![]() |
#31 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie przejmuj się, że jesteś najmłodsza. Tylko się ciesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Słodycze. Boże dziewczyny słodycze to moja zguba, mogłabym je jeść na śniadanie obiad i kolacje
![]() No ale cóż. Albo zdrowie i figura, albo słodycze. Ale czasem sobie na coś pozwolę bo inaczej bym zwariowała. Ja mam granolę kupną ze sklepu, pycha jest. Ale niestety niezbyt zdrowa zapewne :/ Dziś idzie mi całkiem dobrze. Tylko nockę mam i muszę zapakować prowiant na całe 12h. Cieszę się, że temat tak fajnie się rozwija. I witam nowe dziewczyny ![]() Ps kocham góry !! Zawsze marzyłam, żeby mieszkać w górach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34703331]Nie mam tu rowera nistety, a bardzo chciałabym bo jest gdzie jeździć
![]() Od dzisiaj za to bieganie ![]() I nie przejmuj się, że jesteś najmłodsza. Tylko się ciesz ![]() Ja zbieram na nowy, ale mój wymarzony kosztuje 2000€, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie mój ![]() No ja biegałam po 8km, pomogło! ![]() Czym tu się cieszyć - obecnie całe moje życie uzależnione jest od tego czy dostanę się na uczelnię, masakra ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak Ci współczuję - ja w nocy mogłabym jeść bez końca. Mam wrażenie, że mój brzuch staje się otchłanią i mogę pochłonąć każdą ilość jedzenia ![]() Góry są świetne ![]() Na obiad tak jak mówiłam - fasolka po bretońsku + pół bułki. Przed chwilą biała kawa a'la McDonald's ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Chyba jutro się odważę... i się zważę... Ale ostatnio miałam takie napady jedzenia, że do tej pory mój brzuch wygląda jakbym miała mieć dziecko.
![]() Jutro chyba uda mi się pobiegać. U mnie póki co dziś: - jajecznica z ciemnym pieczywem - koktajl (serek homogenizowany light zmiksowałam z morelami świeżymi) - pierś z indyka z pieczarkami, trochę kaszy
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw. ja na takie duże brzuchy zawsze piję senes, żeby na drugi dzień mieć już 'czyste konto'. U mnie - pół bułki z serem i wędliną - miseczka fasolki po bretońsku + pół bułki z masłem - kawa z mlekiem - dwa jajka na miękko + pomidor z oliwą z oliwek FINITO ![]() Kusi mnie kupno czerwonej asymetrycznej kiecki ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A senes działa jakoś bardzo dramatycznie, czy raczej łagodnie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nosek to może jesteś tą, której udało się trafić na te 0.01% szansy?
![]() Na mnie senes działa łagodnie. Niektórzy muszą wypić z dwóch saszetek, bo jedna na nich nie działa, ale mnie w zupełności wystarcza! Wiadomo - lepiej zjeść suszone śliwki i zapić maślanką, ale na mnie to nie działa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
ja jestem drugi tydzien na diecie i na razie sie trzymam, zycze powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34703331]Nie mam tu rowera nistety, a bardzo chciałabym bo jest gdzie jeździć
![]() Od dzisiaj za to bieganie ![]() I nie przejmuj się, że jesteś najmłodsza. Tylko się ciesz ![]() Tylko uważaj, z bieganiem trzeba ostrożnie żeby nie zrobić krzywdy stawom ![]() Cytat:
![]() Kupuj, z taką figurką możesz włożyć wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzie startujesz na studia? Moje żarełko dziś: śn: grahamka z masłem, twarogiem, pomidorkiem i rzodkiewką + kilka truskawek 2śniadanie: to samo co wyżej ![]() przegryzka: jakieś błonnikowe chrupki obiad-nieobiad: 2 roladki łososia z suszonymi pomidorami i opiekany filet ze śledzia ![]() kolejna przegryzka: kilka suszonych moreli Nie miałam dziś czasu na zrobienie obiadu. Kurde, widzę że u mnie też z warzywami licho a się wymądrzyłam wyżej ![]() Dodatkowo zrobiłam dziś ok. 20km na rowerze i zaraz będę kręcić moim hulahopem. Szału ni ma, ale źle też chyba nie jest ![]() Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-14 o 19:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
echoes nie znoszę warzyw i najczęściej ich wcale nie jem. Ale to już od kilkunastu lat, więc nic mi nie będzie.
![]() Loriette w razie czego będę o Tobie pamiętać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to ja nie mam jakiegoś parcia na ubrania rowerowe.. ubieram to w czym jest mi wygodnie ![]() Cytat:
![]() Miał być Wrocław, ale rozsądek i serce wybrały Katowice. Papiery składam na Uniwersytet Śląski i Ekonomiczny. No i niezmiennie - dziennikarstwo ![]() Wrocław miał tą przewagę, że jest tam specjalność: "dziennikarstwo sportowe", ale cóż ![]() Cytat:
![]() ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-14 o 19:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
Loriette właśnie Ci zajrzałam w profil
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieję, że będziesz pamiętać. Oferta ważna do momentu, gdy będę miała swoje ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
|
Ej no poważnie. Ważę niby mniej od Ciebie przy tym samym wzroście, a nogi mam 3 razy grubsze.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wrocław! Mogłybyśmy razem śmigać na rowerze ;> Zastanów się jeszcze ![]() ![]() Kurde, rower BMW? :O Pierwsze słyszę a trochę się rowerkami interesuję ![]() ![]() Zaraz wlepię kilka fotek do albumu, ale nie mam żadnych aktualnych w cywilnych ubraniach :/ Ech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Nosek bardzo mi miło
![]() ![]() Tak właściwie - dlaczego jeszcze nie ma Twoich zdjęć w albumie? ![]() Echoes o Twoich zdjęciach też pamiętam i czekam ![]() A co do roweru BMW. Jest rower, bo i w rodzinie tż nie ma innych aut. Jest zapaleńcem tej marki, wie wszystko na ten temat.. próbuję go zagiąć, ale nie ma szans. W końcu 21 lat mieszkał w królestwie BMW ![]() ![]() O śledziem to faktycznie może się obijać jak staremu pijusowi! ![]() A co do rowerku - umówimy się gdzieś w połowie drogi i zrobimy trip po Europie! ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-14 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() Mój chłop za to nienawidzi BMW ![]() Trip po Europie! Marzę o tym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam tyle co Ty w udach ![]() No i proszę! Nie wiem jaki masz problem? Widać, że masz ładnie umięśnione nogi, a foch wychodzi Ci perfekcyjnie ![]() Cytat:
![]() Niestety ja już usłyszałam, że nasza rodzina będzie jeździła BMW ![]() ![]() Trip z Tobą? Masz takie profesjonalne wdzianko i kask! A ja jeżdżę jak ostatni gałgan ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na fotach nie widać mięśni mojej boskiej łydy ![]() ![]() No faaaajne to 120d. Ja jeżdżę Twingo (wersja Initiale na bogato) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja lansuję się Fordem Ka ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. problem z WAGĄ to ma chyba każda kobieta.. bez względu na to jak wygląda ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ford Ka to taki słodki żółwik ![]() ![]() A hulahopem dziś nie pokręcę, mam siniaki na brzuchu i zakwasy! Bosz, po 10 minutach kręcenia... ![]() Co do zdjęć to zdaję sobie sprawę, że niewiele oddają. Zrobię sobie jakieś bardziej oddające rzeczywistość, ale wrzucę je chyba dopiero jak będę mogła pochwalić się efektami redukowania się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
Idę sobie zrobić na kolację odżywkę białkową z otrębami.. Nie mogę się doczekać jutra...
![]() echoes nie dałabym Ci w życiu więcej niż 55 kg!
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Powiedz coś więcej o tej odżywce bom ciekawa. To taki nutridrink? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to u mnie wszystkim znajomym Fordzio kojarzy się z żabą.. i mówią na niego kijana ![]() ![]() Ja muszę kupić jakieś porządne hh, duże i ciężkie, tak! Zrób zdjęcie w kusej mini i słodkim dzióbkiem na twarzy ![]() Cytat:
![]() No niech już ta przerwa się kończy i wracamy do meczu ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
|
To taka odżywka białkowa dla sportowców i ludzi, którzy potrzebują białka np. na diecie.. Mają łatwo przyswajalne białko, mało kalorii i są pyszne, bo smakują jak koktajle.
![]() http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=4&id=43 Mój ostatni egzamin na studiach. ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Tylko nie kupuj kółka z wypustkami niby masującymi!
Taaa, żebym ja posiadała mini w swojej szafie. Nie mam nawet szortów ![]() ![]() Spadam do wyrka, dobrej nocki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() No to najwyższa pora to zmienić! Nie odkładaj niczego na jutro. Wskakuj w szorty.. albo zainwestuj w tą asymetryczną kieckę - ładnie modeluje nogi! Też się kładę, bo o 8 jadę do alergologa ![]() Do jutra! ![]() P.S. Nosek, czekamy na zdjęcia!
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
![]() Dzień zaczęłam od rozcieńczonej łyżeczki octu jabłkowego. Cóż, od razu mi odebrało apetyt ![]() Lecę się przebrać w obciślaki i na rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Hej, można dołączyć?
Tylko ja dopiero od środy zacznę (pod dwóch najgorszych egz..... ) ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie zajadam grahamkę z pomidorem i rzodkiewką (a to ci nowość), a zaraz spałaszuję kawałeczek arbuza ![]() Loriette, też jestem alergiczką ale 7 lat odczulania przyniosło sporą ulgę w sezonie pylenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.