|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Rozeznanie
|
A co się stało że tak mało naskrobałyście dzisiaj
W ramach relaksu od nauki poszłyśmy z mami do mieszkania, popracowałyśmy trochę. Pod starymi tapetami, mozna znaleźć "cuda i wianki" Idę spać. A jutro idę sama na dzień skupienia... melody
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-06-16 o 00:06 |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za egzaminujace się i wszystkie inne w potrzebie
![]() I również nieśmiało proszę o kciuki dla mnie. Mam rano ciężki egzamin ;(
|
#3934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też poproszę o kciuki żebyśmy znaleźli dziś odpowiedni garnitur i koszule dla Tż Za godzinę wyruszamy na łowy.Dziś ślubującym PMkom życzę dużo szczęścia i miłości ![]() P.S. Jak zobaczyłam w suwaczku te 2 miesiące i ... dni to mnie ciary przeszły.
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-06-16 o 07:23 |
||
|
|
|
#3935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gosza Nattiv ![]() przez te wasze i mojego tż koszmary ślubne też mi się udzielił w dniu ślubu nie miałam welonu, zamówionej makijażystki, fryzjerki, a najgorzej było w winietkami bo ich też nie było jeszcze jakąś okropną suknię przymierzałam
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta :-D podczytuje was ciagle aczkolwiek ciezko mi sie udzielac przez tel.
Zostalo mi dwa tyg nie mam zadnego zestawienia dla was bo moj komputer ledwo zyje i go poprostu nie uzywam ale mam kilka fotek na tel jak byscie chcialy Mam ogromny problem bo w dniu slubu mam sesje o ktorej wczoraj nas poinformowano!! Nie wiem co to bedzie chyba nic innego jak obrona we wrzesniu :-/ Wszystkim dzisiejszym PMka zycze alby wszystko odbylo sie bez zadnych problemow ;-)
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wszystkim ślubującym dziś PM widzę, że pogoda dopisuje, więc ja wam życzę takiej pogody na każdy dzień u boku męża a w ogóle to mialam iść dzisiaj na cd rozjaśniania wlosow. I coś wypadło fryzjerce, bo ona robi mi prywatnie, ale ogólnie pracuje jeszcze w salonie.. I miałam ją poprosić, żeby mnie uczesała do slubu ale po dzisiejszym to chyba jednak pójdę normalnie do salonu, bo jak jej nagle wypadnie coś? To co wtedy zrobie?
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modle sie tylko zeby Tż wytrzymał te przymiarki bo on bardzo nie lubi ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34740060]weekend się zbliża to panny na dworze buszują ![]() gosza Nattiv ![]() przez te wasze i mojego tż koszmary ślubne też mi się udzielił w dniu ślubu nie miałam welonu, zamówionej makijażystki, fryzjerki, a najgorzej było w winietkami bo ich też nie było jeszcze jakąś okropną suknię przymierzałam [/QUOTE]Też mi się ostatnio sniło ze nie miałam welonu i makijazu i fryzury....to był koszmar
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
tak, Śląsk
![]() kiedyś kiedyś jak planowałam swój pierwszy ślub padło postanowienie na bukiet z kalii ... tak 5 albo 7 kalii, łodyzki ładnie ozdobione i wogóle... potem zmieniło mi sie na kuleczkę ale pani z kwiaciarni mi odradziła bo niziutka jestem i mówiła, że powinnam mieć coś dłuższego i na nowo się w tych kaliach zakochałam ale troszke krótsze bo ta wersja bez podcięcia jest mega długa i chyba do kolan by mi sięgały hahaha a skoro o kaliach mowa, znalazłam zdjęcie dekoracji kościoła i chyba taką zrobię. Nie wyjdzie drogo i będzie ładnie. (na zdjęciu)Dzisiejsze Peemki będą mieć piękną pogodę ![]() Wszystkiego Najlepszego Kochane !!!!
|
|
#3940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i chyba to prawda bo jak mi będzie coś takiego wisieć t dopiero będę się wydawała niska
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wasze egzaminy zdacie na pewnoCytat:
same dni ![]() 4 tygodnie jak myślę 4 tygodnie i pomyślę wstecz jak ostatnie 4 minęły to pyk.... i mamy czerwiec a my dziś wyruszamy do Kazimierza Dolnego... piękna pogoda Dzisiejszym PMkom.... dużo miłości samych szczęśliwych chwil przy boku męża, zdrowych fasolek żeby ten dzień był idealny bezstresowy na ile to możliwe pięknej pogody taka jak jest aktualnie u mnie Wszystkiego Najlepszego Na nowej Drodze Życia
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34740883]a ja znowu słyszałam że coś dłuższego jest dla wysokich
i chyba to prawda bo jak mi będzie coś takiego wisieć t dopiero będę się wydawała niska [/QUOTE]to ja już nie wiem. w każdym razie można łodyżki przyciąć i nie będą aż takie długie ![]()
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM'kom życzę z całego serducha wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal nie mogę nigdzie znaleźć jakichś pomysłów na taniec do Enigmy.. ojajego..... sama bede musiała wymyśleć coś
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaki dzisiaj piękny dzień na ślub
![]() Wszystkiego dobrego Cytat:
Cytat:
Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-06-16 o 10:24 |
||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, uśmiechu na twarzy i pogody tak pięknej jak jest dzisiaj u mnie Oby Ci to choróbsko minęłoahankara smerf_etka13 Wam również życzę wszystkiego najlepszego, słonecznej pogody i szaleństw do białego rana
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2012-06-16 o 16:15 |
|
|
|
#3948 |
|
Przyjaciółka KWC
|
kooocur
ahankara smerf_etka13 w waszym najpiękniejszym dniu życzę Wam dużo szczęścia, wzruszeń i radości. Pogoda Was rozpieszcza, na pewno będą to piękne śluby ![]() A wszystkim potrzebującym - ![]() Ja dzisiaj słomiana wdowa, TŻ u znajomego jest kierowcą na ślubie, będzie też gości rozwoził, więc właśnie myślę, gdzie się udać na mecz.
|
|
#3949 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dzisiaj zaczynam od życzeń dla dziewczyn dzisiaj składających przysięgę Kochane cieszcie się tym dniem, bo jest początkiem czegoś niezwykłego. Każdy następny dzień spędzicie już u boku swoich mężów![]() Cytat:
Ja bardzo lubię ciemne włosy, ale sama mam takie naturalnie, jeszcze je przyciemniam trochę, więc nie jestem obiektywnaCytat:
Młoda kobieta jest dyskryminowana pod tym względem![]() Cytat:
Nam Pani przy kasie od razu powiedziała, że jak prywatnie to doliczają![]() Cytat:
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisał prośbę o zmianę terminu, bronił się dwa dni szybciej niż reszta ![]() Termin ślub u jest zaplanowany minimum rok wcześniej, czarownik nie jesteś by przewidzieć egzamin |
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadałam na chwilkę żeby złożyć najlepsze życzenia dzisiejszym ślubującym
Macie piękną pogodę, oby uśmiechy na waszych twarzach gościły cały dzień! Wracam do nauki I tak cały kolejny tydzień
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do strojenia to jeszcvze muszę się upewnić czy ktoś przede mną nie stroi to mozna się złożyć ewentualnie.. albo ktoś kto ma ślub za mną się dołoży. Zobaczymy
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
kupiliśmy TŻ koszulę
taliowaną na spinki za 70 zł
|
#3956 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() kooocur ahankara smerf_etka13 Dzisiaj jest Wasz dzień pogoda wymarzona wszystkiego najlepszego dużo uśmiechu oraz wszystkiego naj![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- swoja drogą ja za tydz mam ślub uhu ... |
|
|
|
#3957 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślubujące dziś PMki Kochane! Niech całe Wasze życie u boku mężusiów będzie tak słoneczne jak dzisiejszy dzień! I niech ten dzień będzie cudownym początkiem wspaniałego życia!
|
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za to by dalo sie sciagac Trzyam kciukasy takze za wszytskich potrzebujacych E87 - skladam najserdeczniejsze zyczenia na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!! I Wam dziewczyny : kooocurku!!! ahankara i smerf_etko13 aby ten dzien byl idealny i niezapomniany A my wczoraj bylismy z TZ w factory i nie uwierzycie, mielismy upatrzona koszule smokingowa w Bytomiu, ktora kosztowala 279 zl, dostalismy cynk, ze od wczoraj zaczely sie wyprzedaze no i mielismy nadzieje ze zaplacimy za nia chociaz 50 zl taniej i pytamy pania czy koszule sa objete wyprzedaza, sprzedawczyni mowi ze nie no ale wzielismy ja do przymierzenia, bo mimo wszystko TZtowi sie podobala najbardziej, patrzymy na cene a tam nowa cena 129 zl Tak samo smoking Vistuli - ktory w sklepie kosztuje 1700, w tym outlecie kosztuje 1200, a wczoraj byl przeceniony na 650 zl i jak sie dobierze jakas druga rzecz to jest jeszcze 20% znizki na cale zakupy czyli ma sie smoking Vistuli za ponad 500 zl przez co jest nam smutno, no ale trudno... Poza tym kupilismy sobie z TZ perfumki na wesele ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Za tydzien - panienski i kawalerski Za 2 tygodnie - wesele kolegi TZ Za 3 tygodnie - NIE WIERZE ![]() ![]()
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-06-16 o 12:14 |
||
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda z tą Vistulą że się nie udało - bo ceny rewelacyjne... Mój mąż za garnitur płacił 800 PLN. Właśnie, czym będziecie pachnieć na ślubie? Chwila wyjątkowa więc wymaga specjalnej oprawy
|
#3960 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do włosów to ja myślę ze to taki szok tymczasowy i szybko się przyzwyczaisz do nowego koloru Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochane dzisiejsze PMki: Kocurku, Smerfetko, Ahankara wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, a dziś dużo uśmiechu i samych niezapomnianych, cudownych chwil |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
same dni
żeby ten dzień był idealny bezstresowy na ile to możliwe
pięknej pogody taka jak jest aktualnie u mnie Wszystkiego Najlepszego Na nowej Drodze Życia 

i byliśmy u ksiedza i teraz miał tyle roboty że nas odesłał i jutro mamy być u niego na 8 rano