyszę z nadzieją, że ktoś nas wpuści. Gdzie tam, ludzie nie mają serca, a najgorsze są te stare babki... Jeden mężczyzna ustąpił mi miejsca na krześle, ale babki co chwilę się nade mną pochylały i myślały, że je upuszczę. A ja miałabym te godziny stać . Jeszcze jak była juz kolej męża na wizytę to nagle ni stąd ni zowąd przyszły jakieś 3 babki i starały się wmówić nam, że one były przed nami, ale tylko szły do domu się przebrać! Zrobił się wielki krzyk i hałas, drzwi się otworzyły i babka popychając mojego męża wepchnęła się do gabinetu. Odczekaliśmy jeszcze pól godziny aż w końcu mąż wszedł do gabinetu i wkur.. na maksa pojechaliśmy do domu. W czasie oczekiwania w kolejce cukier spadł mi do 63 mg i musiałam wyjść, bo już słabo sie robiło... Masakra...

Dziś z Gosią zaczynamy 33 tydzień!
Z tej okazji stawiam pyszne owocki

Gratuluję z okazji 33 tygodnia
Szkoda, ze ta insulina Cię nie ominęła, ale dasz radę, spokojnie, już niedługo nam zostało

Akcja w kolejce do ortopedy niezła, i pomyśleć że to prywatnie takie sceny a nie na nfz
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
AD1. Skąd ja to znam . Też śpie od ściany
Ad2.Jakie jedzonko szykujesz na czas po porodzie??
Ad3. Jaki wzór koszuli wzięłaś?
Ad1. mąz miał się ze mną zamienić, ale zawsze idzie spać pierwszy i jakoś zapomina się przenieść, a musielibyśmy też zamienić materace, bo on śpi na takim bardzo twardym a ja na średnim
Ad2. jeszcze nie obmyśliłam ale na pewno kotlety mielone, może jakis gulasz z kurczaka, muszę pomyśleć
Ad3. na tej aukcji nie było wyboru, koszula jest biała w różowe i zielone kwiatuszki
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Witajcie

Mamy dziś z małżem 4 rocznicę ślubu i wybieramy się na kolacyjkę do greckiej restauracji/tawerny. Nie mogę się doczekać Dziewczyny z Krakowa i okolic byłyście może w Helladzie na Karmelickiej? My jeszcze nie, adziś mamy okazję, to chcemy sprawdzić tą knajpkę

Też miewam mdłości Podobno tak bywa też pod koniec ciąży. Macica bardzo naciska na jelita i żołądek
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Co do mdłości to też mam niezbyt to przyjemnie
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:42   #848
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

no dalo rade zjesc, a ty robisz cos zeby te platki sie przykleily??

Irmusia ty pisalas ze uzywasz bialego jelenia do mycia intymnego, ktorego jelenia uzywasz? normalne mydlo w plynie z pompką?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:44   #849
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak robię w piekarniku to wcześniej marynuję w jogurcie naturalnym z czosnkiem i ziołami, potem ręcznikiem papierowym osuszam z nadmiaru jogurtu (cienka warstwa ma zostać), obtaczam w pokruszonych płatkach. Spokojnie panierka się trzyma. Tylko warstwa jogurtu nie może być za gruba, bo się ciapka robi

Stary 2012-06-14, 14:45   #850
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam właśnie do gina mojego, bo ten brzuch mam dzisiaj bardzo twardy i przy skurczach czuję silne bóle podbrzusza, bioder i krzyża. Mam dzisiaj jeszcze wziąć 3 dawki fenka zamiast planowanych 2 i jutro się u niego stawić. Zobaczymy co tam się dzieje
ojoj az tak boli???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-14, 14:47   #851
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak robię w piekarniku to wcześniej marynuję w jogurcie naturalnym z czosnkiem i ziołami, potem ręcznikiem papierowym osuszam z nadmiaru jogurtu (cienka warstwa ma zostać), obtaczam w pokruszonych płatkach. Spokojnie panierka się trzyma. Tylko warstwa jogurtu nie może być za gruba, bo się ciapka robi
następnym razem tak spróbuję, a piersi surowe czy wczesniej gotujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 14:48   #852
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Hello,
poopowiadam później, na razie chciałam się tylko zameldować w nowym wątku i zdać relację z wizyty.
Otóż.. nudno zawsze było, nie? no to już teraz jest ciut mniej, bo Zosia waży niestety zaledwie 2500g (w 37+1 tc) i trochę nie wiadomo, co z tym robić (wg lekarza powinna jakieś 2800 albo więcej).
Przepływy idealne, łożysko ok, ktg w ogóle śpiewająco (jeśli chodzi o jej akcję serca, ja natomiast nie miałam ani jednego skurczu przez 30 minut, hmmm), ciałko proporcjonalne, każdy organ hula prawidłowo i wszystko by niby było cudownie gdyby nie ta waga

No i się, cholera, teraz niepokoję
Mam nadzieję, że po tym co dziewczyny Ci napisały lepiej się poczułaś i się nie zamartwiasz. Ja uważam podobnie, przepływy i łożysko ok więc nie ma powodu do zmartwień. Nie ma skurczów więc rychły poród się nie zapowiada a do tego czasu mała jeszcze podrośnie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku z zaległościami znów 2 dniowymi
Widzę że Nadalka już jedną nogą na porodówce
A depoison niepotrzebnie martwi się o swoją kruszynkę.. dziewczyno nie marudź bo Zosia jeszcze spełni Twoje marzenie i będziesz musiała klocusia urodzić... pamiętaj teraz tydzień i może być +250g więcej

No... a ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u ginekologa i moja córcia uparta po mamusi i po tatusiu i odwrócić kopytkami do góry się nie chce... mam skierowanie na cc na 10 lipca jeśli nie zaczne rodzić wcześniej... Rozmawiałam z moją gin, że może jeszcze się przekręci itd. że mąż dwa tygodnie przed porodem się ustawił dopiero, ale ona nie dała mi nadziei, mówiła że bardziej możliwe jest to w 2 ciąży,ale oczywiście przed usg bede miała jakby co... Nie ukrywam że trochę rozczarowana jestem, bo już miałam takie wyobrażenie że będę rodzić z mężem, później dwa dni i do domu... a tu takie zmiany. Boje się też o pokarm że nie będę przez to miała, o to że będzie źle z raną i będę musiała liczyć na czyjąś pomoc, a ja taka Zosia-samosia jestem...no nic ale jest jak jest... lepiej niż żeby faktycznie mi pupcią się pchała bo duża kobita już z niej jest ma 2800
Prócz tego dzisiaj mi robili ten wymas z pochwy i odbytu i muszę powtórzyć morfologię bo coś za wysokie płytki mam...

Dzisiaj byłam na SR, mężczyźni kąpali bobaski (lalki), było wesoło... szkoda że mój mąż musiał w pracy być... w ogóle chodzi na to 6 par i 4 z nich będą mieć córki a z dwoma dziewczynami nie gadałam więc nie wiem jak u nich
Gratuluję dużej córeczki wiele kobiet zaczyna rodzić naturalnie a kończy się cc, Ty przynajmniej już wiesz co Cię czeka.

A za Ciebie Nadalko mocno trzymam kciuki

Cytat:
Dzieki!
super wiesci!

Hej!
Witamy w 35 tygodniu
Cos spac nie moge
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:51   #853
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj az tak boli???
może jakoś strasznie nie (albo tak strasznie tego nie odczuwam, bo łapią na chwilę i puszczają), ale jednak wcześniej przy skurczach mnie nic nie bolało, a teraz to tak typowo jak na @ (przy @ też zawsze mnie biodra bolą). Do tego te skurcze są dość częste, a gin sam kazał mi dzwonić właśnie gdyby skurcze mi się nasiliły

Cytat:
następnym razem tak spróbuję, a piersi surowe czy wczesniej gotujesz?
surowe

Stary 2012-06-14, 14:52   #854
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
A za Ciebie Nadalko mocno trzymam kciuki
Stary 2012-06-14, 14:54   #855
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

surowe
aha bo ja gotowałam, żeby były mięciutkie
Stary 2012-06-14, 14:55   #856
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
hej,
Mojej mamuśce podoba się kolor włosów tej babki - czy któraś wie jaki to może być?

Cytat:
Słyszałam, że dobrze jest namoczyć kurczaka w mleku, potem jajo i płatki - lekko rozdrobnione. Ale nie próbowałam, więc nie gwarantuję, że się uda
Robię bez jajka.

Cytat:
Dobrze, że zadzwoniłaś. Będziemy jutro czekać na wieści

Cytat:
Jak agunia poniżej, ale nie z jogurtem tylko maślanką albo mlekiem - to pewnie bez znaczenia.

Cytat:
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:00   #857
phdwao
Zakorzenienie

zwijam sie na szkołę rodzenia, do zaś!
Stary 2012-06-14, 15:05   #858
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
może jakoś strasznie nie (albo tak strasznie tego nie odczuwam, bo łapią na chwilę i puszczają), ale jednak wcześniej przy skurczach mnie nic nie bolało, a teraz to tak typowo jak na @ (przy @ też zawsze mnie biodra bolą). Do tego te skurcze są dość częste, a gin sam kazał mi dzwonić właśnie gdyby skurcze mi się nasiliły
Acha. mam nadz że odpoczywasz ?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-14, 15:07   #859
nadalka
Zakorzenienie

zrobiłam rundkę po schodach... nie mam za grosz kondycji...
Stary 2012-06-14, 15:09   #860
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Acha. mam nadz że odpoczywasz ?
słońce leżę calutki dzionek. Tylko zaraz z psem na chwilę muszę wyjść, a potem znowu się kładę

Stary 2012-06-14, 15:11   #861
nadalka
Zakorzenienie

agunia odpoczywaj
Stary 2012-06-14, 15:11   #862
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Zamierzam kupić:
4-6 otulaczy z różnych materiałów pul, polar i może 1 wełniany, ale jeszcze nie zdecydowałam ile z nich one size a ile XS-S
mam 40 sztuk tetry
z 6-8 kieszonek (one size)
10-20-ręczniczków z ikei jako wkłady chłonne
10 wkładek -"mam sucho" (pocięty kocyk z polaru)
i akcesoria dodatkowe- dodatek odkażający do proszku, wiaderko do przechowywania
aaa i wkładki laktacyjne wielo dla siebie
Taki mam plan, ale się jeszcze nie zmobilizowałam, do zakupów
dzięki , chyba się będę posiłkować Twoja listą

Cytat:
hmmm, ciekawe co Ci jutro powie...
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:13   #863
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
zrobiłam rundkę po schodach... nie mam za grosz kondycji...
w ciąży to chyba większość z nas nie ma kondycji

probujesz na rozne sposoby przyspieszyc porod?

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:16   #864
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
w ciąży to chyba większość z nas nie ma kondycji

probujesz na rozne sposoby przyspieszyc porod?
próbuję, póki co bezskutecznie, ale nie poddaję się bo wykurzanie zaczęłam dopiero od wczoraj... może ktoś zna jakieś sposoby?
Stary 2012-06-14, 15:18   #865
houserka
Rozeznanie

solejkaja widzę u Ciebie lekkie opadnięcie, zaraz nad spodenkami
wanilka82ja kupowałm materac kpk u kubald-a
Karolina-ja bym nie wstała jakbym spała od ściany
cynamonowy deser żadnych skurczy na KTG?, a jaki poziom max miałaś?
nel_aja migdały bardzo lubię i zawsze kupuje w Auchan, chyba mają najtaniej, ale nie pamietam ile za kilo, coś koło 20 ileś złotych za kilo
Irmusia gratuluje rocznicynie znam niestety tej greckiej knajpy
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:24   #866
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
próbuję, póki co bezskutecznie, ale nie poddaję się bo wykurzanie zaczęłam dopiero od wczoraj... może ktoś zna jakieś sposoby?
oczywiście seks, stymulowanie sutków, długi spacer, akupunktura

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
solejkaja widzę u Ciebie lekkie opadnięcie, zaraz nad spodenkami
Karolina-ja bym nie wstała jakbym spała od ściany
cynamonowy deser żadnych skurczy na KTG?, a jaki poziom max miałaś?
nel_aja migdały bardzo lubię i zawsze kupuje w Auchan, chyba mają najtaniej, ale nie pamietam ile za kilo, coś koło 20 ileś złotych za kilo
Irmusia gratuluje rocznicynie znam niestety tej greckiej knajpy
dzięki za info.
jak tam będę to się rozejrzę

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:34   #867
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Może jednak będziesz odstawiać fenka mniej gwałtownie. Koniecznie daj znać, co Ci jutro powie.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:36   #868
pumas
Zakorzenienie

Kurde, ale się nacytowałam, aż 3 strony i dupa, wszystko wcięło. Ten wizaż mnie wkurza momentami...

Olcia, powodzenia na ktg, na pewno wszystko jest OK ! Maluszki czasem mniej się ruszają niestety, a będzie tylko gorzej, więc musimy się uzbroić w cierpliwość i zaufać naszym dzieciaczkom, że mają się dobrze

Aga, wypoczywaj, a jutro zobaczysz, co Ci gin powie.

Ja dzisiaj miałam jeden wielki skurcz, jezu, myślałam, że się przekręcę. Ale potem juz się nie powtórzył.

Kupiłam 2 staniki do karmienia, nic specjalnego, materiałowe z H&M. Jak na nie patrzę, to nie wierzę, że coś takiego mogłam kupić :P

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Aha, Irmusia nie byłam w tej greckiej knajpce, daj znać jak było. No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:50   #869
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
już słabo sie robiło... Masakra...

Dziś z Gosią zaczynamy 33 tydzień!
Z tej okazji stawiam pyszne owocki

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Ojej... trochę się przestraszyłam...:rolleye s: Ale z tego co mówił ten specjalista wynika, ze powinnyśmy brać te leki chyba od początku ciąży, jeśli już kiedyś miałyśmy opryszczkę W ciąży miałam raz. Niewielką. Sama zeszła, bez smarowania. Ale to było już dość dawno temu... Powiem o tym gince, ale teraz to już chyba i tak po ptokach jest...
ja też zgłaszałam opryszczkę na początku ciaży a lek dostałam dopiero teraz, już się konsultowałam z innym lekarzem i można sobie to odpuścić jeżeli nie ma się teraz widocznych wykwitów, ja ten lek będę zażywać na wszelki wypadek bo synowi teraz wyszła na wardze a mąż miał wymrażaną brodawkę i mu się z tego zrobiła rana a ponoć to ten sam wirus, ważne żeby po porodzie uważać żeby małego nie zarazić jak się ma u siebie, to bardzo niebezpieczne!
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość

troche mi głupio o tym pisac, ale ostatnio jak sie kochaliśmy z TŻtem zauważyliśmy, ze zrobiło sie jakoś luźno.... wcześniej nie mógł sie przecisnąć a mi aż łzy z bólu leciały a teraz czy to możliwe, ze zaczęło sie juz jakies rozwarcie jestem w 35tc...
nie wydaje mi się żeby to miało jakikolwiek związek z rozwarciem, w końcu to nie pochwa się rozwiera tylko macica ale nie znam się

Cytat:
dzięki

Irmusia81 i bawcie sie dobrze wieczorem

ooolllccciiiaaa trzymam i czekamy na wieści!

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-06-14 o 15:51
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:51   #870
Soleilka
Zakorzenienie

Hej,ja dzis tylko z telefonu. W nocy znowu mialam ten bol brzucha jak na @ do tego bardzo boli mnie krzyz. Wstaje tylko do kibelka, ale nie daje rady lezec bo mnie ciagle boli. Probuje spac ale srednio wychodzi... Dobrze ze jutro wizyta u gina bo sie chyba wykoncze :/

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości