Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 18:35   #1201
zla panienka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV

na co warto iść do kina? dyktator, faceci w czerni 3 czy mroczne cienie?

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:56   #1202
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zla panienka Pokaż wiadomość
Ja bym wybrała dyktatora
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:57   #1203
Gofrzyca
Zakorzenienie

Jest tu jakaś kochana dziewuszka z Radomia?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:28   #1204
_stardust
Rozeznanie

czy ta suczka wygląda ok?
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:44   #1205
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
studiuję we Wrocławiu, na czas wakacji wróciłam do siebie- na Koniec Świata
Ale we wtorek będę we Wrocławiu, więc zdałoby się pochodzić po drogeriach Możesz podać
Pollwel na Drobnera, przy przystanku Plac Bema. Polecam też sklep Multidrogeria (wpisz w google), można zamówić i odebrać na miejscu (na muchoborze) lub pojechać i tak coś kupić. Polecam kupić u nich Kallos crema latte Piękny zapach, super działanie.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
podaj i tak, może się skuszę co do polskiego b. to już trochę odpowiedzi dostałaś, ale dodam jeszcze, ze ten internet faktycznie jest, ale dosyć słabo działa niestety i nie masz się co nastawiać na jakąś podróż z youtube niestety ale poza tym jest raczej fajnie, miejsca do siedzenia są tylko na górze z tego co kojarzę. postój zazwyczaj jeden jest [tzn jechałam cztery razy póki co i za każdym razem oprócz normalnych stacji był też postój "taki o". łazienka w środku faktycznie jest ale ma 0,5 m2 i trochę słabo moim zdaniem robić w niej cokolwiek lepiej bagaż podręczny mieć jakiś dosyć mały, bo tam na pokładzie to nie ma niestety zbyt wiele miejsca na niego.
Ale facebooka da się przeglądać?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:47   #1206
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
mam pytanie postawiłam zakład bukmacherski. Utłuścił mi się kawałek kuponu i starła mi się kwota do wygrania i część tego kodu kreskowego ( ale tylko kreski cyfry pod kodem są całe i można je bez problemu odczytać). Uznaja mi to?

up

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:52   #1207
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LostInTranslation Pokaż wiadomość
Mam pytanie, związane z allegro. Jak to wygląda ze sprzedażą przedmiotów? Kiedy trzeba mieć działalność / firmę? Zależy to od tego, jaki dochód ze sprzedaży osiągniemy, czy od liczby przedmiotów, które wystawiamy? A może jeszcze od czegoś innego?
Z tego, co wiem jeżeli regularnie sprzedajesz przedmioty (jakiekolwiek) to już to skarbówka może podciągnąć pod działalność gospodarczą. I wtedy jak nie masz DG to problem jest. Bo niestety w Polsce nie ma jakiejś formy "pomiędzy". Chciałam kiedyś sprzedawać na all rzeczy z second-hand (często można znaleść perełki), żeby dorobić ale sprzedawałabym dosyć regularnie i mogłoby to zostać podciągnięte pod DG. Gdyby to miał być biznes na większą skalę to może bym DG założyła, ale wyliczyłam, że dochody mi ledwo na ZUS starczą.

Natomiast jeżeli raz na jakiś czas chcesz sprzedać nienoszoną rzecz, nietrafiony kosmetyk itp. albo co jakiś czas robisz porządek w szafach i sprzedajesz nieużywane/niepotrzebne rzeczy albo chcesz jednorazowo sprzedać coś drogiego to nie powinno być z tym problemów.

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3470975 8]kupiłam na allegro spódniczkę, podczas pierwszego oglądania rozpięłam zamek i... został mi w ręce, rozpadł się na dwie części
czy mogę to reklamować czy nie ma szans?[/QUOTE]

Reklamować zawsze możesz spróbować, tym bardziej, że w tym przypadku masz spore szanse, że ci uznają reklamację.
(jak dla mnie).

Cytat:
Napisane przez zla panienka Pokaż wiadomość
Zależy jhakie filmy lubisz. Byłam na Dyktatorze i Mrocznych cieniach to się wypowiem.

