|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
a jak to jest chodzić w ciąży, duże obciążenie ? Trzeba pomalutku ? Jak wtedy wyglądają wasze stopy ?
haha ale głupio to teraz brzmi no ale wiadomo, mogą się męczyć od "nadwagi"
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() noooo Cytat:
spróbuj to się przekonasz
|
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, postoję
podobają mi się urocze dzieciaczki na ulicach ale cierpliwości do nich to ja nie mam |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zbliża mi się sen
|
|
|
|
#2495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
co do dzieci to ostatnio chcę takie: http://kwejk.pl/obrazek/1232149/mam-tak-samo.html
mamusia szybko zasypia, dzieciątko też powinno
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Maya a palce u rąk Ci spuchły? Możesz nosić obrączke?
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Fauder ![]() wychodzi na to, że ja już swoje dziecko mam ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- dobranoc śnijcie o mnie
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ech Magda, urodź już, to pójdziemy z dziewczynkami do parku na spacer Apropos dzieci, to właśnie swoje uśpiłam po raz trzeci tego wieczoru. Śliczna jest jak śpi ![]() ![]()
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam egzaminowego doła. Pisałam dziś egzamin z serologii - morderczy... 40 krótkich pytań opisowych składających się w większości albo z 4 linijek na odpowiedź, albo 2 luk jedno- dwuwyrazowych i 4 linijek na omówienie zagadnienia. Wiecie ile dostaliśmy czasu? 20 minut I to jeszcze nie liczyła nam kobieta czasu od faktycznego rozpoczęcia pisania, ale od pierwszej osoby wchodzącej na salę...W dodatku system oceny to system 0-1, więc leżę jak nic, bo po "20 minutach" byłam na 24 pytaniu (a odpowiadałam naprawdę minimalistycznie)... A potem uzupełniałam tylko luki, bo nam dały łaskawie pilnujące 2 minuty więcej. Naprawdę znalam odpowiedzi na wszystkie pytania, ale nie zdażyłam napisać
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-06-15 o 00:09 |
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Med, tulę mocno
Trzymam kciuki, żebyś zaliczyła
|
#2502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Flora gucci tez mi nie przypadla do gustu... Rain a czy ty wiesz, ze Midnight Poison zostalo wycofane z produkcji? ![]() Cytat:
![]() a jutro jade do Wrocka - do opery ![]() kolezanka mowila, ze w spektaklu poza chorem, baletem i solistami jest 80 statystow wiec bedzie co robic....a spektakl w ogole bedzie na stadionie ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- aaa i zapomnialabym... Jestescie obrzydliwe z tymi sekcjami, truposzami, zakladami pogrzebowymi itp ja nie wiem...z kim ja sie zadaje ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- aaaaaaaaaaa i jeszcze bym zapomniala - kawa, aniol bedziecie cudnymi PMkami az sie wzruszylam ![]() aniol ta koronka jest cudna kawa wygladasz przebosko a jaki kolor ma kieca? bo na fotach wydaje sie byc bladorozowa???
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-06-15 o 00:23 |
|||
|
|
|
#2503 |
|
MBZ♥
|
Wariatki jesteście
![]() Aniołku będziesz cudną Panną Młodą ![]() koronka przepiękna Kawka ja tam srającego kota na puszczy nie widzę -znów obstrukcje![]() ---ino sam seks![]() moich stóp nie wolno tykać niecierpię![]() Magda śpię w piżamkach:koszulce i krótkich spodenkach, majtkach bokserkowych i koszulce na ramiączkach, nago rzadko bo mi nie wygodnie i się rozkrywam ![]() Elizka ![]() Med Karmelka obfoć swoje łupy ![]() Frezyjko gratulacje dla młodej Mamusi ![]() Gwizdak achhh Tysiek mam nadzieję, że szybko ujrzysz obrączkę na swoim palcu ![]() Maya oby Córunia się posłuchała ![]() Karo gratuluję decyzji ![]() no i paznokcie stópkowe muszę mieć pomalowane zawsze! marzyłam kiedyś o kryminalistyce
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miłego dnia - ja dziś jestem zapracowana
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Pakuję się, jem śniadanie i jadę do biura. A wieczorem do Krakowa! Buziołki
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gwizdak mnie nie musisz namawiać...pogadaj z Małą ![]() Dzisiaj miałam cudowną noc zdrzemnęłam się pół godziny (bo spaniem tego nazwać się nie dało) i już od 0:30 do 3:00 czytałam książkę, bo przecież się wyspałam... masakrazaraz przychodzą panowie internetowi i będę już mogła normalnie śmigać bez limitów i spowolnienia
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Zrobiłyście mi dzień stopowymi rozmowami ![]() Ja teraz już jestem bardziej obojętna, ale kiedyś stopy mnie odpychały. Swoich nie znosiłam, teraz ich tylko nie lubię bo mam krzywe paluchy i odciski od szpilek i za małych butów w dzieciństwie. Co do całowania, ssania itp. - nie! Z jednym wyjątkiem - bardzo lubię pocałunki w wierzch stopy, takie delikatne no, ale mój TŻ (jeszcze) o tym nie wie ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Maya
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Aloha,
usypiam, mam dziś o 16 egzamin, proszę o kciuki. Kawka i Aniołek, pieknie wygladacie. Zazdroszczę Wam straszliwie. Stopy są obejetne dla mnie - ani mnie mierżą ani grzeją. A śpię w różnych koszulkach i piżamkach albo nago, zależy od pogody i od tego czy śpimy przy otwartym oknie
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś takiego jest nieuczciwe... jak już to powinni liczyć od momentu dostania kartek... bo tak to szanse zdać mają osoby które weszły pierwsze... ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
która chętna ?? http://demotywatory.pl/3833127/Irlandczycy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
nooo to czas sie zbierac i ruszac do Wrocka
![]() trzymajcie kciuki za mnie bo dzis premiera a ja nie bylam na zadnej probie przy spoektaklu wiec bede miala tylko to co powie mi kolezanka i obym dala rade
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
dzisiaj jestem na badaniach okresowych w Sopocie. I podziwiam Hiszpanów i Irlandczyków za to, że dzisiaj mają energię śpiewać pewnie dopiero z imprez wracają bo dużą grupę mijałam![]() Jak dobrze pójdzie to ok.12-tej zaczyna mi się weekend, bo do pracy nie muszę wracać
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po to, żeby nie obcierały
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czy to coś związanego z cyckami??? jak tak, to ja jestem chętna
![]() Phi! nie to nie, wolę żyć w odosobnieniu ze swoimi stopami niż z Wami, bo jesteście zboczone ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą, o gustach się nie dyskutuje. Ja wychodzę z założenia, że każdy powinien się ubierać tak, jak mu w tym dobrze. Nie wnikam czyimi dziećmi są takie dziewczynki, ale nawet teraz jest ich cała masa. Mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
Ha! poszłam na egzamin. Weszłam na samym początku i zdałam. Pan zadawał proste pytania, którymi oczywiście pozaginał naszą czwórkę, ale na koniec się miło uśmiechnął, powiedział, że nas lubi i życzy powodzenia w dalszych zmaganiach z sesją i życiem przynajmniej jeden egzamin w tej sesji mam zdany
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2012-06-15 o 10:09 |
|||
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u was też takie drogie czereśnie? 18 zł/kg to dla mnie przesada trochę... |
||
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie są po 7
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

haha ale głupio to teraz brzmi no ale wiadomo, mogą się męczyć od "nadwagi"
13.03.2008

Trzymam kciuki, żebyś zaliczyła

Albo któraś Flora Gucciego 

a jaki kolor ma kieca? bo na fotach wydaje sie byc bladorozowa???

zdrzemnęłam się pół godziny (bo spaniem tego nazwać się nie dało) i już od 0:30 do 3:00 czytałam książkę, bo przecież się wyspałam...