|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Niestety według mnie kolory lakierów są strasznie wtórne. Szkoda, że nie wysilili się trochę bardziej.
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie tak samo jak em z lakierów nic nie kusi
|
|
|
|
#1653 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No nie Miało być, że u SIEBIE nie lubię, przepraszam![]() Cytat:
Ogólnie to rozejrzałabym się tylko za balsamami i żółtym cieniem, o ile będzie pastelowy i niezbyt ciepły...
|
|
#1654 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poka, poka ![]() To teraz się zastanawiam co z tym BL zrobić, bo ja mam białe końcówki I mam problem z zakryciem ich.Jaki uroczy Biedronka na swój biedronkowy sposób też![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dopadłam ostatnio też różowy brokacik z Miss Selene ![]() Lolli, daj znać czy ta czerń z My Secret jest rzeczywiscie tak świetnie napigmentowana, ok? Ja też jej współczuję
|
||||
|
|
|
#1655 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pazurki super (jedne i drugie ). Myślę, że on wystawił do malowania, a Ty nie pojęłaś aluzji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Babo a co nie tak z twoimi nogami?
Moje są normale przecież
|
|
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
Nienawidzę faceta od matmy!
|
|
|
|
#1658 |
|
Konto usunięte
|
Fajny kotek
![]() Chucky czemu? Zarejestrowałam się w systemie na studia. Myślałam że jak na 2 kierunki się zapisuję to dwie opłaty rekrutacyjne, a wyświetla mi tylko jedną. Może temu że to na jednym wydziale? Chyba na głowę upadłam, żeby składać na drugi kierunek na matmę. Kierunek zamawiany i będę mogła trochę przepisać przedmiotów z pierwszego. Tylko szkoda, że od pierwszego roku muszę zacząć je razem, bo teraz ostani rok kiedy więcej niż jeden kierunek jest darmowy. W tamtym roku studiowało z 70-100 osób i połowa odpadła. 20 osób dostaje stypendium. I tak na pierwszym kierunku mi bardziej zależy. |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Preziu - i biel i czerń z MS są bardzo fajne, dwuwarstwowe i bezproblemowe
![]() W załączniku aktualny mani. Malowałam dzisiaj chyba z 7 razy i ten też mi się nie podoba, ale się już poddaję
|
|
|
|
#1660 | |||
|
Zadomowienie
|
Nailboxa mamy, wolę nie wrażnić nailboxowianki/wiana
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poniosło Cię trochę Zostało chociaż kasy na jedzenie? Kawa Z tej nowej limitki Essence chyba tylko róż jest godny uwagi... Klik! okropne :| |
|||
|
|
|
#1661 |
|
Konto usunięte
|
Pisaliśmy dziś z spr z całego roku który PODOBNO ma nie wpływać na ocenę końcową jedynie jak komuś się waha.Ja w ogóle się nie uczyłam bo po co.Pracę oddałam po 30 min nie chciałam tego pisać.Ludzie się zdziwili i nauczyciel też że tak szybko.Dla mnie ten gościu w ogóle nie umie tłumaczyć jak się pyta "Rozumiecie" -"Nie" i tłumaczy jeszcze raz i znowu nie rozumiemy.Połowa chce go zmienić,ale i tak już zmienialiśmy od polskiego,a może nam dadzą nowego od września,a ja mam zamiar w sierpniu uzupełniać braki z maty.Kolega ma same pozytywne oceny bez żadnych 2 a on mu "No K.widzę że idzie Ci coraz lepiej to 2/3 na koniec" Nie będzie sie starał o 3.Nie ma szans.A ja się boję teraz że mi zmieni ocenę a wtedy to będzie 1.Nie może prawda?No boje się że mi poszło słabo,ale to moja wina bo ja jestem tępa z matmy.
|
|
|
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34732557]Pisaliśmy dziś z spr z całego roku który PODOBNO ma nie wpływać na ocenę końcową jedynie jak komuś się waha.Ja w ogóle się nie uczyłam bo po co.Pracę oddałam po 30 min nie chciałam tego pisać.Ludzie się zdziwili i nauczyciel też że tak szybko.Dla mnie ten gościu w ogóle nie umie tłumaczyć jak się pyta "Rozumiecie" -"Nie" i tłumaczy jeszcze raz i znowu nie rozumiemy.Połowa chce go zmienić,ale i tak już zmienialiśmy od polskiego,a może nam dadzą nowego od września,a ja mam zamiar w sierpniu uzupełniać braki z maty.Kolega ma same pozytywne oceny bez żadnych 2 a on mu "No K.widzę że idzie Ci coraz lepiej to 2/3 na koniec" Nie będzie sie starał o 3.Nie ma szans.A ja się boję teraz że mi zmieni ocenę a wtedy to będzie 1.Nie może prawda?No boje się że mi poszło słabo,ale to moja wina bo ja jestem tępa z matmy.[/QUOTE]
A nie ma u Was czegoś takiego jak test sprawdzający z całego roku? U nas jest, jeśli nie zgadzasz się z oceną nauczyciela to składasz podanie i wtedy oni pozwalają Ci przystąpić do takiego egzaminu. Jeśli pójdzie Ci gorzej, to nie mogą obniżyć oceny. Ewalucja no co, sama prawda
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
trufle mysle ze zdecydowanie przesadzasz
Szynka... |
|
|
|
#1666 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ale coś mi w nim nie pasuje do końca. Nie wiem zresztą co. Cytat:
Wstrętne brrr [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34732557]Pisaliśmy dziś z spr z całego roku który PODOBNO ma nie wpływać na ocenę końcową jedynie jak komuś się waha.Ja w ogóle się nie uczyłam bo po co.Pracę oddałam po 30 min nie chciałam tego pisać.Ludzie się zdziwili i nauczyciel też że tak szybko.Dla mnie ten gościu w ogóle nie umie tłumaczyć jak się pyta "Rozumiecie" -"Nie" i tłumaczy jeszcze raz i znowu nie rozumiemy.Połowa chce go zmienić,ale i tak już zmienialiśmy od polskiego,a może nam dadzą nowego od września,a ja mam zamiar w sierpniu uzupełniać braki z maty.Kolega ma same pozytywne oceny bez żadnych 2 a on mu "No K.widzę że idzie Ci coraz lepiej to 2/3 na koniec" Nie będzie sie starał o 3.Nie ma szans.A ja się boję teraz że mi zmieni ocenę a wtedy to będzie 1.Nie może prawda?No boje się że mi poszło słabo,ale to moja wina bo ja jestem tępa z matmy.[/QUOTE] Nie martw się na zapas. Jeszcze nic nie wiadomo |
||
|
|
|
#1667 |
|
Konto usunięte
|
Trufle nie,to co dzisiaj było to było a'la matura ! Nie wiem,wiem że źle postąpiłam.
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee no, zmywam tego frencha. Jest do kitu
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Loli no mi się nie za bardzo podoba
|
|
|
|
#1670 |
|
Konto usunięte
|
Loli dla mnie za mało uśmiechnięte, ale ja się nie wypowiadam, bo wogóle nie umiem frenchu robić
![]() Chucky 1 już napewno nie postawi, więc nie martw się na zapas. |
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
Zapachowy lakier z Astor nr 8
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Przychodzę znów do Was jak pies z podkulonym ogonem, bo znów mnie wciągnęło nie, to nie sesja (na szczęście mam już do za sobą ), a praca, praca, praca ![]() także będąc w domu nie mam siły włączać komputera nawet, a w pracy nie mogę ![]() ehhh wypadało by Wam jakieś pazury pokazać .....
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2012-06-15 o 20:01 |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze to moje zakupy plus jeszcze mam topcoat z poshe jeszcze nie używany
potem frencha zmalowałam na wesele, z daleka ładnie- zdjęcie do bani potem cieniowanko, fiolecik od trelle dostałam z essnece nr 27 i miętka wibo nr 7 potem miętka ta samo co wyżej i brokacik z nyc następne cienowanko, chyba najlepsze, jakie wykonałam (kawałek mej piety na zdjęciu się zalapał ) to samo zdobienie na stopach mam, ale nie pokazę ostanie to kropki w między czasie było jeszcze parę mani, ale szkoda pokazywać, bo skórki na zdjęciach wyglądają tragicznie aa paznokcie zapewne krzywo spiłowane, ale nie mam kiedy nad nimi przysiąść wybaczcie
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2012-06-15 o 20:22 |
|
|
|
#1674 |
|
szef wszystkich szefów
|
Alu, baardzo mi się podoba cieniowanie fiolet+miętka
|
|
|
|
#1675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ooosiem powiadasz i jeszcze kusisz do tego no ![]() Cytat:
poka Cytat:
![]() nudziak fajny ![]() Cytat:
![]() Lolli jakie zakupy wypaśne, no ale przed boxem zlituj ![]() Ala zakupy ładne french bardzo ładny ![]() cieniowanie pierwsze fajne połączenie kolorków cieniowanie drugie też kolorki fajowe i wykonanie niebo lepsze No i kropcie też mi się podobają
|
|||
|
|
|
#1677 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pokarzę, jak mi się aparat naładuje. Ja też mam bardzo biała końcówki i mam w planach, po finalizacji nb kupić jednowarstwową biel i pomalować pod spód, to wtedy można tylko 2 warstwy dać, bo w ogóle nie smuży ![]() Cytat:
Sam french bardzo ładny, ale kolor tak trupio wygląda...Cytat:
Jak scyzoryk...Cytat:
Dla wrocławianek: jeśli jeszcze nie wiecie, to jutro jest dzień promocji w pasażu, między innymi 20% na cały asortyment do Sephory i Douglasa (2 szafy essence)
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miyo
|
|
#1679 | |
|
keep calm and contour on
|
rurki na gumce=legginsy=rajstopy bez stóp dla mnie
mówiłam już że mam zboczenie nt noszenia przez dziewczyny rajstop do bluzki? ![]() Cytat:
fajny pierścionek ![]() Morelko, wszystkiego dobrego, zdrowia, lakierów i spełnienia marzeń ![]() Kliknęło mi się wczoraj na paatalu Essiaka jednego i teraz mnie kusi żeby więcej domówić powiedzcie mi coś
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Pilar Jeszcze nie mówiłaś
ja nie mam problemu dopóki leginsy są kryjące, ale każdy ma inna granicę wytrzymałości ale właściwie takie spodnie od zwykłych materiałowych różnią się tylko suwakiem![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- A co do essiakow bierz!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

pudrowy, mietowy, czarny, szary, jaśniejszy niebieski, rudy, i jakies jeszcze
shame on me! sporo tego...
Miało być, że u SIEBIE nie lubię, przepraszam
Ogólnie to rozejrzałabym się tylko za balsamami i żółtym cieniem, o ile będzie pastelowy i niezbyt ciepły...

cudownie!