|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł | |||
| Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 |
|
2 | 7,14% |
| Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują |
|
1 | 3,57% |
| Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek |
|
14 | 50,00% |
| Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy |
|
2 | 7,14% |
| Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek |
|
4 | 14,29% |
| Mamy wrześniowo październikowe 2011 |
|
5 | 17,86% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź
Monia polecam się na przyszłość, bo mnie nawet wirtualne zakupy cieszą
, a za ta 1 z nexta będę chorować! ponadczasowa jest ta sukienka, ech...---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- widzę, że 8 to ten sam link co 1, czyli zgadzam się z Toba w 100% |
|
|
|
#1684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie zauwazylam ze 1 i 8 to to samo.... ![]() przesliczna mam nadzieje, ze bede w niej jakos normalnie wygladac
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam kochane za wszystkie komplementy .
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
No myslalam, ze w tych drzwiach zawroci hehe, az sie rozczulil. Ale tata lub papa sie nie doczekal jeszcze
ale ja mam opoznienie hehe, a tu produkcja pelna para. No nic, poczytam sobie chociaz z rana, wtedy szybciej dziala.
Edytowane przez Sharifa Czas edycji: 2012-06-14 o 22:10 |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak z jedzeniem ? poprawiło sie coś? |
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dziekuje urlop super. Majka nas pozytywnie zaskoczyla- szlaja sie z nami rowno, podoba jej sie zwiedzanie. A najbardziej w nosidelku. W wozku to czasem takie koncerty urzadza, ze az wstyd![]() Ale ogolnie naprawde fajnie a pogoda w kratke.Cytat:
Tu mi sie kojarzy kupno nowej hustawki przez mame zo i nadzieja, ze Zoska nagle zacznie wcinac ![]() Co do sukienek- Jak je kiedys kupilas, to musialas sie sobie w nich podobac. Tak wiec przypomnij sobie jak to wtedy bylo. Lasencja jestes pewnie jak i wczesniej tez
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Ella, niestety nowe krzesełko nie sprawiło że moje dziecko je ochoczo, wręcz przeciwnie, złości się w nim strasznie. Ale nadzieje umiera ostatnia
![]() trzymam kciuki za udany powrót! ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- p.s jakaś chandra mnie dopadła dziś wieczorem i zjadłam ooooogromną ilość frytek z keczupem i majonezem, czuję się teraz jak gość ze skeczu Monty Pythona "kelner przynieś wiadro będę : "
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Witam się przedweekendowo
po pierwsze - wyspałam się po drugie - dziękuję za kciuki tylko, że wczoraj się nie popisałam - pojechałam do gina bez lekarstwa i przełożyli mi wizytę na za tydzień ![]() idę nadrabiać Klion masz przeuroczego synusia! przystojniaczek jak się patrzy ![]() MoniaZ sukienki piękne i tak samo podobają mi się ta jedna jasna z kwiatem i ta 1 lub 8 od MamyZo na pewno będziesz świetnie wyglądać Sharifa no gratulacje za papa dorastają te nasze maluszki, oj tak Ella z tymi nerwami w foteliku to Lena też czasem odstawia cyrki straszne, ostatnio jechałam ok 20km to całą drogę był ryk a ja sama za kierownicą - trzeba było przeczekać takie już są te nasze AniołkiAa2 Marcelek super się chichra! hihi thelilah oj oj, sam sobie Twój M. urozmaica menu Archi goopio to Ty gadasz a wyglądasz na pewno pięknie ! Edytowane przez Wuwka Czas edycji: 2012-06-15 o 07:18 |
|
|
|
#1694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1695 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz nie powiem-sukienką maxi nie pogardze![]() Cytat:
Nas sie wstydzisz? no i zarzucam fochem![]() Cytat:
![]() I dla Nadii ![]() Cytat:
jest niesamowity! naprawde
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wuwka zazdroszcze wyspania a z ta wizyta szacun no ale co sie odwlecze to nie s*******![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Ok, musze złożyć łóżeczko turystyczne i kminie jak to zrobic
|
|
|
#1697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() Co do podobieństwa to niektórzy uważają, że to cały tata, inni, że ja. Z tym że jest od nas ładniejszy i właśnie ten jego urok powstrzymuje mnie przed oddaniem go do adopcji (ostatni raz rozważałam to dziś między 2-gą a 4-tą w nocy kiedy zebrało mu się na zabawę)
|
|
|
#1698 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
piateczek juz ![]() Cytat:
lyzeczka nawet nie probuje, bo nawet owoce, ktore lubi z lyzeczki to wyzsza szkola jazdy. Ale jest maly postep, bo wczoraj pojadla parowki i ziemniaka do raczki Cytat:
juz prawieCiche dla dziecia za to, ze pozwolilo sie wyspacCytat:
A jutro mecz... a ja bez internetu nie mam polskiej tvTzn teraz mam neta zastepczego przez usb i on wlasnie dziala tak, ze mozna sobie herbate zrobic zanim sie cos zaladuje, a ADSL niet.
Edytowane przez Sharifa Czas edycji: 2012-06-15 o 09:24 |
|||
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale nie naprawia tego do jutra?i pomocy z łózeczkiem! zlozylam ale w literke V a to mi sie nie zmiesci do torby ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
Lulla no za tą wizytę to mam mistrza
a łóżeczko to dla mnie za trudne, może jakbym zobaczyła to bym pomogła ale tak nie dam rady Sharifa Z tym netem to oni sobie faktycznie jaja robią, dzisiaj jest piątek i potem weekend i jak dzisiaj nie naprawią to dopiero w poniedziałek? żeby jednak ruszyli dupska!a za ciche brawa dziękuję aż sama sobie zazdroszczę bo spałam 5,5h bez przerwy + jakieś 3h z 2 przerwami ![]() Klion hahaha, a Maksiu wygląda na takie niewiniątko |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiem, blokady przy dluzszych bokach mi sie ladnie zgiely a te w tych krotszych ni hu hu, zaraz mi rece odpadna
|
|
#1702 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze sie chwalem:
Piotruś stanął dziś w łóżeczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() cicho po pogryzę z zazdrości no niestety nie No Tobie to sie dziwie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() MamoZo- jak dzis nastrój? Chandra skutecznie przepędzona frytkami? |
|||||||
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Zostalam bohaterem we wlasnym domu
złożylam
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No gratulacje dla Pio ![]() Chodzilo mi bardziej o samo stwierdzenie co nie zmienia faktu ze miewam takie dni![]() Juz złożylam, wszystko pieknie, ladnie ale ciekawe jak je rozloze u mamy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- ![]()
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe mam polewkę bo u was dzieci w większości już zapierniczają a mój dopiero robi przymiarki do raczkowania i to bardzo wolne przymiarki ![]() Idę nadrabiac dalej. Widziałam ładnego też ładnego Maksia i faktycznie urodę ma taką egzotyczną jakby, po mamie czy tacie?---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Masakra. Pożalę się, co? Wczorajszej nocy Filip zasnął dokładnie o 23.55, wczoraj zasnął ładnie o 21 to coś go obudziło i od 24 do 1 znowu się wiercił, kręcił, gadał . Zwariuję normalnie jak to tak będzie dłużej. Już nie wiem co robić. Czy przetrzymywać czy jak
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
No to chyba już się uda, co?
![]() Aha, co do Agus i wózka, to ulżyło mi, że jej nie przelicytowałam ![]() doczytałam, że się udało dla Piotrusia za pierwsze wstanie!!! ![]() cotka a może spróbuj tak jak ja z moim dzieckiem - naucz go samego zasypiać Edytowane przez Wuwka Czas edycji: 2012-06-15 o 10:20 |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() znowu była pobudka od północy do 4! i boli mnie żołądek po tych frytkach, bleee Archi, brawa dla Piotrusia. ![]() i brawa dla naszej Lullki , ciesz nie? jaka ja byłam z siebie dumna jak złożyłam tą huśtawkę, bo robiłam na czuja gdyż instrukcja jak dla mnie to po chińsku była
|
|
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ciesz jest niesamowity, normalnie jakbym conajmniej zrobila cos od czego zalezy funkcjonowanie i egzystencja w domu No to Ciebie podziwiam podwojnie![]()
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Lulla brawa za ogarnięcie łóżeczka - powiedz mi Kochana czy ten Wasz fotelik też taki wielkie?? Nasz wczoraj przyszedł i obawiam się że nam się do naszego mini autka nie zmieści dla Piotruli za wstawanie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

: "

takie już są te nasze Aniołki
tylko jeden zostal...

żeby jednak ruszyli dupska!