| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-01-15, 22:53 | #4951 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Dot.: M jak Miłość:)

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Te włosy miala tragiczne, ni rozpuszczone, ni to związane... 
				__________________ Hold me when I'm scared And love me when I'm gone I'll never let you down... | |
|     | 
|  2007-01-15, 23:16 | #4952 | 
| Zakorzenienie | 

Dzisiejszy odcinek M jak miłość doprowadził mnie do intensywnego myślenia i stwierdzenia, że po mału schodzi on na psy, a nawet coś w stylu pierwszej miłości. Takie same beznadziejne wątki jak i tam 
				__________________ Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna.  Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... | 
|     | 
|  2007-01-15, 23:16 | #4953 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Z kolei bardzo mi się dziś podobała fryzura Marzeny    | 
|     | 
|  2007-01-16, 09:03 | #4954 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 

__________________ "Nadzieja to słup wspierający świat. Nadzieja to marzenie budzącego się człowieka." | |
|     | 
|  2007-01-16, 10:30 | #4955 | |
|  KWC  Zarejestrowany: 2004-01 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  Zakryli nazwę szampana, bo to pewnie było Szampańskoje Igristoje   | |
|     | 
|  2007-01-16, 11:32 | #4957 | 
| Wtajemniczenie | 

ano tez jestem zdania ze Marzenka miala super fryza    a co do tych podrygów w Oazie.. no bomba  az samej mi sie giczoły rwały do tańcowania  biedne chochoły tak sie starały.. a my tego nie zauwazamy no  aha i nie wiem jak Was ale mnie strasznie wkurzala wczoraj MAryska... no kurde te jej przerazone oczy na kazde slowo Marty .. w tym momencie pasowalaby muzyka ze "szczek"   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2007-01-16, 12:42 | #4958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Najgorsze jest to, że szef Pawła 'zamówił' tą pseudo-kapelę na wszystkie weekendy do Oazy. Czyli mam rozumieć, że to nie był ostatni odcinek z kocią muzyką?  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Wczorajszej Grzanki nie skomentuję..   Btw, szybko jej poszło.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ żartowałam! | 
|     | 
|  2007-01-16, 14:54 | #4960 | 
| Zakorzenienie | 

Ale ten serial jest beznadziejny    Ta imprezka w oazie - normalnie brak mi słów   
				__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | 
|     | 
|  2007-01-16, 15:01 | #4961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: daleko 
				 | 

| 
|     | 
|  2007-01-16, 17:46 | #4962 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 no tak.. tylko dlaczego w takim razie tak namietnie go ogladamy ?   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | |
|     | 
|  2007-01-16, 18:22 | #4963 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Mówta co chceta   ale ja lubie "M jak miłość". Jedyny serial który mnie nie powala sztucznością (może zmienie zdanie jak obejrzę wczorajszy odcinek  ). Dno i beznadzieja to jest dla mnie "Pierwsza milosc" i "Na wspolnej". PM ogladalam kiedys bo mozna bylo sie pośmiać z beznadziejnosci tego serialu. Szybko jednak stwierdzilam ze szkoda mojego czasu na takie absurdalne bajki. To samo z drewnianym NW. Dlatego dam wam dobrą radę - skoro tak wam sie ten serial nie podoba to nie marnujcie swojego czasu na ogladanie go  . Naprawde mozna sie w tym czasie zając ciekawszymi rzeczami   
				__________________ | 
|     | 
|  2007-01-16, 18:48 | #4964 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Hm, ja nie mogę nie oglądać. Jestem uzależniona.   Dzień bez MjM jest dniem straconym!  A tak na poważne, to wykluczając kilka plastikowych akcji, serial jest całkiem sympatyczny. I b. go lubię. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ żartowałam! | 
|     | 
|  2007-01-16, 19:24 | #4965 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Ja też mimo wszystko oglądam i czekam na kolejny odcinek. Chociaż czasem nudno jak flaki z olejem i Hania powoduje u mnie nerwy na kolejne 5 minut-to oglądam  Pozatym szykuje się tyle ciekawych rzeczy,że za ch...za Chiny  nie odpuszczę   | 
|     | 
|  2007-01-16, 19:35 | #4966 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: uroczysko 
				 | 

wczoraj akurat był nudny odcinek ciekawe jak dzisiaj ale małgosia stała się jakaś bardziej ludzka, bo była niezłą jędzą. Nawet nie skomentuje wczorajszych wygibasów piotrka i kingi  Normalnie śmiech na sali   
				__________________ Połam język  Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.  MIŁEGO DNIA   | 
|     | 
|  2007-01-16, 19:40 | #4967 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Wygibasy  Ze mną nawet wczoraj oglądał moj brat,ale padaliśmy ze śmiechu właśnie podczas tej *imprezy*. Oni wszyscy szurali głosniej niż grała muzyka   | 
|     | 
|  2007-01-16, 20:51 | #4968 | 
| Zakorzenienie | 

ale jaja    Maryśka dzisiaj normalnie aż wskruszyła serca mego łod    Jak doktoras się do niej łasił i lepił to jak normalnie mucha na lep  I jak powiedział że nie chce herbaty to aż się o mało nie udławiłam swoją którą piłam  A tym autem w lesie stawał z pięć razy   | 
|     | 
|  2007-01-16, 20:54 | #4969 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Witam Towarzystwo Przyjaciół MjM   Ja tu nowa i tylko na moment, chcę napisać, że strasznie rozbawił mnie dziś Kotowicz jako gangster rodem z Sycylii, ach, te siarczyste przekleństwa ("nogi z dupy ci powyrywam"), ten zawodowy pisk opon, ten groźny błysk w oku... Pan doktor z ciepłych kluch zamienia się w rasowego maczo!   
				__________________ | 
|     | 
|  2007-01-16, 20:58 | #4970 | 
| xxyy Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

a dzisiejszy odcinek byl super wedlug mnie   
				__________________ Nie należy sie bać zmian , które powo... | 
|     | 
|  2007-01-16, 21:16 | #4971 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Taa, Kotowicz  był boski, jeszcze takie mlodzieżowe jeansiki i w ogóle!   A Lesiu zaś w tej wiejskiej kamizelce. Żałosny sukinsyn  Jak już o strojach mowa: to gdzie ta Julka kupuje bluzki? A fee   | 
|     | 
|  2007-01-16, 21:51 | #4972 | 
| Wtajemniczenie | 

Mi też się bardzo podobał odcinek, taki życiowy    
				__________________ Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę.— Pablo Ruiz Picasso | 
|     | 
|  2007-01-16, 22:40 | #4973 | 
| Wtajemniczenie | 

hehe dzisiejszy odcinek byl naprawde swietny   tyle emocji nam zafundowali, ze pewnie teraz przez kolejny miesiac beda flaki z olejem  oczywiscie kotowicz jako gangster (hhehe ludowa dobre stwierdzenie  ) byl najlepszy  ale ja z mama najbardziej sie escytowalysmy dr rogowskim i marysia....w koncu sie ruszylo   
				__________________ grin ajz rulez   | 
|     | 
|  2007-01-16, 23:09 | #4974 | 
| Wtajemniczenie | 

sukinsyn?? nogi z dupy?? normalnie   czy to nasz grzeczniuchny serialik ?   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2007-01-16, 23:31 | #4975 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

A Mnie sie podobał tatuaz tej małolaty  Ciekawe z jakiej gumy??   
				__________________ Bartuś 29.08.2009  "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ | 
|     | 
|  2007-01-16, 23:36 | #4976 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Siódme Niebo Nienawiści 
				 | 

Jeszcze różyczkę miała pokazać,tylko Piotrek nie chciał.   Odcinek był ok(m.in.za sprawą Artura i Marysi-chyba coś ruszyło) 
				__________________ | 
|     | 
|  2007-01-17, 00:57 | #4977 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
  Ta malolata jak dla mnie zrobila z siebie slodka idotke przy mroczku... Co to w ogole było  Ta bluzka niedlugo jej by spadła... 
				__________________ Hold me when I'm scared And love me when I'm gone I'll never let you down... | |
|     | 
|  2007-01-17, 08:59 | #4978 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Ano nie mógł chcieć, bo by musieli cenzurować   Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2007-01-17, 12:18 | #4979 | 
| Zakorzenienie | 

Kotowicz jaki agresywny      Wczorajszy odcinek był nawet fajny   
				__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | 
|     | 
|  2007-01-17, 13:36 | #4980 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Dokładnie   Jego agresja    Ale faktycznie Lesiu przy nim jak taki dupek wyglądał    
				__________________ {Nobody said it was easy. No one ever said it would be so hard} {BABKI3 - BLOG O MODZIE, URODZIE, KUCHNI I KULTURZE} | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.