|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
aniołku, widać, że promieniejesz radością i szczęściem
i od razu można po tym poznać, że to jest właśnie ta suknia..idealna dla Ciebie będziesz cudną panną młodą ![]() kurde..ja dzisiaj pół dnia przeglądałam mieszkania i domy..ale odsetki kredytu mnie powaliły po raz kolejny więc muszę ochłonąć i dać temu spokój póki choćby części kasy nie odłożymy na razie Wam będę zazdrościć mieszkań, ślubów, zaręczyn w końcu na mnie też kiedyś przyjdzie czas, prawda?
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, piękna suknia, a koronka
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś jesteś bardziej zaawansowana
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, jakie to życie przewrotne - Ty się boisz, że Cie chłop zostawi i się nie oświadczy, a ja, że mój będzie ze mną całe życie i się nie oświadczy - sprowadza się to do tego samego ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
wkład własny warto mieć a odsetki są mordercze ale wiesz co, i tak myślę, że powinnaś iść zobaczyć, czy macie zdolność i jaką - to wiele zobrazuje, a nie kosztuje nic |
||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku -
jaka uśmiechnięta i radosna ![]() mnie się zdjęcia z gołymi tyłkami itp ślubne nie podobają, aczkolwiek z przygotowań nie widzę problemu... jeśli są ujęte ze smakiem ![]() i chciałam coś jeszcze napisać, ale wyleciało mi z głowy
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie zobaczyłam, że gdybym brała kredyt na powiedzmy 350 tyś to do spłaty bym miała 800
więc chyba jednak podziękuję ale do doradcy się przejdę..może nawet jutro jak o rozsądnej porze z pracy wyjdę i zdążę przed zamknięciem oddziału
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze mi kibicujecie
no wlansie jak stygmatek napisała tż powiedział, że by się mnie brzydził jakbym przychodziła do domu z zakladu pogrzebowego i dlatego w takowym nie pracuje znajomi się smieją ze jestem nekrofilem ale nie jestm ja lubie po prostu takie cos ;-) najbardziej chciałabym byc wlasnie patologiem i siedziec w sekcjach zwłok ![]() kto wie moze sie zdecyduje po ratownictwie na kierunek lekarski na pewno bedzie latwiej niz tak prosto z ulicy pojsc na medycynę.a co do ratownictwa to tż ma kolegę ktory pracuje w szpitalu na pomocy doraznej i tak wlasnie chciałabym pracować, mysle ze tez u niego udaloby mi sie jakies praktyki zalatwic ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- A co do domu pogrzebowego ja juz mialam w planach pochodzic po kilku i prosic zeby mnie wzieli nawet na bezplatny staż.. ![]() boże zboczona jakas jestem
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś i dalej nie ma zaocznie. A płatne są mega drogie.
ja to chciałam pracować jako patolog w terenie
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż... tutaj daliśmy komuś do kieszeni kupę kasy, przynajmniej będziemy płacić ten haracz za swoje. i pocieszam się, że jak spłacimy, to będziemy jeszcze młodzi całkiem, a wtedy zaszalejemy do Expandera trzeba się umówić telefonicznie, ale na pewno Cię przyjmie, jeśli nie będzie mieć spotkania w tym czasie |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
W Stanach jest/są taka farma specjalna, gdzie patolodzy czy antropolodzy sądowi maja ,,praktykę"...
Jak to kiedyś usłyszałam, to nie chciałabym mieszkać w jej pobliżu.
Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-06-14 o 21:22 |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś dokładnie
![]() Gocia taka gdzie leżą trupy w różnych miejscach i warunkach? Dziwne,że ludzie się na to zgadzają. Na czym się muszą uczyć,ale pomyśleć,że ktoś z mojej rodziny miałby tak leżeć bez należytego szacunku.
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jutro o 18:10 wracam do Polski i do mojego Ukochanego Dzisiaj kupiłam: letnią sukienkę, ażurową "bluzę", luźną koszule w kwiaty, strój kąpielowy, baleriny, pasek, 2 koszulki dla Tżta, top do opalania i 2 wisiorki ![]() Jeszcze tylko jutro perfumy na lotnisku i koniec Dzisiaj mama zadzwoniła, że Inland Revenue (brytyjski Urząd Skarbowy) wysłał mi do domu pismo, że 4 lata temu źle naliczył podatek, przeprasza i wysyła czek na ponad 80 funtów ![]() Kawa te zdjęcia mi się zupełnie nie podobają. Nie wiem czemu, ale kojarzą mi się bardziej z umarlakami (Karola ) niż ze ślubem :P I jakoś nie jestem fanką pokazywania niedoskonałej nagości. Wiem, że to niesprawiedliwe, bo kobiece sylwetki są różne, ale nie podobają mi się akty kobiet, które maja fałdki.Postawiłam na Hiszpanię 1:0. Ale kurcze może być więcej goli. |
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ale macie kripi tematy z wieczora Ja czasem oglądam "Doktor G." ![]() Najka, w jakim banku wzięliście kredyt? Może być PW
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co teraz czytam to dużo ludzi dobrowolnie godzi się, by ich ciał po śmierci używano do eksperymentów. W większości to ludzie, którzy sami się tym interesowali albo chcą się przysłużyć po śmierci nauce.
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Karola u mnie na studiach kryminalistyka była moimi ulubionymi zajęciami
Uwielbiałam odszyfrowywanie minucji itp.
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia no wiem,że na to się zgadzają,ale kurde nie umiem sobie tego wyobrazić z członkami mojej rodziny
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle tak bez szacunku sobie leżą pod drzewem i gniją ?
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja na dzienne skladam
wiem bez sensu studiowac takie kierunki zaocznie
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba będę wyżej w rankingu firmowym, bo ostatnio dobrze wytypowałam wynik czech i grecji, dzisiaj chorwacji i włoch i teraz liczę, że będzie 2:0 dla hiszpanii..do tej pory byłam na dole tabeli
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
no to wstawiam zdjecie z przymiarki sukienka na razie sfastrygowana i zapieta na szpilki dekolt bedzie wiekszy i bedzie bardziej spadac z ramion , ,mina na zdjeciach jak srajacy kot na puszczy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a ile to ma trwać, 5 lat ? |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
i w ogóle karola boję się Ciebie
ja nie znoszę wszystkiego co jest związane ze śmiercią i pogrzebami..mam traumę z dzieciństwa i to się już nie odwróci..
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Kryminalistyka jest OSOM. Ja w sumie też lubię się babrać w trupach. Zwierzęcych bo zwierzęcych, ale jednak truposze. I mi się marzy sekcja człowieka. Niestety nie mam do tego dostępu. A szkoda.... wniosek- trzeba jakiegoś złapać, killnąć i pokroić....O! wiem! jak mnie TŻ wkurzy to zrobię na nim sekcję
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, to tak jak w Muzeum von Hagensa - tam też są ludzie, którzy sami zdeklarowali chęć bycia eksponatem po śmierci. Dla jednych honorowe jest zgodzenie się na oddanie organów po śmierci, a jeszcze inni oddają się cali. Przyczyniają się nauce, nie tylko patologii A takie farmy na pewno (tzn. tak podejrzewam, bo o tym nie słyszałam nigdzie) są należycie ulokowane i zabezpieczone przed takimi niespodziankami jak zanieczyszczenia przenikające do wód itp.
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
kawiszcze
i aleś Ty schudła
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa nie bez szacunku bo w celach badawczych
![]() faaaaajnie ![]() malini ja tez ogladałam doktor G ale tam cenzure robią ale reality zone ogladam nalogowo tam sa same medyczne najlepsze sa nieopowiedziane historie z izby przyjec czy cos takiego tam sa masakryczne przypadki czasem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

i od razu można po tym poznać, że to jest właśnie ta suknia..idealna dla Ciebie
będziesz cudną panną młodą
na razie Wam będę zazdrościć mieszkań, ślubów, zaręczyn
w końcu na mnie też kiedyś przyjdzie czas, prawda?
01.08.2013
15.08.2014

ale wiesz co, i tak myślę, że powinnaś iść zobaczyć, czy macie zdolność i jaką - to wiele zobrazuje, a nie kosztuje nic
więc chyba jednak podziękuję

ale nie jestm ja lubie po prostu takie cos ;-) najbardziej chciałabym byc wlasnie patologiem i siedziec w sekcjach zwłok 

Jak to kiedyś usłyszałam, to nie chciałabym mieszkać w jej pobliżu.

i w ogóle tak bez szacunku sobie leżą pod drzewem i gniją ?