|
|
#4771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
z tego co zrozumiałam to zamawiamy i wybieramy drogerie a oni nam piszą w jakim terminie odbieramy ( o płatności nić nie piszą to chyba w kasie ) kupowaliście dziewczyny już coś w ten sposób ? |
|
|
|
|
#4772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ludzie chyba rzadko zamawiają coś w ten sposób, bo na poczatku pani była lekko zdezorientowana.
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
a moze damskie ck in2u przecenili 100 ml na 99?
![]() ![]() :pro si: skoro meskie tak
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
|
#4776 |
|
Moderator
|
Mi już działają promocje na stronie
Edit: Hm i znowu nie No, trza trafić, chyba przeciążenie serwera mają
|
|
|
|
#4777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() apropo, ciekawe czy przy braniu tabletek anty (bardzo się obawiam o libido ) tego typu produkty mogą pomagać? nie mówię, że ta guma akurat no ale są jakieś tabletki wspomagające asekurella czy coś. ma któraś z tym doświadczenie
|
|||
|
|
|
#4778 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Stronka mi chodzi. Od rana nie miałam problemów, bo sprawdzałam specjalnie Szkoda, że pędzli nie da się w sobotę zamówić i odebrać spokojnie |
|
|
|
|
#4779 |
|
Rozeznanie
|
hej
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ta asekurella nie pomogła, więc może gumy pomogą ![]() |
|
|
|
|
#4781 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dokładnie tak samo, bo kupowałam koleżance z pracy. Kupiłam jej ten BIO.
|
#4782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na promocji jest 50ml w zestawie z balsamem: http://www.rossnet.pl/Produkt/Calvin...-Krem-do,98516
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
A mnie wkurzyło to, że promocja pędzle ET nie obejmuje flat topa. Jak wprowadzali go do Rossa, to co prawda była na niego promocja, ale nigdzie nie dało się go znaleźć. Robią sobie żarty z klientów
Edytowane przez Ashley13 Czas edycji: 2012-06-15 o 15:33 |
|
|
|
#4784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomarańczowy nie jest w promocji, a do tego w regularnej cenie jest droższy od pozostałych. Cytat:
Cytat:
Dziś kupiłam sporo w rossie: 2x płyn bourjois, balsam lirene maxslim i balsam lirene nawilżajacy (dla cioci w prezencie), dwie zawieszki domestos i cztery wkłady domestos (do domu i do pracy), lakier taft i samoopalacz sun ozon (z kodem rabatowym). Sporo osób brało balsamy lirene maxslim, zawieszki domestos i płyny micel. Tłumów nie ma, ale część półek pustych.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2012-06-15 o 14:38 Powód: literówka |
|||
|
|
|
#4785 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, wcześniej chciałam strasznie tą maskę do włosów, ale czekałam na promocję, a jak teraz jest to się zastanawiam, czy kupować, bo mam jeszcze maskę z Biovax-u i odżywkę z timoteii i jeszcze jakieś resztki 2-ch odżywek, no niewiem ;p
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko zwróć uwagę jaką wpisujesz datę urodzenia "dziecka" bo karta jest aktywna do momentu ukończenia przez dziecko 3 lat
|
|
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dopadłam w końcu krem brązujący alterry też w promocji za 7,99
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że nie bedzie tego pędzla. A czy wiadomo, które będa w promocji?
|
|
|
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, ta promocja na alterrę jest tylko dzisiaj?
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam rano w R. i zakupiłam balsam Lirene MaXSlim. Teraz będzie musiał poczekać w kolejce na swoją kolej
na szczęście walki o produkty nie było, ale akurat ten rodzaj balsamów rozszedł się szybko. Były w promocji jeszcze jakieś inne z Lirene, ale nawet im się nie przyglądałam. Wzięłam tylko swój i pognałam do kasy, żeby mnie nic innego nie zachęciło do zakupu
|
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - do pudru - do podkładu - do różu - do cieni czyli wszystkie Eco Tools dostępne w Rossmannie oprócz wykończeniowego!
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny napiszcie prosze do kiedy ta promocja alterry obowiązuje
|
|
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam na maila kupon zniżkowy na ten preparat do prostowania włosów Got2b cośtam
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry jest ten krem brązujący? Czy on jest brązujący czy tonujący? Słyszałam opinie, że działa na podobnej zasadzie jak kremy BB. Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy orientujecie się jak jest z zatrudnieniem w rossie? Widziała ogłoszenie, że szukają osób do mojego rossa. Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego u mnie w drogerii jest duża rotacja pracowników. Co jakiś czas ktoś odchodzi i przychodzi nowa osoba. Czy warunki pracy i płacy są tak marne, czy zbieg okoliczności? Już sama nie wiem co o tym myśleć. Zastanawiam się czy złożyć do nich swoje CV. Obecnie pracuję w firmie rodzinnej, ale wolałabym gdzie indziej. Nacięłam się w marcu na jeno ogłoszenie o pracę i teraz mam pewne obawy. Jeszcze jedno, nie widzę na str rossa konkursu podpasek always. Miał być od 14.06. Wiecie coś na ten temat?
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2012-06-15 o 15:55 |
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak coś to napisze opinię, tutaj albo u siebie na blogu. a co do pracy w Rossie to ja sama chciałabym się załapać do swojego, z tym że u mnie od dawna pracuja te same osoby i od długiego czasu juz nikogo nie szukają
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
ech, byłam dziś na zwiadach w dwóch rossmannach w okolicy i w obu tylko po 2 pędzle do różu :/. Ciekawa jestem czy reszta leży na zapleczu i cokolwiek dołożą czy dwie pierwsze osoby je capną i koniec promocji.
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Też byłam dzisiaj w Rossmannie, żeby obadać ile jest pędzli i tych do różu i pudru tylko po 3 sztuki... Po tym co tu pisałyście to wątpię, żeby mieli więcej na zapleczu. Jeśli nie wbiję się jako pierwsza (lub prawie
) to mogę tylko pomarzyć. Wprawdzie mam jeszcze 2 Rossmanny, ale zanim dotrę na piechotę do któregoś z nich to też już nic nie będzie
|
|
|
|
#4799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
również dostałam kupon, ale jednak podziękuję
|
||
|
|
|
#4800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() do pudru u mnie było więcej, mniej więcej po 7, ale do podkładu i cieni tez już po 2-3 sztuki :/. Gdyby mi się udało to wzięłabym wszystkie oprócz tego do podkładu (do podkładu się zaczaję kiedyś na ten wygładzający, może go jeszcze przecenią ), ale najbardziej mi zależy na pędzlu do różu, a tych akurat najmniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

KOCHAJ SwyCh WrOgów: tO OnI mÓwIą ci o TwOiCH błędach 

) to co się działo potem z moimi włosami to istny koszmar, od połowy długości zaczęły się łamać, wypadać nigdy na szczotce nie miałam tyle włosów przerażona umyłam je chyba z 3 razy żeby to zmyć ale to i tak nic nie pomogło teraz mam istne sianko i szorstkie włosy ale powoli wracają do normalnego w miarę stanu
) tego typu produkty mogą pomagać? nie mówię, że ta guma akurat