Humor w Dyktatorze jest podobny do reszty filmów SBC (Sacha Baron Cohen). Przy czym Bruno jakoś mi się nie podobał, Borat podobał mi się bardzo, a Dyktator jest gdzieś pomiędzy tymi dwoma (ale jak dla mnie jakościowo bliżej mu do Borata).

Co do Mrocznych cieni - jak lubisz filmy Burtona to ten też ci się raczej spodoba. Jednak już na samym początku ostrzegam, że w filmie nie ma jakość szczególnie dużo akcji - wszyscy raczej dużo gadają. Przy okazji miałam wrażenie że to satyra na te wszystkie wampirzo-wilkołacze filmy, które są ostatnio modne. I obraz wampira w ty filmie jest jak dla mnie przecudowny (i to nie tylko dlatego, że gra go Jonny Depp).

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
Podpinam się. też mnie zastanawia, czy to normalne(widziałam kilka takich suczek i nie wiem, czy interweniować - jakimś super-znawcą psów nie jestem), ale wydaje mi się, że nie do końca. Znałam nie jedną suczkę, która była u schyłku życia i która urodziła szczeniaki i TAK nie wyglądała.

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:54   #1208
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Z allegro:
Odbiór w punkcie to opcja dostawy, dzięki której możesz odebrać swoje zakupy w wybranym miejscu. Dzięki współpracy Allegro i kilku dostawców punktami odbioru mogą być:
  • punkty usługowe, sklepy, biura podróży (DHL SERVICE POINT),
  • wyznaczone placówki Poczty Polskiej (E-PRZESYŁKA),
  • Kioski RUCH oznaczone logo PACZKA W RUCHu,
  • Paczkomaty 24/7 (InPost).
Pamiętaj, że opcja Odbiór w punkcie nie oznacza, iż Sprzedający zgadza się na odbiór osobisty zakupionego towaru.
Ale moje pytanie brzmiało "czy jeśli pojadę do sklepu, to za tę patelnię będę musiała zapłacić 20,90 zł?"

Na aukcji jest cena Kup Teraz: 9,90 zł
Koszty dostawy: odbiór w punkcie: 11 zł

Sklep to IKEA

Jeśli zamówię tę patelnię z aukcji
i będę chciała odebrac w punkcie, to będę musiała dopłacić do tego 11 zł?
lapida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:00   #1209
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie postawiłam zakład bukmacherski. Utłuścił mi się kawałek kuponu i starła mi się kwota do wygrania i część tego kodu kreskowego ( ale tylko kreski cyfry pod kodem są całe i można je bez problemu odczytać). Uznaja mi to?
uznają jeżeli da się odczytać numer to nie mają do czego się przyczepić, gorsze do mnie przynosili i gorsze wypłacałam np. podarte i sklejone taśmą albo jak psu z gardła wyjęte, ale jeśli dało się odczytać numer to nie robiłam problemu

Edytowane przez souvenir
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:05
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:06   #1210
plywok
Zakorzenienie

czy do zdjęcia do paszportu mogę mieć grzywkę, zasłaniąjącą całe czoło?
bo to, że uszy odsłonietę to wiem, ale nie wiem co z grzywką.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:08   #1211
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Pollwel na Drobnera, przy przystanku Plac Bema. Polecam też sklep Multidrogeria (wpisz w google), można zamówić i odebrać na miejscu (na muchoborze) lub pojechać i tak coś kupić. Polecam kupić u nich Kallos crema latte Piękny zapach, super działanie.
Plac bema niedaleko, ale na Muchobór to już dłuższa wyprawa, a na nią nie mam czasu we wtorek ale dziękuję
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:24   #1212
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
Ale moje pytanie brzmiało "czy jeśli pojadę do sklepu, to za tę patelnię będę musiała zapłacić 20,90 zł?"

