|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Nadrobiłam, ale po 11 h w pracy już nie miałam siły cytować
![]() Dziękuje dziewczyny za rady co do kremy, dzisiaj kupiłam Barwe siarkową i zobaczymy jak to będzie mam nadzieję że lepiej, ale potestuje.Co do afer blogowych.. to cóż.. trzeba zawsze pamiętać, że w realnym świecie na każdym kroku możemy zostać oszukani, a w necie to już w ogóle ludzie czują się bezkarni. |
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
robiłam tak i nic, a teraz widzę, że oba profile pousuwały moje komentarze i zablokowali komentowanie
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz skorzystam
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę testować peeling Alterry
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Które zgłosić? ^^ Obydwa?
Próbowałam, ale jako własność intelektualna zgłosić jako ja nie mogę, więc którą opcję? edit: dałam jako oszustwo
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-06-14 o 22:44 |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1748 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się "wykształcony" anonim trafił
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
w końcu napisałam post o pielęgnacji cery suchej.. tyle się zbierałam.. a i tak mi czegoś tam brakuje
|
#1753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najczęściej używany ![]() Nie wiem jaki kupić pędzel do rozcierania cieni... Bo jak na razie to rozcieram tym co się nawinie i niestety często "wycieram" a nie "rozcieram" Chyba najlepszy będzie typu puchacz prawda? i teraz mam dylemat, kupić elf'a blending eye brush za 9,90, lancrone E152 za 12,90 czy zainwestować w 4 zł droższego (ale różnica ) Hakuro H77 za 16,40 zł. Nie mam potrzeby niczego profesjonalnego, byle działało jak trzeba i nie drapało Może coś doradzicie?
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1756 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym myślę, że w centrum handlowym też będziesz na bieżąco z wynikami Tym żyje cała Polska![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- To prawda. Poza tym można ich postraszyć zrobieniem antyreklamy w sieci. Nie wszystko mogą zablokować. Można utworzyć nawet grupę na Facebooku, w której będzie mowa o złodziejstwie i podany link do ich fanpage`u;P |
|
|
|
|
#1757 |
|
Konto usunięte
|
Inspired by places
http://trustmyself-make-up.blogspot....by-places.html Makijaże zainspirowane miejscami na świecie
|
|
|
|
#1758 |
|
BAN stały
|
Poza tym pisałam dzisiaj egzamin z kobyły i czuję, że poszedł mi średnio;/ Test był bardzo podchwytliwy. I mam na pewno 1 błąd, a 6 odpowiedzi jestem niepewna. Nie wspominając, że przy innych pytaniach pewności też nie miałam. A w środę czeka mnie następna kobyła. Mam do przeczytania kilka książek, zadania do obkucia i notatki...
Poza tym pani prof., u której dzisiaj pisałam egzamin, zaproponowała mi pisanie artykułu naukowego... Sprawdziłam to czasopismo i najbliższy numer wyjdzie na jesień. Doszłam do wniosku, że skoro opublikują go w przyszłym roku akademickim, to nie ma sensu się w to bawić, bo nie wpiszę sobie tego teraz do stypendium, a w przyszłym roku będę zakańczała edukację. Tylko nie wiem, jak zręcznie odmówić;P ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Gdzie dorwałaś ten peeling? Jeszcze go nie widziałam
|
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
U mnie Sleekowo znów, zapraszam
http://xhiddenworldx.blogspot.com/20...ozen-rose.html
|
|
|
|
#1760 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, upiekłam pieguski na sobotę, mamy domówkę u TŻa, a te ciacha najlepsze są po kilku dniach. Ale co ja poradzę, że nagle włączyła mi się Głodzilla i zjadłam już sporą część
Uwielbiam te ciacha Na jutro na bloga postaram się przygotować włosową aktualizację, ale nie wiem, co z tego wyjdzie, bo pochłonęło mnie teraz coś innego, nie blogowego - zaczęłam znowu pisać |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34719696]Kurde, upiekłam pieguski na sobotę, mamy domówkę u TŻa, a te ciacha najlepsze są po kilku dniach. Ale co ja poradzę, że nagle włączyła mi się Głodzilla i zjadłam już sporą część
Uwielbiam te ciacha Na jutro na bloga postaram się przygotować włosową aktualizację, ale nie wiem, co z tego wyjdzie, bo pochłonęło mnie teraz coś innego, nie blogowego - zaczęłam znowu pisać Aaach, strasznie zazdroszczę ludziom którzy potrafią pisać. Moje pisaniny zazwyczaj wyglądają tak że łapie mnie "wena" w środku nocy, piszę 40 stron a na drugi dzień czytam i nie dowierzam że mi takie bzdury przyszły do głowy. Zresztą ja jestem typem pisania zwięźle, najlepiej w punktach i w tych 40 stronach robię tysiąc zwrotów akcji |
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio bardzo rzadko...
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34719466]Inspired by places http://trustmyself-make-up.blogspot....by-places.html Makijaże zainspirowane miejscami na świecie [/QUOTE]Już Basia za mnie odpowiedziała ![]() Cytat:
Na 19:00... Nie sądzę, żeby udało mi się zrobić zakupy za 3000zł w godzinę z przymierzaniem ciuchów No i to nie centrum handlowe, a Chmielna.
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kawusi?
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zrobiłam makijaż na tydzień Bora-Bora
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie mogę nawet na nią patrzeć, a stoi obok. Jestem masakrycznie niewyspana, a zaraz muszę wyjść na ważne spotkanie :/
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- . |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() U mnie makijaż na zielono
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
|
|
#1769 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
, a w domu włączam komputer grubo po 20 dopiero. Miałabym trudności z opisaniem wszystkiego, zapominam... A tak, na bieżąco wyciągam notatnik i w każdej chwili mogę dopisać to, co wpadnie mi do głowy ![]() A co masz na myśli pisząc "system pracy nad notkami"? Jakieś rady? Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34704592] Ja ostatnio miałam jakiś zastój na wymyślanie notatek, ale to przez chorobę, nie potrafiłam się skoncentrować, a teraz daję radę, jak policzyłam to mam z 7 kosmetyków do opisania, poza tym kilka zdjęć do obrobienia, więc znowu notka będzie i powoli zbieram makijaże na kolejną notkę ![]() A przedwczoraj mój kuzyn miał wypadek samochodowy ale na szczęście dużo obrażeń nie ma, tylko, że teraz to mi ciągle w głowie siedzi i się obawiam żeby bratu się coś po drodze przykrego nie przytrafiło [/QUOTE]U mnie kosmetyków do recenzji mnóstwo. Ale to przez to, że chcę jeszcze pisać o czymś, co testowałam już dawno, na długo przed założeniem bloga. Współczuję wydarzeń Cytat:
Natomiast co do polskiego fanpage'a - żenada
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34719466]Inspired by places
http://trustmyself-make-up.blogspot....by-places.html Makijaże zainspirowane miejscami na świecie [/QUOTE]Dołączyłam W ogóle też ostatnio zaniedbałam bloga, myślałam żeby dodać dodać notkę o cieniach z MIYO z regularnej serii, bo mam 12 odcieni, no ale jest ciemno, szaro i do du... i zrób to dobre zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

mam nadzieję że lepiej, ale potestuje.

Z tych do twarzy używam kabuki i pędzla do pudru.

おはよう!