Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy IX-X - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 18:52   #91
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ja ostatnio leżąc na plecach czuję takie hmm.... pulsowanie brzucha, że jak położę coś na nim, to widać jak się rytmicznie porusza. Nie jest to raczej dzidzia, bo zbyt częste i regularne to jest. Myślicie że to te skurcze Braxtona Hicksa?
Czkawki Ci dzidzia dostała
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:54   #92
colds
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Też coś takiego mam i sobie wmówiłam ostatnio, że pewnie Dzidek leży plecami, i to Jego oddech tak mi rusza brzuchem
Stary 2012-06-14, 18:58   #93
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
A wtedy to nawet nie pamiętam, w każdym razie też się zaczepiły nas, na końcu poleciały do moda, że niby któraś obraziła. I poleciały ostrzeżenia. Jedno albo kilka. Coś takiego.
I bardzo uczepiły się tego wtedy, że nazwałyśmy je ''gwiazdami''.
Powiem Ci tylko tyle, że jak to mówią PRAWDA W OCZY KOLE Tylko po cholerę same się zaczynają, jakby swojego wątku nie miały. Ale lepiej nic nie będę więcej pisać, bo jeszcze chciałabym z Wami trochę popisać na wątku
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
To pewnie czkawka
Cytat:
No nie wiem, bo dzisiaj praktycznie cały dzień tak miałam (bo pół przeleżałam, to czułam ) i nawet TŻ czuł jak rękę przyłożył. To chyba tak często by nie miało czkawki?

Jeszcze znalazłam taką stronkę z imionami dla dzieci, kiedyś sama ją przeglądałam i spisywałam które mi się podobają, więc może się przyda którejś jeszcze, to można też wrzucić.
http://e bobas.pl/imiennik/ (zrobiłam spację między "e" i "bobas" bo nie chciało wyświetlić)

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Też coś takiego mam i sobie wmówiłam ostatnio, że pewnie Dzidek leży plecami, i to Jego oddech tak mi rusza brzuchem
No to w moim przypadku Bąbel by musiał halnym dmuchać, że aż przez powłoki brzuszne czuć

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-06-14 o 19:01
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:02   #94
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci tylko tyle, że jak to mówią PRAWDA W OCZY KOLE Tylko po cholerę same się zaczynają, jakby swojego wątku nie miały. Ale lepiej nic nie będę więcej pisać, bo jeszcze chciałabym z Wami trochę popisać na wątku

No nie wiem, bo dzisiaj praktycznie cały dzień tak miałam (bo pół przeleżałam, to czułam ) i nawet TŻ czuł jak rękę przyłożył. To chyba tak często by nie miało czkawki?
No to pewnie po prostu sie rusza, jak leże to ciągle coś w tym brzuchu mi wyrabia, przeważnie nie rytmicznie, ale jak tak to czkawka, trwa czasem pół minuty.
Po prostu Ci puka to też mu puknij
Stary 2012-06-14, 19:04   #95
muminek88
Zadomowienie

zrobiłam pycha roladki i kluseczki, świeżą zieloną sałatkę z mojego ogródka i nic nie zjadłam :/
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:05   #96
Iwoncia81
Zakorzenienie

muminek a to "dlaczemu" ??
Stary 2012-06-14, 19:06   #97
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Naczy, wiesz. Ja np. nie jeden wątek przeglądam, ale uważam, że po prostu NIE WYPADA mi tego komentować, nawet pisząc o tym tutaj.
Może mnie coś zastanawiać, ale piszę wtedy ogólnie, że to, to i tamto jest dla mnie niezbyt jasne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 19:08   #98
lidka0308
Zadomowienie

Jelołłłł!

Byłam na krzywej i powiem, że nie zrobiła na mnie ta glukoza wrażenia ot słodka woda, nooo mocno słodka, ale wypiłam duszkiem i tyle. Na szczęście ani mnie nie zemdliło ani słabo się nie robiło, posiedziałam dwie godzinki, całą książkę przeczytałam w tym labie i pojechałam do pracki po wszystkim a teraz wszamałam lody bo nie miałam czereśni

Mąż mnie porzucił na trzy noce, bo pojechał do moich rodziców remont robić no i dziwnie mi na maksa, bo my odkąd razem mieszkamy czyli już ładnych parę lat to prawie się nie rozstajemy i jak ja teraz usnę bez niego w łóżku, bez przytulanka i głaskania po brzusiu???

Gratki udanych wizyt dziewczynyi cudownych zdrowych dzieciaczków

Maggie nie komentuj wpisów z innych wątków, bo ja za to już oberwałam jakieś tam ostrzeżenie właśnie i wezmą cię zablokują i pisać z nami nie będziesz mogła, więc szkoda naszej uwagi i komentarzy naprawdę!

Tamlin dla Pauli od cioci Lidzi

No i oczywiście cudnych zakupów ciąg dalszy, nasze dzieciaczki będą pięknie obkupione

Tym, które się przeprowadzają serdecznie współczuję, bo sama nie znoszę przeprowadzek, ale najważniejsze, że później będzie lepiej, bo albo więcej miejsca, albo własne mieszkanko, więc niedogodności trzeba przetrwać dla wyższego celu
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:10   #99
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
No to pewnie po prostu sie rusza, jak leże to ciągle coś w tym brzuchu mi wyrabia, przeważnie nie rytmicznie, ale jak tak to czkawka, trwa czasem pół minuty.
Po prostu Ci puka to też mu puknij
Myślałam, że to coś niewspólnego z samym dzidziem Bo tak jak pisałam, cały czas to mam jak leżę.... Czasem tylko w trakcie dzidzio "puknie" do mnie, bo w ogóle jest mały leniuszek i rzadko się do mamci odzywa Zastanawiam się co robi w tym pozostałym czasie....

K

Sz
Stary 2012-06-14, 19:19   #100
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Mm jak pachnie. Mężuś szykuje sałatkę z serem, porem i fasolą, a do tego gotują się parówki. Bedzie pyszna kolacja. Już mi burczy w brzuchu.
Głodomor ze mnie ostatnio ale to na pewno dzidzia wszystko zjada

Przeszłam się do Pepco zobaczyć kocyki. Są ciepłe niedrogie kocyki, przyjemne w dotyku. Mimo to nie kupiłam, sama nie wiem... jakoś za tanie mi się widzą 20zł za ciepły kocyk?
Stary 2012-06-14, 19:23   #101
Kalpana
Zakorzenienie

Agnus a te cienkie widziałaś? One po 10zł są.... Bo potrzebuję informacji jak one wyglądają, bo nie mam na razie możliwości jechać do krakowa Ja swój ciepły kupiłam za 35zł i jest dość fajny, ale 20zł to chyba mało jak na gruby kocyk....

Dziewczyny gdzie kupujecie ciepłe czapeczki? Bo u mnie po sklepach same cieniutkie i na all też grubszych fajnych nie widziałam

K

Sz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 19:28   #102
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Baobabek - Zmieniliście imię dla Córci?
Bo w pierwszym poście mam zapisaną Michalinkę, a teraz widzę, że Iza w podpisie
tak, zmieniliśmy na Izę za dużo negatywnych odzewów w związku z Michaliną doświadczyłam....nawet matka się śmiała z tego imienia, nie chce dziecka narażać, że babcia będzie na nie wołać Halina...

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
my je obrażamy? dajcie spokój? oburzeniem, bo po raz kolejny coś do nas mają i tylko szukają powodu, żeby się o coś czepić naszego wątku?!
rany.. jak mnie mała gniecie po prawej stronie... boli.... bardzo bardzo
a o co chodzi?? Kto się czepia?? i o co??

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Agnus a te cienkie widziałaś? One po 10zł są.... Bo potrzebuję informacji jak one wyglądają, bo nie mam na razie możliwości jechać do krakowa Ja swój ciepły kupiłam za 35zł i jest dość fajny, ale 20zł to chyba mało jak na gruby kocyk....

Dziewczyny gdzie kupujecie ciepłe czapeczki? Bo u mnie po sklepach same cieniutkie i na all też grubszych fajnych nie widziałam
ja mam kocyki po synku, jeden akrylowy z dzieciowego sklepu grubaśny, ciepły ale drogi był 65 zł płaciłam i u Justinex kupowałam taki z firmy Bobas cieńszy za 25 zł - polecam, ale nie wiem czy jeszcze je ma bo to ok 3 lata temu było i kilka bawełnianych mam ze smyka - kocyków nie kupuję więc teraz, ale te w pepco widziałam i jak dla mnie to po praniu ciekawie wyglądać nie będą Co do czapek, to w sklepach nie ma bo nie sezon na grubsze u mnie też same cienkie ale ja mam czapek na całe 12 mcy od koleżanki więc też nie kupuje może poczekaj jeszcze trochę, aż coś jesiennego w sklepach sie pojawi

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:32   #103
tamlin111
Zakorzenienie

Idę się myć i do wyra. Jakaś umęczona jestem, a erotomanowi już się oczy świecą Ja z nim nie wyrobię.
Stary 2012-06-14, 19:32   #104
Nisia4
Zadomowienie

Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze. Mówiłam lekarzowi, że twardniał mi brzuch przez dwa dni, ale powiedział, że szyjka jest bardzo ładna, brzuszek też więc powiedział tylko żebym odpoczywała i brała jedną tabletkę magnezu więcej.
Przyszły mi zakupy, kocyk i dwa ręczniczki. Mama mi opowiadała, bo paczka przyszła do Niej, że mój mąż poszedł zobaczyć i oceniał ręczniki czy nie będą drapać Dzidziusia. Mówi, że ją to rozczuliło
Stary 2012-06-14, 19:36   #105
Agnes!84!!
Rozeznanie

To niezbyt sympatyczne te kobity co komentują nasz tytuł wątku trochę mnie dziwi zainteresowanie tym bo ja to mam w dupce nazwy cudzych wątków a tymbardziej ich zawartość. Szkoda czasu...
Stary 2012-06-14, 19:41   #106
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze. Mówiłam lekarzowi, że twardniał mi brzuch przez dwa dni, ale powiedział, że szyjka jest bardzo ładna, brzuszek też więc powiedział tylko żebym odpoczywała i brała jedną tabletkę magnezu więcej.
Przyszły mi zakupy, kocyk i dwa ręczniczki. Mama mi opowiadała, bo paczka przyszła do Niej, że mój mąż poszedł zobaczyć i oceniał ręczniki czy nie będą drapać Dzidziusia. Mówi, że ją to rozczuliło
Ma rację, to urocze
Stary 2012-06-14, 19:45   #107
Kalpana
Zakorzenienie

Baobabek ja mam taki grubszy akrylowy który w sklepie kosztuje właśnie 56zł, a ja dałam 35 i teraz się czaję na cienki np. polarowy, ale dosyć że ponad 30zł, to jeszcze same gładkie, a ja się uparłam, że musi być kolorowy, bo to w końcu dla dziecka....

Tamlin ale Ci się ogier trafił Mój też się chciał dobierać do mnie, bo od niedzieli abstynencja, ale się fochnełam, bo nie chciał jechać ze mną na zakupy dzisiaj, więc niech czeka dalej

Nisia to się pochwal zakupami, a TŻ strasznie słodki

K

Sz
Stary 2012-06-14, 19:51   #108
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Takiej mi ochoty na słodkie zrobiłyście, że aż kiełbache wpieprzyłam
ja też ale i tak mi się chce gofra kurcze gofrownica jest gdzies w piwnicy, ale ja po nią nie pójdę

Cytat:
jeroooonie, ja gofra ostatnio jadłam w 2006 roku nad morzem
to musiał być dobry, że go tak dobrze pamiętasz
ja tak lody pamiętam

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja jej dam powodzenie pierwsza randka po 21 rż, pierwszy całus po 30-tce syn mój - to samo
mówisz jak mój mąż, identycznie

Dzisiaj macie dobry humor... zaraz pęknę ze śmiechu, już się popłakałam po 3 postach...

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
rany.. jak mnie mała gniecie po prawej stronie... boli.... bardzo bardzo
mnie też przed chwilą bolało po prawej... ale się pośmiałam i mi przeszło

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Mm jak pachnie. Mężuś szykuje sałatkę z serem, porem i fasolą, a do tego gotują się parówki. Bedzie pyszna kolacja. Już mi burczy w brzuchu.
Głodomor ze mnie ostatnio ale to na pewno dzidzia wszystko zjada
ojjj dawno nie jadłam parówki z pół roku jak nic
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:51   #109
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Baobabek ja mam taki grubszy akrylowy który w sklepie kosztuje właśnie 56zł, a ja dałam 35 i teraz się czaję na cienki np. polarowy, ale dosyć że ponad 30zł, to jeszcze same gładkie, a ja się uparłam, że musi być kolorowy, bo to w końcu dla dziecka....

Tamlin ale Ci się ogier trafił Mój też się chciał dobierać do mnie, bo od niedzieli abstynencja, ale się fochnełam, bo nie chciał jechać ze mną na zakupy dzisiaj, więc niech czeka dalej

Nisia to się pochwal zakupami, a TŻ strasznie słodki
poszukaj sobie na all tych cienkich z bobasa - są świetne gatunkowo, po wielu praniach wyglądają tak samo
Hehehe co do abstynencji to u nas ze 2 mce mamy przeszkodę pomiędzy nami - synek po środku śpi razem z nami i tak będzie jeszcze spał dopóki się nie wyprowadzimy, bo wtedy juz nowe łóżko duże dostanie, do łóżeczka ze szczebelkami od marca nawet nie wchodziDziś mi przyszło łóżko dla niego ale dopiero na mieszkaniu będzie składane Może wtedy nasze pożycie się poprawi

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 19:54   #110
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Idę się myć i do wyra. Jakaś umęczona jestem, a erotomanowi już się oczy świecą Ja z nim nie wyrobię.
dobre

Cytat:
super, że wszystko oki!
pokażesz kocyk?
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:03   #111
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
na Sienkiewce w Cremowej są najpyszniejsze jakie jadłam na świecie ale wiem że sa jakoś sezonowo

ha!!! z kielc jesteś jejeje ide tam przeciez JEST sezon co nie??? chyba zjem 10 na raz tych gofrów boszeeeeee

Dziewczynki nie przejmujcie sie jakimiś tam głupimi docinkami na nasz temat czy tam temat naszego wątku te dziewczyny co tu włażą chyba są troszeczkę pustawe i mają jakis kompleks i czują ze musza z nami rywalizować ale o co???? Nie rozumiem takiego zachowania.. po co im to? Co im to daje?? Co im przeszkadza??? nigdy nie pojmę tego zazdroszczą czegoś???? No seryjnie dziewczyny nie mam pojęcia no niech se pisza co chcą olewam to ciepłym moczem i gratuluję im zachowania godnego dzieciątka z przedszkola

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:05   #112
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
super, że wszystko oki!
pokażesz kocyk?
O bożeno..
Przeczytałam: pokażesz cycki?
Stary 2012-06-14, 20:06   #113
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Czadowy tytuł mamy. Bardzo mi się podoba Wy to macie talent do rymów
Jutro nadrobie Dziś padam, byłam w PEPCO kupiłam śpioszki promocyjne No i pierwsz pampersiki, promocja w TESCO była 112 sztuk za niecałe 60zł w rozmiarze 3
Stary 2012-06-14, 20:09   #114
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Konczita, śliczny ten kremowy kocyk z serduszkiem zdecydowałaś się na niego? mi się strasznie spodobał

rano byłam w przychodni, oddać krew i zanieść siuśki a tam znów niespodzianka cenowa zapłaciłam tylko 12 zł (morfologia i mocz) a do tej pory płaciłam 26. nie wiem czemu tyle ale nie chciałam być nadgorliwa i dopytywać, bo aktualna cena bardziej mi odpowiada

i chciałam się pochwalić, że u nas w cukierni pojawiły się pierwsze jagodzianki sezon na jagody uważam za rozpoczęty

tak, zdecydowałam się na ten kocyk jak przyjdzie zdam relację czy warty ceny
jeszcze gruby potrzeba .. byłam w pepco ale kupiłam tylko czapeczkę i śpioszki z bluzeczką .. nci więcej nie było konkretnie pustka u nas ...

Cytat:
Jestem i ja

Ponawiam to co napisałam w poprzednim wątku

Ja już po wizycie u gina
Maluszek ma 1kg 200 g kawał chłopa już z niego i poprosiłam doktorka żeby zerknął na płeć czy czasem nie uległa zmianie i jednak nie Jaś pozostaje Jasiem
Była praktykantka i położna poprosiła ją aby zrobiła mi KTG byłam w 7 niebie serduszko bije oczywiście prawidłowo
Wszystkie wymiary dzidzi są zgodne z tygodniem
Następna wizyta za 4 tygodnie czyli 12 lipca
Dostałam też skierowanie na mocz, morfologię, przeciwciała
A o bakterie mam się nie martwić skoro nie mam żadnego swędzenia itp no i szyjka zamknięta

To na tyle idę nadrabiać

gratuluję !! Jasio pięknie rośnie !!!!

Cytat:
A, i mam małą propozycję.
Może zrobimy porządeczek w linkach?
Wydaje mi się, że można dodać kilka fajnych, kilka usunąć - bo niepotrzebnie powtarzają się tematy..

jestem za .. aby dodawać na bieżąco jak ktoś coś ciekawego wrzuci bo to umyka nam później ... tak jak tytulik naszego wąteczku

Cytat:
Konczi w moje strony ?????
Przyznaj no sie gdzie to zajeżdżasz

a no se w Twym mieście byłam ... ale se już wróciłam

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Wracając do poprzedniego wątku..

nie masz hasełka? oooo a to czemu tak ? się ja pytam gdzie Twój brzusio "

Konchi no nie wiem tak wyszło. Pewnie umyka uwadze.
[/COLOR]angel166 cudowny ten zestaw z allegro!

Cudowne rzeczy znajdujecie. Też muszę poszperać.

[/COLOR]

to ja CI podam ....

nie mówcie że ktoś się znowu burzy o nasze lato .. nie mam pytań .. szkoda nerwów i już

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Czadowy tytuł mamy. Bardzo mi się podoba Wy to macie talent do rymów
Jutro nadrobie Dziś padam, byłam w PEPCO kupiłam śpioszki promocyjne No i pierwsz pampersiki, promocja w TESCO była 112 sztuk za niecałe 60zł w rozmiarze 3

ja tez kupiłam promocyjne śpioszki pewnie podobne tylko w innym kolorze
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:14   #115
kajaja
Zadomowienie

hejka nie było mnieod 9 a tu prosze nowa cześć
dziś wilam wiazni i potem byłam w kosciele a teraz najadłam się truskawek i idę spac bo pogoda senna

gratulacje udanych wizyt i rozpoczetych tygodni buźka
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:18   #116
Katee27
Zadomowienie

Witam i ja w nowym wątku
Wróciliśmy z cyrku,synek się nudził i drugą połowę sobie odpuściliśmy.Poza tym się rozpadało.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
i chciałam się pochwalić, że u nas w cukierni pojawiły się pierwsze jagodzianki sezon na jagody uważam za rozpoczęty
Jagodzianki

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
dobra to ja też pomarzę sobie...
...gofry z jagodami i bitą śmietaną...
jagody z bitą śmietaną...
pierogi z jagodami...

już widzę mojego gina
Czemu gin miałby Ci zabronić?

Cytat:
Jestem i ja

Ponawiam to co napisałam w poprzednim wątku

Ja już po wizycie u gina
Maluszek ma 1kg 200 g kawał chłopa już z niego i poprosiłam doktorka żeby zerknął na płeć czy czasem nie uległa zmianie i jednak nie Jaś pozostaje Jasiem
Była praktykantka i położna poprosiła ją aby zrobiła mi KTG byłam w 7 niebie serduszko bije oczywiście prawidłowo
Wszystkie wymiary dzidzi są zgodne z tygodniem
Następna wizyta za 4 tygodnie czyli 12 lipca
Dostałam też skierowanie na mocz, morfologię, przeciwciała
A o bakterie mam się nie martwić skoro nie mam żadnego swędzenia itp no i szyjka zamknięta

To na tyle idę nadrabiać
Duży Jaśko
Macie konflikt serologiczny?

Iwonka gratuluję wizyty.Jak się okaże,że to nie Damianek chętnie odkupie to ostatnie cacko,co pokazywałaś

Cytat:
Takiej mi ochoty na słodkie zrobiłyście, że aż kiełbache wpieprzyłam

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Mój TŻ tez ze słodyczy lubi najbardziej kiełbase i sledzie
A mój teść z ciasta to piwo

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Wszystko fajne i może się przydać, także do pierwszego posta jak najbardziej powinnaś wrzucić.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Nie mające życia prywatnego debatują nad naszym tytułem. Chyba nie rozumieją słowa pisanego, bo twierdzą że nam się spieszy. Ciąża odmóżdża, wiem o tym dobrze, no ale żeby nie wiedzieć kiedy kończy się lato
omg

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku .

My dzisiaj zaczynamy 23 tc, 6 miesiąc .

W poniedziałek idę na krzywą cukrową i się boję, że zwymiotuję, jak wypiję ten "lukier".
Gratuluję!o a ja dziś zaczynam 27,czyli III trymestr.
A z glukozą dasz radę,musisz

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja jej dam powodzenie pierwsza randka po 21 rż, pierwszy całus po 30-tce syn mój - to samo
Na pewno dopilnujesz

Cytat:
Fajnie to musiało wyglądać,mój mnie denerwuje jak mi zwraca uwagę,gdy się rozczulam ciuszkami.A dziś miał pretensje,bo za te skarpeteczki zapłaciłam 10zł chyba się przyzwyczaił,że dużo kupuje w sh i teraz mam.
Przynajmniej niech doceni,ile dzięki temu oszczędzimy

A i dostałam maila od tej pani,co kupiłam leżaczek bujaczek,że wysłała dzisiaj i dołączyła kilka drobiazgów,bardzo mnie to pozytywnie zaskoczyło i już nie mogę się doczekać paczki

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:24
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:19   #117
Kalpana
Zakorzenienie

Baobabek o te Ci chodzi? http://allegro.pl/koc-kocyk-bobas-76...394665325.html A mogłabyś wstawić foto swojego? Bo chciałabym zobaczyć jak te aplikacje wyglądają na całości. Oj, to współczuję- abstynencja na całego To jak synek pójdzie na swoje łóżko, to ja nie wiem co się tam u Was będzie działo

K

Sz
Stary 2012-06-14, 20:20   #118
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
ha!!! z kielc jesteś jejeje ide tam przeciez JEST sezon co nie??? chyba zjem 10 na raz tych gofrów boszeeeeee

Dziewczynki nie przejmujcie sie jakimiś tam głupimi docinkami na nasz temat czy tam temat naszego wątku te dziewczyny co tu włażą chyba są troszeczkę pustawe i mają jakis kompleks i czują ze musza z nami rywalizować ale o co???? Nie rozumiem takiego zachowania.. po co im to? Co im to daje?? Co im przeszkadza??? nigdy nie pojmę tego zazdroszczą czegoś???? No seryjnie dziewczyny nie mam pojęcia no niech se pisza co chcą olewam to ciepłym moczem i gratuluję im zachowania godnego dzieciątka z przedszkola
Nie mogę:haha ha:

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:25   #119
I_K
Zakorzenienie

Cytat:

no z Kielc Imigrantka jestem ale tu zasiadłam
Stary 2012-06-14, 20:28   #120
Dearlie
Zakorzenienie

Matko, godzinę Was nadrabiałam

W ramach formalności... również witam na nowym wątku.

Weronika, Nisia, gratuluję udanych wizyt! To czekamy jeszcze na relację Iwonci.

Padnięta to chyba za słabe słowo, żeby określić mój stan. Lecę zaraz pod prysznic i do wyrka, bo jestem nieżywa, a jutro powtórka z rozrywki. Chciałabym już być na L4

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości