![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dziś 100 dni do ślubu ![]() ![]() Kawa trzymam ![]() ![]() ![]() w sumie ja sama myślałam , że jakoś strasznie będę przeżywać tą kiecę ale pierwsza przymiarka była z bananem na twarzy na lajcie i dziś mam drugą , suknia będzie gotowa i jakoś też do tego podchodzę normalnie w sumie to czuję taką radość ogromną , że już będę ją miała ![]() a o to prezent dla TŻ https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink 100 słodkości na każdy dzień 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też lubię podcinać sobie końcówki w pracy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() aleks to jakby co to sie polecam ![]() Naj, nie jest tak różowo..we wrocku na stanowisko biurowe, podobne do mojego szczytem marzeń jest dostać 3000 zł brutto..zazwyczaj pracodawcy oferują max 2500..moja bratowa pracuje 6 lat i zarabia 2800..podwyżek nie ma..tak wygląda rzeczywistość branży administracyjnej..jest zbyt dużo chętnych na jedno miejsce by pracodawcy myśleli o zwiększeniu zarobków..w IT jest inaczej..tutaj jest mało dobrych pracowników a miejsc pracy bardzo dużo..dlatego już na starcie zarobki są naprawdę duże..ale to też zależy od stanowiska..poza tym w przypadku nas wynajem tego mieszkania, w którym jesteśmy kosztuje nas ze wszystkimi opłatami mniej niż by to było przy kupnie..dzisiaj przeglądałam oferty sprzedaży mieszkań i niestety te, które są w ofercie cenowej do 300 tyś. wymagają gruntownego remontu, zakupu mebli, sprzetów a bez wkładu własnego tego nie widzę..nie ukrywam, że co miesiąc boli mnie w środku, że muszę komuś zapłacić grubą kasę za to, że mogę siedzieć tu gdzie jestem i naprawdę chciałabym płacić na swoje, ale my chyba musimy jeszcze trochę poczekać..ja jeszcze jedną kwestię musze przemyśleć..czy może lepiej byłoby schować dumę do kieszeni i pożyczyć kasę od ojca cz. jeżeli ten by się zgodził i spłacić mu to najszybciej jak się da..ale to już w ostateczności ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Kawa nie wiem czy mnie oburza...raczej nie oburza, ale wydaje mi się to trochę nie na miejscu. Równie dobrze można zrobić PMce zdjęcie pod prysznicem jak się myje przed ślubem.....
A tu coś dla wymuszaczek ![]() http://bebzol.com/pl/Pies-to-najleps...iel.77316.html
#2257 |
Zakorzenienie
|
Anioł to też fotorelacji oczekuję!
![]() Kurde wszystkie przymiarki mają a ja w lipcu dopiero będę mieć pierwszą. Ja chcę już! |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Postaram się zrobić jakąś fote ale nie wiem czy cię uda ponieważ tam jest małe pomieszczenie no ale spróbuję
![]() By nie ma michałków ponieważ TŻ nie lubi ![]() Jest ogólnie 100 słodkości + 100 takich kuleczek czekoladowych żeby miał co podjadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba w ogóle zrezygnuję ze zdjęć z przygotowań. Im mniej zamieszania przed tym lepiej. Zwłaszcza, że będziemy się ubierać w małym mieszkaniu, będzie pewnie tłum więc każda dodatkowa osoba nie jest mi na rękę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kamerzysta czy fotograf dopiero zobaczą w sukni . Chyba źle bym się czuła nawet jakbym miała przy nich się ubierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Nawet gdybym pół dnia siedziała w urzędzie to i tak gwarancji nie mam a szczerze to nie chciało mi się na stojąco czekać w dwóch różnych kolejkach po dwie różne rzeczy - u mnie stanie w kolejkach kończy się tradycyjnym ukazaniem numeru buta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak jest chyba wszędzie - to znaczy w pracy takiej jak biurowa czy moja chętnych na jedno miejsce są dziesiątki, dlatego pensje sa, jakie są. A w dużych miastach i tak są wyższe niż w małych, co rozumiem, bo koszty utrzymania są wyższe. co do mieszkań - jasne, że mamy lepiej cenowo niż we Wro czy Wawie. Ale z drugiej strony nasze mieszkanie też nie jest w centrum miasta (choć w Tychach wszędzie jest blisko do centrum, to duży plus), jest w bloku z lat 80. itp. No i nas opłaty za mieszkanie, ratę i rachunki wyniosą jakieś 70% więcej niż teraz. Więc też z naszej perspektywy nie jest kolorowo. Ale fakt, u nas da się kupić w tej kwocie mieszkanie urządzone, jak widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i pomysł na prezent świetny - może kiedyś zgapię od Ciebie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Naj, u nas to chyba bardziej problem z tym, że ja się boję kredytów..nie wiadomo czy praca będzie czy nie a co za tym idzie boję się, że zostaniemy z kredytem bez środków do życia..to mój największy problem..bo ogólnie masz rację, że lepiej spłacać raty swojego mieszkania niż płacić za czyjeś raty, bo tak to wygląda..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My też boimy się kredytów, ale cóż - mieszkania po nikim nie mamy, a w razie dzieci na przykład wynajem większego mieszkania nie ma finansowo sensu w naszym przypadku, pozostaje kupić. ale jasne, że nie robimy tego bez obaw... dlatego też rata jest taka, że jak nawet byśmy oboje stracili pracę i poszli za 1200 do pracy, to stać nas będzie na spłatę i jakieś tam przeżycie ![]() Nie chcemy żadnych pożyczek, nic na raty ani kart kredytowych, noł fenks ![]() i szeregówka fajna rzecz - zorientujcie się, może akurat Wam się uda dorwać okazję, jak nam ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-06-14 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przestancie z tym pisaniem na bialo
![]() ![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Przecież piszą na żółto
![]() ![]() Wrr, mam ochotę zamordować kogoś z moich sąsiadów i sądząc po natężeniu wrażeń dźwiękowych osoba ta znajduje się dość blisko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko jak z tym walczyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten ktoś nie ma skrupułów walić w te rury od dobrych kilku miesięcy, tak średnio dwa-trzy razy na tydzień. Chociaż może cześciej, bo nie zawsze jestem w domu. Ciekawe, że pianino np. mi nie przeszkadza wcale, bo ten ktoś bardzo ładnie gra a już ten koncert kaloryferowy owszem ![]() Nie powiem - wkurzyłam się i też przywaliłam w te rury, ale ten ktoś przesłania nie zrozumiał chyba bo zaczął... wystukiwać doping piłkarski ![]() Nigdy nie miałam powodów do narzekania na sąsiadów w bloku, ale to mi zaczyna ostro załazić za skórę :/ Spadam do kosmetyczki się odstresować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
jak ja grałam, nikt pretensji nie miał, choć talentu nie mam
![]() ale myślę, że może pomóc kartka właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
MBZ♥
|
Rain mojej mamy sąsiad, stary zrzęda tak robił o każdej porze i dostał kiedyś opierdziel, łącznie z postraszeniem wezwania policji
![]() no ale jak nie wiesz co to za As to sprawa się komplikuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
moja sąsiadka potrafi drzeć się przez ścianę "ciszeeeejjjj taaaam!!!!" tylko dlatego, że mój brat sie głośniej zaśmieje albo rozmawia przez telefon..ostatnio jej odwarknął "u siebie jestem"
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- dzisiaj robię sobie wiosenny obiadek, bo z moim żołądkiem jest coś nie tak..więc właśnie zabieram się do robienia szparagów, młodych ziemniaczków z koperkiem i grillowanej piersi z kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() dziś widziałam przejazd Rosyjskiego autokaru ![]()
#2276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uciekam do domu. Jutro mam egzamin, więc planuję się uczyć - zobaczymy jak pójdzie. Miłego wieczoru wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki za udaną wizytę ![]() ![]() ![]() dziewczyny jak robicie szparagi do obiadu? normalnie gotujecie w wodzie i już? a jakieś przyprawy? i ile trzeba je gotować mniej więcej żeby dobre były? obiera się je przed gotowaniem, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z zabiegu wypiękniona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Głupie pytanie - nie znam się i nie wiem
![]() Gdzie się kupuje spirytus rektyfikowany? W aptece czy w monopolowym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.