|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Ania, gratuluję
![]() Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę takich fajnych lumpków
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Camilla - zdradz co to za drugi lumpek
niestety fotki bede mogla zrobic dopiero jak wroce do Poznania czyli 29 stycznia :P nie wiem czy mamy zasmiecac tu watek fotkami czy lepiej wrzucac na forum lumpeksy/ciucholandy - niech sie reszta wypowie i dalej wyciagaj z prania te ciuchy i pokazuj MonikaK- nie ma czego zazdroscic, idz na lumpy
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden lumpeks jest na os. Lecha w takim blaszaku, które nazywa się Orle Gniazdo, drugi to taki mały, również w blaszaku ale tak z boku obok ajencji PKO, między wypożyczalnią Beverly Hills a Biedronką
. Namówię Tomcia żeby wieczorem cyknął fotki i może je wrzuce tutaj, a z pewnością na watku lumpeksy/ciucholandy.Pozdrawiam
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wrzuccie tutaj te fotki
a ja pracuje sobie w takiej jednej firmie i jestem asystentka zarzadu .Ewa to moze poszukasz sobie jakiejs innej bransoletki Nafie oj oj to jednak Warszawa 26 stycznia, a nie Poznan .
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
O no proszę, czyli prowadzisz biuro zarządu? Bo ja się tym właśnie zajmuję plus kilka jeszcze innych obowiązków (przetargi, jutro kończe swoją przygode z logistyką i pracą w programie magazynowym, szkoda bo bardzo mi się podobało).
I jakie masz wrażenia po pierwszym dniu, chociaż pewnie od razu jest ciężko coś powiedzieć |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z obietnica wklejam zdjęcia. Kolorki troszke przekłamane (niestety czasami tak bywa z aparatem
.W takim razie podziwiajcie i krytykujcie -pierwsza to bluzeczka na imprezę, wiązana na szyi, tasiemka jest na tyle długa, że można nią kilka razy obwiązac wokół szyi, całkiem fajnie to wyglada, no ale zalezy co kto lubi (firma to jakaś WareHouse, nie znam); kupiona na Lecha - druga to Dorothy Perkins, słodka i romantyczna, mozna załozyc również do pracy w biurze;kupiona na Lecha -trzecia to dzisiejszy nabytek z Czecha, fajna dopasowana, można ją również założyć do pracy jak i do jeansów, kolor wyszedł dośc jasny, w rzeczywistości jest bardziej stonowany, firma to Dress:Code (nie znam) - czwarty dzisiejszy nabytek, cienki sweterek golfik ale z bardzo szerokim kolfem, właściwie to układa się w taki ala kołnierz na ramionach, Tomek nie cierpi różu, stwierdził, ze okropny, a mi się podoba, poza tym chce miec jakies urozmaicenie w szafie nie tylko brazy, czerwienie i zielenie - kolejny to sweterk zapinany na guziczki, kolor wyszedł wpadający w brąz w rzeczywistości to ciemna śliwka, milusi jest i ładnie dospasowany(shu shu znacie taką firmę?), również kupiony dzisiaj - i ostatni sweterek, dośc cienki w kolorze rudym, fajny do noszenia na codzień, firma to Dunnes Stores, kupiny na os. lecha Ot i wszystko, na pewno nafie bedzie miała ciekawsze ciuszki do wklejenia, już jej kilka perełek widziałam na wątku lumpeksy/ciucholandy ![]() Ps. Nafie jak tam Twoja torebka z gałęzi, bo musze przyznać, że bardzo mnie zaintrygowała |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona,wiązana na szyji jest śliczna
Fajne lumpeksy są na Św.Marcinie. Kiedyś Akszeindze poleciłam je i pokazywała na jednym z wątków o lumpeksach co fajnego upolowała ![]()
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila no swietne ciuszki !!!
wlasciwie wszystko bardzo mi sie podoba lubie czerwiennn hehe torebka z galezi pojedzie chyba na allegro po powrocie bo jak na mnie jest chyba zbyt.. oryginalna hehe tez bardzo chcialabym Wam pokazac moje zdobycze no ale niestety poczekacie 2 tyg :P wtedy juz pewnie nie bedziecie chcialy ich ogladac
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie no skasowalam moja poprzednia wypowiedz :p trudno :P pisalam ze zobacze jeszcze co ze spotkankiem bo moze przyjedziemy wczesniej ( o ile Grzesiu zalatwi wszystkie sprawy na uczelni ) .. bardzo chcialabym sie z Wami zobaczyc ale niestety ten termin mi po prostu kiepsko podpasowal, bo ferie i wakacje to jedyny czas kiedy mozemy pobyc dluzej razem..
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Nati co do lumpeksów na św. Marcinie to byłam w 2, tym nad Sphinxem (2 razy, kupiłam golf [czerwony a jakże
], zakiecik i bluzeczke), w drugim to przy pasazu różowym, nazwywa się chyba Be Oryginal czy jakoś tak, ciuchy takie średnie mają, ale kilka fajnych torebek widziałam Nafie, dzięki . No i czekam na Twoje zdjęcia ![]() Nic mykam spać, |
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
3majcie mnie bo lece do wszystkich lumpków w Poznaniu
Kamila super ciuchy! Zwłaszcza czerwona imprezowa Nafie ja lubić oryginalne torebki więc napewno się o nią upomne ![]() Przyjemności w Wawie!
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Evka
a Ty nie wskoczysz ? dzisiaj G. ma calodobowy dyzur w szpitalu wiec choroba jade se do centrum i bede tak lazic sama bys przyjechala to by mi tak smutno nie bylo no !
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe
Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-02-16 o 13:55 |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Camila, super te ciuszki, gratuluję udanych łowów
![]() Ja czasami zaglądałam do lumpka który znajduje się pomiędzy św. Marcinem a 28 grudnia, przechodzi się za Rossmanem. Przypomnijcie mi jaka to ulica bo skleroza już u mnie chyba duża ![]() Kupiłam tam kilka bluzek i spodnie, duża powierzchnia i można pobuszować
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Kantaka
Między 27 grudnia 28 to je czerwca na Dympcu
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Camilla świetna ta czerwona imprezowa bluzia i ten różowy golf
może też się skuszę tam zaglądnąć - mam prawie pod oknami ten sklep na lecha - nigdy nie kupowałam w lumppie, jakoś nie mam odwagi ale ta bluzia mi się strasznie podoba
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Camillasuper ciuszki sobie kupiłaś
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla bardzo udane lowy
. musze ja zaczac lazic po lumpkach, ale tak jak Roxi pisala, to ja tez mam tak samo .a ja jutro wieczorem mykam do dentysty i bedzie sie dziac . chce, aby lekarz wymienil mi trzy plomby, bo nie moge zlokalizowac bolu (z ktorego to jest zeba ). zdjecia nic nie wykazaly .a w piatek ide do fryzjera . nie wiem co mi ta pani fryzjerka wymysli .
Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-01-17 o 06:57 Powód: a takie tam :) |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, aż się zarumieniłam
![]() Roxi nie ma się co bać, naprawde ten ciucholand wygląda przyzwoicie i wiele kobitek tych bardziej czy mniej eleganckich tam przychodzi. Iga ciuszki dziecięce też są Podoba mi się również to, że ubrania są powieszone kolorystycznie ![]() Aniu powodzenia życze u stomatologa, ja tez musze iśc w tym miesiącu i wcale mnie to nie bawi |
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ania znieczulonko i nie ma bólu ostatnio jak maiłam 2 wizyty u dentysty to nawet Wam powiem, że bez nerw się obyło, szczeg. za 2gim razem, jeszcze tylko 2 małe uszczerbki ma w czwórkach do zrobienia i koniec ! aaa i 8mek nie muszę usuwać, jedną miałam do robiena, pan dr mi ładnie wyleczył i na razie spokój uffffdziewczyny - być może zdarzy się tak, że ja nie będę mogła być 26go ale właśnie dowiedziłąm się, że mój T. jedzie na rajd 2-3 luty i mam piątkowy wieczór wolny i domek też wolny - może zrobimy sobie jakiś mały homing ?? teraz podobno taka moda nastała
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
i
. nie bede pisac szczegolow, bo niedobrze mi sie robi jak o tym pomysle. najgorsze jest to, ze coraz bardziej czuje tego zeba . mam wizyte wyznaczona za 2 tygodnie, bo to bedzie zabieg 1,5-godzinny. modle sie, zeby zab nie dal mi w kosc przez ten czas . a to pewnie dlatego, ze wlasnie tak sie tez czuje. jestem skolowana po tej wizycie. szkoda gadac!!!! to nie wszystko na temat zebow, ale nie pisze wiecej.dobrej nocki Babeczki |
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
1000zł na ząb?
Może lepiej go wywalić w cholere i będzie spokoj za mniej pieniążków? Ania nie martw się Ja odwlekam dentyste a ząb mi sie odkruszył, boje się ze tez coś go od środka pustoszy
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
nie wyrwe tego zeba. wtedy to poszloby jeszcze wiecej kasy na wstawienie. szkoda gadac. juz raz wydalam ponad 1000 zl na jednego zeba leczonego kanalowo wlasnie u endodonty. taki zabieg trwal 2 godziny i teraz mam spokoj - mam zeba i jest ok. inny stomatolog w tamtym przypadku to mowil, ze tylko wyrwanie, a jednak nie. szkoda gadac. nie ma profesjonalistow i tyle. lapia sie za cos czego nie potrafia robic i potem trzeba po nich poprawiac i to jakim kosztem
. Ewcia idzi z tym zebem. nie ma co odwlekac. a z drugiej strony to ja lazilam, robilam kontrole i co i dupa. i wyszlo jak wyszlo .rany, co to za pogoda . cos strasznego!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!na pocieszenie jutro ide do fryzjera |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, współczuję
Jaką fryzurkę zamierzasz sobie zafundować?
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Moniu
a fryzurka jak zwykle krotka i postaram sie, zeby nie bylo tej grzywki, ktorej nie lubi ani moj tz, ani nasza IIGGAA . teraz moje wlosy sa na etapie odrastania i wygladam paskudnie. minal miesiac odkad bylam ostatni raz u fryzjera i jestem w szoku , ze tyle wlosow mi juz uroslo. teraz nic z nimi nie moge zrobic - ani to przygladzic, ani postawic . jak przychodze do pracy i sciagam kaptur to wygladam jak pokrecona ale mi wizaz wolno chodzi . i ciagne przez firefoxa i nic .
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu pokaz nowego fryza
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa jest na nartach
Jak słucham jak u mnie wieje to mam mała nadzieje,że jej się nic nie stało Co za głupki w taką pogodę każą im jeździć ![]()
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiać wiało ale ulewa była taka że aż sie zlitowali nad nami i pozwolili zejśc ze stoku. Bardziej wodne niż śnieżne te narty były Poza tym dzięki wrodzonemu urokowi osobistemu namówiłam faceta, żeby mi wykreślił jedną nieobecność Milego weekendu dziewuchy |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

niestety fotki bede mogla zrobic dopiero jak wroce do Poznania czyli 29 stycznia :P nie wiem czy mamy zasmiecac tu watek fotkami czy lepiej wrzucac na forum lumpeksy/ciucholandy
.

.
ale właśnie dowiedziłąm się, że mój T. jedzie na rajd 2-3 luty i mam piątkowy wieczór wolny i domek też wolny - może zrobimy sobie jakiś mały homing ??
Co za głupki w taką pogodę każą im jeździć