|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Dziewczyny piękne relacje, Marylko cudne zdjęcia
Nena zdjęcia na poczcie powalają, a "po imprezowe" wgniata w ziemię ![]() Może ja też coś wkleję z panieńskiego na pocztę
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki ich jest pomysł? Oczywiście tak by i wilk był syty i owca cała? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Pytanie retoryczne |
|
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mysle, ze zaliczusz ten egzamin![]() Cytat:
na pierwszy taniec zatanczcie jakiegos przytulanca do ulubionej piosenki i tez bedzie fajnie naprawde sprobuj popatrzec na wszystko bardziej pozytywnie, to ma byc Twoj szczesliwy dzien masz sie usmiechac do swojego męża i cieszyc sie! wiem, ze sobie poradzisz ja tez musze sie umowic z zespolem i foto-kam, bo chce z nimi pogadac osobiscie o przebiegu imprezy, musimy kupic garniak TZ i alkohol, a reszta to wplaty zaliczek i wiem, ze dam rade, tak jak TY
|
||
|
|
|
#3814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, nie wymagaj tyle od siebie, pomyśl czego chcesz, na czym Ci zależy i nie przejmuj się opiniami innych (nie myśl "co ludzie pomyślą", "balony są passe" itd.). A z tą kamizelką, to może niech Tż idzie w białej do kościoła a później zmieni, teściowa może nawet nie zauważy ![]() Dorka_oo za zestawienie. Zmieniłaś zaproszenia? bo w poprzednim miałaś inne i przyznam, że się na nich wzorowałam
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nakupie tiulu czy czegoś, powiążę kokardy w ławkach hm i nie wiem co jeszcze... i jakieś kokardy na krzesłach. Coś złotego bądź kremowego. Sala też nie jest z moich marzen.. Sukni marzeń też nie mam... chciałabym jakiś kolor przewodni a nie ma. Znaczy niby kieruję się ku kremowemu, brodo, pomarańczowi itp. no ale. pierwszy taniec nie bedzie wycwiczony... bo nie mamy kasy na kurs. tzn znalazłaby sie ale TŻ nie zapłaci tyle. aaaah.. mam nadzieje że i tak bedzie jakoś fajnie.. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
i na sesje koniecznie niech założy!!
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Za ile kończy się ten mecz? Chcę iść już do domu i położyć się spać
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Pomyśl nad koncepcją, by potem nie wyszło, że każda rzecz jest z innej parafii. |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od tygodnia tanczymy w salonie, zrobilismy male przemeblowanie i jest troche miejsca a potem jak przyjedziemy do PL idziemy na ok 3 lekcje indywidualne, zeby pani nam podpowiedziala, co mozemy poprawic
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zadomowienie
|
Taa a my mamy uwierzyć, że spanie Ci w głowie
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lepiej iść teraz na choć jedną lekcję, by ewentualnych błędów nie popełniać?
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ah niech się dzieje co chce.... już nie chce o tym nawet myśleć. lecę.. do jutra
|
|
|
#3821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idealna kiecka na ślub w stylu pin up Cytat:
. A nawet jeśli nie to przecież świat się nie zawali. We wrześniu możesz próbować jeszcze dostać się na studia z rekrutacji uzupełniającej. A jak nie uda się na dzienne to idąc na zaoczne możesz szukać pracy na pełen etat, wtedy z opłaceniem szkoły będzie łatwiej. Ostatecznie zrobisz sobie rok przerwy, znam wiele osób którym to na dobre wyszło ![]() Cytat:
. Też często czuję ukłucie zazdrości jak oglądam piękne zdjęcia ze ślubów dziewczyn, gdzie wszystkie detale były dopracowane. Ale z czasem pogodziłam się z tym, że pewnych rzeczy nie przeskoczę. Mogę jedynie w miarę możliwości starać się dograć te rzeczy na które mam wpływ. I cieszę się, że chociaż częściowo moja wizja ślubu się ziści ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana musisz porozmawiać z Tż....tak być nie może to ty masz wybrać mu koszule a nie jego mama to jest Wasz wielki dzień!!! Ty masz być szczęśliwa....a Tż powinien Cię wspierać i ma być po twojej stronie....w każdej sytuacji...powiedz mu ze tego oczekujesz i nie moze być inaczej!!!! Kolorami się nie przejmuj....ja takimi pierdołami się nie przejmuje....wszystko będzie ecru,zawieszki,winety...k wiaty...wystrój sali(restauracja robi wystrój),moja sukienka ma kolor kości słoniowej dlatego uparłam się na ecru Ale nie robie nic specjalnego w tym kierunku poprostu wszystko kupuje ecru ![]() Musisz porozmawiać równiez z mama.....zapytaj ją otwarcie czy chce żebyś była szczęśliwa czy chce uprzykrzac Ci te wspaniałe chwile??? Musisz być silna i stawiać sprawy jasno Tu chodzi o twoje szczęście
|
|
#3823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem doskonale jak sie czujesz, ja tak samo wszystko przezywalam, i uwierz mi ze latwo nie bylo. Moja swiadkowa do mojej fioletowej koncepcji wyskoczyla w pomaranczowo zlotej sukience mimo ze jej kupilam fioletowa, (do jest dopiero beszczelnosc), ale zupelnie sie tym nie przejelam. Na szczescie swiadek moj brat dopasowal sie do niej i mial pomaranczowy krawat a jago towarzyszka pomaranczowe buty i bezowa sukienke, wygladalo to wszystko nawet znosnie. Balony tez u mnie byly tyle ze dmuchane helem, ale byly wiec zadna roznica co do kamizelki, to jedna i druga bedzie pasowac wiec daj sobie spokoj i niech sobie wybierze ktora chce, w ogole byl sobie tym glowy nie zaprzatala...Kwiatki wystarczy zamowic tydzien przed weselem, nie ma potrzeby wczesniej. Dogadanie spraw z fotografem i kamerzysta to dwa telefony po 30 min i masz wszystko z glowy. Ja wszystko przez telefon ustalam. A piosenke na pierwszy taniec wysylalam gosciowi w piatek wieczorem, bo sie nie moglam z TZ dogadac. W ogole tego tanca nie przecwiczylismy, po prostu poszlismy na zywiol, pobujalismy sie juz No a teraz kochana glowka do gory, bo na razie wszystko wskazuje na to ze wcale nie jest tak zle jak myslisz, wez sie tylko w garsc wykonaj jutro kilka telefonow, zalatw najwazniejsze rzeczy i bedziesz spac spokojnie Przytulasek dla ciebie i chce widziec usmiech na twojej buzi |
||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Vistula ma -50%
Ale super!!!! Cos czuje że zakupy w niedziele będą udane
|
#3825 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wygląda na prawdę rewelacyjnie - bardzo mi się podoba i Ty również wyglądasz rewelacyjnie w niej od razu widać że pasuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Kochane
przelecialam Was szybko, ale nie mam czasu odpisywac U nas wszystko leci tak szybko, ze ja juz nie ogarniam tej kuwety ![]() Bylismy wczoraj na indywidualnych zajeciach tanca - tanczymy foxtrota na pierwszy taniec!!! Nigdy jakos szczegolnie nie lubilam tego tanca, ale najbardziej pasuje do naszej piosenki. Na szczescie instruktorka pomieszala go z figurami z mojego ukochanego tanga (w tym podnoszenie Poza tym obdzwonilam juz prawie wszystkich moich gosci - 33 osoby jeszcze nie potwierdzily, ze 180 osob zostalo nam na dzien dzisiejszy 140 w zwiazku z czym moglam sobie pozwolic na doproszenie moich kolegow i kolezanek ze studiow i jestem taaaaka szczesliwa z tego powodu, i oni rowniez i teraz (nie)małe zestawienie Na 23 dni przed slubem NIE mamy : ![]() - skonczonej fotoksiazki dla rodzicow - zamowionych kwiatow dla rodzicow - zamowionych bukietow dla mnie i dla druhen - ciagle nie wiem czy robic sama, czy zamawiac w kwiaciarni - transportu dla gosci - nie mam zrobionego manicure - kotyliony - nie zaprojektowane i nie wykonane - monogramu na tort - ustalonych pisenek z zespolem - kupionego smokingu dla TZ - parasola - omowionej oprawy muzycznej mszy - krawatow dla druzbow - podwiazki - ustalonych ciast z cukiernia - zrobionych menu na stoly i menu drinkow - zrobionych zawieszek na alko - ustalonego przebiegu mszy - kupionego alkoholu na drinki - rozplanowanych gosci przy stolach - odebranej sukni - spowiedzi - wybranych piosenek na podklad do video ![]() wiec pewnie szybko do Was nie zawitam
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Kawo będziesz się prezentować fantastycznie!
|
#3830 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Faktycznie jakiś kiepski dzień dziś, ja też średnio z humorem stoję od poniedziałku. Wczoraj trochę lepiej i dziś znów dołek. Trzeba się wyspać i zjeść dobre śniadanie - na pewno będzie lepiej. Dobrej nocy.
|
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Też nie miałam za dobrego dnia i jeszcze mi się ciągle zdawało, że jest piątek i będzie weekend
![]() I jeszcze mnie Tż opuścił tzn pojechał z moimi rodzicami w góry pomóc im tam jakiś dach robić czy coś, a ja jestem, w domu z babcią, musze jutro na rowerze do pracy śmigać, a tu taka pogoda, ech...chcę lipiec! ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Dziś 15! Wrześnióweczki - mamy 3 miesiące do ślubu
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje wieczorów panieński Marylka wszystko cudownie kochana wyglądało |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Kawo: masz bardzo oryginalną suknię, a groszkowe butki śliczne
Ja też łapię ślubnego doła/stresa, bo tyle załatwień przede mną, tyle szczegółów, że już nie wyrabiam - nie mogę się doczekać jak już będzie po wszystkim i będziemy z TŻem wylegiwać się na plaży...
|
|
|
|
#3834 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby się jednak udałoCytat:
![]() A my z TŻtem mamy dzisiaj małą wycieczkę, wprawdzie jedzie oddać pracę do dziekanatu ale potem cały dzień będziemy razem sami, tak się cieszę |
||||||
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- łooo stresik?
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() wczorajszej oraz jutrzejszym Pm-kom E87 kooocur ahankara smerf_etka13 uśmiechu, luzu i szczęścia życzę jagodziu sto lat czytam Was na bieżąco, ale humor mam coś do ![]() ale widziała cudne zdjęcia dziewczyny, mój ślub też nie był do końca taki, jak sobie wymarzyłam, ale trudno, już nie będę nad tym płakać ![]()
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że ta paskudna jesienna pogoda źle działa na nas wszystkie
mi też nic się nie chce, przygotowania do ślubu odłożyłam na bok przez obronę, kasy coraz mniej, czasu coraz mniej więc na chwilę obecną mam dość i najchętniej przesunęłabym ślub o jakieś 2 miesiące jutro egzamin więc proszę o kciuki, bo jeśli go nie zdam to obrona będzie we wrześniu ![]() kindzia fajnie się zapowiada wasz plener ![]() kawa bosko wyglądasz w tej sukni, a styl pin up za wszystkie zestawienia i ddś
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, dziekuje za wszystkie mile słowa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

jednak mysle, ze zaliczusz ten egzamin
naprawde sprobuj popatrzec na wszystko bardziej pozytywnie, to ma byc Twoj szczesliwy dzien
Kochana, nie wymagaj tyle od siebie, pomyśl czego chcesz, na czym Ci zależy i nie przejmuj się opiniami innych (nie myśl "co ludzie pomyślą", "balony są passe" itd.). 
za zestawienie. Zmieniłaś zaproszenia? bo w poprzednim miałaś inne i przyznam, że się na nich wzorowałam
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

. A nawet jeśli nie to przecież świat się nie zawali. We wrześniu możesz próbować jeszcze dostać się na studia z rekrutacji uzupełniającej. A jak nie uda się na dzienne to idąc na zaoczne możesz szukać pracy na pełen etat, wtedy z opłaceniem szkoły będzie łatwiej. Ostatecznie zrobisz sobie rok przerwy, znam wiele osób którym to na dobre wyszło
. Też często czuję ukłucie zazdrości jak oglądam piękne zdjęcia ze ślubów dziewczyn, gdzie wszystkie detale były dopracowane. Ale z czasem pogodziłam się z tym, że pewnych rzeczy nie przeskoczę. Mogę jedynie w miarę możliwości starać się dograć te rzeczy na które mam wpływ. I cieszę się, że chociaż częściowo moja wizja ślubu się ziści