Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 17:59   #4561
motyla
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

to źle szukałyście, jeśli nic nie znalazłyście. teraz to jest cała masa sklepów ze stanikami w najróżniejszych obwodach.

raaany, pamiętam jak jeszcze 6-7lat temu wyglądał rynek bieliźniarski, jaka bida była. teraz to naprawdę jest moim zdaniem raj, tylko trzeba się zaopatrywać w porządnych sklepach, a nie w Triumphach i te pe. no chyba, że staniki mają tylko ładnie wyglądać i nie muszą być rozmiarowo dopasowane
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:02   #4562
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
i do dzisiaj reklamuja.
Czytałam o kobiecie, której takie ustrojstwo zrobiło cztery piersi z dwóch i dopiero po roku intensywnych profesjonalnych (i kosztownych) masaży mogła się pokazać bez wstydu facetowi.

Ciekawe, czy ktoś takie coś atestuje, przecież to woła o pomstę do nieba.

Cytat:
Napisane przez Zielone_korale Pokaż wiadomość
Czytał ktoś wczoraj Metro? Na łamach tej gazety zagościła udzielająca się tutaj jeszcze niedawno blogerka violinstyle, z "outfitem na euro"
Akurat z rad tej blogerki bym nie chciała skorzystać i co wymyśliła, napisz coś więcej
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:04   #4563
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Bynajmniej, ale możliwe, że przekręciłam rozmiar miseczki koleżanki; w skrócie, dziewczyna jest szczupła, ale biust ma spory. Złaziłyśmy kiedyś przynajmniej pięć sklepów z bielizną i nigdzie nie było małych obwodów. I o ile w sklepach internetowych rozmiary 60D i wzwyż widuję spokojnie, to w pierwszym lepszym Triumphie czy lubianym przeze mnie za ładne wzory Etam ekspedientki pukają się w głowę - zresztą wystarczy spojrzeć na wystawy, ochy i achy, bo mamy dostępne miseczki C i D. Na marginesie, jedyny znany mi sklep, który przerabia bez dodatkowych opłat to Intimissimi, ale to chyba tylko dlatego, że ich rozmiarówka składa się z 4 czy 5 rozmiarów
dlatego nie chodzę do triumpha itp sklepów. noszę 65 G i mam staniki w takich kolorach jakie chcę, niekoniecznie kupowane w internecie.. dlatego mówienie, że w tym rozmiarze nie można dostać ABSOLUTNIE ŻADNYCH biustonoszy odbieram jako żart.
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:05   #4564
kurkaogorka
Raczkowanie

Cytat:
Coś takiego to musi jeszcze robić przy okazji przepiękne buły na plecach

To, co pisałam wyżej - co z tego, że zwraca się uwagę na problem, skoro praktycznie nie ma staników z wąskimi obwodami? W większości sklepów panie rozkładają bezradnie ręce, bo rozmiarówka zaczyna się od 70, a gdy najmniejszy dostępny rozmiar ze mnie zjeżdża dowiaduję się, że "można sobie czymś wypchać". Mam znajomą, która w obwodzie ma coś koło 60-65, a miseczkę ponad DD - takie osoby mogą pomarzyć o zachciankach typu stanik w ulubionym kolorze, bo nie mogą dostać absolutnie żadnego.
Hmm, nie zgodzę się z Tobą. Też kiedyś tak myślałam- mam rozmiar 65G i ciężko w sklepach stacjonarnych coś znaleźć. Dopiero niedawno odkryłam, że w sklepach internetowych jest naprawdę duży wybór. Obwody zaczynają się od 60cm, miseczki są również przeróżne- łatwo wybrać coś dla siebie. Nawet w dziwnych kolorach i z ozdobami
Polskie firmy coraz bardziej otwierają się na takie "dziwne" rozmiary. Gaia, Ava czy inne produkują fajne, niedrogie i dobrej jakości staniki za niewysoką cenę.

W sklepach płaciłam za jeden stanik ok.150 zł, co doprowadzało mnie do czarnej rozpaczy. Pozostawał mi jedynie Corin, z jakością bardzo mierną a cenami wysokimi.
Teraz zaopatrzyłam się w necie właśnie w Gaię, za jeden stanik płaciłam od 45 do 55 zł, więc niedużo.

Wiadomo, brak możliwości zmierzenia przed zakupem zniechęca. Ale jeżeli dobrze się zmierzy swoje wymiary, są duże szanse, że się trafi. A jeżeli nie- ma się 10 dni na odesłanie- nie robią żadnych problemów

Edytowane przez kurkaogorka
Czas edycji: 2012-06-14 o 18:07
kurkaogorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:09   #4565
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
to źle szukałyście, jeśli nic nie znalazłyście. teraz to jest cała masa sklepów ze stanikami w najróżniejszych obwodach.

raaany, pamiętam jak jeszcze 6-7lat temu wyglądał rynek bieliźniarski, jaka bida była. teraz to naprawdę jest moim zdaniem raj, tylko trzeba się zaopatrywać w porządnych sklepach, a nie w Triumphach i te pe. no chyba, że staniki mają tylko ładnie wyglądać i nie muszą być rozmiarowo dopasowane
Tym Triumphem to tak dla przykładu rzuciłam, ja to nie mam tam czego szukać ze swoim bezbiuściem większość tych porządnych sklepów ma strony internetowe, obczajałam WSZYSTKIE w Warszawie i Gdyni. Rozmiary zaczynają się od 60C, a i tak wybór nędzny - aż mi głupio tam się wybrać osobiście. Chciałabym, żeby kiedyś producenci zwrócili uwagę na te mniej obdarzone przez naturę klientki - nawet na stronach poświęconych brafittingowi "małym" nazywa się rozmiar 70C
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:25   #4566
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Tym Triumphem to tak dla przykładu rzuciłam, ja to nie mam tam czego szukać ze swoim bezbiuściem większość tych porządnych sklepów ma strony internetowe, obczajałam WSZYSTKIE w Warszawie i Gdyni. Rozmiary zaczynają się od 60C, a i tak wybór nędzny - aż mi głupio tam się wybrać osobiście. Chciałabym, żeby kiedyś producenci zwrócili uwagę na te mniej obdarzone przez naturę klientki - nawet na stronach poświęconych brafittingowi "małym" nazywa się rozmiar 70C
Ja mam taki rozmiar stanika i mam mały biust.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:24   #4567
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
70C to jest mały biust

osobiście radziłabym Ci opisać swój problem na wątku biustonoszowym tu na wizażu lub na innym forum o tej tematyce, bo wydaje mi się, że jest on do rozwiązania. być może podpasuje Ci wyjątkowo ciasne 65A lub 65B, są też modele małomiskowe, z których należy brać miskę więcej niż normalnie. ja noszę 65C, a pasuje na mnie 70C z La Senzy (ale tylko brytyjskiej). niestety, trzeba się nieźle nałazić i pomierzyć, żeby znaleźć swój rozmiar i swoją firmę

kończę już OT
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:41   #4568
twix9
BAN stały

ja się " rozwaliłam " dzisiaj buszując po fb "moda"

575197_251873278246523_1333374014_n.jpg

181796_251612464939271_1677306717_n.jpg

246431_251601198273731_917892758_n.jpg

269303_251596388274212_1579593263_n.jpg

283612_250670988366752_18570263_n.jpg

575303_246936935406824_225110127_n.jpg

537578_243200562447128_1369279200_n.jpg

źródło http://www.facebook.com/pages/faszyn...42446535855865
twix9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:03   #4569
makeupnotwar
Wtajemniczenie

sorry, nie ten wątek. brak rozwałek na dziś

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:09   #4570
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez Zielone_korale Pokaż wiadomość
Czytał ktoś wczoraj Metro? Na łamach tej gazety zagościła udzielająca się tutaj jeszcze niedawno blogerka violinstyle, z "outfitem na euro"
Wrzuć skany to poczytamy/poglądamy
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:14   #4571
Ghost19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
chyba żartujesz?
Ona raczej nie żartuję, bo ja mam 60 DD, a mój biust do wielkich nie należy Po prostu najbardziej rozwalająca rzecz w sprawach biustonoszy to standardowa rozmiarówka w większości polskich sklepów i przeświadczenie kobiet, że tylko takie rozmiary istnieją i takie są prawidłowe.
Ja od lat noszę dobrze dobrany i nie mogę uwierzyć jakby takie 70 B miałoby mi dobrze to i owo podtrzymać

Edytowane przez Ghost19
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:16
Ghost19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 20:14   #4572
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Wszystko fajnie, te kalkulatory rozmiaru sobie mogą być na stronach sklepów z bielizną, ale w praktyce takich rozmiarów, jakie wyskakują nie sposób dostać albo w ogóle nie istnieją. W teorii powinnam nosić 55C albo 60B/C, aczkolwiek nigdy się z takimi nie spotkałam (lub w baaaardzo okrojonej ilości wzorów i kolorów) nawet w sklepach z usługą brafittingu. Tak więc z braku laku noszę 65B, nawet nieźle dopasowane (co z tego, że nie mogę się schylać ), mam jednak świadomość, że jeszcze z pół roku i rozciągną się tak, że będę je musiała albo zwęzić albo wyrzucić Rozwalają mnie wprawdzie na basenie dziewczyny w za wielkich stanikach, ale nie zdziwiłabym się, gdyby miały podobny problem.
Ja noszę 65 HH W polskiej rozmiarówce. Jak poszłam do Brafitterii, to miałam chyba z 10 modeli do wyboru. W sieciówkach nie ma mowy o takim rozmiarze, niestety, ale to nie znaczy, że nie da się dostać.

Kalkulator mi wyliczył zupełnie inny rozmiar, więc jak się nie ma stacjonarnej brafitterii, to trzeba niestety trochę pozamawiać przez internet i poodsyłać zanim się dostanie idealny rozmiar.

Wcześniej nosiłam 70 D, 75 C w Triumphie. Za każdym razem prosiłam ekspedientkę o pomoc w dobraniu, bo przez zmiany wagi nie wiedziałam jaki mam rozmiar. Za każdym razem według ekspedientki było idealnie, a po paru dniach już zauważałam, jak tu mi cycek "wypada" a tu robi się buła, aż zaczęłam chodzić w sportowym staniku Nike, żeby te pierści ścisnąć i móc swobodnie bawić się z siostrzenicą, albo skakać na imprezie i nie mieć wrażenia, że cała sala zaraz zobaczy moją pierś obok stanika .

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
moj rozwalacz na dzis: na jednym z szafiarskich blogów: spodnie dresowe adidasa, szpilki i kurtka vadera (dla nie bedacych w temacie to ostatni mast hev projektu marni dla h&m ktory mozna kupic na wyprz za 40zl)
To? http://4.bp.blogspot.com/-Es2nI8GP5J...7+modified.jpg

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Egzakli! Mnie rozwalają BARDZO dziewczyny z dużym biustem, jeśli mają źle dobrany stanik (przy małym biuście jakoś mniej, ostatecznie przy w miarę jędrnym 65B można chodzić bez stanika i wyglądać estetycznie). Dodajmy do buł biust rozsmarowany pod pachą - mniam! Jakiś czas temu w Tesco widziałam kobietę z tak wyciśniętymi nad dekoltem bułami, że musiałam skręcić w alejkę, żeby nie wybuchnąć śmiechem. Niektóre kobiety lubią sobie chyba robić takie sklejone pod brodą buły, nie wiem, czy one myślą, że to wygląda seksownie? Obczajcie TO. Przecież wygląda się w tym jak podduszony indyk
Ja tam współczuję takim, bo sądzę, że są nieuświadomione i męczą się tak jak ja przez tyle lat. Serio, biust był moim mega kompleksem, stanik sportowy, zero dekoltów... Teraz go coraz bardziej lubię i nawet sobie kupiłam koszulkę z dekoltem w serek, bo już mi nie jest wstyd... Lata męczarni, to niby jest pierdoła, ale jak kobieta się czuje brzydząc się swojej kobiecości, to jest nie do opisania
Ktoś tu pisał, że jest nagonka na wizażu. Ja tego nie zauważyłam, bo przeglądam tylko kilka wątków regularnie, ale uważam, że szerzenie informacji o brafittingu jest bardzo pozytywne, byle nikogo nie obrażać ani nie uświadamiać na siłę Moja mama, np. była bardzo szczęśliwa jak jej powiedziałam o tym wszystkim, ale nie zmuszam jej żeby leciała od razu na zakupy, pójdzie jak będzie chciała.

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34707498]No to właśnie tak zrobiłam, powiedziałam co mnie rozwala, przesadne interesowanie się czyimś stanikiem o ile lakier czy japonki mogą naruszać czyjąś estetykę otoczenia i zaliczają się do mody, która rozwala, to przecież nikt nie zagląda nikomu pod bluzkę z miną omg, przecież masz za luźny obwód zrób coś z tym

Na Wizażu jest straszna jazda na dziewczyny z niedobranym stanikiem na co drugim wątku, więc proszę oszczędźmy chociaż ten [/QUOTE]

E tam, nic w tym dziwnego jak ktoś ma 4 piersi, to może być rozwalaczem... Tak samo jak okropne wyciągnięte stringi, albo cztery pośladki są rozwalaczem (wg. mnie) a to też jest "zaglądanie komuś w majty" Miałam koleżankę w gimnazjum, która miała bardzo dużą pupę, mimo iż była bardzo szczupła... A bieliznę miała taką, że jej 4 pośladki wołały do klasy za każdym razem jak stawała pod tablicą... nie dało się tego nie widzieć

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Polecam spray odświeżający antybakteryjny do obuwia.

Ja nie cierpię takich skarpetek/podkolanówek rajstopowych (zresztą rajstop zwykłych cienkich tez nienawidzę) więc jak tylko jest trochę cieplej to wolę mieć w butach gołą stopę. I dlatego praktycznie po każdym chodzeniu w danych butach (w sensie np cały dzień w pracy czy kilka godzin a nie 10 min do sklepu) wycieram je w środku a następnie spryskuję właśnie takim antybakteryjnym odświeżającym sprayem i nie mam problemu z brzydkim zapachem butów.
Być może to fajna sprawa, miałam kiedyś jakiś spray do butów. Ja po prostu jakoś nie lubię wkładania bosych stóp do żadnych butów poza klapkami/japonkami/sandałami, które to są całkiem otwarte, tak jakoś już mam, ale spróbuję kupić taki spray, może się przekonam do noszenia balerinek na gołą stopę

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34711262]Czytałam o kobiecie, której takie ustrojstwo zrobiło cztery piersi z dwóch i dopiero po roku intensywnych profesjonalnych (i kosztownych) masaży mogła się pokazać bez wstydu facetowi.

Ciekawe, czy ktoś takie coś atestuje, przecież to woła o pomstę do nieba.

Akurat z rad tej blogerki bym nie chciała skorzystać i co wymyśliła, napisz coś więcej [/QUOTE]

Jakie ustrojstwo, bo ciekawa jestem? Chociaż widziałam ostatnio w Mango reklamę stanika, który pasuje na każdy rozmiar biustu i to mnie zaintrygowało, ale byłam czymś innym zajęta, nie przyglądałam się.
Stary 2012-06-14, 21:57   #4573
catlady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
To w nieczłapiących, odkrytych sandałach jest goręcej niż w japonkach?
Może ty nie masz tego problemu, ale mnie nawet sandały potrafią obetrzeć do krwi.

catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:06   #4574
synesthesia
Zakorzenienie

http://www.shopbop.com/chaps-skinny-...&colorId=13170

Boże, nie założyłabym czegos takiego nigdy. Nie wiem nawet jak te spodnie nazwać xD
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:11   #4575
foxy123
Zakorzenienie

Kurde, watek stanikowy juz jest wchodze poczytac o jakichs rozwalaczach a tutaj juz druga strona o tym samym i to kompletnie nie w temacie... dajcie luz i gadajcie na watku o 'dobrze dobranych biustonoszach' czy jak to tam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 22:14   #4576
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Kurde, watek stanikowy juz jest wchodze poczytac o jakichs rozwalaczach a tutaj juz druga strona o tym samym i to kompletnie nie w temacie... dajcie luz i gadajcie na watku o 'dobrze dobranych biustonoszach' czy jak to tam
Zgadzam się.
To gadanie w kółko o dobrze dobranych stanikach już dawno stało się nudne, teraz dodatkowo stało się strasznie irytujące. Co za dużo, to niezdrowo.
Stary 2012-06-14, 22:15   #4577
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
http://www.shopbop.com/chaps-skinny-...&colorId=13170

Boże, nie założyłabym czegos takiego nigdy. Nie wiem nawet jak te spodnie nazwać xD
Okropne są
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:18   #4578
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Obawiam się, że chodzi o to
Cytat:
Napisane przez Ghost19 Pokaż wiadomość
Ona raczej nie żartuję, bo ja mam 60 DD, a mój biust do wielkich nie należy Po prostu najbardziej rozwalająca rzecz w sprawach biustonoszy to standardowa rozmiarówka w większości polskich sklepów i przeświadczenie kobiet, że tylko takie rozmiary istnieją i takie są prawidłowe.
Ja od lat noszę dobrze dobrany i nie mogę uwierzyć jakby takie 70 B miałoby mi dobrze to i owo podtrzymać
To racja, zwłaszcza, że często sieciówkowe staniki mają ładniejsze wzory niż cukierkowo-misiowe Effuniaki czy niby kobiece biustonosze, które niemal w całości są z przejrzystego materiału; przepraszam, ale czułabym się w takim skrępowana, np. przebierając się w szatni. Ja się osobiście sklepów z bielizną trochę boję, no ale cóż, trzeba będzie się przemóc po sesji i poszukać a wszystkie zbulwersowane przepraszam za offtop, już nie będę

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-06-14 o 22:21
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:27   #4579
Zielone_korale
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia artykułu, przepraszam za przeciętną jakość, ale nie ma mnie w domu i mam do dyspozycji tylko telefon i laptopa Tekst po powiększeniu da się odczytać.

Tak, agneshelene chodzi właśnie o to co w linku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000952.jpg (61,0 KB, 235 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000953.jpg (55,0 KB, 287 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000954.jpg (76,5 KB, 160 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000955.jpg (56,7 KB, 204 załadowań)
Zielone_korale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:31   #4580
dzolls
Zakorzenienie

Nie umiem wybrać głównej wygranej wśród rozwalaczy

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:32   #4581
catlady
Raczkowanie

W temacie rozwalaczy - w tramwaju widziałam dzisiaj dziewczynę na oko z gimnazjum, liceum w zestawie ciemne rajstopy i szorty.
Spoko, też tak noszę bo mam paskudne nogi - szkoda tylko, że dziewoja nie zakupiła o rozmiar mniejszych rajstop bo smętnie zwisały na kolanach. A fe. Dla mnie rajstopy mają być drugą skórą, a nie wiszącym kondonem (nie wiem jak inaczej to określić).

Drugi rozwalacz, pani po czterdziestce ubrana w coś co nie wiem czy uda mi się opisać - wyglądało jak wielka serweta zrobiona na szydełku, ale przybrało formę swetrowego płaszcza z takim śliniakiem pod brodą. Wyglądało właśnie jak wydziergany płaszczyk z osobno nałożonym kołnierzem.
W kolorze wściekłego morskiego błękitu.

catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:42   #4582
Konto usunięte

Już wolę stylizację Muchy
Stary 2012-06-14, 22:49   #4583
Cinderella5x
Zadomowienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34718998]Już wolę stylizację Muchy [/QUOTE]

Ja bym samej sukeinki (tuniki?) stylizacja nie nazwala.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 22:54   #4584
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Ja bym samej sukeinki (tuniki?) stylizacja nie nazwala.
Przepraszam, że uraziłam modową purystkę, ale dla mnie fryzura+makijaż+strój+dod atki to również stylizacja
Stary 2012-06-14, 23:00   #4585
Cinderella5x
Zadomowienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34719115]Przepraszam, że uraziłam modową purystkę, ale dla mnie fryzura+makijaż+strój+dod atki to również stylizacja [/QUOTE]

To ja przepraszam, ale "modowa purystke"? A skad to niby ma byc? Wyrazilam swoje zdanie, ironia byla zbedna.

Stary 2012-06-14, 23:34   #4586
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
To ja przepraszam, ale "modowa purystke"? A skad to niby ma byc? Wyrazilam swoje zdanie, ironia byla zbedna.
Stylizacja to pojęcie szerokie i długie jak stąd do nieba, więc nie rozumiem o co chodziło.
Dobrze, podobał mi się STRÓJ Muchy. Chociaż nie, strój to też buty.. więc nie wiem. Podobało mi się to, co ubrała Mucha. Może nikt się nie będzie czepiał
Stary 2012-06-15, 04:21   #4587
Cinderella5x
Zadomowienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34719412]Stylizacja to pojęcie szerokie i długie jak stąd do nieba, więc nie rozumiem o co chodziło.
Dobrze, podobał mi się STRÓJ Muchy. Chociaż nie, strój to też buty.. więc nie wiem. Podobało mi się to, co ubrała Mucha. Może nikt się nie będzie czepiał [/QUOTE]

Ja sie nie czepiam, to po pierwsze. Po prostu, wyrazilam swoje zdanie na temat tego, co napisalas. Ty nazwalas to stylizacja, ja stwierdzilam, ze tak bym tego nie nazwala. Moze byc i dlugie i szerokie, ale widac dla Ciebie oznacza cos innego niz dla mnie. Nie sadzilam, ze wyrazenie swojego zdania na jakis temat to czepianie sie, ale OK, niech bedzie.

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 10:10   #4588
smerfetk_a
Żona Gargamel

masahiko
uwielbiam Twój avatar, zawsze mu się przyglądam
to z "Pamiętnika"?

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 11:16   #4589
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
masahiko
uwielbiam Twój avatar, zawsze mu się przyglądam
to z "Pamiętnika"?
Na pewno nie z Pamiętnika, bo znam go na pamięć - ona nie miała tam takiej fryzury.
Stary 2012-06-15, 11:39   #4590
Magdallen
Zakorzenienie

Ależ mnie tu dawno nie było.
Po prostu sama teraz chodzę ciągle po ulicach w rozwalającym stroju, jak z lat 90. jako wolontariusz

Pierwsza rzecz, jaką chciałam tu napisac, to że ostatnio wydaje mi się, że Kamila staje się mniej Kamilowa i ubiera się normalniej. Czasem jeszcze zdarza jej się wyskoczyć w czymś w jej dawnym stylu, ale ogólnie chyba jest dobrze.

Co do staników, to rozwala mnie to, że sieciówki ciągle uparcie produkują rozmiary tylko 75 A i B skoro już to uświadamianie w temacie prawidłowych rozmiarów jest już tak ogromne. To, że gdzieś tam można znaleźć jaakiś sklepik ze stanikami w odpowiednich rozmiarach mnie nie przekonuje, bo dla wielu osób one nadal są niedostępne, nie każda wie, że sieciówkowe staniki nie są w pełni dobrze dla niej dobrane itepe.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości