|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Hej dziewczynki kochane
buahhot cudne zakupy ![]() Lało dziś cały dzień dobrze że mam mocne spodnie i mi nie przemakają ale nienawidzę rwać w deszczu Powiem Wam że czuję się tu strasznie źle psychicznie jest tu moja była koleżanka która przestała się do mnie odzywać a teraz to już w ogóle mnie nie widzi jest mi z tym źle bo jak można tak bez powodu przekreślić 10lat przyjaźni
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MiaWallace sukienka na obrone totalnie w moim stylu Strasznie mi miło że podoba Wam się mój koczek ![]() Uwielbiam kallosa No i przełamałam się do przedziałka na środku głowy
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia
współczuje rwania w deszczu, wiem coś o tym, cały poprzedni sezon padało i przemakałam łącznie z bielizną, mimo stroju przeciwdeszczowego ;/ co do sytuacji z koleżanką, tak jak ghana pisze, najlepiej jest po prostu olać, chociaż nie jest to łatwe. Ale gdyby to była prawdziwa przyjaciółka nie byłoby takiej sytuacji jak teraz... dasz rady ![]() Dzień dobry
|
|
#3845 | |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Nałożyłam na noc żel lniany bardzo obficie, zaraz umyję włosy odżywką, wetrę jantar, dam odżywkę b/s i żel lniany. Zauważyłam, że moje włosy nie lubią mycia szamponem bez sls (jak myję szamponem bez sls są okropne w wyglądzie, jak wracam do szamponów z slsami wracają do dobrej formy), ale za to lubią mycie odżywką. Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A robiłaś coś, żeby zahamować wypadanie? Mi w zimie bardzo leciały, wtedy stosowałam naftę kosmetyczną i bardzo szybko się z tym problemem uporała. Teraz używam nafty profilaktycznie (średnio raz w miesiącu jak sobie przypomnę) wcieram jantara w skórę głowy (ale to, żeby wzrost włosów pobudzić) piję drożdże i pokrzywę, myję włosy raz na dwa, czasem trzy dni, nosze pokręcone, nie czeszę ich, więc te, które wypadną są wplątane we włosy do mycia. W czasie mycia wypada mi dosłownie KILKA włosów. Może spróbuj z naftą, a jak nie to zgłoś się do lekarza |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
ciężka sytuacja, może spróbujcie wyjaśnić sprawę...? Lenka_1987 przypomniałaś mi o piciu ziółek, zaraz idę zaparzyć skrzyp ![]() i wetrzeć Jantara
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję takiej pogody Jeśli chodzi o koleżankę to udawaj, że Cię to nie rusza, nie daj po sobie poznać, że Ci przykro. To najlepsze wyjście z sytuacji. Niestety, wiem coś na ten temat Zwykła ludzka zazdrość i zawiść... Trzymaj się ![]() Przed chwilą zjadłam całą paczkę Laysów ![]() Byłam w Rossmannie bo chciałam kupić mamie 2 kremy L'oreal, były w bardzo ładnej promocji, za normalną ich cenę można było teraz kupić 2, niestety nie zdążyłam. Wzięłam mus brzoskwiniowy Garniera 400 ml w cenie 10,49 bo mój Ross nie ma tego Lirene Max Slim co ma być jutro na promocji
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobny do tego na zdjęciu |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro idę na zakupy z mama do galerii, bo musi sobie kupić jakąs kieckę na slub
![]() nienawidze takiej pogody, jestem maxymalnie senna a przede mna stos notatek z historii. Dlatego chyba idę szybko to ogarnąć żeby reszta dnia była wolna ![]() Poza tym chyba juz w niektorych sklepach są letnie przeceny? Nie orientujecie sie moze? Miłego dnia Dziewczyny |
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Dawno mnie tutaj nie było, ale cały czas jestem na bieżąco z wątkiem ![]() Mam tak okropną sesję, że nic poza nauką nie robię Ale jeszcze 8 dni męki i w końcu wakacje- pracujące, ale odpoczynek psychiczny od nauki ![]() Ostatnio kupiłam Revalid i zażywam, bo włosy coś mi się przy stresie sypią. Zobaczymy jak efekty ![]() Buahhot jeśli dalej chcesz notatki, to daj mi proszę znać
|
|
|
|
#3851 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciężka z nią sprawa bo przestała się odzywać do mnie i jeszcze do dwóch koleżanek ale z tamtymi dwoma się pogodziła tłumacząc że miała trudny okres tylko jakoś tego nie było widać![]() Co do pogody w sobotę podobno już ma być ciepło |
|||||
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dziś jest wyprzedaż w Mango boję się tam jutro wejść dodaja powodzenia z sesją |
|
|
|
|
#3853 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
jeśli tak napisz jak tam sytuacja ogólna z wyprzedażami Ja może w weekend będę w bb to zajrzę na chwilę.
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh prawie się zdecydowałam na konto w ING, ale okazuje się, że zmieniają ofertę od końca sierpnia i teraz już nie wiem
Edytowane przez Soph Czas edycji: 2012-06-14 o 14:01 |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
jak zmieniają ofertę?
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
'Tabela opłat i prowizji dla klientów indywidualnych.'
Obowiązuje od 29.08.2012
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T0136
http://www.reserved.com/pl/collectio...n/bags/T0178_2 http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T4494 Chce sobie kupic jakas jasna torbe tak z okazji zaliczenia pnjotki co myslicie o tych, ktore wkleilam powyzej ? ktora najlepsza?
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-14 o 16:03 |
|
|
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale piękny jest świat bez okularów Mogłam tak zrobić kilka lat temu
|
#3859 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
cześć
![]() dziękuję dziewczyny za miłe słowa nt. sukienki ![]() z wielka checia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest promocja na jeden z modeli http://www.reserved.com/pl/collectio...es-woman/R9055 dostępne w 3 kolorach.
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-06-14 o 16:13 |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie etz sie wlasnie ona pdooba, ma fajny kolor, ale wydaje mi sie ze ona jest taka sztywna i boje sie ze latwo byloby ja 'złamac' albo wgniesc i juz taka fajna by nie byla.
Cytat:
![]() mam jedna torebke z reserved, smiagalam w niej codziennie i do tej pory jest jak nowiusienka, ciekawa jestem jak teraz jest z ich jakoscia
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się ta pierwsza podoba
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się dzisiaj porządnie wySPAmować, bo czuję się jakaś zaniedbana
|
|
|
|
#3865 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Często jest też tak, że jest opłata za kartę, ale jak zapłacisz nią np w sklepie za 100 zł miesięczne opłata odpada. Jest jeszcze w ing jakieś konto direct, ono chyba zupełnie jest darmowe (chociaż według reklam) Mbank jest ok- bo jest duży dostęp do bankomatów (euronet) i wpłatomatów (mbanku i multibanku) Podstawa to, żeby wiedzieć czy masz darmowe wypłaty z wszystkich bankomatów czy nie, bo można na tym nieźle popłynąć. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() Ta pierwsza to chyba jest miękka, a takich nie lubię 2 by mi się podobała, ale w mocnym kolorze, w tym beżu za poważna się robi. Wybrałabym trzecią. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() Zawsze się dziwiłam co Ty tylko okulary i okulary, myślałam, że masz może jakieś dodatkowe wady i soczewki ileś razy droższe niż normalne. Ja miałam kiedyś okulary, małą wtedy miałam wadę -0,5 i -0,75 wytrzymałam 3 dni , a tata mi kupił takie fajne z leciutkimi oprawkami i zapłacił nieźle ![]() Ja w tym roku idę w końcu na laser, oby tylko mi wzrok nagle nie poleciał, bo warunkiem jest stała wada przez dłuższy czas. W sumie jak się policzy te koszty soczewek, płynów itd to jak mi taki zabieg pomoże nawet na parę lat to i tak się opłaci. Ale dobrze byłoby wstać i widzieć Nie tak dawno wylałam sobie rano płyn z pudełeczka, razem z soczewkami do umywalki A zapasowych nie miałam oczywiście. Teraz mam ochotę na brązowe znowu, tylko z takim mocnym kryciem jakbym chciała to pewnie są niezbyt zdrowe dla oczu. Ogólnie wyglądałam jak ćpun w tych soczewkach ostatnich- nie tylko mojej zdanie, tż mi też tak powiedział ( a poza tym był ucieszony tą zmianą)
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
mbank ma jeszcze darmowe bankomaty wbk
ja mam u nich konto i nie narzekam
|
|
|
|
#3867 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Nienawidzę mieć torebki na kolanach, a na krześle obok nie dam, bo mogę skończyć wyjście bez portfela. Podobno nie powinno się kłaść torebki na ziemi, bo kasa ucieka (moja ciotka i mama koleżanki bzikują na tym punkcie) A to ja sobie wierzę, że do mojej przychodzi kasa wszystkich, którym uciekła ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Ja nie lubię banków typu pko(tylko już nie pamiętam, które pko), przedpotopowe totalnie byle zaświadczenie i 2 tygodnie każą czekać a człowiek ma np 7 dni na odpowiedź instytucji x no i mały problem się pojawia.Ing też bywa nie lepsze- znajomy chciał konto firmowe założyć, to mu chcieli wziąć dokumenty i kazali przyjść za 2 dni ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
ja też bym podziałała, ale spałam 3 godziny (a bo się położyłam i nagle energia i w końcu do 4 siedziałam Ale spa by mi pomogło raczej. Tżta nie ma, to chociaż mogę chodzić z algami na twarzy i posmarować włosy czymś śmierdzącym
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobieta - a jaka masz teraz wade wzrokuu? tez mysle o tej laserowce, ale no moja znajoma miala taka wade wzroku jak ja i i tak jej zostala -1,5 po korekcie i nosi okulary;/ wiec sie tego boje. co do okularow ja lubie nosic, gdyby szkielka mi tak drastycznie nie pomniejszały oczu chociaz moj TŻ powtarza mi ciagle ze lepiej wygladam bez okularow ![]() A co do torebek - ja mam zboczenie trzymania czgoś na kolanach, ze niby zasłania to wtedy moj brzuch i wlasnie jak gdzies wychdoze torebka obowiazkowo, a przed kompem, tv czy w trakcie nauki - pudcha lub misiek taki duzy
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-14 o 18:04 |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie tez się sobie dziwię, że tyle z tym czekałam Jestem mega zadowolona z soczewek, i o dziwo bardzo szybko je założyłam, jak mnie uczył okulista, na razie mam 2 tygodniowe J$J. Za tydzień idę na wesele to pokaże się Wam jak wyglądam
|
|
#3870 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja nie lubię okularów, bo nie ma tak pełnego pola widzenia jak w soczewkach, a dwa że się podpieram ręką ciągle, a w okularach się nie da. A poza tym mam wrażenie, że w okularach to wyglądam jak mifl a nie 23latka. A jakbym przyszła w okularach tż by się śmiał tydzień, tego jestem pewna, ale to już najmniejszy problem. a jaką Ty masz wadę? bo nie pamiętam -- A co do brzucha- ciężko mi uwierzyć, że masz tam sporo tłuszczyku. Ja miałam swego czasu wzdęcia non-stop i wyglądałam jak w piątym miesiącu, szczególnie że jak stoję to wypycham biodra do przodu często ( a czemu tak to nie wiem) Głównie od tego, że jadłam w pośpiechu i spożywałam więcej powietrza niż posiłku. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Ja miałam kiedyś 2 tygodniowe j&j i rozwaliłam je po jakiś 3 czy 4 dniach, za delikatne na moje traktowanie. najpierw ściągasz soczewki czy zmywasz makijaż?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Wzięłam mus brzoskwiniowy Garniera 400 ml w cenie 10,49 bo mój Ross nie ma tego Lirene Max Slim co ma być jutro na promocji 

Ale jeszcze 8 dni męki i w końcu wakacje- pracujące, ale odpoczynek psychiczny od nauki