|
|
#1651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
i będę mierzył z suknią razem... ide coś zjeść
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- chcieliśmy kupić wczoraj piwo bo jest promo w tesco na żywca, a takie chcieliśmy, a mój przyszły teść stwierdził że za wcześnie na kupowanie piwa...
|
|
|
#1653 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tej która wam pokazałam i tak na 99,9% nie kupię(chociaż na prewdę ![]() choć nie powiem, przez sekundę mignęła mi myśl... a może jednak kupić no nic trzeba szukać czegoś innego
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
small, poszukaj po prostu u innych jubilerów
albo może masz w mieście takiego który spojrzałby na zdjęcie i zrobiłby takie samo a tańsze? U mnie jest taki który podobno robi obrączki jak z apartu/kruka za połowę ceny albo mniej często niestety płaci się za markę a nie rzecz...
|
|
#1655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem pasuję to spokojnie do slukni ślubnej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/pudelka-okragle-ze...370947703.html http://allegro.pl/pudelka-tekturowe-...415763949.html http://allegro.pl/decoupage-pudelko-...360850924.html http://allegro.pl/drewniane-pudelko-...397029486.html tylko pewnie są za małe Cytat:
![]() do salonu na sieradzkiej mają tam piękną biżu mnie zestaw wyniósł 200zł kolczyki bransoletka i naszyjnik Dla przypomnienia załączam w załączniku jeszcze naszyjnik sobie dokupiłam niedawno
|
|||||
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko a może takie http://allegro.pl/pudlo-pudelko-okra...407697749.html spokojnie możesz je przerobić i sama ozdobić http://allegro.pl/pudlo-pudelko-okra...407697749.html
|
|
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() gdzie na sieradzkiej kupiłaś?? u jubilera??
|
|
#1658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ładny ten Twój zestaw, zwłaszcza bransoletka mi sie podoba
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina na sieradzkiej jest salon sukien ślubnych zaraz nad żabką
ul. Sieradzka 12 (I piętro) Small kolczyki są piękne i z bransoletką będzie super zestawienie sama szukałam długich ale i tak w końcu wybrałam krótsze Jeśli ci się zestaw podoba to może kup mimo, że drogi ale po co masz mieć koszmary w nocy i wyrzuty że nie kupiłaś ew. jeszcze się rozejrzy jeśli nic innego nie znajdziesz to może jednak warto zainwestować
|
|
|
|
#1660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na biż wtedy nie zwracałam uwagi
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z okazji 100 dni do ślubu moje zestawienie
Rzeczy załatwione -Kościół -Sala - kucharka – menu ustalone , lista zakupów odebrana -Fotograf -Zespół -dekoratorka (załącznik) -Tort zamówiony -Kwiaciarnia – dekoracja samochodu , wiązanka i butonierka -Samochód opel insygnia Dla PMki: - Suknia w tym tygodniu będzie ( bolerko i welon we wrześniu dopiero będą ) - Buty w załączniku - biżuteria - stroik we włosy - Fryzjer - Makijaż - Stanik - pończochy -stringi/figi ( chociaż nie wiem czy nie będę szukać czegoś innego ponieważ całe prześwitują i wszystko przez nie widać ) Pozostałe: -Wybrani świadkowie - Nauki zrobione, porania też - Obrączki wybrane będziemy zamawiać na początku sierpnia (załącznik) - Zawieszki na alkohol są - wstążki na alkohol - Zaproszenia są i czekają na rozdanie - kieliszki do szampana i na wódkę dla młodych TŻ ma tylko spinki do mankietów w załączniku dostał ode mnie na urodziny (załącznik)Do załatwienia - Umówić się na próbną fryzurę i makijaż -zakupić wszystkie alkohole i soki - Buty na poprawiny - Suknia na poprawiny się będzie szyta prawdopodobnie chyba , że coś znajdę - wybrać się do księdza spisać protokół – do załatwienia wszystkie sprawy kościelne i papierkowe -zapowiedzi - rozdać zaproszenia - umówić się na paznokcie ( chyba hybrydowe ) -zamówić kwiaty na podziękowania dla rodziców - kosze upominkowe dla rodziców -małe upominki dla dzieci na poprawiny - ubranka na wódkę na stół młodych - butelki na bimber i na nalewki Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2012-06-14 o 12:09 |
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko a widzisz
bardzo polecam tam zajrzeć bo mają tam naprawdę ładną biż a teraz nawet pani miała dostawę
|
|
|
|
#1663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brawa za zestawienie! ![]() Ja będę miała krótkie perełki Swarovskiego. ![]() Co do alkoholu, to w ogóle się nie opłaca w hurtowniach, jeśli się nie ma wtyki. 100-200-400 butelek, to nie jest hurtowa ilość, do tego bez koncesji na alkohol jest drożej. Lepiej jechać do marketu i wychodzi taniej.
|
|
|
#1665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieknie!!To ja wklejam moje zestawienie choc juz dawno minelo 100 dni tylko suknia bedzie cos na ten wzor ale nie ta sama
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
a ty jaki masz? pomranczowo zielony??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
W sumie to będzie pomarańczowo zielono kremowy ![]() Jeśli mamy wybór to wybieramy większość zielonych rzeczy ale np dekoracja samochodu i wiązanki będzie z małymi akcentami pomarańczowego a tak to będzie zieleń i biel/kremowe |
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny super zestawienia niedługo już i moja studniówka będzie
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej dziewczyny, dawno mnie nie było zajrzałam tak dzisiaj zobaczyć co tam porabiacie i aniołek uswiadomił mi że dziś jest i moja 100dniówka ![]() aniołku piękne zastawienie i ogromne za to wszystko co masz - nie dorastam ci do pięt w moich przygotowaniach.postaram się też zaraz zrobić zestawienie
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
a oto moja lista
![]() załatwione: - data - urząd - sala - DJ - fotograf - moja suknia się szyje - buty zamówiłam ![]() - umówiłam się z makijażystką - kupiłam kwiatek do włosów - bielizna moja - wybrani świadkowie - rozdane większość zaproszeń do załatwienia: - menu i wystrój sali - tort - kwiaty - samochód ? ( nie wiem co i jak..) - biżuteria - znaleźć fryzjera i umówić - obrączki - kupić alkohol - zrobić zawieszki na alkohol - kopić kieliszki dla młodych ? ( to trzeba mieć swoje czy tak robicie bo chcecie? ) - umówić się na próbny makijaż i fryzurę - buty na zmianę na wszelki wypadek - umówić się na paznokcie - wymyślić podziękowania dla rodziców - przygotować pierwszy taniec - kupić WSZYSTKO dla TŻ ( bo nie ma NIC) |
|
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
BYłam u księdza dac na zapowiedzi, spisaliśmy protokół. Wyobraźcie sobie że nie wziął koperty :P jestem w szoku
![]() mam takie pytanie-czy na spowiedź przedślubną trzeba iść razem z TŻ czy ja mogę gdzie indziej i on też? |
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
dorka pocieszę Cię my jeszcze nie zaczeliśmy rozdawać zaproszeń i widzę , że mamy takie same wiązanki
właśnie wróciłam z przymiarki sukni ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Dziewczyny w klubie zostawiam Wam moją sukienkę
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo!
![]() A my dziś mamy 100dniówkę ![]() Wklejam zestawienie ![]() 1) Suknia będzie przerobiona - gorset drapowany bez tego dużego ramiączka (chociaż sam pomysł jednego ramiączka coraz bardziej zaczyna mi się podobać ), bez tylu kwiatów - ewentualnie tylko te przy biodrze.2) Butki na obcasie mam zamiar nosić, na zmianę jak już będę zdychać to są te drugie. 3) Materiał, to materiał z jakiego tż będzie miał uszytą kamizelkę i musznik. 4) Te ozdoby na poręczy wykorzystam na strojenie klatki - kolor oczywiście fiolet. 5) Świeczki w podłużnych świecznikach bardzo mi się podobają - z fioletowymi perełkami na girlandzie. 6) Fryzury - nie mogę się zdecydować jak upleść moje rude kłaczki. ![]() 7) Nie wiem co z tą biżuterią - jeszcze nie kupiłam. Wciąż się waham czy na pewno postawić na fiolet w biżuterii, czy raczej tradycyjnie w perłowym kolorze. ![]() No to tyle na razie mi się przypomniało No i skomponowałam swoją piosenkę na pierwszy taniec. Mix polskich piosenek z wykorzystaniem dwóch śląskich.
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
ładne zestawienie, podobają mi się buciki i ozdoba samochodu
![]() nie jestem specjalnym fanem za to ozdabiania klatki - do tych konkretnych ozdób nic nie mam - ogólnie idea jakoś mi nie podchodzi. ja też chciałabym się dostać do tego klubu - można?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

i będę mierzył z suknią razem... ide coś zjeść

08.09.2012 

)