|
|
#2791 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Ja wyszłam z IPsu wczoraj o 20, a czekałam od 16:35. Powiedział wczoraj, że przyjmie wszystkich. Ja byłam 30 na liście.
|
|
|
|
#2792 |
|
Konto usunięte
|
co to halźel ??
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
to jest akurat najmniejszy problem
moge Ci dać płytkę lub możesz kupić, a ja Ci oddam kasę. albo pożycz swoją i sama sobie przegram![]() znacie stronkę ciacha.net? można popłakać ze śmiechu i popatrzeć na największe sportowe ciacha
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2795 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Nie depcze krokusów
|
W sensie nie mam nagrywarki.
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba jeszcze gdzieś jest jeden.
|
|
#2798 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam stronę, mają jeszcze sklep na dietla i zwierzynieckiej http://www.sklep.styleofjeans.pl/ pogoda jest paskudna mam dziś luźniejszy dzień na warsztatach i chciałam trochę pospacerować po górach ale prawie cały czas leje
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa
chyba w końcu się tam przejdę, na stronie te spodnie wydają się ok, ale najpierw niech przestanie padać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ktoras wezme napewno bo mam dosc swoich wlosow.Ona mocno nawilza?Wrocilam do domu i mam mokre nawet majtki Tak padalo iz parasol w zasadzie byl zbedny bo i tak nie dawal nic.
|
|
|
#2802 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC, Kasiencja
odebrałam YR
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2804 | ||||
|
Konto usunięte
|
Tor mi w pracy padł i przez cały dzień nie mogłam zaglądnąć na wizaż
![]() Poza tym miałam dzisiaj beznadziejny dzień totalnie. Wszystko do pupy. Przyszło chamrsowe zamówienie... widząc ilość zdecydowałam się nalać sobie drinka na odprężenie i zabieram się za sprawdzanie i pakowanie. Ineso odebrałam paczkę z YR i ta kredka jest zdecydowanie brzoskwiniowo-różowa... Ale z drugiej strony przepięknie prezentuje się dzięki temu na linii wodnej Cytat:
ad. 2 Twoja łaskawość nie ma granic Kremowe cienie z serii Stay All Day są wyjątkiem od reguły i to są JEDYNIE cienie tej firmy, które są dobre (nawet rewelacyjne). Reszta jest poniżej przeciętnej. Więc nie wyjeżdżaj mi tu, że dopiero co zachwalałam, bo ja po prostu o Was DBAM i mówię co jest dobre! Dzięki mnie macie takie fajne rzeczy! Ty niewdzięczniku! Numerki cieni poszły w kolejności jak wyświetlają się na stronie Jak zawsze ![]() Cytat:
No to jak masz wszystkie to jak mam Ci coś oryginalnego znaleźć?! Hmm?! Co za babsztyl... Cytat:
Zrób zdjęcie, bo jestem strasznie ciekawa efektu... Cytat:
Sa sa sa sa ![]() Wszędzie są właśnie w starym... |
||||
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Jako że na plotkowym nikt nie odpisał, może Wy pomożecie: możecie polecić jakiegoś dobrego internistę/lekarza rodzinnego, który przyjmuje prywatnie, oczywiście najlepiej jak najtaniej.. prawdopodobnie konieczne będzie wypisanie antybiotyku i zwolnienia.. będę ogromnie wdzięczna za namiary
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po ostatnim kolosie w tym tygodniu. Jak go zaliczę to będzie cud! Przedmiot ma chyba 1 albo 2 punkty ECTS, a takie ciężkie kolokwium
![]() gg22 Mam płytkę z Ewą Ch. i nagrywarkę też więc jak coś to mogę przegrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2807 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie pokazujcie mi cieni MIYO, ostatnio mam cieniową fazę
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
Ty masz multisporta? i preferujesz bardziej zajęcia fitness niż siłownię?
jak coś to dam znać
|
#2809 | |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34710526]
1.Ineso odebrałam paczkę z YR i ta kredka jest zdecydowanie brzoskwiniowo-różowa... Ale z drugiej strony przepięknie prezentuje się dzięki temu na linii wodnej 2. nie ma tragedii - http://allegro.pl/listing.php/search...ory=45664&sg=0 3.Kremowe cienie z serii Stay All Day są wyjątkiem od reguły i to są JEDYNIE cienie tej firmy, które są dobre (nawet rewelacyjne). 4.No to jak masz wszystkie to jak mam Ci coś oryginalnego znaleźć?! Hmm?! Co za babsztyl... [/QUOTE] 1. Ale ją widać w ogóle na linii wodnej Bo wydaje mi się dokładnie tego samego koloru. Ja do nich napiszę 2. i teraz co mam zamawiać?3. Te teraz z limitki mają podobną konsystencję właśnie 4. Po prostu Cię cenię i nie daję Ci łatwych zadań ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA!
Właśnie postanowiłam sobie, że do końca lipca nie dam się Wam namówić na żadne nowe, cudowne kosmetyki! Najpierw zużyję te co już mam, a trochę zapasów z Wami zrobiłam. Będę kupować tylko te najpotrzebniejsze, które mi się skończą. Żadnych kolejnych super-hiper masek itp. ![]() Pilnujcie mnie Bo będzie ciężko nie ulec Waszym zachwytom nad kosmetykami
|
|
#2811 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ad. 2 Wszystkie ![]() ad. 3 No chyba że tak... A biały zapewne kazałam Ci kupić z B&W, bo był uniwersalny i ładnie wyglądał jako rozświetlacz. Nie wydaje mi się, żebym Cię namawiała do zakupu innego cienia... ad. 4 dobra dobra
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Matka Smoka
|
hiper - na samej kredce oryginalny napis po francusku też mówi, że to biały.
|
|
|
|
#2813 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Konto usunięte
|
fajnie było i się spupcyło
![]() głupi opiekun praktyk nie odbiera telefonu, pokresliłam dzienniczek praktyk a nie wolno i teraz musze pisać durne wyjaśnienie czemu go pokreśliłam, w operatach któe czytałam pierdylion razy dopiero tez wychwyciłam błąd wynikający z kopiuj wklej który być w tym miejscu nie powinien (oczywiście operaty te czytał opiekun prkatyk - tiaa czytał jasne!!!!), tyla kasy na to wywaliłam a on tak to czyta jak d...a beznadzieja
|
|
|
|
#2816 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34712949]dziwne to wszystko
[/QUOTE]Teraz widzę w recenzji kwc, że ktoś napisał, że to różowawe jest ![]() Chono na gadu, bo private sprawę mam ![]() Chyba żadna z bywających tu nie leczy się prywatnie. |
|
|
|
#2817 |
|
Konto usunięte
|
aha i wcale mnie nie pociesza fakt że byki w operatach wykryłam teraz a nie zrobiła tego komisja w Warszawie
ale cóż, wiem przynajmniej że praktyki to żyła złota dla partaczy
|
|
|
|
#2818 | ||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja do swoich od roku kupuję wkladki ![]() Cytat:
mam jeszcze Twoje ZSK, wiesz?2. czyli Twój TV odbiera z Twojej osobistej anteny? ![]() 3. dzięki, odwiodłaś mnie od zakupu tego tuszu ![]() mnie póki co najbardziej odpowiada Wonder z Oriflame - daje taki "czysty" efekt, świetnie rozdziela każdą rzęsę, nie osypuje się. brakuje mi w nim tylko efektu zagęszczenia. w tym lepszy jest Collosal chociażby, ale jakoś mimo wszystko wolę małe, silikonowe szczoteczki. Cytat:
![]() moje też dziś doszło ![]() Cytat:
|
|
#2819 | |
|
|
Cytat:
Mam kalosze Teraz mi kałuże niestraszne ![]() Wyszłam z piąteczką także bomba No ale na to liczyłam, własnoręcznie zrobiłam opracowanie 111 zagadnień, nic tylko siedziałam i je dukałam przez dwa dni.
|
|
|
|
|
#2820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY, KTÓRAŚ CHĘTNA NA WSPÓLNY MECZ W SOBOTĘ? LUB PIWKO W PONIEDZIAŁEK? Cytat:
Spaliła się instalacjaCytat:
No ja się na nic innego nie nastawiam.... Chyba dzisiaj skończyłam sesję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

moge Ci dać płytkę lub możesz kupić, a ja Ci oddam kasę. albo pożycz swoją i sama sobie przegram
i teraz nie wiem, czy tylko tę placówkę, czy w ogóle cała sieć upadła - ale nie sądzę, bo niedawno jeszcze widziałam ich reklamy w tramwajach.

ktoras wezme napewno bo mam dosc swoich wlosow.Ona mocno nawilza?
Tak padalo iz parasol w zasadzie byl zbedny bo i tak nie dawal nic.

Ale z drugiej strony przepięknie prezentuje się dzięki temu na linii wodnej 

i teraz co mam zamawiać?