Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 18:04   #3571
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
zeberko z kim ty malutką Kasie zostawisz jak pójdziesz do pracy?
z Mamą
Tz-et ma taką pracę, ze pracuje 24h a potem ma 48h wolne więc już go od jakiegoś czasu nastawiam, że będzie z Kasią
w tym czasie nie bedzie miał prac polowych więc może te kilka godzin zostać z dzieckiem- ja pracuję tylko 30h w tygodniu - w dodatku przed nocą i po nocy mam cały dzien wolny
gorzej jak się przeprowadzimy bo wiem, że jak pojadę do pracy to Tz-et będzie gonił koło gospodarki - już mi Teściowa mówiła, ze przecież on może pomagać a ona się Malutką zajmie....
jak tam zamieszkamy a będę wiedziała, że Tz-et ma jakąś pilną robotę i Teściowa będzie miała małej doglądać to zawiozę Kasię do mojej Mamy - mój dom rodzinny jest niedaleko mojej pracy - od Tz-eta mam do pracy ok 14km a z pracy do mnie może 2km

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ale szybko wracasz do tej pracy Zeberko :/ ja wiem, że nie chcesz stracić awansu zawodowego, pytałam już kiedyś o wakacje i jak przedłużysz urlop to Ci przepadnie? bo nie pamiętam
nie dostałam konkretnej odpowiedzi w sekretariacie....
a z drugiej strony nie chcę przeginać, to tylko dobra wola Dyrektora, że będę miała gdzie wrócić po macierzynskim- umowę mam do sierpnia więc równie dobrze mogłam usłyszeć po prawie roku nieobecności, że nie dostanę etatu...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:08   #3572
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

zeberko ja bym na twoim miejscu nie zostawiała małej z teściową. ale rozumiem, że możesz nie mieć innej możliwości. co do dyrektora to super, że przedłuża ci umowę mimo takiej nieobecności
Stary 2012-06-14, 18:11   #3573
zebrawpaski
Zakorzenienie

jakoś nie mam obaw o to, że Kasia miałaby zostać z Tatą- wiem, że sobie świetnie poradzi o ile będzie to u mnie w domu
u Teściowej będzie miał 1000 zajęć koło domu i ona sama będzie chciała dzieckiem się zająć a Tz-etow każe coś działać
a ja jak się nasłuchałam od niej o tym jak opiekowała sie swoimi dziećmi, wnukami i prawnuczkami to raczej wolałabym zabrać dziecko i do Mamy zawieźć bo umarałbym ze strachu o Małą

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

opieka nad Kasią podczas mojej nieobecności to też jest ważny powód aby nie spieszyć się z przeprowadzką...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:12   #3574
Maga83
Zakorzenienie

Zeberko to Ci się nie dziwię, że z teściową byś nie chciała. Ja tez tak mam, bo pamiętam, jak mi opowiadała, że swoich własnych dzieci się brzydziła jak miała przewinąć :/
Jeśli wszystko teraz u mnie będzie dobrze, to prawdopodobnie uda mi się wrócić do pracy, jak bąbelek będzie miał ponad 7 miesięcy. O ile praca będzie, bo teraz w szkolnictwie jest co raz gorzej

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:18   #3575
zebrawpaski
Zakorzenienie

moja Teściowa raczej by się nie brzydziła ale róznica między moją Teściową a Mamą jest taka, że Mam rodziła ostatnie dziecko ponad 20 lat temu a Teściowa ponad 30, Mama ma świadomość, ze w kwestiach pielęgnacji czy odżywiania dziecka wszystko od 20 lat się zmieniło a Teściowa uważa, że można opiekować się dzieckim tak jak 30 lat temu np. cukier do szmatki i dziecku do buzi zamiast smoczka, mleko krowie mimo, że lekarz zabronił produktów mlecznych (bo przecież to swojskie więc nie zaszkodzi!)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:20   #3576
Maga83
Zakorzenienie

Wiem, pamiętam jak o tym pisałaś.
Natomiast podejście mojej jest dość przerażające

Stary 2012-06-14, 18:22   #3577
Luna0
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny
Czasami straszne jest to co tesciowe opowiadają, ale jakby to przemyśleć to wasi TŻci cali i zdrowi Jednak gdybym miała sie czego obawiac to raczej unikałabym zostawiania z teściową

Dziś zdałam najbardziej stresujący agzamin, zostały jeszcze trzy ale juz takie abc wieć dam rade bez stresu
Zaraz ide na spotkanie z moja przyjaciółką, mam ją tylko jedna od wielu lat i spotykamy sie rzadko ale za to porządnie. Tylko że nie zdążyłam jej powiedzieć o ciąży... miałam je powiedziec w czerwcu zeby mogla sie cieszyc z innymi, pochwalic itd.. niestety teraz musze jej powiedziec przez co przeszłąm, nie tyle musze co chce Ona wie ze u mnie cos nie tak tylko bez sensu bylo jej to napisać przez smsa.. Takze pewnie troszke dzis poplacze ale mi ulzy bo zalezalo mi zeby o tym wiedziała.

Dziewczyny slyszałyście że kieliszek czerwonego wina raz dziennie wspomaga endometrium? Pije od wczoraj chociaż czerwonego wina z calego serca nienawidze i pluje gdzie popadnie ale czego sie nie robi dla przyszłej fasolki...

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:25   #3578
zebrawpaski
Zakorzenienie

na razie czekamy aby Kasia szczęśliwie przyszła na świat- potem będziemy się dalszymi troskami zajmować

śmiać mi się chciało tylko z Tz-eta bo miał zaplanować wolne do konca roku i ja mu podawałam kiedy urlop ma wziąść
mówię mu, ze w sierpniu mam wizytę u endo i aby wypisał na wtedy wolne a on mi się pyta po co on mi jest potrzebny!
To mu wytłumaczyłam, ze mnie na nic ale Kasi tak i że będzie siedział z nią w aucie i dzwonił jak będzie cycka chciała. Głupio się mu zrobiło, że sie tak zapytał....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:27   #3579
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Pije od wczoraj chociaż czerwonego wina z calego serca nienawidze i pluje gdzie popadnie ale czego sie nie robi dla przyszłej fasolki...
nie ma co się zmuszać do winka (jak nie lubisz). Orzechy też dobrze działają na endo.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:29   #3580
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami straszne jest to co tesciowe opowiadają, ale jakby to przemyśleć to wasi TŻci cali i zdrowi
Cudem ocalały po tym jak mu Teściowa dała się najeść naleśników jak miał rok a potem do szpitala nie chciała dać bo w szpitalu dzieci umierają i leczyła go w domu.
Ale narzekać za bardzo nie mogę- dobrze go wychowali- inaczej nie byłby moim mężem

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:29   #3581
Luna0
Zakorzenienie

a wiesz moze ile wytrzymają orzechy? Bo winko mam w domu a po orzechy to musze lecieć do centrum handlowego więc pewnie mi sie nie będzie chciało częściej jak raz w tyg

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-14, 18:30   #3582
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
nie ma co się zmuszać do winka (jak nie lubisz). Orzechy też dobrze działają na endo.
zwłaszcza chyba orzechy nerkowca?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:31   #3583
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
zwłaszcza chyba orzechy nerkowca?
albo brazylijskie - dobre dla dwojga

Stary 2012-06-14, 18:32   #3584
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Cudem ocalały po tym jak mu Teściowa dała się najeść naleśników jak miał rok a potem do szpitala nie chciała dać bo w szpitalu dzieci umierają i leczyła go w domu.
Ale narzekać za bardzo nie mogę- dobrze go wychowali- inaczej nie byłby moim mężem
O kurczaki.. mnie moja siostra z kuzynką wrzuciły do kamienicy jak miałam niecały rok, bo myslaly ze takie maluchy umieją plywac (miały po 8-9 lat), a jak mialam 3 mies to kuzynka wsadzila mi cale ciastko do buzi zebym tez sobie zjadła, na szczescie zyje Moze walsnie dlatego ze mama mnie odratowała
Dobry ten Twój TŻ że zapomniał o dzidziusiu, takie to słodkie że jeszcze nie przyzwyczajony

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-14, 18:34   #3585
Maga83
Zakorzenienie

Czy na was ta pogoda też działa tak muląco? Ja się położyłam na godzinkę, ale teraz muszę się wziąć za prasowanie ulubionych dla mnie koszul TŻ (dobrze, że tak rzadko je nosi) ale aż mnie trochę głowa boli

Stary 2012-06-14, 18:35   #3586
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry ten Twój TŻ że zapomniał o dzidziusiu, takie to słodkie że jeszcze nie przyzwyczajony
jak mu potem o tym wspomniałam to widziałam, że bardzo mu głupio było...
niech się powoli przyzwyczaja, że się nam życie zmieni
on sam ciągle powtarza, ze teraz Kasia jest najważniejsza

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:39   #3587
Luna0
Zakorzenienie

Szybciutko sie przyzwyczai

Chyba mam owulacje bo dużo białego śluzu jak nigdy i jajnik mnie boli jak nigdy Jutro ide na wymaz i cytologie mysle ze to nic strasznego ze w 21dc, chyba zrobie z wymazem odrazu badanie na chlamydie zeby w razie czego nie lazic na to samo pare razy, tym bardziej ze nie jest zbyt przyjemne
lece na spotkanie miłego wieczoru!

Cytat:
Czy na was ta pogoda też działa tak muląco? Ja się położyłam na godzinkę, ale teraz muszę się wziąć za prasowanie ulubionych dla mnie koszul TŻ (dobrze, że tak rzadko je nosi) ale aż mnie trochę głowa boli
oo tak, cały dzień chodze przymulona i ospała.. i tylko sie zastanawiałam spać czy kawa

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-14, 18:40   #3588
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Czy na was ta pogoda też działa tak muląco?
szaro, buro i ponuro
miałam iść do sklepu po lody w czekoladzie bo mam taką chęć ale raz pada raz wieje a w dodatku kolano mnie boli więc się nie ruszam, napisałam do Brata- może kupi po drodze a ja idę robić pastę z makreli na jutro (makreli jeszcze nie mam Tz-et wieczór przywiezie ale przygotuję pozostałe składniki)

czekam na ładną pogodę bo mi Mama obiecała dywany wyczyścić a tu ciągle pada, weekend ma być piękny ale wszyscy idą na wesele

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Szybciutko sie lece na spotkanie
udanego spotkania

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:47   #3589
fiolusiek
Zakorzenienie

Zeberko, ale mi narobiłaś smaka na pastę z makreli, chodzi już za mną od kilku miesięcy, ale nigdy nie mam makreli, bo marzy mi się świeża i wędzona, a teraz sama nie wiem czy w ciąży i przy tej nietolerancji glukozy mogę ją jeść
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:49   #3590
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
deli, u mnie wynik był taki sam. Teraz siedziałam i wkuwałam literaturę i brzuch mnie zaczął pobolewać na @. I coś rzeczywiście na wkładce się dzieje. Jutro małpiasta pewnie przyjdzie, dziś 39dc. Masakra, nieźle się coś pochrzaniło

edit: uciekam na korki, miłego popołudnia!
Też mnie to wpienia, u mnie zawsze wszystko jak w zegarku było, wydaje mi się że opóźnienie spowodowało # 3 miesiące temu..

Cytat:
Napisane przez Tesiek83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!!!!

Jak samopoczucie??Przykro mi,że w tej chwili tak mało się mogę tu udzielać,ale zakuwam do egzaminów ,które czekają mnie w ten weekend ja też się założyłam z Tz o wynik wczorajszego meczu-oczywiśćie Tz zakładał że wygramy...
Mam doła... @ nieubłagalnie się zbliża co oznacza,że znowu się nie udało.Może jak pojedziemy na urlop z Tz to się uda,odetchniemy świeżym powietrzem,zrelaksujemy się,hmm...to jest to

Dziewczyny tak czytałam wpisy i wywnioskowałam,że kilka dziewczyn wkrótce zostanie Mamusiami-moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Czy któraś z Mamuś mogłaby napisać po jakim czasie od # udało jej się ponownie zajść w ciążę?
U mnie jak widać w 1 CS nic się nie udało ale nie wiem czy nie przerwać staranek i poprostu "co będzie to będzie" Bo to dopiero pierwsze starania od # a ja już świruje.

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Mamusie powiedzcie mi jak to jest z fotelikami dla dzieci.....
Mialyscie takie w zestawach z wozkami?? czy one mialy wszystkie normy?? oprocz atestow jakies testy wypadkowe??
Coś mi się obiło o uszy że Maxi Cosi ale nie jestem pewna

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Agatka, poczekaj spokojnie do terminu @ i wtedy powtórzysz test jak małpa nie przylezie

dziewczyny, co myślicie o takiej bransoletce? z grawerem z imieniem małego i datą urodzenia?
http://allegro.pl/lilou-100-orginaln...393859629.html
Bardzo fajna!! Sama sobie kiedyś taką sprawię..

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
teżmyślałam o pierścionku ale nie lubię nosić na środkowym palcu a tylko takie mi pozostają wolne ale sama nie wiem... moze na tą bransoletkę się skuszę i do tego jakieś kolczyki sobie kupię

i proszę zdjęcie mojego 4 tygodniowego smyka

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
jeden dzień mnie nie było a tu aż dziesięć stron do nadrobienia

AGATKO bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się i zaczekaj do terminu @ może jeszcze nic straconego
Będę mocno trzymała za ciebie kciuki.

ZEBERKO nie mam pojęci co pakuje sie do szpitala na poród ale patrząc na Twoją torbę jestem jednego pewna tobie kochana nic z pewnością nie zabraknie

AGUSIA, INUTIL
chłopcy są cudowni

FIOLUSIU niedługo i ty będziesz tulić takiego małego szkraba jak ma Agusia

Ja starałam się cztery lata ( tyle trwało leczenie, nie wiem na co i wędrówki po lekarzach) a jak się udało to było # a teraz trzeci cykl starań i nadal więc to chyba ze mną jest coś nie tak.
Teraz trafiłam do dobrego lekarza ale żeby nie zapeszyć i zaczynamy od nowa walkę swojego lekarza chyba powinnaś pożegnać i może skorzystaj z tego co dziewczyny polecały.

trzymam za kolejny cykl. Tym razem musi się udać
Do mnie @ zawita jutro bo już od dwóch dni się rozgaszcza małpa jedna

kocham tego psa!!!!

Przytulam mocno

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Dziewczyny
w niedziele mamy z Tż szóstą rocznicę ślubu i muszę zrobić kolację ale taka uroczystą z trzech dań przystawka ( myślałam o zupie krem) danie główne ( może ryba ) i deser ( tu zupełny brak koncepcji) ładnie się rozpisałam i tu....bum czarna dziura bo nie mam pomysłów co dokładnie ugotować.
Która robiła coś ostatnio??? Poproszę o pomysły bo czas mnie goni:prosi
:
Może taki letni deser przekładany w szkle np. do wina? Wygląda bardzo efektownie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim!

Mnie już drugi dzień męczy @... A jutro egzamin i znając życie to mnie na nim zaleje...
Byłam też wczoraj odwołać termin ślubu w USC i stwierdziłam, że idziemy rezerwować termin już na konkordatowy. I teraz mam dylemat, bo nie wiem na kiedy rezerwować... Ten rok odpada - mało czasu. Przyszły - mam nadzieję, że uda się nam z dzidziusiem. W takim razie 2014. O Paaanie, ile to czasu!
Zazdroszcze @ ;> 2014.. Bardzo szybko zleci!

Hej

Zaraz mnie szlag jasny trafi i zacznę rzucać czym popadnie. Mam tak wolny internet, tnie sie wszystko nosz k.. Jak jutro tak bedzie to pisze do Vectry - wkoncu im płacę a oni w pręta lecą !@#$^& !! Okres nadal nie przyszedł, nawet się chyba nie zapowiada za to piersi bolą mnie tak że już na plecach musze spać a tż wypatrzył żyłki które się uwidoczniły Chce żeby ta głupia @ już przyszła bo zbyt się przedłuża ale coś czuje że do wtorku (wizyta u gina) nic się nie zmieni. U mnie cały dzień leje, wczoraj to samo a ja mam same balerinki szukałam kaloszy po sklepach ale jak już mają to wyglądaja strasznie. Podobają mi się Huntery na All ale jaka cena

Umm.. w sobote grają nasi z Czechami - wydaje mi się że wygramy! :P
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:53   #3591
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Zeberko, ale mi narobiłaś smaka na pastę z makreli, chodzi już za mną od kilku miesięcy, ale nigdy nie mam makreli, bo marzy mi się świeża i wędzona, a teraz sama nie wiem czy w ciąży i przy tej nietolerancji glukozy mogę ją jeść
No ja właśnie nic wędzonego nie jem, ani ryb ani szynek :/ a też bym sobie chętnie zjadła... ale się boję

Stary 2012-06-14, 18:55   #3592
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
Podobają mi się Huntery na All ale jaka cena
wow- cena niezła
ja za skórkowe zimowe się szczypałam tyle dać

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
No ja właśnie nic wędzonego nie jem, ani ryb ani szynek :/ a też bym sobie chętnie zjadła... ale się boję
ja się powstrzymywałam od oscypków i pleśniowych serów które uwielbiam aż na SR nam powiedziano, że można je jeść

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 18:57   #3593
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
wow- cena niezła
konkubent rok temu stwierdził, że mi zakupi. na szczęście mam za grube nogi
jest teraz dużo ładnych kaloszy, trzeba sie rozejrzeć i przede wszystkim pomierzyć

Stary 2012-06-14, 19:07   #3594
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
jest teraz dużo ładnych kaloszy, trzeba sie rozejrzeć i przede wszystkim pomierzyć
właśnie - oprócz tego, że ładne muszą być wygodne

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-14, 19:15   #3595
fiolusiek
Zakorzenienie

Właśnie mi przypomniałyście, że nie mam butów na zimę
Może teraz uda mi się kupić jakieś skórzane po okazyjnej cenie
Stary 2012-06-14, 19:20   #3596
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny slyszałyście że kieliszek czerwonego wina raz dziennie wspomaga endometrium? Pije od wczoraj chociaż czerwonego wina z calego serca nienawidze i pluje gdzie popadnie ale czego sie nie robi dla przyszłej fasolki...
tak ja piję hihi a jakie pijesz?? ja uwielbiam kadarke z biedronki

Cytat:
jak najbardziej!!!!

Deli a może testa zrobisz???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:29   #3597
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
ja się powstrzymywałam od oscypków i pleśniowych serów które uwielbiam aż na SR nam powiedziano, że można je jeść
Nie można tylko tych, które są z niepasteryzowanego mleka

Stary 2012-06-14, 19:34   #3598
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
tak ja piję hihi a jakie pijesz?? ja uwielbiam kadarke z biedronki

jak najbardziej!!!!

Deli a może testa zrobisz???
Dwa dni temu bete robiłam..
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:36   #3599
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie można tylko tych, które są z niepasteryzowanego mleka
Siostra Tż była w Zakopanem.. przywiozła mi oscypka, a dziś rano podsmażyłam go i zjadłam
Stary 2012-06-14, 19:37   #3600
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Siostra Tż była w Zakopanem.. przywiozła mi oscypka, a dziś rano podsmażyłam go i zjadłam
uwielbiam oscypka a nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości