Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź 2011! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł
Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 2 7,14%
Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują 1 3,57%
Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek 14 50,00%
Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy 2 7,14%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek 4 14,29%
Mamy wrześniowo październikowe 2011 5 17,86%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 21:57   #1681
mama zosi
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
1 3 4 8
w 1 jestem zakochana, piękna sukienka
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:58   #1682
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
1 3 4 8

sukienka nr 8 wymiata
Stary 2012-06-14, 22:01   #1683
mama zosi
Zakorzenienie

Monia polecam się na przyszłość, bo mnie nawet wirtualne zakupy cieszą , a za ta 1 z nexta będę chorować! ponadczasowa jest ta sukienka, ech...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
sukienka nr 8 wymiata
widzę, że 8 to ten sam link co 1, czyli zgadzam się z Toba w 100%
Stary 2012-06-14, 22:02   #1684
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Monia polecam się na przyszłość, bo mnie nawet wirtualne zakupy cieszą , a za ta 1 z nexta będę chorować! ponadczasowa jest ta sukienka, ech...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

widzę, że 8 to ten sam link co 1, czyli zgadzam się z Toba w 100%

no wlasnie zauwazylam ze 1 i 8 to to samo....
przesliczna
mam nadzieje, ze bede w niej jakos normalnie wygladac
Stary 2012-06-14, 22:03   #1685
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie zauwazylam ze 1 i 8 to to samo....
przesliczna
mam nadzieje, ze bede w niej jakos normalnie wygladac
w takich sukienkach zawsze się dobrze wygląda!
Stary 2012-06-14, 22:04   #1686
klion78
Zadomowienie

Dziękuję Wam kochane za wszystkie komplementy . przekaże je Maksiowi jak tylko wstanie
Stary 2012-06-14, 22:06   #1687
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Mamo Zo jeszcze raz dzieki
ide do lozka... cos mi sie spac juz chce

Milej nocki
Stary 2012-06-14, 22:08   #1688
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam kochane za wszystkie komplementy . przekaże je Maksiowi jak tylko wstanie
i buziale tez mu przekaz
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:09   #1689
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
brawa dla Nadii za nowe umiejętności
tatuś się cieszy, co?
No myslalam, ze w tych drzwiach zawroci hehe, az sie rozczulil. Ale tata lub papa sie nie doczekal jeszcze

Cytat:
no i brawa dla Nadii pewnie przesłodko wygląda jak tak macha zdolna

ale ja mam opoznienie hehe, a tu produkcja pelna para. No nic, poczytam sobie chociaz z rana, wtedy szybciej dziala.

Edytowane przez Sharifa
Czas edycji: 2012-06-14 o 22:10
Sharifa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:16   #1690
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
No myslalam, ze w tych drzwiach zawroci hehe, az sie rozczulil. Ale tata lub papa sie nie doczekal jeszcze

ale ja mam opoznienie hehe, a tu produkcja pelna para. No nic, poczytam sobie chociaz z rana, wtedy szybciej dziala.
mam nadzieje ze szybko ci tego neta naprawia hehe
a jak z jedzeniem ? poprawiło sie coś?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:24   #1691
Ellabailasola
Raczkowanie

Cytat:
Ella, białe michałki są genialne, spróbuj przy okazji. Jak urlop? Pogoda dopisuje?
to trza bedzie mame poprosic, zeby wyslala na sprobowanie

A dziekuje urlop super. Majka nas pozytywnie zaskoczyla- szlaja sie z nami rowno, podoba jej sie zwiedzanie. A najbardziej w nosidelku. W wozku to czasem takie koncerty urzadza, ze az wstyd
Ale ogolnie naprawde fajnie a pogoda w kratke.

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Ella- a wozicie się przodem czy tyłem jeszcze?? Bo niektóre dzieci po obróceniu "nagle" zaczęły lubić jeździć

MoniaZ- ja Ci nie pomogę- właśnie walczę z wyborem sukienki na chrzciny- mam 3 i w każdej wyglądam jak skrzyżowanie koopy z jeżem A na nowa nie mam ani kasy ani czasu i veny
no wlasnie juz przodem od jakichs 2 tyg, Ale niestety nie zauwazylam roznicy a juz tez sie nie moglam doczekac zmian fotelika z nadzieja, ze sie poprawi...a tu doopka
Tu mi sie kojarzy kupno nowej hustawki przez mame zo i nadzieja, ze Zoska nagle zacznie wcinac

Co do sukienek- Jak je kiedys kupilas, to musialas sie sobie w nich podobac. Tak wiec przypomnij sobie jak to wtedy bylo. Lasencja jestes pewnie jak i wczesniej tez uszy do gory!
Stary 2012-06-14, 23:51   #1692
mama zosi
Zakorzenienie

Ella, niestety nowe krzesełko nie sprawiło że moje dziecko je ochoczo, wręcz przeciwnie, złości się w nim strasznie. Ale nadzieje umiera ostatnia

trzymam kciuki za udany powrót!

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

p.s jakaś chandra mnie dopadła dziś wieczorem i zjadłam ooooogromną ilość frytek z keczupem i majonezem, czuję się teraz jak gość ze skeczu Monty Pythona "kelner przynieś wiadro będę : "
Stary 2012-06-15, 07:05   #1693
Wuwka
Raczkowanie

Witam się przedweekendowo

po pierwsze - wyspałam się

po drugie - dziękuję za kciuki tylko, że wczoraj się nie popisałam - pojechałam do gina bez lekarstwa i przełożyli mi wizytę na za tydzień

idę nadrabiać

Klion masz przeuroczego synusia! przystojniaczek jak się patrzy

MoniaZ sukienki piękne i tak samo podobają mi się ta jedna jasna z kwiatem i ta 1 lub 8 od MamyZo na pewno będziesz świetnie wyglądać

Sharifa no gratulacje za papa dorastają te nasze maluszki, oj tak

Ella z tymi nerwami w foteliku to Lena też czasem odstawia cyrki straszne, ostatnio jechałam ok 20km to całą drogę był ryk a ja sama za kierownicą - trzeba było przeczekać takie już są te nasze Aniołki

Aa2 Marcelek super się chichra! hihi

thelilah oj oj, sam sobie Twój M. urozmaica menu

Archi goopio to Ty gadasz a wyglądasz na pewno pięknie !

Edytowane przez Wuwka
Czas edycji: 2012-06-15 o 07:18
Wuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:08   #1694
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki

ale super sie smieje... i jak glowe chowa...

Moja wykapana, nakarmiona i spi.... i dwa dni szla spac ok 21 i szalala w lozku ... teraz zauwazylam ze jak idzie spac o standarodwej godzinie ok 19.30 -20 to zasypia normalnie.... Takze musze sie trzymac tych godzin ...

Dziewczyny pomozcie mi plissss
Musze sobie kupic jakas sukienke na wesele. To wesele jest kuzynki TZ-a wiec chcialabym cos stylowego , zeby przykuc uwage ale nie az bardzo.... dajcie jakiegos pomysla
Wybralas juz cos?

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Heeeeej

A my sie jeszcze urlopujemy, ale jutro do domku...juz mam stresa Jak z ta jazda 4 godzinna znow bedzie. Moja majcia nalezy do mniejszosci chyba dzieci, ktore nienawidza jezdzic autem Malo spi, przewaznie sie wierci, drze i marudzi...po takiej jezdzie to mam leb zawsze jak sagan...
A do tego od wczoraj leci jej z nosa, ze hej, bidula moja...

Pocytowalam i znowu mi powcinalo tylko jeden zostal...

Co ja to chcialam.....acha- biale michalki! - a coz to takiego?? Znam tylko tradycyjne( uwielbiam). Cos nowego? Slinka mi juz do pasa cieknie...

Asia a ta romantyczna kolacja to z jakiejs specjalnej okazji, czy tak sobie ? ( sorry za wscibstwo)

Mamo zo super kokarde ma Zosienka! Kot nie probowal sie do nie dobrac?

Przeslodziak Marceli! Najlepiej, jak zawsze jakos tego smoka pakuja sobie do buzi odwrotna strona
Jak na urlopie w ogole? wypoczeliscie troszke?

Cytat:

Kochane ponieważ tak życzliwie mnie przyjęłyście postanowiłam przedstawic powód mojej obecności tutaj: Maksiu, ur. 1.10.2011r.
Omg! coz za uroda! klion przyznaj sie tu nam ze jestes latynoska pieknoscia

Cytat:
Ella- a wozicie się przodem czy tyłem jeszcze?? Bo niektóre dzieci po obróceniu "nagle" zaczęły lubić jeździć

A ja myślałam, ze napiszesz coś w stylu:
-co jesz??
-mięsko...
-a skąd masz???
-samo przypełzło

bosssssssssski!

oooooooooo- śliczny Maksiu - znaczy się przystojny, w końcu to facet

MoniaZ- ja Ci nie pomogę- właśnie walczę z wyborem sukienki na chrzciny- mam 3 i w każdej wyglądam jak skrzyżowanie koopy z jeżem A na nowa nie mam ani kasy ani czasu i veny
Skąd ja to znam?
Stary 2012-06-15, 08:19   #1695
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
3 i 4 mi wpadly w oko... tylko ze musze cos wybrac z nexta bo przysla mi do domu i sobie na spokojnie przymierze... i jak cos to oddam...

aaa i jakos wole krotkie

wiem wiem wybredna jestem
Ja tez lubie krotkie chociaz nie powiem-sukienką maxi nie pogardze

Cytat:
w niedziele

Nie pokaże bo sie wstydzę- goopio wygladam

Normalnie moja garderoba woła o pomste do nieba, ale co ide do sklepu to mi sie odechciewa mierzyc , wolę cos dzieciowego poogladac

No nic- przestaję marudzć i ide w kimono

buziaki kochane i kolorowych snów

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

facet
No wiesz, piszesz to i nawet Ci powieka nie drgnie Nas sie wstydzisz? no i zarzucam fochem

Cytat:
hallo, jestem i ja a interet sie laduje tak, ze mam ochote go podobo jutro maja naprawic, tylko to jutro slysze od 2 dni

smakowala widocznie, maja z Nadia cos wspolnego, bo jej tak piasek naplazy posmakowal

No co, w koncu nowa zabawka... dla kota A Zosia cudna jak zawsze.

Obejrze sobie jak internet kiedys pozwoli Na razie zaladowalo sie ok 20 sekund i juz widze, ze Marcel slodziak

oj jakis przystojny Belmondo

Monia Z - ja tez bym chetnie zobaczyly butki razem z zawartoscia
Co do sukienki nie pomoge, bo przy obecnym ladowaniu stron to by mnie krew zalala najpierw.

A ja sie pochwale, ze Nadia w koncu pomachala tatusiowi jak wychodzil. Sama odmachala A jeszcze mnie urzekla, bo pokazuje jej zdjecie babci i mowie, ze niedlugo pojedziemy do babci, a ona na to pomachala do babci na zdjeciu pewnie nieswiadomie, ale wygladalo przeuroczo
KOchana mnie wczoraj rozlaczylo na amen i nie moglam sobie wejsc na wiż, na nic nie moglam, a najlepsze jest to ze ten shit zwany modemem jest podloaczony do lapka, swieci na niebiesko-czyli to znaczy ze jest zasieg itd ale jak patrze na pulpit to widze ze net jest rozlaczony, eeee tam czeski film
I dla Nadii

Cytat:
Ty przekaz raczej buziaczki jest niesamowity! naprawde
Stary 2012-06-15, 08:56   #1696
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Ella, niestety nowe krzesełko nie sprawiło że moje dziecko je ochoczo, wręcz przeciwnie, złości się w nim strasznie. Ale nadzieje umiera ostatnia

trzymam kciuki za udany powrót!

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

p.s jakaś chandra mnie dopadła dziś wieczorem i zjadłam ooooogromną ilość frytek z keczupem i majonezem, czuję się teraz jak gość ze skeczu Monty Pythona "kelner przynieś wiadro będę : "
Uuuuuuu co za chandra?

Cytat:
Napisane przez Wuwka Pokaż wiadomość

po drugie - dziękuję za kciuki tylko, że wczoraj się nie popisałam - pojechałam do gina bez lekarstwa i przełożyli mi wizytę na za tydzień

idę nadrabiać

Klion masz przeuroczego synusia! przystojniaczek jak się patrzy

MoniaZ sukienki piękne i tak samo podobają mi się ta jedna jasna z kwiatem i ta 1 lub 8 od MamyZo na pewno będziesz świetnie wyglądać

Sharifa no gratulacje za papa dorastają te nasze maluszki, oj tak

Ella z tymi nerwami w foteliku to Lena też czasem odstawia cyrki straszne, ostatnio jechałam ok 20km to całą drogę był ryk a ja sama za kierownicą - trzeba było przeczekać takie już są te nasze Aniołki

Aa2 Marcelek super się chichra! hihi

thelilah oj oj, sam sobie Twój M. urozmaica menu

Wuwka zazdroszcze wyspania a z ta wizyta szacun no ale co sie odwlecze to nie s*******

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Ok, musze złożyć łóżeczko turystyczne i kminie jak to zrobic
Stary 2012-06-15, 09:11   #1697
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Omg! coz za uroda! klion przyznaj sie tu nam ze jestes latynoska pieknoscia
Rozszyfrowałaś mnie ... jestem piękną brazylijską tancerką samby
Cytat:
Dziękuję bardzo Maksiu ucałowany

Co do podobieństwa to niektórzy uważają, że to cały tata, inni, że ja. Z tym że jest od nas ładniejszy i właśnie ten jego urok powstrzymuje mnie przed oddaniem go do adopcji (ostatni raz rozważałam to dziś między 2-gą a 4-tą w nocy kiedy zebrało mu się na zabawę)
Stary 2012-06-15, 09:22   #1698
Sharifa
Rozeznanie

Dzien dobry piateczek juz

Cytat:
mam nadzieje ze szybko ci tego neta naprawia hehe
a jak z jedzeniem ? poprawiło sie coś?
Hmmm robie zupke taka, zeby z butelki leciala, daje 180ml i 3 miarki mleka to zjada cale lyzeczka nawet nie probuje, bo nawet owoce, ktore lubi z lyzeczki to wyzsza szkola jazdy. Ale jest maly postep, bo wczoraj pojadla parowki i ziemniaka do raczki Ona chyba ma jakis uraz do lyzeczki - sama prosze bardzo jesli tylko posmakuje, to samo z lyzeczki nie bardzo jedynie owocow troszke.

Cytat:

idę nadrabiać
Oh yeah, weeked! juz prawie
Ciche dla dziecia za to, ze pozwolilo sie wyspac

Cytat:
Ja tez lubie krotkie chociaz nie powiem-sukienką maxi nie pogardze

No wiesz, piszesz to i nawet Ci powieka nie drgnie Nas sie wstydzisz? no i zarzucam fochem

KOchana mnie wczoraj rozlaczylo na amen i nie moglam sobie wejsc na wiż, na nic nie moglam, a najlepsze jest to ze ten shit zwany modemem jest podloaczony do lapka, swieci na niebiesko-czyli to znaczy ze jest zasieg itd ale jak patrze na pulpit to widze ze net jest rozlaczony, eeee tam czeski film
I dla Nadii

Eh, juz od 4 dni "naprawiaja" i codziennie jest, ze dzisiaj to juz na pewno bedzie dzialalo, a tu wychodzi ze najpierw linia, potem ze cos z konfiguracja u nich, ze to ze siamto i czekam i czekam A jutro mecz... a ja bez internetu nie mam polskiej tv

Tzn teraz mam neta zastepczego przez usb i on wlasnie dziala tak, ze mozna sobie herbate zrobic zanim sie cos zaladuje, a ADSL niet.

Edytowane przez Sharifa
Czas edycji: 2012-06-15 o 09:24
Sharifa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:29   #1699
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Rozszyfrowałaś mnie ... jestem piękną brazylijską tancerką samby

Dziękuję bardzo Maksiu ucałowany

Co do podobieństwa to niektórzy uważają, że to cały tata, inni, że ja. Z tym że jest od nas ładniejszy i właśnie ten jego urok powstrzymuje mnie przed oddaniem go do adopcji (ostatni raz rozważałam to dziś między 2-gą a 4-tą w nocy kiedy zebrało mu się na zabawę)
O Ty niedobra

Cytat:
Dzien dobry piateczek juz

Hmmm robie zupke taka, zeby z butelki leciala, daje 180ml i 3 miarki mleka to zjada cale lyzeczka nawet nie probuje, bo nawet owoce, ktore lubi z lyzeczki to wyzsza szkola jazdy. Ale jest maly postep, bo wczoraj pojadla parowki i ziemniaka do raczki Ona chyba ma jakis uraz do lyzeczki - sama prosze bardzo jesli tylko posmakuje, to samo z lyzeczki nie bardzo jedynie owocow troszke.

Oh yeah, weeked! juz prawie
Ciche dla dziecia za to, ze pozwolilo sie wyspac

Eh, juz od 4 dni "naprawiaja" i codziennie jest, ze dzisiaj to juz na pewno bedzie dzialalo, a tu wychodzi ze najpierw linia, potem ze cos z konfiguracja u nich, ze to ze siamto i czekam i czekam A jutro mecz... a ja bez internetu nie mam polskiej tv
jaaaaaa ale nie naprawia tego do jutra?

i pomocy z łózeczkiem! zlozylam ale w literke V a to mi sie nie zmiesci do torby

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Stary 2012-06-15, 09:38   #1700
Wuwka
Raczkowanie

Lulla no za tą wizytę to mam mistrza

a łóżeczko to dla mnie za trudne, może jakbym zobaczyła to bym pomogła ale tak nie dam rady

Sharifa Z tym netem to oni sobie faktycznie jaja robią, dzisiaj jest piątek i potem weekend i jak dzisiaj nie naprawią to dopiero w poniedziałek? żeby jednak ruszyli dupska!
a za ciche brawa dziękuję aż sama sobie zazdroszczę bo spałam 5,5h bez przerwy + jakieś 3h z 2 przerwami

Klion hahaha, a Maksiu wygląda na takie niewiniątko Matka - pewnie ściemniasz, że on daje popalić
Stary 2012-06-15, 09:53   #1701
lullaby_ml
Zakorzenienie

Juz wiem, blokady przy dluzszych bokach mi sie ladnie zgiely a te w tych krotszych ni hu hu, zaraz mi rece odpadna
Stary 2012-06-15, 10:01   #1702
archinta
Zakorzenienie

Po pierwsze sie chwalem:

Piotruś stanął dziś w łóżeczku

Cytat:
A ja sie pochwale, ze Nadia w koncu pomachala tatusiowi jak wychodzil. Sama odmachala A jeszcze mnie urzekla, bo pokazuje jej zdjecie babci i mowie, ze niedlugo pojedziemy do babci, a ona na to pomachala do babci na zdjeciu pewnie nieswiadomie, ale wygladalo przeuroczo

Cytat:
Archi co to za teksty ze glupio wygladasz.... ???? Pewnie swietnie wygladasz w kazdej jednej kiecce
no serio nie
Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
no weź chyba bym zeszła jakbym zobaczyła siakieś mięsko niewiadomego pochodzenia w buźce M

Cytat:
ejj to juz za chwile ten wielki dzien

a w tych kieckach na pewno pieknie wyglądasz, juz ja to przeczówam sie pokazac nie chcesz bo pewnei laska jesteś i boisz sie ze bedziemy chciały cie wyrwac

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość

ja Ci dam goopio wyglądam

a ja też mam większą frajdę z oglądania dziecięcych ubranek... nie pamiętam już kiedy ostatnio sobie coś kupiłam do ubrania
no serio goooooooopio
Cytat:
cicho po pogryzę z zazdrości

Cytat:
no niestety nie
Cytat:
Skąd ja to znam?
No Tobie to sie dziwie laseczko-dupeczko
Cytat:

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Juz wiem, blokady przy dluzszych bokach mi sie ladnie zgiely a te w tych krotszych ni hu hu, zaraz mi rece odpadna
a spróbuj najpierw te przy mniejszych zgiąć, u nas tez czasem tak sie blokuje- ale nie pamietam jak odblokowuje

MamoZo- jak dzis nastrój? Chandra skutecznie przepędzona frytkami?
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:01   #1703
lullaby_ml
Zakorzenienie

Zostalam bohaterem we wlasnym domu złożylam
Stary 2012-06-15, 10:02   #1704
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Zostalam bohaterem we wlasnym domu złożylam
tłum szaleje
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:04   #1705
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze sie chwalem:

Piotruś stanął dziś w łóżeczku

no serio nie

no serio goooooooopio

cicho po pogryzę z zazdrości

no niestety nie

No Tobie to sie dziwie laseczko-dupeczko

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

a spróbuj najpierw te przy mniejszych zgiąć, u nas tez czasem tak sie blokuje- ale nie pamietam jak odblokowuje

MamoZo- jak dzis nastrój? Chandra skutecznie przepędzona frytkami?

No gratulacje dla Pio
Chodzilo mi bardziej o samo stwierdzenie co nie zmienia faktu ze miewam takie dni
Juz złożylam, wszystko pieknie, ladnie ale ciekawe jak je rozloze u mamy

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
tłum szaleje
Stary 2012-06-15, 10:07   #1706
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

Filip jak narazie chyba ze 3 razy łącznie pomachał. Ma też etap pokazywania palcem , chociażby tylko powietrza.
ALe mam polewkę bo u was dzieci w większości już zapierniczają a mój dopiero robi przymiarki do raczkowania i to bardzo wolne przymiarki

Idę nadrabiac dalej.
Widziałam ładnego też ładnego Maksia i faktycznie urodę ma taką egzotyczną jakby, po mamie czy tacie?

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Masakra. Pożalę się, co?
Wczorajszej nocy Filip zasnął dokładnie o 23.55, wczoraj zasnął ładnie o 21 to coś go obudziło i od 24 do 1 znowu się wiercił, kręcił, gadał . Zwariuję normalnie jak to tak będzie dłużej. Już nie wiem co robić. Czy przetrzymywać czy jak

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:12   #1707
Wuwka
Raczkowanie

No to chyba już się uda, co?

Aha, co do Agus i wózka, to ulżyło mi, że jej nie przelicytowałam

doczytałam, że się udało

dla Piotrusia za pierwsze wstanie!!!

cotka a może spróbuj tak jak ja z moim dzieckiem - naucz go samego zasypiać jeżeli chcesz to poszukam mojego posta nt nauki zasypiania, która się sprawdziła w naszym przypadku. uwaga od tego czasu śpi spokojniej i nie budzi się tak często w nocy ale namotałam

Edytowane przez Wuwka
Czas edycji: 2012-06-15 o 10:20
Stary 2012-06-15, 10:13   #1708
mama zosi
Zakorzenienie

Bry
znowu była pobudka od północy do 4! i boli mnie żołądek po tych frytkach, bleee

Archi, brawa dla Piotrusia.

i brawa dla naszej Lullki , ciesz nie? jaka ja byłam z siebie dumna jak złożyłam tą huśtawkę, bo robiłam na czuja gdyż instrukcja jak dla mnie to po chińsku była
Stary 2012-06-15, 10:17   #1709
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba już się uda, co?

Aha, co do Agus i wózka, to ulżyło mi, że jej nie przelicytowałam
No przestan, nawet gdyby to agus fajna babka i napewno nie bylaby zla

Cytat:
Bry
znowu była pobudka od północy do 4! i boli mnie żołądek po tych frytkach, bleee

Archi, brawa dla Piotrusia.

i brawa dla naszej Lullki , ciesz nie? jaka ja byłam z siebie dumna jak złożyłam tą huśtawkę, bo robiłam na czuja gdyż instrukcja jak dla mnie to po chińsku była
Kochana, ja nie mam pojecia teraz jak je rozłożyc a ciesz jest niesamowity, normalnie jakbym conajmniej zrobila cos od czego zalezy funkcjonowanie i egzystencja w domu No to Ciebie podziwiam podwojnie
Stary 2012-06-15, 10:17   #1710
martunia_199
Zakorzenienie

Bry

Lulla brawa za ogarnięcie łóżeczka - powiedz mi Kochana czy ten Wasz fotelik też taki wielkie?? Nasz wczoraj przyszedł i obawiam się że nam się do naszego mini autka nie zmieści

dla Piotruli za wstawanie

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości