PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 23:12   #901
asia27100
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

myszonka dobrej nocki

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:13   #902
dastin
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dastin a o jakim tatuażu myślałaś?
taki ale chyba inny tekst
http://naszetatuaze.pl/wiiixy/1-6/
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:14   #903
Karoloo
<3 <3 <3

Lece spać dobranoc
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:15   #904
dastin
Zakorzenienie

Życzę dobrej nocy tym, co poszły już spać

Asiu a Ty jaki byś chciała?
Stary 2012-06-15, 23:39   #905
asia27100
Zakorzenienie

ja coś w ten deseń, przegladam skorpiony na necie ale mało który mi sie podoba. i chyba na środku pleców, pod karkiem zaraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg scorpiooomv6.jpg (17,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2012-06-15, 23:42   #906
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
ja coś w ten deseń, przegladam skorpiony na necie ale mało który mi sie podoba. i chyba na środku pleców, pod karkiem zaraz
jesteś spod znaku skorpiona, że tak Ci zależy? Ja też myslę tylko o plecach i karku
Stary 2012-06-15, 23:45   #907
asia27100
Zakorzenienie

tak, i przejawiam wszystkie mroczne cechy tego znaku zodiaku

Stary 2012-06-15, 23:47   #908
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
tak, i przejawiam wszystkie mroczne cechy tego znaku zodiaku
hehe ja też szukałam koziorożca i nic mi nie odpowiada Za mało kobiece No chyba, że jakiś symbol hinduski czy arabski tego znaku

Uciekam spać. Dobranoc

Edytowane przez dastin
Czas edycji: 2012-06-15 o 23:48
Stary 2012-06-15, 23:51   #909
asia27100
Zakorzenienie

no nie każdy pasuje. mi by kobiece motylki czy gwiazdeczki nie pasowały, wszystko zależy od człowieka
dobranoc

Stary 2012-06-16, 00:08   #910
ryba91
Zakorzenienie

Wróciłam :P ale widzę, że wszystkie poszły spać?

co do tych dużych dzieci,.. Dorota Zawadzka (super niania) na pewnej prelekcji zapytała ludzi tam będących : czym różni się dziecko (chłopak) od mężczyzny..? Każdy główkował i tam mówili, wielkością penisa itd.. a chodziło o ?

Koszt zabawki . hahaha

Prelekcja była ogólnie interesująca
co do sukni, piękne,
Dziękuję za piosenki dla mam :P
i życzę miłej i przyjemnej nocki
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 06:22   #911
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
extassy - czy mogę zapytac ile płaciliście za zaproszenia?
3,6 papier blyszczacy plus do tego karteczka z wierszykiem o kwiatach
Stary 2012-06-16, 07:13   #912
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

witam się z rana dziewuszki . Niestety nie nadrabiam, bo zaraz muszę wychodzić do pracy. Cieszę się, że dziś mam na rano, bo będę mogła w spokoju mecz obejrzeć . Także do spisania później
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 07:45   #913
tajeczka
Zadomowienie

witam się i ja po nieprzespanej nocce.. nie wiem w sumie dlaczego nie mogłam spać.. budziłam się co jakies 40 minut... a teraz jestem średnio przytomna a już nie mam za bardzo jak iść spać bo za 2 godz. muszę już na ten pogrzeb jechać....
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 08:05   #914
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

wczoraj gadaliśmy z TŻtem o tatuażach i mamy wielką ochotę sobie zrobić... tylko moja pierwsza myśl: czy PMka ze skorpionem na plecach może ładnie wyglądać? teraz cały czas o tym myślę... zawsze chciałam skorpiona na plecach, tak ok 10 cm...
Jak dla mnie pasuje ale do rockowej PMki, do takiej tradycyjnej nie weź też poprawkę na to, że tatuaże ładnie wyglądaja z bliska a z daleka to po prostu czarna plama :/

No dziewczyny wypogodziło się, czeka mnie dziś malowanie okna Mieliśmy mieć już do dzisiaj skończony remont a to potrwa pewnie jeszcze do wtorku/środy za malowanie ścian się nie weźmiemy wcześniej niż w niedziele ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2012-06-16 o 08:10
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 08:30   #915
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam z rana.

Jaki znowu głupi sen miałam. Śniło mi się, że byłam przymierzać suknię, gdzie facet sprzedawał i pomagał się ubierać...

Mi też się podoba biały krawat. Do ślubu koleżanki miałam inne zdanie na temat białego krawatu i kamizelki, uważałam za kiczowate. Teraz u młodego mi się spodobało, może dlatego że mu maskowała jego ogromny brzuch. Musiał mieć szytą na miarę, bo wszystko było na niego za duże.

Mój TŻ na 99% będzie szedł w garniturze wojskowym. w ogóle on do swojego ubioru nic nie będzie kupował najprawdopodobniej. Ma nowa parę półbutów skórzanych z WOJASA z pracy i druga w której chodzi w pracy. Jak patrzyłam na cenę w sklepie to kosztowały 350 zł. My na pewno byśmy tak drogich nie kupili.

Moja siostra dostała zaproszenie na ślub brata szwagra. najpierw napisali imię szwagra potem siostry i nazwisko. Jak dla mnie to nietakt, ale jego rodzina jest inna...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 08:37   #916
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

piękna pogoda, w końcu niebieskie niebo, zero chmur, cieplutko od rana. Dzisiejsze PMki to szczęściary

tatuaż wystający znad sukni - jestem na nie sama mam, ale niemal tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę więc nie ma problemu.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 08:41   #917
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

piękna pogoda, w końcu niebieskie niebo, zero chmur, cieplutko od rana. Dzisiejsze PMki to szczęściary
A wyobrażam sobie jakiego miały stresa po takich ulewach

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:19   #918
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Jak dla mnie pasuje ale do rockowej PMki, do takiej tradycyjnej nie weź też poprawkę na to, że tatuaże ładnie wyglądaja z bliska a z daleka to po prostu czarna plama :/

No dziewczyny wypogodziło się, czeka mnie dziś malowanie okna Mieliśmy mieć już do dzisiaj skończony remont a to potrwa pewnie jeszcze do wtorku/środy za malowanie ścian się nie weźmiemy wcześniej niż w niedziele ;/
Mi tatuaże nie podobają się kompletnie, a jeszcze jak pomyśle babcie 80letnią, pomarszczoną z tatuażem to mi słabo Każdy ma inny gust
za malowanie!

Cytat:
Dzień dobry

tatuaż wystający znad sukni - jestem na nie sama mam, ale niemal tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę więc nie ma problemu.
Po całotygodniowym stresie taka pogoda to marzenie, obym i ja taką miała

Dzień dobry
Ja zaraz uciekam, bo lecę uczyć się do koleżanki na egzamin. Mamy go w poniedziałek, a nic nie umiemy A no i dzisiaj meczyk z Tżtem i jego bratem z rodzinką

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:20   #919
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Wróciłam :P ale widzę, że wszystkie poszły spać?

co do tych dużych dzieci,.. Dorota Zawadzka (super niania) na pewnej prelekcji zapytała ludzi tam będących : czym różni się dziecko (chłopak) od mężczyzny..? Każdy główkował i tam mówili, wielkością penisa itd.. a chodziło o ?

Koszt zabawki . hahaha
Przypomniało mi się: Chłopcy rozwijają się do 7 roku życia, później tylko rosną

Cytat:
Dzień dobry

Zazdroszcze pogody... Dzisiaj kumpela z pracy ma ślub

Sama mam na kręgosłupie (górna część) i jakoś mi to nie przeszkadza do tego mam na stopie...Nie żyjemy w XVI wieku żeby dziwnie na takie rzeczy patrzeć

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
Stary 2012-06-16, 09:21   #920
justi699
Zakorzenienie

Dzień dobry na reszcie piękna pogoda, aż nie mogę się nawierzyć bezchmurnym niebem;-) fakt- dziś pogoda na ślub wymarzoną, ciekawe jaki będzie czerwiec w przyszłym roku :-|
co do tatuaży- mój tz chciał sobie zrobić ale co jakiś czas wybijam mu to z głowy.
Lecę sprzątać chatę a potem muszę upiec dwa placki i sałatkę zrobić. Jutro przyjeżdża brat z żona i swoją teściowa :-P no i mój tżcik kochany oczywiście też
mamy zamiar dziś razem mecz oglądać- zobaczymy co nam z tego wyjdzie:-P pa pa, korzystajcie z pięknej pogody!

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:38   #921
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
no nie każdy pasuje. mi by kobiece motylki czy gwiazdeczki nie pasowały, wszystko zależy od człowieka
dobranoc
dokładnie
Cytat:
Dzień dobry

a u mnie jest pochmurno

Dzień dobryMyślałam, że się dzisiaj poopalam i się zawiodłam
Stary 2012-06-16, 09:40   #922
Smerfetka_88
Zakorzenienie

dzień dobry
wspaniała pogoda dzisiaj szkoda że ja muszę do biblioteki i do nauki

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:45   #923
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
U mnie Agnes 2700.
I gratuluję podjęcia decyzji Bo cały czas próbowałaś wmówić sobie i nam, że Agnes nie jest dla Ciebie. Od razu było widać z Twoich postów, że chcesz Cascadę, tylko ta Agnes namąciła Ci niepotrzebnie w głowie. Tak czy siak, gratuluję wyboru

A ja chciałam się pochwalić, że kupiliśmy wódkę. Mamy stocka, ale bez dozownika, bo już nie produkują z dozownikiem. Trochę mi szkoda, ale kij. Za taką cenę i tak było warto.
Kolejna sprawa z głowy
Czy ja wiem... Wiem, że Agnes jak najbardziej jest dla mnie, ale to chyba nie jest TA Chociaż jeszcze wszystko możliwe, zamawiać jeszcze nie będę, więc może mi się odwidzieć

Naprawdę nie ma już Stocka z dozownikiem? O kurcze... To bardzo niedobrze Na takie imprezy z dozownikiem jest najlepsza

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja przepraszam ale za balonami nie byłam, nie jestem i nigdy nie będę.... Maretiał- jesli sufit jest na prawdę bardzo brzydki to można spróbować go zakryć ale też bym nie była za tym..... Pamiętaj MNIEJ ZNACZY WIĘCEJ
Polać jej Dobrze prawi

Cytat:
A propos balonów to toleruję jedne- ale drogo niestety. podobają mi się balony napełnione helem i fajnie byłoby dostać od świadków przed życzeniami wielki pęk takich czerwonych serc i wypuścić w powietrze..... Tylko że do dla mnie dodatkowy wydatek a mój ślubny budżet i tak jest trochę za duży:/
To te takie wielkie okrągłe Jeśli tak, to tez mi się podobają

Cytat:
To skoro jest ładny po co chcesz tam wieszać materiały? Obejrzyj fotki w necie. Sale bez takich dekoracji wyglądają na takie "z klasą". Wiesz no każda z nas ma prawo mieć własne zdanie ale jesteśmy tu by sobie doradzać tak żeby było elegancko, z klasą.Moim zdaniem wieszanie tych materiałów jak sufit jest ok to wiocha tak szczerze mówię. Dużo lepiej moim zdaniem jest zainwestować kasę na taka "dekorację" w np żywe kwiaty żeby ich było dużo na sali.
Jesli kogoś tym uraziłam to przepraszam bo nie było to moim zamiarem.
Zgadzam się w 100% Kwiaty zawsze są bardzo eleganckie i z klasą.

Cytat:
Napisane przez ansia88 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale też mam ślub w 2013 roku i mam dylemat z suknią, dlatego chciałam się Was poradzić która Wam bardziej się podoba?

http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=calais

http://www.margarett.pl/lang/pl/page.../3/kolekcja/9/
Zdecydowanie Calais. Ale widziałam na kilku dziewczynach i tez nie każdej pasuje. No i jest dostępna tylko w śmietankowej bieli.

Cytat:
a mam też takie pytanie, jaką polecacie piosenkę na podziękowania dla MAM :P
bo często jest cudownych rodziców mam itd.. no a z wiadomych przyczyn my dziękujemy tylko Mamom, w związku z czym mamy mały problem, bo nie chcemy jakiś smętów, ani " a ja wole moją mamę" tylko coś takiego... hm.. odpowiedniego, uczuciowego, no nie wiem jak to
napisać.. myślę, że wiecie o co chodzi.. a z racji, że ja NIE znam chyba Żadnej takiej piosenki i TŻ też sobie nie przypomina to pytam Was
Pomożecie?

Ps. w innych salonach są przemiłe! kobiety, doradzą ( choć trzeba być czujjnym), odradzą pomogą, też takie trafiłam :P nawet trafiłam ładną suknie, białą, beż zadnych drapań, taką prościejszą ( chyba własnie taką na mnie gdyż nie należę do zbyt szczupłych.. ;( ) n kosztowała......... UWAGA.......... 490 pln- NOWA, z tym, ze na Hali targowej ...
i nie wiem jak z jakością. coś tego typu z tym że ja obowiązkowo z ramiączkami! ;D
Słyszałam raz taką piosenkę dla mam, ale zapomniałam tytułu. Wpisz sobie "piosenka dla rodziców" czy coś takiego i wyskoczą Ci różne, ta na pewno też będzie.
Ale te 490zł to przecież nie szyta na miarę Salonowa

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
myślałyście już coś nad piosenką na 1 taniec?

znalazłam fajną suknię, jak wam się widzi?
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1247.html
Mamy 2 typy Ale my nie chcemy żadnych walców itp. Będzie to zwykła, wolna piosenka, podchodząca pod disco-polo do której można zatańczyć.
Nie podoba mi się

Cytat:
Hahaha, w tym roku utwarzy się myślę do 50 części spokojnie, Mój TŻ przeczytał starego posta o tym jaka ma być nazwa nowego wątku i wymyślił " kielbasa zjedzona pogoda zrąbana a my dalej obmyślamy by zadowolić Młodego Pana" hahahah - tak mi się przypomnialo
Stary 2012-06-16, 09:49   #924
dastin
Zakorzenienie

Tak w ogóle to wczoraj był bardzo interesujący mecz Szwecja- Anglia
Stary 2012-06-16, 10:00   #925
malinka9191
Zakorzenienie

witam się w nowej części

nie nadrabiam, bo nie mam szans nadrobić jakiś 50-70 stron
Stary 2012-06-16, 10:02   #926
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wczoraj był bardzo interesujący mecz Szwecja- Anglia
Mecz był świetny... Szkoda, ze Szwecja przegrała :/
Stary 2012-06-16, 10:03   #927
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
witam się w nowej części

nie nadrabiam, bo nie mam szans nadrobić jakiś 50-70 stron
heeeej
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
a ja nikomu nie kibicowałam ale w sumie Szwecja mogła przejść bo tak to chyba całkowicie odpada
Stary 2012-06-16, 10:07   #928
ansia88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
ja też ślubuję i bawię się w Kielcach, więc witam a gdzie bierzesz ślu i jakiego DJ planujesz
aaa.. planujemy na Karczówce, ze względu na to że jest mały Kościół i jakoś tam w nim przyjemnie DJ jeszcze nie mamy konkretnego
A Ty gdzie?
ansia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:15   #929
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
mnie coraz bardziej przekonuje ta. tylk0o nie z takim kolem
http://jacquelinexclusive.com/Wedding-Dress-19875/
Przepiękna Bardzo podobna do te Agnes Ja bym brała

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
Zbyt drobne falbanki.

Cytat:
ja też mam zamiar szukać najwcześniej jesienią czy zimą. chodziło tu raczej o obejrzenie fasonów, czy mam oglądać w necie rybki czy princeski, czy fason który mi sie podoba jest wogóle dla mnie. wklejam fason za którym głownie sie rozglądam bo mówi wszystko o mnie
Ładna No ale chyba wiesz w czym Ci dobrze Czy czujesz się dobrze w bluzkach bez ramiączek, w dopasowanych spódnicach, czy może rozkloszowanych Czy masz szerokie biodra, wąską talię? Ja rybki nigdy wcześniej nie mierzyłam, ale od razu wiedziałam, że odpada, bo mam szerokie biodra i uda. Chyba, że ktoś ma figurę idealną, to wtedy ma problem, bo we wszystkim wygląda super

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
z piekarni pod telegrafem? ja stamtąd uwielbiam kapuśniaki a w ogóle to jakoś myślałam, że Ty jesteś góralką nie wiem, skąd mi się to wzięło,a teraz myślę, że w górach nie ma piekarni pod telegrafem, więc pewnie nie jesteś
No Gdzie ja tam góralka Do Zakopanego mam 150km A do Kielc 90km

Cytat:
2500 zł to luzik, gorzej jeśli 5000... tak czy owak tam zajrzę, jak już będę szukać sukni
Na jakimś forum czytałam, że Coco&Pedro ma w miarę normalne ceny. Więc sugerując się tą wypowiedzią sądzę, że bliżej 2500zł Chociaż dla każdego wyraz "normalne" może mieć inne znaczenie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Mnie też się podoba, ale taki jak wkleiłaś - typowy krawat Nie podobają mi się same muszniki bez kamizelki. A mój kuzyn tak miał ostatnio i było brzydko Jakby zapomniał kamizelki włożyć Ale taki typowy krawat jak najbardziej ok

Cytat:
PSama mam na kręgosłupie (górna część) i jakoś mi to nie przeszkadza do tego mam na stopie...Nie żyjemy w XVI wieku żeby dziwnie na takie rzeczy patrzeć
Ja nie mam nic przeciwko tatuażom, ale jednak jak widzę dziewczynę w pieknej sukni z wielkim czarnym tatuażem na plecach to mnie odrzuca Nie urażając nikogo
Stary 2012-06-16, 10:15   #930
ansia88
Raczkowanie

Cytat:
aa ja jednak byłam za Anglią
Dzień dobry tak w ogóle
ansia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości