![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Paulina , nie było Twojego posta , gdy ja pisałam mój
![]() Świetnie wyglądasz, widzę super kolczyki. Golfik świetny i to futrzaste bolerko fajnie na nim się presentuje.... hehehe... znającsiebie smaą, pewnie miałabym problem , gdzie w czymś takik wyjść, albo do czego i kiedy założyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to jeszcze dwa ode mnie. Skomponowalam je juz przed kilkoma dniami,a le nie chcialam wklejac bo jakosc marna. troszke je teraz rozjasnilam, wiec moze uda sie cos zobaczyc. 1) Kolejny zakiet "grzyb" tym razem ni to fiolet ni to szary - oszalalam na punkcie tego fasonu i wielkich guzików ![]() ![]() ![]() 2) To juz zupelnie inna bajka - sportowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Karo - Ty naprawdę coraz lepsze zestawy prezentujesz. Wykrystalizował Ci się styl
![]() Talię masz osy, więc podkreślona sprawia wrażenie jeszcze szczuplejszej, ale bardzo ładnie wyglądasz z paskiem w talii. I faktycznie wraz z Justynką mamy podobny styl. Oczywiście mnie bardziej podobają się jej zestawienia, a jej moje, ale to już chyba taka siła rzeczy, że swojego się nie docenia, bo wydaje nam się pospolite i szybko nudzi. Razem podzielamy zamiłowanie do szarości, peep toe, torebek stylizowanych na Fendi, Chloe, Pradę i wiele inych, ankle, rurek, żakietów "grzybów" ![]() ![]() ![]() Justyś - szalejesz siostrzyczko ![]() ![]() ![]() Nooo....żakiet z Promodu super wygląda ![]() O pierwszym wdzianku nawet się nie wypowiadam, bo wiadomo ![]() Jak sobie wyobrażę Twoją szafę, to szał pał ![]() P.S. Zajrzyj na wątek o "peep toe" ![]()
#517 |
Wtajemniczenie
|
Anies, przglądałam teraz torby na Allegro i ta aukcja wpadła mi w oko:
http://www.allegro.pl/item157177834_...e_okazja_.html Pamiętam, że szukałaś kiedyś torebki a'la Hermes. Mam rację? Nawet, jakby to nie było to, to wolę wkleić link. ![]()
#518 |
Wtajemniczenie
|
Tak dawno nie wklejałam że aż się boję.
Musiałam skombinować z tego co mam, niestety nic nowego ostatnio nie kupiłam a moja lista zakupów już jest dłuuuugaśna. Na szczęście w sobotę to sobie odbiję ![]() 1) chyba za dużo tego szczęścia na raz i torebka i sukienka w pepitkę, do tego czarne kryjące rajstopy ( jeszcze tego nie nosiłam) 2) taki jakich zazwyczaj "śmigam" ![]() 3) taki ą ę ![]() ![]() 4) sylwestrowy ( czarna sukienka bez ramiączek, ołówkowa) ale ta torebka się brzydko świeci ![]() 5) taki o golf + bermudy, i nowe buty super_karo faktycznie coraz lepsze zestawy wklejasz! Świetnie ![]() Paulinaa tez lubię babcine zestawy ![]() ![]() ![]() Justa i kolejne cudne zestawy. Ta torba świetna! bardzo podoba mi się Twoja chustka. Skąd jest? Pamiętam że kiedyś ją świetnie zawiązałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Super_Karo łooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justa, 2 zestaw, bardziej sportowy ![]() ![]() ![]() Anies, u mnie w reservedzie byly szare albo ciemno szare, tylko ze bylam tam juz z tydzien albo dwa temu :P podobne torby, tzn takiej wielkosci ze zlota klamra widzialam u siebie w butikach, po ok.90 zl ![]() Vanilla, dalas czadu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#520 | |
BAN stały
|
Cytat:
Torbą w pepitkę się już zachwycałam, krótkimi kozaczkami też ... Teraz czas na sukienkę w pepitkę, jest cudowna ![]() ![]() powiesz skąd ta mała kopertowa torebka? Gdzieś mi się już rzuciła w oczy podczas zakupów ![]() Zestaw numer 1 jest zdecydowanie moim faworytem. Wcale nie jeste za dużo pepitki. JEST IDEALNIE P.S. Jak ty dajesz radę chodzić w tych czerwonych wysokich kozakach?! Podziwiam i zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Te czerwone kozaki nie są takie wysokie, ale nigdy ich nie założę jak mam wyjść z domu na cały dzień. A torebka z Reserved kosztowała chyba 39 albo 49 zł Paulinaaa trochę się wyżyłam na tych zestawach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawde bardzo fajna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
![]()
Vanilla - alez cudowne zestawy
![]() ![]() ![]() Fajnie, ze sie pokazalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Vanilla - ooooo mamo! Z Ciebie musi być ładna laska! Jakbym zobaczyła na ulicy dziewczynę w takich zestawach, to zapewne oczu nie mogłabym oderwać. Jakie Ty masz świetne ankle
![]() Zestaw 1 - cudo! Sukienka jest boska, buty też. I wcale nie gryzie się z torebką. Mnie się podoba. Kolejny faworyt, to zestaw ze sweterkiem i szaliczkiem. W prostocie siła. Jak widać dodatkami można zdziałać cuda! Szeroki pasek extra! Wszystko bardzo mi się podoba! Paulinaa - nie żartuj, że były szare? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewka - ooo dziękuję. Miło, że pamiętałaś. ![]() ![]()
#525 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() A w zestawie 4 ta marynarka jest welurowa? Ciemna zieleń? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Justyś, zestw sportowy jest taki
![]() Vanilla wszystko, absolutnie wszystko mi się podoba, a zwłaszcza 1 i 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Vanilla wsyztkie super szczegolnie 1 i2 bosko
![]()
#529 |
Zakorzenienie
|
Vanilla-wszystkie zestawy bym zalozyla-bardzo bardzo ladnie
![]() Justa-te 2 nowe tez fajne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czytałam, czytałam, ale jakoś żadne buty z tamtego sklepu nie oczarowały mnie. Także niestety nie przyłączę się.
![]() |
#531 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakie masz piękne dodatki - dosłownie mowę mi odebrało na widok Twoich ankli i paska. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
|
Justa1980 swietne zestawy
![]() ![]() ![]() A zakiety?! - wymiekam... VanillaCafe poprostu REWELACJA, szczegolnie zestaw 1,2 i 3 ![]()
#533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo podoba mi sie torba w pepitkę i pasek z 3 zdjęcia ![]() ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-17 o 15:44 Powód: post pod postem, prosze uzywac funkcji Wielo-Cytatu |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Iwona
![]() ![]() ![]() ![]() dodaje dwie fotki i chcialbym sie zapytac, jak wygladam w tych bluzkach, nie jestem przekonana i moge je jeszcze oddac/sprzedac, dlatego tez pytam o rade ![]() ![]()
#535 | ||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Spóznilam sie na aukcje z peep toe przez problem z netem ![]() Agus ja sie chetnie wymienie z Toba zawartoscia szaf - bez dwóch zdan. Szkoda tylko, ze z rozmiarem bylby problem. ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Paulinaaa_;3472544]Justa, 2 zestaw, bardziej sportowy ![]() ![]() Dziekuje ![]() Dziekuje Elfiku ![]() Cytat:
![]() ![]() Tronke nieporeczna jednak jest - prawie 50 cm szerokosci (kolos straszny) i w zasasdzie mozna ja nosic tylko w rece lub na przegubie ramienia. Za krótkie ma uszy by ja luzno zalozyc na ramie. Cytat:
![]() Alez sie pozytywnego nasluchalam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Paulinaaa_, fajnie wyglądasz w tych bluzkach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
VanillaCafesliczne te zestawiki ale najbardziejw tym wszystkim spodobala mi sie torebka
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1168980341 |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Moj zestaw dzisiejszy
![]() Zapomnialam załaczyc ![]() ![]()
Hold me when I'm scared And love me when I'm gone I'll never let you down... Edytowane przez Pyra1990 Czas edycji: 2007-01-30 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Pyra, nic nie ma
![]() Podoba mi się ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-17 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.