![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Peep-toe czyli sexy feet :)
ja posiadam tylko jedne z tego fasonu chyba mozna je nazwac peep toe co?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam zakupić takie peep toe. Zastanawiałam się między tymi w pepitkę, a szarymi, ale jednak zdecydowałam się na opcję drugą, ale... .
Wydaje mi się, że one są z jakiegoś sklepu on-line w Stanach. Czy może zna ktoś jakieś adresy do sklepów internetowych? Tam zapewne kosztują niewiele, a na Allegro 160 zł. A może ktoś widział gdzieś podobne? Znalazłam podobne ze Steve Madden, ale kosztują 95 $.
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
aaaah. Anies5 one są cudowne...
możesz podać link do aukcji ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://stores.channeladvisor.com/cut...es%207%20&tt=0 po przecenie kosztują 17 $ - jednak sama przesyłka to 22 $ dlatego lepiej zebrac ze 2,3 osoby które również zamawiają stąd buty i podzielić się kosztami przesyłki (żeby znaleźć swój rozmiar buta wejdź w "shop by style" - buty na koturnach) sama zamierzam niedlugo zamówić buty z tej strony zoabczymy co z tego wyjdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Jakbyście, Dziewczyny, robiły zamówienie z tego sklepu, który podała Chocolat, to ja się na to piszę! 16,99 $, to wcale nie tak dużo, nawet z tą przesyłką podzieloną na 2, czy 3 osoby.. Co Wy na to? Może się jakoś zgadamy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | ||
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item157622480__usa...mowienia_.html
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie, czy koszt przesyłki jest taki sam, przy zamówieniu większej ilości butów? W zasadzie za 2 pary nie powinno być wiele więcej... Cytat:
![]() ![]() Może ktoś jeszcze chętny?
![]() |
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() znalazlam takie http://stores.channeladvisor.com/cut...7?sck=53174622 czy moglabym je zamowic z wami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ahhhh, ale jestem podekscytowana! Musimy się chyba szybko decydować. A powiedźcie mi, jeśli mam rozmiar 38, to w tej rozmiarówce jakiego mam szukać? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
porównywałam ceny wysyłki w przypadku jednej i dwóch par butów
w pierwszym przypadku było to 22$ a w drugim 25$ więc pewnie rośnie o 3$ z każdą kolejną parą ale to i tak opłaca się znacznie bardziej cieszę się ze mogłam pomóc ^^ rozmiarówka to coś około: Rozmiar buta 38-39 – Rozmiar 7 Rozmiar buta 39,5-40,5 – Rozmiar 8 Rozmiar buta 41-42 – Rozmiar 9 Rozmiar buta 42-43 - Rozmiar 10 Rozmiar buta 43.5-44 - Rozmiar 11 Rozmiar buta 44.5-45 - Rozmiar 12 Pozmiar buta 45.5-46 - Rozmiar 13 Rozmiar buta 47-48 - Rozmiar 14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje ciśnienie sięga zenitu ![]() To jak? ![]()
![]() |
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() anies wlasnie ogladam te butki zaraz napisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anies, sabcia To jak? Zamawiamy?? Ja chętnie, ale nie wiem, czy osobiście podejmę się formalności, bo nigdy nic nie zamawiałam w zagranicznym sklepie. I nie orientuję się w tym zupełnie.. Ale jeśli żadna z Was nie będzie chciała, no to trzeba będzie pójść na kompromis i to zorganizować. Ja jestem jak najbardziej na TAK! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
post pod postem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
w moim rozmiarze nie ma tych co wy bierzecie ale sa te szkoda ze nie czarne ale za jakies 60 zl to biore te kremowe
![]() http://stores.channeladvisor.com/cut...8?sck=53174622 nio wlasnie niebe ja tez jestem niedoswiadczona w zamawianie w sklepach zagranicznych ![]() znalazlam takie w moim rozm co myslicie? http://stores.channeladvisor.com/cut...8?sck=53174622 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spokojnie, spokojnie bo później wyślą wam jednego buta zamiast sześciu i skończę na stosie teraz tylko sama muszę kogoś z mojego środowiska wkręcić w te buty dla własnej niecnej korzyści |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co widzę, to trzeba płacić przez kartę kredytową, albo Paypala? Macie kartę? Ja mam tylko bankomatową, więc nic z tego. Ewentualnie mogę Tatę wciągnąć w nasz biznes. Sabcia, obie pary super! Ale z racji braku zimy i zbliżającej się wiosny, wzięłabym balerinki. Śliczne są!
![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
AAaaaaaaa!!
Jakby co, to ja też jestem wstępnie chętna na wspólne zamówienie ![]() ![]() ![]() Gdybyście coś ustaliły- typu do kiedy wybrać model, do kiedy i komu co przelać- proszę informujcie w wątku.
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
mam takie pytanie
Czy mogę załozyc piptoły na egzamin 25 stycznia? tak się składa, że nie mam eleganckich kozaków, tylko takie sportowe no i zostaja mi nowe piptoły może jakies grube rajstopy wystarczą?
![]() |
#442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, jeśli już Twój Tata zdecydowałby się nam pomóc, to robimy przelew pieniędzy dla Was jeszcze zanim Wy dokonacie transakcji. Żeby nic głupiego nie wyszło.. Ahh, aby się udało. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mhh mysle nad obiema parami za 9,99 grzech nie wziac na nastepna zime ![]() ![]() ![]() aha i 8,5 to jaki to bedzie rozmiar? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
bedziecie się śmiać ze mnie
![]() omijałąm cały czas ten wątek szerokim łukiem bo przeczytałam zamiast sexy feet to sexy FACET ![]() a tak wogóle to butki mi się podobają, chetnie bym sobie sprawiła, ale pewnie noga bedzie mi wyskakiwałą, jak z normalnych pólbutów- szpilek w grę wchodzą tylko zapinane na kostce
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() US / Canada China Australia Europe Mexico Japan UK.............. __5__________35.5____3.5_ _____35_____-_____21____2.5 __5.5________36______4___ ____35.5____- ____21.5___3 __6__________37______4.5_ _____36_____- ____22____3.5 __6.5________37.5_____5__ ______37_____-____22.5___4 __7 _________38_______5.5____ __37.5___- ____23____4.5 __7.5________39_______6__ ______38____4.5___23.5___ 5 __8 _________39.5_____6.5____ __38.5___5 ____24_____5.5 __8.5________40______7___ _____39_____5.5___24.5___ __6 __9 ________41______7.5______ _40_____6____25______6.5 __9.5_________-______8________41_____6.5 ___25.5_____7 __10_________42______8.5_ _____42_____7_____26_____ _7.5 Tata zapewne mnie również wyśmieje jak usłyszy, że zamawiam buty z USA, ale na pewno się zgodzi. Mam też inny pomysł. Mój luby poinformował mnie, że mogę w każdej chwili wyrobić kartę kredytową z ING. Jutro mogę skoczyć do banku (co prawda chora jestem, ale i tak idę na uczelnię, a bank obok ![]() Zaraz popatrzę jakie są koszty za więcej par. Ja znalazłam jeszcze takie: http://stores.channeladvisor.com/cut...a138_black_5.5
![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() anies byloby super jakbys sie tym zajela a nic nie bedzie cie kosztowac wyrobienie tej karty?? ja przelac pieniazki moge w kazdej chwili , wiidzialam te balerinki tez ladne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te balerinki w groszki są urocze.. Sama się zastanawiam nad czerwonymi. Tylko boję się, że przy 6, czy większej ilości par, koszty przesyłki jakoś drastycznie wzrosną. I wracaj nam do zdrowia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja tez chetna w razie czego
![]() ![]()
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalkulator obliczył, że przy zakupie 3 par balerinek i 1 kozaków wysyłka wyniesie 41 $. Wyrobienie karty kosztuje 21 zł, ale przyda mi się na przyszłość ![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawa dość łatwa. Podobno kartę wydają na miejscu, więc jutro mogłabym zakupić buciki ![]() Przy zakupie 6 par koszty wysyłki 49,85 $
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.