Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 10:03   #3151
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
MiciaKicia- gratuluje kolejnego tygodnia

Ja miałam sprzątac..a nadal leżę w łóżku
a ja miałam zrobić sobie śniadanie:brzyda l: chyba znów padnie na jajko

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:06   #3152
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja toxo ani nie mam ani nie miałam.. także jeszcze moge sie zarazić
ja też nie miałam i dlatego po 20 tyg. będę miała jeszcze raz te badanie, tzn. tylko te na sprawdzenie czy teraz nie jestem zakazona

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
PS. Trzymajcie za mnie kciuki jutro koło 13 mam wizytę

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, jestem już po wizycie, miałam usg połówkowe, jestem w 19 t i 3 dniu ciąży wg OM.
Maleństwo zdrowe, wszystkie pomiary w porządku, żołądek, serduszko, mózg, główka, serduszko pracuje, wszystko w normie

Płeć żeńska, ale nadal ze znakiem zapytania - znów wiem na 80% bo dzidzia ułożona była nóżkami w dół zamiast główką, więc i pole widzenia było dość zawężone. Lekarz starał się jak mógł i zaglądaliśmy dość długo między nóżki (stópki słodkie ) i nic nie było widać, ale nie wziął na siebie odpowiedzialności i nie dał gwarancji.

Mąż pierwszy raz był ze mną i bardzo szczęśliwy Ja też, jestem dużo spokojniejsza. Następna wizyta 13 lipca.

Aha, termin porodu z 7 listopada przesunął mi się na 2 listopada, ale lekarz mówił, że to jeszcze wcześnie i data będzie jeszcze płynna.

Pani_Jasiowa gratuluję równie udanej wizyty
czarnamadonna brzuszek już spory

Nadal trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny
klask i:

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam, że nie nadrabiam, ale jestem po wizycie i...
Mamy zdrowego SYNKA! : love:
Wszystkie pomiary w normie, przezierność 2mm, serduszko, żołądeczek, wszystkie narządy w porządku. Musimy wymyślić imię, bo Marcelinka nie pasuje, ale jesteśmy najszczęśliwsi!

Dzięki za kciuki, jesteście WIELKIE!

klask i:

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Ja tez ogladałam, ta w tych pieluchach byla najlepsza! Ktora ma wizyte 22? Nie chce byc sama
JA MAM !!! I JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ... chcę się upewnić , że z moim dzieckiem jest wszystko ok, bo po tych ostatnich złych wieściach trochę się niepokoje

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Jestem
Dopiero godzinie temu wróciłam i musiałam nadroic
Z dzidzia wszystko ok, spała sobie smacznie zaraz wkleje zdjęcie. Gin włączył USG a mi koparka opadów jakie to juz duze normalnie siedzi sobie juz z podkurczonymi nogami
No i jak zobaczyłam to mówię ze proszę o zdjęcie dla męża koniecznie a gin na to - jak dla męża to dam w 3D
Płeć będziemy podgladac 06 lipca na następnej wizycie.
Padam ... I dzisiaj mnie brzucho pobolewa...plaga normalnie jakaś...
klask i:

Justa, Meyka szczęścia na nowej drodze!!!!

ja się zbieram i lece na miasto z mamcią , a później robimy gołąbki : )))) mniami

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:21   #3153
Sola1
Zakorzenienie

Witam w ten przepiękny poranek

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Witajcie.
Rzadko piszę,ale czytam Was cały czas...
gratuluję udanych wizyt
ja na wizyte dopiero za prawie 3 tygodnie a mam przeczucie ,że coś jest nie tak z dzidzią . A niestety zawsze moje przeczucia się sprawdzają (
w ogóle jest mi przykro i smutno strasznie
Kochana, teraz to chyba każda ma takie myśli, zwłaszcza przed wizytą. Będzie wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczynki gratuluje udanych wizyt i dziciaczkow ooo i znow chlopczyki
u mnie szwagierki kamilek konczy w lipcu 3 latka i kuzynki synek 3 latka takiej cooo jest jak siostra bo mieszkala dlugo z nami siosty synek w maju skonczyl 2 latka noi moja skonczy w pazdz 2 wiec tez mamy gromadke a jak sie przeprowadzimy to jeszcze u sasiadki jest 3 latka i mam 2 domy onok siebie z ciocie z 4 dziewczwczynkami od 1 gimn do 2 klasy i juz mi zapowieddzialy ze beda bawic gabi a ze gabi ich uiwelbia to bede miec ja na pol dnia z glowy[COLOR="Silver"]
Super jak jest dzieciaki mają się z kim bawić

Cytat:
wITJACIE !
No i sobie wykrakałam , tyle że ZAPELENIE PĘCHERZA ;/ I nie pojechalam na egzamin ;/ a dzis urodziny brata..
WRRRRRR:mu r: a jeszcze tak mnie nie bolalo jak dzisiaj;/
Miałam zapalenie pęcherza, więc wiem jaki to ból. Idź do lekarza, żeby Ci coś przepisał bezpiecznego.
Z takich domowych sposobów to żurawina ( ale nie działa tak od razu), picie dużej ilości wody, żeby wypłukać te bakterie ( pomimo, że boli). Dobra jest też wit. C, bo zakwasza mocz, ale nie wiem czy w ciąży można ją tak łykać bez konsultacji z lekarzem.

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Ja świeżo PO wizycie, więc teraz se poczekam 4 tygodnie I dziękuję za komplement - niestety nie przekażę, bo zabiłby mnie i zakopał

Ale moja Nela mocno wali Już nie mogę tego nazwać słodkim pukaniem czy smyraniem tylko KOPANIEM - takim na granicy dyskomfortu, bo może jeszcze nie bólu. Silna kobietka z niej Poza tym lekarz też mi powiedział, że kobiety to silna płeć, na moje zdziwienie, że to dziewczynka, a tak łomoczę nóżkami
Ja też mam wizytę dopiero za 4 tygodnie, 13 lipca w piątek. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy 13-ty .
A jeśli chodzi o kopanie to jak zobaczyłam jak moje maleństwo ( zresztą pewnie Wasze też) ma mało miejsca to się nie dziwię, że dzieciaczki kopią. Muszą sobie trochę miejsca zrobić A tak serio to ciekawa jestem czy takie kopanie ma jakiś wpływ na rozrastanie macicy.

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A ja sobie wlasnie siedzę z czochem w nosie
Od rana coś kicham a odkąd jestem w ciazy odkrylam jego zbawienne wlasciwosci .. gdyby nie czosnek to bylabym juz przynajmniej 3 razy chora .. Takze polecam
Fajny sposób. Lubię takie naturalne metody

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Ale nudy mam dziewczyny, Kuba to przynajmniej lego sobie układa, a ja bez męża, bo on w pracy do nie wiem której I sięgnęłam po kolejną książkę z tego wszystkiego, tym razem klasyka, 'Dziwne losy Jane Eyre'
Coś kojarzę, że chyba oglądałam taki film.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:24   #3154
weronika23
Zakorzenienie

ale robii sie goraaaaco szooooom wlasnie przyszlysmy z zakupow i \jeszzcze zachaczylysmy o lody mloda lezy ppatrzy na baje i sie wycisza ja wku..... mamy dzis roczek u kolezanki i jedziemy same tz maaa tyle precy zeeee szkoda gadac pewnie skonczy po 20 ale jestem zlaaaaaaaaaaaaaaaaa
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:28   #3155
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
wITJACIE !
No i sobie wykrakałam , tyle że ZAPELENIE PĘCHERZA ;/ I nie pojechalam na egzamin ;/ a dzis urodziny brata..
WRRRRRR:mu r: a jeszcze tak mnie nie bolalo jak dzisiaj;/
KOCHANA MARSZ DO LEKARZA JESZCZE DZIŚ, ALBO NA IZBĘ!!! Nie chcę nikogo straszyć, Ciebie tym bardziej, ale moja kuzynka w 6 miesiącu przez zapalenie pęcherza straciła synka. Teraz dużo pij i wygrzewaj dupkę pod kołdrą, ja jak miałam zapalenie pęcherza (2 razy na miesiąc miałam przed usunięciem nadżerki) to nawet zakładałam bardzo chłonną podpaskę i "popuszczałam" celowo w gacie te bakterie muszą szybko być wydalone z organizmu, i zanim przedostaną się do dzidziusia muszą być wyleczone!!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
heloł ale piękna pogoda !!!

Justa, Meyka - wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia!!! Miłości, miłości i jeszcze raz miłości

Co dziś mamy?
Sobotę!
A to oznacza, że jest 14+1 czyli 15 tydzień!!!!!!!!!!!:j upi:
GRATULACJE!!! a mi zaczyna się jutro 18 tydzień...

Justa & Meyka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA miłości, miłości i jeszcze raz seksu

a ja mam anginę... leżę zasmarkana, gardło zawalone ropą i gorączka jeszcze dziś zadzwonię do lekarza co mam zrobić w takiej sytuacji, czy czekać do poniedziałku czy jechać gdzieś na pogotowie.

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-06-16 o 10:29
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:33   #3156
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
ale robii sie goraaaaco szooooom wlasnie przyszlysmy z zakupow i \jeszzcze zachaczylysmy o lody mloda lezy ppatrzy na baje i sie wycisza ja wku..... mamy dzis roczek u kolezanki i jedziemy same tz maaa tyle precy zeeee szkoda gadac pewnie skonczy po 20 ale jestem zlaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wlasnie ze wzgledu na te upaly ja dzisiaj dopiero wyjde z domu wieczorkiem .. najgorsze przeczekam w domu ..
Mój TŻet praktycznie codziennie wraca po 20 takze znam ten bol .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:36   #3157
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie ze wzgledu na te upaly ja dzisiaj dopiero wyjde z domu wieczorkiem .. najgorsze przeczekam w domu ..
Mój TŻet praktycznie codziennie wraca po 20 takze znam ten bol .
a mój TZ wrócił o 2 w nocy. Poszlismy spac o 3, a o 6:15 telefon od szefa, czy może przyjechac do pracy. No i pojechał... Prawdopodobnie wróci wieczorem albo w nocy no ale co zrobić, przed ślubem kasa ważna, a ma płacone godziny plus dodatkowo 350zł premii plus 100zł za to, że to nie "jego" sobota...
Stary 2012-06-16, 10:36   #3158
weronika23
Zakorzenienie

ja wszystko rozumie ale nie jak mamy jechac a wiedza oo zaproszeniu juz 2 tyg a on pracuje u rodzicow
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:39   #3159
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
ja wszystko rozumie ale nie jak mamy jechac a wiedza oo zaproszeniu juz 2 tyg a on pracuje u rodzicow
no szkoda że musicie jechać same ale wiesz, ja wyznaję zasadę że z rodziną najlepiej na zdjęciu. wiem jak jest u mnie... co chwile pretensje, obgadywanie, robienie na złość itp no ale może po prostu był potrzebny, dlatego musiał jechać, bez żadnej złośliwości...
Stary 2012-06-16, 10:39   #3160
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry chcialam sie przywitac i ide Was nadrabiac;p jestem tak pozno bo stwierdzilam ze najpierw posprzatam a pozniej wlacze kompa;p

p.s. u Poni wszystko OK cisnienie wrocilo Jej do normy nie odzywa sie bo nie ma za duzo czasu ale pamieta o Nas i serdecznie Nas pozdrawia
Stary 2012-06-16, 10:52   #3161
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry chcialam sie przywitac i ide Was nadrabiac;p jestem tak pozno bo stwierdzilam ze najpierw posprzatam a pozniej wlacze kompa;p

p.s. u Poni wszystko OK cisnienie wrocilo Jej do normy nie odzywa sie bo nie ma za duzo czasu ale pamieta o Nas i serdecznie Nas pozdrawia
to super że u Poni ok a ja byłam w szoku że tak mało miałam teraz do nadrabiania Ale w sobotę to chyba wszystkie z nas najpierw zajmują się... spaniem potem sprzątaniem, a dopiero potem siadają przed kompem
Ja akurat wczoraj wieczorem sprzątałam, więc dziś mam luzik tylko podłogę umyję i balkon bo przez te deszcze zrobił się syf
Stary 2012-06-16, 10:56   #3162
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Ja tez ogladałam, ta w tych pieluchach byla najlepsza! Ktora ma wizyte 22? Nie chce byc sama
ja mam wizyte 22) wiec nie bedziesz sama)
Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość

Moja Dzidzia
Widzicie coś???
piekna masz dzidzie ja juz sie nie mgoe doczekac keidy zobacze swoja;p
Cytat:
Witajcie.
Rzadko piszę,ale czytam Was cały czas...
gratuluję udanych wizyt
ja na wizyte dopiero za prawie 3 tygodnie a mam przeczucie ,że coś jest nie tak z dzidzią . A niestety zawsze moje przeczucia się sprawdzają (
w ogóle jest mi przykro i smutno strasznie
wydaje mi sie ze kazda z nas ma czasem takie mysli wiec glowa do gory bo dzidzia to czuje!

Cytat:
Aha i oczywiscie dziewczyny wielka prosba do was

. . . Bardzo prosimy z TŻetem o relacje z dzisiejszego meczu. . .

Nie mamy mozliwosci obejrzec a ostatnio nam sie podobalo jak relacjonowalyscie na zywo mecz Polska -Rosja ..

Liczymy na was kochane

ja postaram sie byc ale obiecuje ze bede grzeczna i o dojeniach pisac nie bede;p
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
a mój TZ wrócił o 2 w nocy. Poszlismy spac o 3, a o 6:15 telefon od szefa, czy może przyjechac do pracy. No i pojechał... Prawdopodobnie wróci wieczorem albo w nocy no ale co zrobić, przed ślubem kasa ważna, a ma płacone godziny plus dodatkowo 350zł premii plus 100zł za to, że to nie "jego" sobota...
to chociaz tyle ze Jego nie obecnosc przelozy sie na kase... ale mimo wszystko boli jak nie ma TZ obok;( ale ciesze sie bo jak wszystko dobrze pojdzie to moj bedzie mial wolne poniedzialek, wotrek i potem caly wekend piatek sobota i niedziela)

widzialam ze Poni pisala to dobrze

Justa, Meyka - wszystkiego najlepszego najwazniejsze zeby podjac ta decyzje swiadomie!!!

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
to super że u Poni ok a ja byłam w szoku że tak mało miałam teraz do nadrabiania Ale w sobotę to chyba wszystkie z nas najpierw zajmują się... spaniem potem sprzątaniem, a dopiero potem siadają przed kompem
Ja akurat wczoraj wieczorem sprzątałam, więc dziś mam luzik tylko podłogę umyję i balkon bo przez te deszcze zrobił się syf
powiem Ci ze ja tez tak szybko nadrobilam jak nigdy;p az glupio tak;p teraz moge sie oddalic i isc myc, ogarnac sie i do sklepu;p zaraz mi warzywniaka zamkna, bo dzis sobota, a ja chce brzoskwinie!! chciaz jedna

Edytowane przez Dojotka1987
Czas edycji: 2012-06-16 o 10:57
Dojotka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:59   #3163
landi0909
Zakorzenienie

a u mnie koło domu otworzyli nowy warzywniak, i okazuje sie ze tam jest wszystko! i baaardzo tanio. dlatego cieszę się, że nie musze łazić na drugi koniec osiedla i do tego sklep całodobowy
Stary 2012-06-16, 11:04   #3164
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
KOCHANA MARSZ DO LEKARZA JESZCZE DZIŚ, ALBO NA IZBĘ!!! Nie chcę nikogo straszyć, Ciebie tym bardziej, ale moja kuzynka w 6 miesiącu przez zapalenie pęcherza straciła synka. Teraz dużo pij i wygrzewaj dupkę pod kołdrą, ja jak miałam zapalenie pęcherza (2 razy na miesiąc miałam przed usunięciem nadżerki) to nawet zakładałam bardzo chłonną podpaskę i "popuszczałam" celowo w gacie te bakterie muszą szybko być wydalone z organizmu, i zanim przedostaną się do dzidziusia muszą być wyleczone!!!
uh bidulko .... zadzwon do lekarza zadzwon bo z anginą nie ma żartów...
a co do zapalenia dróg moczowych to bardzo niebezpieczne bo można doprowadzić do zatrucia ciążowego!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

to super

Stary 2012-06-16, 11:04   #3165
aerien83
Zadomowienie

A ja mam spokój na 3 h, bo do Kubusia przyjechał kolega z przedszkola i pięknie się bawią co dwa tyg wymieniamy się dziećmi, raz oni do nas, raz my do nich wozimy. Dla chłopców frajda i rozrywka, a dla nas wolność

Dzisiaj na obiad żurek, a na popołudniową kawę do teściów, cała rodzinka się tam zjechała, siostra męża, brat z żoną i ich córeczka.

A wieczorkiem meczyk

Poogarniałam już z grubsza i teraz kawka, a potem za obiad się biorę
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:08   #3166
DeKajka
Zakorzenienie

11 a ja juz glodna
Ide sobie zrobic paluszki rybne z ryżem i pomidorkiem

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:09   #3167
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
11 a ja juz glodna
Ide sobie zrobic paluszki rybne z ryżem i pomidorkiem
kochana ja od trzech nocy punkt 2 budzę się i żrem
Stary 2012-06-16, 11:11   #3168
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dobra ide sie wykąpać i zrobić sobie śniadanko

Stary 2012-06-16, 11:15   #3169
Sola1
Zakorzenienie

Justa i Meyka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Super, że u Poni wszystko w porządku.
Stary 2012-06-16, 11:20   #3170
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej!
Zaś tyle do nadrobienia!

Chyba sobie też dziś zjem na śniadanie(!!!) chlebek z jajkiem
Stary 2012-06-16, 11:22   #3171
karolla12
Rozeznanie

Witam w słoneczną sobotę

Karolamankowa
dzidziuś przesłodki Gratuluję

Justa i Meyka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Ja dzisiaj muszę podjechać do galerii odebrać mężowi okulary,a później zamierzam korzystać ze słoneczka

Wieczorem mamy zaproszenia na dwie imprezki,na pierwszą pójdziemy na 18,a później na meczyk i grilla do sąsiadów.

Teraz siedzę z farbą na głowie Zrobiłam sobie też hennę,wyregulowałam brwi,zaraz ogolę nogi i wreszcie będę piękna
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:22   #3172
Sola1
Zakorzenienie

To widzę, że dzisiaj jajeczny poranek

Ja jadłam jajeczko sadzone i było przepyszne
Stary 2012-06-16, 11:24   #3173
landi0909
Zakorzenienie

a ja dziś idę do fryzjera zapisać się na fryzurkę ślubną, do kosmetyczki zapisać się na makijaż, i do kwiaciarni jak zdążę zamówić bukiet ze słoneczka nie pokorzystam bo z gorączką nie wysiedzę a na moje śniadanko zjadłam big milka żeby znieczulić gardełko...
Stary 2012-06-16, 11:27   #3174
karolla12
Rozeznanie

Idę zmyć farbę,bo mi już wyschła.Znowu będę szorować czoło
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:29   #3175
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Justa, Meyka wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dla Was dniu : cmok::c mok:

Witam się z wami kobietki
Z tżem wstaliśmy wcześnie ale nie mialam czasu na zaglądanie do Was. Teraz czekam na rodziców bo maja mi przywieźc 5kg czereśni 3zł/kg ale będę szamac a tż właśnie trze ziemniaki na placki ziemniaczane z cebulką do obiadu i do tego duszona karkówka i sosik mniam

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:30   #3176
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Justa i Meyka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Cześć Dziewczyny, u was też dziś taka ładna pogoda ?
A mi się nic nie chcę chyba znów cały dzień w łóżku spędzę.
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:31   #3177
peperonik
Zadomowienie

Justa i Meyka wszystkiego co sobie wymarzycie na nowej drodze życia.
Ausente i landi dużo,dużo zdrówka.

Dziewczynki zazdroszcze wam,że macie sile sprzatac. U mnie nadal objawy zmeczenia jak w pierwszych tygodniach sapie jak tylko cos zrobie
tesciowa latała od rana i posprzatala mieszkanie,a ja lezalam jak kłoda i mnie to wkurza jak ona tak latala. Ubrałam sie i umalowalam i to byl szczyt moich mozliwosci.
O 13 jedziemy pospacerowac po strefie kibica,zeby noge moja rozruszac,a wieczorem przyjda znajomi i meczyk ogladamy.
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:33   #3178
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dziewczyny a ja chyba pierwszy raz poczułam wczoraj kopniaka..
Leżałam sobie w łóżku, a tu nagle takie dziwne uczucie jakby rozciągnięcia czegoś w środku i za chwile wróciło. Takie szybkie, że byłam zaskoczona.
Chyba to nie były jelita, bo to nie jest takie uczucie, przed chwilą też takie jakby ruszanie sie w brzuchu, jakby sie tam coś przelewało z czymś cieżkim Ale czekam dalej na jakieś oznaki, może to mi sie tylko wydawało
Stary 2012-06-16, 11:34   #3179
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Justa i Meyka wszystkiego co sobie wymarzycie na nowej drodze życia.
Ausente i landi dużo,dużo zdrówka.

Dziewczynki zazdroszcze wam,że macie sile sprzatac. U mnie nadal objawy zmeczenia jak w pierwszych tygodniach sapie jak tylko cos zrobie
tesciowa latała od rana i posprzatala mieszkanie,a ja lezalam jak kłoda i mnie to wkurza jak ona tak latala. Ubrałam sie i umalowalam i to byl szczyt moich mozliwosci.
O 13 jedziemy pospacerowac po strefie kibica,zeby noge moja rozruszac,a wieczorem przyjda znajomi i meczyk ogladamy.
oj kochana ja mam takiego samego lenia jak Ty pójście do kibelka to już duży wysiłek do sklepu wybieram się od pół godziny, i dalej siedzę w piżamie ale posprzątać musiałam, bo M ostatnio od miesiąca sprząta, muszę coś robić bo inaczej mi NIE powie na ślubie
Stary 2012-06-16, 11:38   #3180
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja od trzech nocy punkt 2 budzę się i żrem
Hihi Maluch się domaga !

Ja staram się zjeśc coś z godzinkę przed snem aby nie czuc głodu jak z rana wstanę. Niestety to nie działa i tylko otwieram oczy i czuje jak mi w brzuchu burczy

Najlepsze jest to, że potrzeba mi bardzo mało abym czuła sie najedzona. Na śniadanie jedna połowa bułki i już czuje się pełna. Do obiadu staram się podjadac, ale brzoskwinie, czereśnie lub truskawki. Najgorsze jest to, że strasznie chce mi się słodkiego

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość

Cześć Dziewczyny, u was też dziś taka ładna pogoda ?
Tak !!!!!!!!!! Jest pięknie ! Słonko świeci i jest cieplutko !

Mysti- myślę, że to mogą byc ruchy !!!!!!!!!!! Brawo !!!!!
Z każdym dniem mam wrażenie, że jestem pewniejsza, że to maluch mnie smyra..no, ale niestety kopa jeszcze nie poczułam..więc czekam

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-06-16 o 11:40
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości