Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 18:28   #3181
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Czarne wlosie i paru dniowy zarost na buzi jezusicku.
oj nie... ja toleruje tylko brodke i wasy, i to tez ladnie przystrzyzone

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dobrze, że Cię nie obsikał...
Przepraszam, ale musiałam

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej
Udało mi się pozbierać z łóżka
Dziewczyny, ale mam dziś karuzelę w głowie, a mdłoościii że ho ho...cały czas lezę pokotem
trzymaj sie kochana

Cytat:
To podaj lapke . Z tym, ze ja i tak mniej inicjuje niz TZ, nie wiem skad w nim takie poklady energii sexualnej bo on jest jak nastolatek - not stop by sie mizial.
to tylko pozazdroscic ... u nas to zazwyczaj ja zaczynam

Zabcia, super, ze juz do domku idziecie.

Emilia, to trzymam kciuki, zeby malenka jeszcze chwilke poczekala
Stary 2012-06-14, 18:30   #3182
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
To jeszcze miesiac, a malutka juz chce wyjsc ???
My jeszcze 7 tygodni Ale nasz chyba tez wczesniej bedzie sie pchal na swiat cos tak czuje
Kochana ja juz jestem w 36 tygodniu
sporo dzieci się rodzi na przełomie 38 także kto wie no Ty jesteś po mnie. Jak TZ wróci ze szkolenia to przepakuje się do szpitala do jego torby , kupimy pampersieaki i będziemy czekać
A w sobotę pewnie złożymy łóżeczko

Czekam niecierpliwie na mężulka bo za 2 godziny pewnie już będzie

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:35   #3183
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Kotku, mam jej płytę, która była dodawana do kwietniowego Shape, a teraz na koniec czerwca będzie druga, również z lipcowym numerm Shape Skądinąd ponoć można ją ściągnąć z neta. Możesz wejść na forum fitness i tak jest temat o Ewie Chodakowskiej. Poza tym, ja często odwiedzam jej stronę i fb http://www.facebook.com/chodakowskaewa oraz http://ewachodakowska.pl/
Jeśli chodzi o moje wrażenia, to ćwiczenia są super i dają super efekty Ciało staje się bardzo jędrne i nawet cellulit jakoś się zmniejszył Jednym słowem polecam

kurcze szkoda ze nie wiedzialam o tym kwietniowym Shape mam nadzieje ze nie zapomne o tym czerwcowym ciekawe czy ten czerwcowy bedzie "latwy"

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
sporo dzieci się rodzi na przełomie 38 także kto wie no Ty jesteś po mnie. Jak TZ wróci ze szkolenia to przepakuje się do szpitala do jego torby , kupimy pampersieaki i będziemy czekać
kochana ja urodzilam 36/37 wiec lepiej szybko skladajcie to lozeczko

Dzien dobry

doslownie rzucilam okiem ale grzecznie sie melduje

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:43   #3184
Emilia211
Zakorzenienie

hehe
Koteczku ja coś tak czuję ,ze to pójdzie teraz raz dwa

za grzeczny meldunek

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
musisz sobie przemyslec czy chcesz wozek 2w1 (gondola+spacerowka) czy 3w1 (gondola+spacerowka+fotel ik), czy kola maja byc pompowane czy piankowe (ja polecam pompowane ) czy maja byc przednie kola ruchome czy moze wszystkie maja byc usztywnione (mi np takimi wozkami strasznie niewygodnie sie jezdzi, nasz ma przednie ruchome ale z funkcja do zablokowania) gdzie bedziesz go zostawiac badz czy musisz go np targac na ktores pietro, wtedy liczy sie waga wozka no i kasy ile mozecie/chcecie przeznaczyc. My mamy maxi cosi mura 4 i jestem bardzo zadowolona, jest dosyc ciezki (cos mi swita ok 15 kilo)ale ja stelaz zostawiam na dole w klatce zlozony (pod skrzynkami pocztowymi,wiec nikomu nie wadzi) a na drugie taszcza fotelik badz gondole z dzieckiem. Mura bardzo lekko sie prowadzi, jest bardzo skretna, szybko i latwo sie sklada, zajmuje po zlozeniu malo miejsca (mozna kola zdjac jednym ruchem i wtedy jeszcze mniej miejsca zajmuje np w bagazniku). O spacerowce jeszcze nic nie moge powiedziec bo nie uzywamy,ale jak przyjdzie pora to i z tego zdam relacje
to tak po pierwsze do 500 zł
po drugie 2 w 1 czyli głęboki i spacerówka bez nosidełka bo mam
taki żeby z pierwszego piętra go znosić czyli niezbyt ciężki
no ja raczej nie zostawię go na dole także musi być lekki
koła pompowane -to wiem
dziękuje Ci za konkrety bynajmniej wiem coś więcej

Stary 2012-06-14, 18:55   #3185
Malensstfo
Zakorzenienie

Tatuś przyniósł truskawki z działeczki I wypiłam szklankę zmiksowanych truskaweczek z odrobiną cukru!
I robi się następnaaaa
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:59   #3186
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

Czekam niecierpliwie na mężulka bo za 2 godziny pewnie już będzie
Ile Twoja malutka juz wazy?
Jak ty urodzisz to ja juz bede czekala z niecierpliwoscia na porod
A no wlasnie, wy jeszcze wozka nie macie... Ja to bym juz panikowala, ze tak pozno wozek, ale taki mam charakter, wole wszystko wczesniej miec juz naszykowane
Teraz jeszcze chce przemalowac jedna sciane w sypialni, moze w sobote to Maz zrobi i lozeczko chyba gdziek kolo 37 tyg. bedziemy skladac
Stary 2012-06-14, 19:07   #3187
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Ile Twoja malutka juz wazy?
Jak ty urodzisz to ja juz bede czekala z niecierpliwoscia na porod
A no wlasnie, wy jeszcze wozka nie macie... Ja to bym juz panikowala, ze tak pozno wozek, ale taki mam charakter, wole wszystko wczesniej miec juz naszykowane
Teraz jeszcze chce przemalowac jedna sciane w sypialni, moze w sobote to Maz zrobi i lozeczko chyba gdziek kolo 37 tyg. bedziemy skladac
Kochana w 33 tygodniu usg miałam i wkleiłam kilka postów wcześniej wymiary.
Hehe, no wózka nie mam ale spoko , przecież nie będę od razu po dwóch dniach latać po dworze z małą
wiesz ja już wszystko mam tylko ten wózek także luzniby miesiąc został także spokojnie zdążę, jestem na etapie szukania i czytania opinii

Stary 2012-06-14, 19:32   #3188
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Ja również po wizycie u lekarza
Dziękuje wszystkim kto trzymał kciuki
i relacja : mała się pcha na światto po pierwsze ,
nie ma rozwarcia, ale już szyjka macicy się przygotowuje bo jak mnie zbadał to się bardzo zdziwił
ja mówię,że mam takie bóle w nocy jak na okres wiec mam brać Scopolan i wytrzymać chociaż tydzień lub dwa tygodnie jeszcze
pobrał mi ten posiew z odbytu i pochwy . W poniedziałek mam podejść odebrać wyniki.
wklejam Wam wyniki USG , bo dzisiaj odebrałam wypis ze szpitala
3 tygodnie temu i wtedy byłam w 33 tygodniu.
Kolejne wizyta za dwa tygodnie jeśli mała nie wyjdzie wcześniej
No to super!
Jeszcze tydzień i mała niech startuje
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:49   #3189
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, czekaj na mnie bo ja dopiero od sierpnia potem się możemy wspierać
Spokus, Strongus, poczekam na pewno, musimy jeszcze zsynchronizowac wagi a Co do Twojego samopoczucia, to moze pomoze Ci wizyta u fryzjera? albo spa zrobione przez TZa ja tez oprocz plywania to nie lubie sporotow, ale od silowni tak jak pisala Agnusek, naprawde mozna sie uzaleznic ja tu w Vegas nie odwazylam sie isc na ta silownie i tak mi brakuje ruchu, ze jak wrocimy to chyba pojde na pol dnia w ogole to doszlam do wniosku, ze to nie tyle o sama niechec do sportu chodzi, ale o cala ta otoczke - ze trzeba sie przebierac, pakowac, potem kapac bo czlowiek sie spoci itd... plywac moge caly dzien, ale nienawidze pakowac sie na basen, wracac i prac stroj, wszystko mokre wywieszac - za duzo zachodu moze u Ciebie tez o to chodzi? mi pomoglo jak siostra kupila mi fajny stroj do cwiczen, adidaski itd. to az mi sie chcialo ich uzywac

Cytat:
Ja tez pracuje w korpo i nie ma problemu kiedys ktos zachodzi w ciaze. Ale ogolnie nie spotkalam sie, by ktos patrzal z byka, chyba zalezy od firmy. Kolezanka na okresie probnym powiedziala, ze jest w ciazy a oni jej pogratulowali oraz przyjeli na czas nieokreslony. Teraz idzie na macierzynki to jej tel. kom. oraz lapa zostawiaja. I nie jest to korpo.
Potem bedzie miala mozliwosc pracowac z domu.
moja siostra bedac w ciazy dostala awans i prowadzila do samego konca wielki projekt. Jak pomysle o takiej sytuacji w Polsce to chce mi sie smiac w glos No ale w USA nie ma macierzynskiego za to.
Moja kuzynka teraz jest na poczatku ciazy i od razu musiala isc na L4 (problemy zdrowotne), a szefowa wrecz sie ucieszyla, bo wczesniej zapowiedziala, ze kogos bedzie musiala zwolnic. Wiec teraz kuzynka jest na zwolnieniu to z nikim nie musza sie zegnac zazdroszcze.
Nikita - kurcze, rzeczywiscie Ci sie porobilo z tymi cyklami... mnie tez przez zmiane klimatu - mialam 2x w maju i zas mnie bola piersi jak na @, ale to pewnie dlatego, ze dwa razy zmienialam strefe czasowa i dzis tez bede zmieniac... biedna moja resztka tarczycy
Nikita co do tych kibicow portugali... ja piernicze ja bylam z kuzynka na lotnisku w Mediolanie to malo nam sie szyje nie ukrecily o 360 stopni

Cytat:
Amani, a ile masz wzrostu?

Co do pracy, wiesz, żarty żartami...ale to niezgodne z prawem...
Wkurza mnie to, że tacy pracodawcy starają się wyprzeć to, że kobieta może chcieć mieć dziecko....i myślą, że durnym gadaniem ją zniechęcą...kiedy to wychodzi tak, że pracownice są tylko wystraszone - świetnie się pracuje w takiej atmosferze
Mam 170cm wzrostu. Z tym ze zawsze mialam zaokraglone biodra i piersi, plywalam tez w klubie plywackim, wiec zero celulitisu itd.... Boze co to byly za czasy

Wiem, ze to niezgodne z prawem... Na innej rozmowie wprost dostalam pytanie czy planuje dzieci. No masakra, nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy co... a moze ze wzgledu na w/w przyczyny wygladam na boginie plodnosci

Zabcia - jakie piekne chwile, opieka nad Dominikiem, maz tez stanal na wysokosci zadania... super

Emigra - piekna coreczka, wyglada jak laleczka!!!

Butter - co do sytuacji w pracy to jesli masz umowe na czas nieokreslony tutaj, to ja bym sie nawet nie zastanawiala nad ciaza. Po co masz sie tam meczyc? Zajmiesz sie dzidziusiem i nawet jakbys miala tam wrocic na jakis czas, to z nowymi silami i skoncentrowana na dziecku. A co do flirtu to co tam delikatny flircik przy tym, ze koles przed Toba kleczal na kolanach?! i Ty jeszcze narzekasz? a historia z TZem to rzeczywiscie wzruszajace, wiedzial chlop doklanie co chce i kogo chce zdobyc super!

Dziewczyny, ostatnie 2 strony nadrobilam szybciutko, bo Maly sie obudzil i czuje (dobre slowo), ze musze mu przebrac pampersa buziaki

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:28   #3190
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Gucia0987, to piękne co mi napisałaś o tym sporcie, i zadowoleniu TŻ, ach... chyba jak przyjdzie czas kiedy będę mogła za siebie się zabrać to będę do tego całkiem inaczej podchodzić. Dziękuję Ci

Żabcia, trzymam kciuki aby mały zaczął pić ładnie.

Butter, mówię to TŻ, ale on mnie po chala i powie że marudzę

Emigra, Twoja córka podbije świat

Nikita, za tą Fridę masz nobla !!!

Gucia6, jasne one się ze skoszonej trawy ucieszą, wydziubią trochę no i uwielbiają ją przegrzebywać, zwróć uwagę jak ładnie to robią nóżkami a co do zakazanych traw to nic mi nie wiadomo, my kosimy całą działkę i jeszcze nic im nie było, ale dopytam babci jutro.

i widzę że zaczynasz je kochać jak swoje

doopa nie szklanka !! super- do zapamiętania

Kasia, jak to wszystko , już wszystko macie dla Oliverka?

Butter, Agnusek, Nikita... napaleńce !! Kisiel w majtach i kwiatki w głowie.

Onyks, gratuluje ciążowych dolegliwości

e_vel, wiedziałam, że będzie dobrze ale dalej się oszczędzaj! to rozkaz!

Emilia, zaczynam się emocjonować tak ta Twoja córusia chce Cię poznać no ale jasne jak termin za 4 tygodnie, to za dwa spokojnie może się już pojawić.

maleństwo, zostały Ci truskawki? czy nie mam po co biec?

Amani, TŻtowi już trułam że spa musi być ale powiedział że chętnie zrobi jak będzie robił nie na nocki bo wieczorem nie ma na to czasu.
a z tym zbieraniem się, może masz rację... też tego nie lubię. Byle się zebrać potem z górki.

zsynchronizować wagi? ale że co? przecież ja długo do twojej nie dojdę a Ty jeszcze intensywnie chudniesz.
Stary 2012-06-14, 20:28   #3191
Malensstfo
Zakorzenienie

Ale was wywiało dzisiaj...
Stary 2012-06-14, 20:30   #3192
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

a ja byłam u cioci, znów worek ciuszków przywiozłam (spokojnie mogę mieć trojaczki ), laktator i ręcznik kąpielowy

trochę się z chrześniaczką pobawiłam, ona jest tak grzeczna że aż miło

a teraz czekam aż mi TŻ płatki zrobi, bo dałam mu się wykorzystać i w zamian robi mi kolacje
Stary 2012-06-14, 20:31   #3193
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

maleństwo, zostały Ci truskawki? czy nie mam po co biec?
Zostały A żeby was dobić to nam potem mama zrobiła naleśniki z kawałkami truskawek i bitą śmietną!!!
Stary 2012-06-14, 20:35   #3194
ButterBear
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34709494]Ale wiesz co, niektóre kobiety faktycznie głupieją w ciąży I nie ma szans, żeby pogadać z nimi o czymkolwiek innym, jedyny temat to dziecko, kupki, zupki...
[/QUOTE]

Wiesz, można to nazwać głupieniem, a może to nazwać kompletną zmianą priorytetów.
Nie mówię, że mówienie tylko o kupach, zupach i pieluchach jest super, ale nie dziwię się kobietom w ciąży, czy młodym matkom, że ich świat kręci się na początku wokół tego - dla mnie to zrozumiałe.
Ja nie krytykuję kobiet, które mówią, że nie chcą mieć dzieci, nie mam ambicji ich nawracać, ale nie podoba mi się też krytykowanie ogólnie kobiet w ciąży lub młodych matek (lub kobiet, które w ciążę planują zajść), tylko dlatego, że mają inne rzeczy w głowie.
Wiadomo, że w pewnym momencie trzeba już mieć inne rzeczy, ale ona akurat mówiła to w kontekście faktu, że jej koleżanka nie chciała zostawić swojego 5-cio miesięcznego dziecka dziadkom, żeby przyjść do niej na imprezę, wariatka, że nie chce poimprezować i zostawić dzieciaka... No jedni chcą, a inni nie. Ale nie uważam, że należy uznać, ze taka osoba jest po.pier.dol......

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Mam 170cm wzrostu. Z tym ze zawsze mialam zaokraglone biodra i piersi, plywalam tez w klubie plywackim, wiec zero celulitisu itd.... Boze co to byly za czasy

Wiem, ze to niezgodne z prawem... Na innej rozmowie wprost dostalam pytanie czy planuje dzieci. No masakra, nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy co... a moze ze wzgledu na w/w przyczyny wygladam na boginie plodnosci

Butter - co do sytuacji w pracy to jesli masz umowe na czas nieokreslony tutaj, to ja bym sie nawet nie zastanawiala nad ciaza. Po co masz sie tam meczyc? Zajmiesz sie dzidziusiem i nawet jakbys miala tam wrocic na jakis czas, to z nowymi silami i skoncentrowana na dziecku. A co do flirtu to co tam delikatny flircik przy tym, ze koles przed Toba kleczal na kolanach?! i Ty jeszcze narzekasz? a historia z TZem to rzeczywiscie wzruszajace, wiedzial chlop doklanie co chce i kogo chce zdobyc super!
Amani masz rację co do zachodzenia w ciążę
Delikatny flircik jest chyba lepszy niż lekko wcięty klęczący koleś
TŻ faktycznie był uparty w dążeniu do celu - nie wiem czy mu się to opłaciło

Emilko, cieszę się, że wszystko w porządku Dbaj o siebie i nie przemęczaj się, żeby mała jeszcze chwilkę posiedziała u Ciebie

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:36
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:36   #3195
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani, TŻtowi już trułam że spa musi być ale powiedział że chętnie zrobi jak będzie robił nie na nocki bo wieczorem nie ma na to czasu.
a z tym zbieraniem się, może masz rację... też tego nie lubię. Byle się zebrać potem z górki.

zsynchronizować wagi? ale że co? przecież ja długo do twojej nie dojdę a Ty jeszcze intensywnie chudniesz.
Kochana, ja teraz waze wiecej od Ciebie pomimo, ze Ty w ciazy.

A wiecie co, tu sa takie akcje, ze np. w tv wyswietlaja podczas reklam, ze jesli brales dane leki i miales wymienione skutki uboczne, to mozesz starac sie o odszkodowanie. I m.in. chodzi o leki: NuvaRing, Yaz, Yasmin, Yasminelle itd. Ciekawe ile bym dostala odszkodowania za migreny podczas Yaz

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:37   #3196
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, zgadzam się z Twoją opinią.

Maleństwo, udało Ci się dobić.
Stary 2012-06-14, 20:41   #3197
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo, udało Ci się dobić.
Chciałam jeszcze zrobić zdjęcie, ale stwierdziłam, że nie będę taka podła
Stary 2012-06-14, 20:42   #3198
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wpierdziele zaraz miske płatków to mi nawet zdjęcie nie będzie straszne
Stary 2012-06-14, 20:51   #3199
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo, Butter

Zabcia no to super.

evel dobrze, że już lepiej, ale oszczędzaj się teraz.

Maleństwo no to super

Emilko ale super, to już tuż tuż

Ja już w domku. Mała wykąpana i zasnęla Zaraz zbieram się za pakowanie rzeczy dla niej i dla mnie bo jutro nasza przeprowadzka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:53   #3200
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

co taka cisza....?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Madzia, jaka przeprowadzka bo chyba coś przeleciałam. ??
Stary 2012-06-14, 20:55   #3201
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong jak mogłaś zapomnieć Mąz mi jedzie na 1,5 tygodnia na studia i przeprowadzamy się z Majką do moich rodziców

Stary 2012-06-14, 21:04   #3202
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, a o to !!!!!! no przecież wiem że jedzie ale jakoś nie wiem czemu zrobiło mi się głupio że nie doczytałam że mieszkanie zmieniacie i nie skojarzyłam że to o taką mini przeprowadzkę chodzi...
wybacz
Stary 2012-06-14, 21:15   #3203
kotekk81
Zakorzenienie

Madzia a kiedy bedziesz miala wyniki z tamtego egzaminu??bo wiesz ja ciagle trzymam kciuki i troche mi zaczyna byc niewygodnie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:20   #3204
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, Kotek nie umie spacji wcisnąć bo ma kciuki zajęte
z tego co pamiętam w połowie lipca tak?
Stary 2012-06-14, 21:28   #3205
Malensstfo
Zakorzenienie

Mykam spać
Stary 2012-06-14, 21:31   #3206
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

ja również mykam do łoża wyśpijta się
Stary 2012-06-14, 21:36   #3207
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasia, jak to wszystko , już wszystko macie dla Oliverka?
No tak
Zostalo mi do zamowienia z listy tylko :
-szczoteczka z grzebyczkiem
-nozyczki do paznokci
-recznik z kapturkiem
-termometr do wody
to wszystko mam juz tez wybrane i musze tylko zamowic przez internet

tak to wszystko juz mamy i jeszcze dla siebie do szpitala musze kupic koszule,podpaski i stanik do karmienia

Cytat:
a ja byłam u cioci, znów worek ciuszków przywiozłam (spokojnie mogę mieć trojaczki ), laktator i ręcznik kąpielowy

trochę się z chrześniaczką pobawiłam, ona jest tak grzeczna że aż miło

a teraz czekam aż mi TŻ płatki zrobi, bo dałam mu się wykorzystać i w zamian robi mi kolacje
Strong pomiescisz te wszystkie ciuszki ??? Bo ja narazie pochowalam do komody te najmniejsze, a na 68 cm spakowalam do worka i na razie do piwnicy, bo mi sie nie zmieszcza jak juz Oliverek bedzie troche wiekszy to wyciagne te wieksze ciuszki, a te calkiem male pochowam, bo jak juz pisalam, mamy malo miejsca
Stary 2012-06-14, 21:46   #3208
Ana***
Zakorzenienie

Nawet mnie nikt nie zauważył buuu
no nic i tak zmykam się uczyć, bo weekend niezaciekawy...

chyba nie pozaliczam, bo nie miałam czasu się uczyć ;( ;( bo w pracy był młyn!
idę zaczynać naukę z jednego z przedmiotu ehh
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:07   #3209
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tak, tak wyniki mam ok 25 lipca.

Kotku, strong

Ana trzymam kciuki, to zdasz

Stary 2012-06-14, 22:23   #3210
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
No przysięgam, nie flirtował. U nas to się wszystko odbyło inaczej...My się przyjaźniliśmy najpierw z TŻ, potem TŻ się zakochał i zaczął przyłazić dzień w dzień ja się w tym czasie zakochiwałam i odkochiwałam, opowiadałam mu o tym, a on to dzielnie znosił bo ja nie wiedziałam, że on mnie już kocha nad życie nawet zniósł to, jak na imprezie u mnie jego kumpel wyznawał mi miłość, klęczał przede mną i mówił, że jestem najwspanialszą kobietą na świecie (to chyba nie flirt, nie? ), z którą chciałby się ożenić...a TŻ w pokoju obok... biedaczek.
Aż w końcu się kapnęłam co i jak się święci, ale to było już chyba po 4 m-cach i TŻ się zniechęcił...i zadzwonił do mnie kiedyś, żeby się pochwalić, że jakimś kursie ang czy cośtam poznał laskę, że super, że świetna, piękna...i że chyba się z nią umówi... No i wtedy dopiero sobie pomyślałam 'jak to, jakaś inna laska??A ja??? O nie!!" no i chyba 2 czy 3 dni później już byliśmy razem się rozpisałam
Powiem Ci że chyba flirtował tylko pewnie nie zauważyłaś zreszta spytaj się Tż jak to było No ale swoją drogą Ty chyba też jesteś dobra w te klocki skoro w 3 dni udało Ci się rozkochać na nowo

U nas tez było dziwnie bo chodziliśmy razem do klasy przez 3 lata w liceum. No ale ja w tym czasie chodziłam z takim chłopakiem, który był straaaasznie zazdrosny. I tak też kłócilismy się zrywaliśmy i potem schodziliśmy się z powrotem. Na jednej imprezie zatańczyłam z innym facetem i on sie tak wkurzył na mnie, że powiedział, że jak nie skoncze z nim tańczyć to on wychodzi z imprezy. A ja na to, że jak wyjdzie to jest koniec bo ja już mam tego serdecznie dość . No... i wyszedł. Co prawda za kilka minut wrócił do mnie ale ja już nie chciałam z nim rozmawiać. Także ja sie bawiłam przez reszte imprezy z ludźmi z mojej klasy miedzy innymi z przyszłym mężem Na drugi dzień dostałam od niego smsa jak mi się na imprezie podobało itd. I tak sie jakoś potoczyło

Cytat:
Nie widzisz albo nie chcesz widziec!
Suma sumarum jestes sliczna kobieta i wystarczy tylko troche w siebie uwierzyc bo pewna siebie kobieta to lep na facetow.
Nie zebysmy chcialy kogos teraz lowic ale nie ukrywajmy, ze fajnie byc adorowana przez facetow.

Ja sie wlasnie upajam Zakopowerem i Sebastianem Karpiel-Bulecka. Ten gosc jest meeeega fajny! Totalnie w moim typie.
Z obydwoma kwestiami zgadzam się w 100%

Ah i dzięki za odpowiedź - mam nadzieję, że się nie gniewasz za moje wścibstwo?
A co kobita na rehabilitacji Ci powiedziała? Jak długo musi ona trwać?
Może to byc rzeczywiscie przyczyna tych przyspieszonych cykli?

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Wiecie co?

Chyba skończyłam!!!

YEAH! Gratuluję

Cytat:
Hej
Ja również po wizycie u lekarza
Dziękuje wszystkim kto trzymał kciuki
i relacja : mała się pcha na światto po pierwsze ,
nie ma rozwarcia, ale już szyjka macicy się przygotowuje bo jak mnie zbadał to się bardzo zdziwił
ja mówię,że mam takie bóle w nocy jak na okres wiec mam brać Scopolan i wytrzymać chociaż tydzień lub dwa tygodnie jeszcze
pobrał mi ten posiew z odbytu i pochwy . W poniedziałek mam podejść odebrać wyniki.
wklejam Wam wyniki USG , bo dzisiaj odebrałam wypis ze szpitala 3 tygodnie temu i wtedy byłam w 33 tygodniu.
Kolejne wizyta za dwa tygodnie jeśli mała nie wyjdzie wcześniej
Kurde ale ten czas leci. Dopiero co czekalismy na narodziny Rity i Julii a teraz tyle dzieciaczków już na świecie wkrótce i Twoja córeczka a
potem od razu Oliver

A jak sie czujesz?

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
oj nie... ja toleruje tylko brodke i wasy, i to tez ladnie przystrzyzone
wąsy mnie jakoś nie przekonują

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kurcze szkoda ze nie wiedzialam o tym kwietniowym Shape mam nadzieje ze nie zapomne o tym czerwcowym ciekawe czy ten czerwcowy bedzie "latwy"
no też żałuje, że nie wiedziałam. Tym bardziej, że słyszałam że jest niezła. Ale kupię sobie ten lipcowy numer. Już chyba powoli powinein być?
Ja jeszcze lubię ćwiczenia Janette Jenkins i Jillian Michaels.

cdn...
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości