|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2492 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Taaaak bo z Wami to tak jest, zostawić na 1 dzień to już człowiek ma godziny do nadrabiania
i juz od jakiegoś czasu jest tak, że tylko przeczytam wszystko a jak przychozi do odpisania to juz nie wiem komu i wszystko pomieszane tak czy tak mam nadzieje ze u dekajki wszystko ok! i czytalam o twardym brzuchu marti, ale pisalas ze juz przeszlo wiec dobrze.... powiedz jak to wlasciwie jest? taki sie rob po prostu twardy jak kamien?? hm....Ide spac, jutro ostatnie zakupki i trzeba zroic sobie dzien spa, pieknie o siebie zadbac i czekac ma meza przyszlego mego za 2 dni! hiiii ![]() Kasia dziekuje za zyczenia *** gratuluje córci
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
kolorowych snów dziewczynki
popatrze na telewizje godzinkę i poczekam na tz i tak od jutra bede mogła spać do bólu
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam Was ufff
![]() Widzę że tematycznie (sraczka Maluch zdrowo szaleje więc nie mam się czym martwić. Co do zaproszeń do klubu to faktycznie radzę uważać - różni ludzie krążą po sieci. My z dziewczynami z wątku ślubnego założyłyśmy klub a potem przeniosłyśmy się na facebooka tworząc tam grupę zamkniętą i gadamy do dnia dzisiejszego jak szalone - tyle że my już się znamy jakieś 6 lat i większość widziała się w realu - zostało nas ponad 20 i zawsze możemy na siebie liczyć mimo że jesteśmy rozrzucone po całym kraju. Peperonik chętnie bym znalzła towarzyszkę do wspólnych spacerów, bo samej mi się za bardzo nie chce, a pogoda często bywa ładna - tyle że ja z tej drugiej Pragi jestem ale zawsze możemy się umawiać np w połowie drogi. |
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero 23 a wy juz spicie
![]() ![]() ciezarne Kamalika uwazamy uwazamy ja niestety nie mam FB wiec ze mna by nie przeszlo Dawno Cie nie widzialam tak pozatym
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-15 o 00:08 |
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madzius90;34705792]:
Cytat:
ja koniecznie chce lewatywe chociaz mysle ze mojego tża to by tam jakos nie obrzydzilo, ale mi tak , pozniej bym na niego spojrzec nie mogla dekajka daj znac co bo sie zdenerwowalam, dopiero wrcoilam bylismy na meiscie wypilam koktajl i czeską cole i mam taka zgage ze chyba mi gardlo wypali ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- co do golenia to ja sie gole cala i to co dzien bo neistety/stety owlosiona jestem jak malopeczka i jak sie co dzienn nie ogole to juz mam szczecinkę i drapie ![]() mam fioła na tym punkcie podejrzewam ze jak mi odejda wody lub jak poczuje skurcze to polece do lazienki zeby sie jeszcze ogolic bo pozniej nie ogole pare dni
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj koffane zeraz wybywam wpadlam jeszcze zerknac do was
my tez mamy klub na fb swietnie sie tam pisze
|
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczyny.
Widzę, że humorek wieczorem dopisywał.. ![]() Gratuluję kolejnych udanych wizyt i cieszę się, że nasze forumowe dzieciaczki rosną zdrowo. kaaamila a Tobie gratuluję poczucia pierwszych ruchów, bo zapewne to jest TO Kurcze pisałyście tyle (10 stron), że nawet nie wiem czy dam radę odpisać.. Tak to jest, jak się przytulać do męża zachciało, zamiast na forum siedzieć Zapamiętałam tylko, że mówiłyście o zwierzakach. Ja też mam prawie 2-letnią suczkę (buldoga francuskiego) i jest takim słodziakiem ![]() U mnie leje od rana i powiem wam, że czekam na te upały. U mnie ciąża nie daję się we znaki, więc nie mam nic przeciwko, żeby powygrzewać się w cieniu. Może w sierpniu nie będzie już tak kolorowo..
|
#2500 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heeej
Szalone baby jedne - całą godzinę Was nadrabiałam, jakieś 11 stron Ale co się pośmiałam, to moje Hehe.Dzisiaj jestem podekscytowana i poddenerwowana na maxa mam dziś wizytę z usg o 17 !!! Proszę o kciuki, pozytywne wibracje i ciepłe myśli ![]() I żeby moja córeczka z 16 tc córeczką pozostała również w 20 tc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia kochane |
||||
|
|
|
#2501 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki bardzo mocno i czekam na relację już po
I życzę żeby córcia pozostałą córcią ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- I jeszcze jedna ciekawostka. Któraś w as już kiedyś wklejała to zdjęcie, ale pozwolę sobie zrobić to jeszcze raz. Oczywiście w nawiązaniu do wchłaniających się siusiaków http://baby2see.com/gender/external_genitals.html Zobaczcie jak łatwo o pomyłkę w 12 tygodniu, bo narządy żeńskie wyglądają identycznie jak siusiak Dopiero około 20 tygodnia wygląda "normalnie".To tak dla rozbudzenia nadziei dla DeKajki
"Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.. " Nela - Kocham Cię Córeczko !! Edytowane przez Kasia_11_83 Czas edycji: 2012-06-15 o 08:12 |
|
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu
Jak udały się łowy w lumpku? W ogóle to jeszcze Wam napiszę, że wczoraj doczytałam "Mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet", i za jednym zamachem obejrzeliśmy wieczorkiem "Dziewczynę z tatuażem" - na podstawie tej książki właśnie (bardzo wierna adaptacja). Średni film, podobnież jak książka - poczułam się rozczarowana. I teraz nie wiem co czytać ![]() U nas słoneczko od rana i idę zaraz obiad gotować żeby mieć z głowy. Przed wizytą skoczymy jeszcze na miasto po prezent dla chrześnicy męża, która przyjeżdża jutro do teściów (ich pierwsza wnuczka) i do sh, mam nadzieję, że ciągle tam będzie ten rogal do spania jak z motherhood - żałuję, że nie wzięłam od razu, bo coraz gorzej mi się śpi, kręgosłup już mocno obciążony. |
|
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Aerien ja wejdę do gina o tej samej godzinie ![]() Także kciukasy zaciśnięte będą ![]() Kasia Ty już pokazywalas swoją sunię, boska jest. Ja mam 15 letnią kundelkę ze schroniska, która dożywa u mnie swoich dni...już mało co widzi...zdarza jej się ze spaceru do sąsiada skrecic (mieszkamy w szeregówce) ![]() No i śmierdoli okrutnie muszę ją kąpać co Max 2 tygodnie. Towarzyszy mi prawie pól mojego życia, ale juz wiecej pieska nie przygarne Przy 2 dzieci dla mnie i (przy moim trybie życia) nie do ogarniecia...
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2505 | ||
|
Raczkowanie
|
No to nie mam netu i TV od północy - UPS ma jakąś mega awarię - tym razem będę ich ścigała o zmniejszenie kwoty z faktury za brak dostępnośco usług zwłaszcza że to nie pierwszy raz w tym miesiącu. Dobrze, że w komórce mam internet bez limitu w ramach abonamentu
![]() Cytat:
Nie pojawiałam się bo nadrabiałam zaległości książkowe i kończymy przemeblowanie w mieszkaniu z uwzględnieniem potrzeb dla maluszka, a że mamy tylko dwa pokoje to trzeba się było nagłowić, żeby wszystko pomieścić. Teraz już będę mogła się na spokojnie zająć wyprawką :jupi: Cytat:
Kciuki mocno zaciśnięte
|
||
|
|
|
#2506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Miałam już z rańca nie wpadac na wizac, ale jak ktoś jest uzalezniony to nie da rady Niestety nie idę na rozmowę z szefem, bo dzisiaj nie będzie go w pracy.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Peperonik- lasencja z Ciebie !!! Cytat:
Widzę, że ja idę na odstrzał jako pierwsza, bo mam na 10.00 ![]() Zaciskam z całych sił kciuki !!!!!!!!!!!!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
jak to mozliwe ze poszlam od Was przed 22 a mialam do nadrobienia 3 strony;p oj Wy gaduly!! ;p ciekawa jestem co z Dekajka ![]() Cytat:
)) jest pieknyCytat:
dziewczyny fajne macie psiaki )) uwielbiam psy a kotow nie lubie;p ladne sa, ale jakos nie chcialabym zeby mi w domu kot chodzil;/
|
||
|
|
|
#2509 |
|
Rozeznanie
|
Wrzuciłam zdjęcia do klubiku
bo tutaj się raczej nie pokaże
|
#2510 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3mam mocno wszystko bedzie dobrze ) i zeby corcia byla corcia )) Cytat:
rowniez 3mam bardzo mocno a wiecie ze wczoraj wieczorem moj synek sie rozbrykal i jak moj TZ polozyl mi reke na brzuchu to go skopal;p ale to jest fajne;p i dzis rano tez juz dawal znac o sobie ) fajnie;p tylko jak poloze reke na brzuszku wtedy bardziej czuje... tez tak macie?
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja mam moją dopiero 20-tego nie mogę się doczekać. Wczoraj wieczorem miałam straszny ból głowy tak to mnie jeszcze nigdy nie bolała, od początku ciąży żadnych tabletek nie łykałam prócz kwasu foliowego a wczoraj wzięłam jedną tabletkę Apapu kurcze nie wiem czy dobrze zrobiłam. Czytałam że założyłyście sobie jakiś klub, mam nadzieję że tutaj też będziecie się mimo wszystko udzielać i fotki wklejać. Idę się dalej położyć bo już 2 dzień fatalnie się czuje. Acha najważniejsze dziś 14tc
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
3mam mocno![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
gratuluje 14tyg
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
WItam się w pochmurny i deszczowy poranek
![]() Wczoraj było tak ładnie i ciepło, a dziś- tragedia. Today masz piękny ciążowy brzuszek A te wszystkie Wasze pieski są cudne Ja mam ponad dwuletnią suczke boksrkę (zdjęcia kiedyś pokazywałam) i chomiczka też ponad dwuletniego ![]() Aerien, Karolamankowa, Kaaamila za wizyty Dziewczyny!
|
|
|
|
#2515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Pokrzywka- gratuluje rozpoczęcia kolejnego tygodnia
![]() Dzięki Dziewcyzny za kciuki !!! Jem śniadanko szybko i lecę się szykowac Dobrze, że do przychodni mam 2 minuty drogi
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Mam kawkę i ciasteczka,pranie wstawione... Dziś jest w dzień,w którym moje dzidzie powinny zacząć się ruszać (mówię dziś bo wtedy wyjdzie planowana data porodu według ostatnich tutaj info na forum.)A tu nic ani widy ani słychu... |
|
|
|
#2520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obyś się lepiej poczuła i szybko do nas wróciła Gratuluję rozpoczętego 14 tyg ![]() kaaamila1 ale masz blisko ja w sumie też, spacerkiem to jakiś kwadransik wracaj raz dwa A ja już dziewczynki ziemniaczki mam na gazie i robie ogórki i rzodkiewkę w śmietanie - matko, w ciąży non stop się śmietaną zajadam ![]() Cytat:
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-06-15 o 09:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

*** gratuluje córci

Jak udały się łowy w lumpku?