Na aukcji jest cena Kup Teraz: 9,90 zł
Koszty dostawy: odbiór w punkcie: 11 zł

Sklep to IKEA

Jeśli zamówię tę patelnię z aukcji
i będę chciała odebrac w punkcie, to będę musiała dopłacić do tego 11 zł?
No ale przecież a34 jak wół podała, że Odbiór w punkcie to nie to samo, co odbiór osobisty. Odbiór osobisty to odbiór w siedzibie firmy/w miejscu, które wyznaczył sprzedający. Odbiór w punkcie to jakby wysyła bez przyniesienia pczki do domu. Czyli np. mieskasz w miescie A, sprzedający z miasta B wysyła ci tą patelnię, a ty w swoim miescie odbierasz tą patelnię w jednym z wymienionych przez a34 punktów (kiosk ruczu, siedziba firmy kurierskiej, paczkomat, itp.)

Z tego, co widać na podanej przez ciebie aukcji - jest możliwość tylko odbioru w punkcie (albo zwykłej przesyłki), nie ma opcji Odbioru osobistego(czyli tego, o czym ty mówisz - odbioru w siedzibie firmy)

I przy okazji - co ma do rzeczy, że sklep to IKEA? przecież firma, która sprzedaje patelnie to nie IKEA

----
Cytat:
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!

Edytowane przez linka_12
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:26
Stary 2012-06-14, 20:28   #1213
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
uznają jeżeli da się odczytać numer to nie mają do czego się przyczepić, gorsze do mnie przynosili i gorsze wypłacałam np. podarte i sklejone taśmą albo jak psu z gardła wyjęte, ale jeśli dało się odczytać numer to nie robiłam problemu
to fajnie dzięki za pomoc.

taki offtop: jak wspominasz tę pracę ( o ile nadal tam pracujesz?)

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:38   #1214
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej! Ona karmi, jest tuż po porodzie?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:38   #1215
LostInTranslation
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Z tego, co wiem jeżeli regularnie sprzedajesz przedmioty (jakiekolwiek) to już to skarbówka może podciągnąć pod działalność gospodarczą. I wtedy jak nie masz DG to problem jest. Bo niestety w Polsce nie ma jakiejś formy "pomiędzy". Chciałam kiedyś sprzedawać na all rzeczy z second-hand (często można znaleść perełki), żeby dorobić ale sprzedawałabym dosyć regularnie i mogłoby to zostać podciągnięte pod DG. Gdyby to miał być biznes na większą skalę to może bym DG założyła, ale wyliczyłam, że dochody mi ledwo na ZUS starczą.

Natomiast jeżeli raz na jakiś czas chcesz sprzedać nienoszoną rzecz, nietrafiony kosmetyk itp. albo co jakiś czas robisz porządek w szafach i sprzedajesz nieużywane/niepotrzebne rzeczy albo chcesz jednorazowo sprzedać coś drogiego to nie powinno być z tym problemów.
Dzięki za odpowiedź! Nie sprzedaję regularnie, ostatnio robiłam porządek w szafie i wczoraj wystawiłam pierwszą rzecz
Stary 2012-06-14, 20:46   #1216
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
to fajnie dzięki za pomoc.

taki offtop: jak wspominasz tę pracę ( o ile nadal tam pracujesz?)
proszę

pracuję się w porządku, jak to dla studentki- elastyczny grafik ze zmienniczką, jak nie ma ludzi mogę poczytać coś, brak kierownictwa nad głową zbyt często, nie narzekam teraz w trakcie euro jest niezła gorączka, ale podoba mi się to
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:54   #1217
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
czy do zdjęcia do paszportu mogę mieć grzywkę, zasłaniąjącą całe czoło?
bo to, że uszy odsłonietę to wiem, ale nie wiem co z grzywką.
Musisz odgarnąć sobie włosy tak, żeby nie zasłaniały brwi.
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:29   #1218
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Jestem w trakcie pisania CV.
Zero doświadczenia w jakiejkolwiek pracy skłania mnie do szukania w głowie moich doświadczeń i osiągnięć.
Tu pojawia się moje pytanie.
Będąc w gimnazjum przez 3 lata zajmowałam się jako wolontariusz osobą starszą, jedyny dokument, który mam na potwierdzenie tego, to wpis na świadectwie z 3 klasy gimnazjum w rubryce "dodatkowe zajęcia edukacyjne": 2005-2008 wolontariusz przy opiece nad osoba starszą.
Czy mogę wpisać to w CV i mieć to świadectwo jako potwierdzenie?
Stary 2012-06-14, 21:43   #1219
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie pisania CV.
Zero doświadczenia w jakiejkolwiek pracy skłania mnie do szukania w głowie moich doświadczeń i osiągnięć.
Tu pojawia się moje pytanie.
Będąc w gimnazjum przez 3 lata zajmowałam się jako wolontariusz osobą starszą, jedyny dokument, który mam na potwierdzenie tego, to wpis na świadectwie z 3 klasy gimnazjum w rubryce "dodatkowe zajęcia edukacyjne": 2005-2008 wolontariusz przy opiece nad osoba starszą.
Czy mogę wpisać to w CV i mieć to świadectwo jako potwierdzenie?

A nie lepiej byłoby to wpisać w list motywacyjny ( o ile takowy piszesz)? Bo wolontariat w gimnazjum w CV wygląda wg mnie dosyć średnio. Co innego, gdyby to już było w liceum. A tak w LM możesz wspomnieć o tym wolontariacie i najwyżej dopowiedzieć więcej jak cię na rozmowie kwalifikacyjnej spytają

----
Cytat:
Stary 2012-06-14, 21:53   #1220
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
A nie lepiej byłoby to wpisać w list motywacyjny ( o ile takowy piszesz)? Bo wolontariat w gimnazjum w CV wygląda wg mnie dosyć średnio. Co innego, gdyby to już było w liceum. A tak w LM możesz wspomnieć o tym wolontariacie i najwyżej dopowiedzieć więcej jak cię na rozmowie kwalifikacyjnej spytają
Pewnie masz rację, dlatego wolałam się zapytać
Tak to już jest jak szuka się pierwszej pracy i chce się jakoś w miarę zapełnić CV
Stary 2012-06-14, 22:26   #1221
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Ojej! Ona karmi, jest tuż po porodzie?
to zdjęcie znalezione na tablicy, suczka do oddania, więc nie wiem na jakim jest etapie...
Stary 2012-06-14, 22:42   #1222
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Pewnie masz rację, dlatego wolałam się zapytać
Tak to już jest jak szuka się pierwszej pracy i chce się jakoś w miarę zapełnić CV :D
W pełni rozumiem. Ja swoje tworzyłam ( bo nie pisałam ) w zeszłym miesiącu

----
Cytat:
Stary 2012-06-14, 22:43   #1223
Lavi92
Zakorzenienie

Suka wygląda jakby rodziła miot po miocie! Wg mnie jest z jakiejś pseudohodowli, która "produkuje" szczeniaki...
Stary 2012-06-14, 22:47   #1224
Naciaaa1991
Zadomowienie

Portal lokalny, ogłoszenia. Pani robi torty w domu i ogłasza się tam chcąc zachęcić jak największą liczbę osób do zakupu. Dodaje zdjęcia, ceny i swój nr. tel. Chce także stworzyć ulotki i rozdawać je w skrzynki pocztowe, na wycieraczki itp.

A teraz pytanie... czy grozi jej wizyta sanepidu w domu? Jakieś kary finansowe?

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:23   #1225
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Portal lokalny, ogłoszenia. Pani robi torty w domu i ogłasza się tam chcąc zachęcić jak największą liczbę osób do zakupu. Dodaje zdjęcia, ceny i swój nr. tel. Chce także stworzyć ulotki i rozdawać je w skrzynki pocztowe, na wycieraczki itp.

A teraz pytanie... czy grozi jej wizyta sanepidu w domu? Jakieś kary finansowe?
Ale w sensie, że nie prowadzi żadnej firmy, a regularnie piecze torty na zamówienie? Jak tak to nie wiem, jak z sanepidem, ale jeżeli nie ma zarejstrowanej działalności gospodarczej to możesz na nią nasłać kontrolę skarbową (bo nie odprowadza podatków, ZUSu, itp.).

----
Cytat:
Stary 2012-06-14, 23:24   #1226
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Suka wygląda jakby rodziła miot po miocie! Wg mnie jest z jakiejś pseudohodowli, która "produkuje" szczeniaki...
te sutki już jej tak zostaną? da się coś z tym zrobić? czy to ją boli, czy tylko źle wygląda?
Stary 2012-06-14, 23:47   #1227
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
Z tym, że ja zgubiłam paragon
link do artykułu: KLIK
tak jak pisałam wyżej, nie musisz mieć paragonu i kłóć się o to. Regulamin jaki sobie sprzedawcy wpisują musi być zgodny z polskim prawem.

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3470975 8]kupiłam na allegro spódniczkę, podczas pierwszego oglądania rozpięłam zamek i... został mi w ręce, rozpadł się na dwie części
czy mogę to reklamować czy nie ma szans?[/QUOTE]

oczywiście, że możesz

Cytat:
wygląda na dojną sukę w mega ilością mleka

Cytat:
te sutki już jej tak zostaną? da się coś z tym zrobić? czy to ją boli, czy tylko źle wygląda?
nie zostaną tylko trzeba o nią zadbać. To też zależy czy ona właśnie karmi szczeniaki, czy została odizolowana nagle od młodych, czy ma ciąże urojoną. Jeśli jest karmiąca to później samo do normy wróci. Jeśli ma urojoną, to może mieć problemy z psychiką i ciągłym zachodzeniem w takie ciąże. Jeśli to jest suka megarozpłodowa z pseudohodowli też będzie trzeba o jej psychę zadbać, bo może mleko produkować tak z przyzwyczajenia. Na moje oko to nie jest obwisła skóra po ciągłym karmieniu i produkcji tylko pełnomleczne wymię. To raczej nie boli, bolałoby gdyby miała zapelenie wymienia
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 00:39   #1228
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Ale facebooka da się przeglądać?
różnie, ale raczej tak, tylko zmula niestety :< ja pamiętam, że my sobie włączaliśmy głównie jakieś artykuły bez zdjęć, żeby się w miarę łądowały i zeby było co czytać. ale nie nastawiaj się na zbyt wiele, bo czasem zmulał zupełnie
a najgorzej za granicą było
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 00:54   #1229
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość

wygląda na dojną sukę w mega ilością mleka

nie zostaną tylko trzeba o nią zadbać. To też zależy czy ona właśnie karmi szczeniaki, czy została odizolowana nagle od młodych, czy ma ciąże urojoną. Jeśli jest karmiąca to później samo do normy wróci. Jeśli ma urojoną, to może mieć problemy z psychiką i ciągłym zachodzeniem w takie ciąże. Jeśli to jest suka megarozpłodowa z pseudohodowli też będzie trzeba o jej psychę zadbać, bo może mleko produkować tak z przyzwyczajenia. Na moje oko to nie jest obwisła skóra po ciągłym karmieniu i produkcji tylko pełnomleczne wymię. To raczej nie boli, bolałoby gdyby miała zapelenie wymienia
dzięki za odpowiedź. a możesz mi jeszcze powiedzieć, czy taki wygląd jest 'normalny' dla karmiącej suki, czy ta raczej wygląda niestandardowo?
Stary 2012-06-15, 01:05   #1230
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
różnie, ale raczej tak, tylko zmula niestety :< ja pamiętam, że my sobie włączaliśmy głównie jakieś artykuły bez zdjęć, żeby się w miarę łądowały i zeby było co czytać. ale nie nastawiaj się na zbyt wiele, bo czasem zmulał zupełnie
a najgorzej za granicą było
z tym internetem to różnie bywa. my nie mieliśmy żadnych problemów z wifi i wszystko śmigało jak ta lala. dobra, youtube mulił, a tak wszystko było cacy.
mieliśmy sprzęt obsługujący technologię n, ale nie wiem czy to miało jakieś znaczenie. jechaliśmy trasą Gdańsk-Warszawa i z powrotem.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości