|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
:brzyda l: chyba znów padnie na jajko
|
|
|
#3152 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Justa, Meyka szczęścia na nowej drodze!!!! ja się zbieram i lece na miasto z mamcią , a później robimy gołąbki : )))) mniami |
|||||
|
|
|
#3153 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten przepiękny poranek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z takich domowych sposobów to żurawina ( ale nie działa tak od razu), picie dużej ilości wody, żeby wypłukać te bakterie ( pomimo, że boli). Dobra jest też wit. C, bo zakwasza mocz, ale nie wiem czy w ciąży można ją tak łykać bez konsultacji z lekarzem. Cytat:
.A jeśli chodzi o kopanie to jak zobaczyłam jak moje maleństwo ( zresztą pewnie Wasze też) ma mało miejsca to się nie dziwię, że dzieciaczki kopią. Muszą sobie trochę miejsca zrobić A tak serio to ciekawa jestem czy takie kopanie ma jakiś wpływ na rozrastanie macicy.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
ale robii sie goraaaaco szooooom wlasnie przyszlysmy z zakupow i \jeszzcze zachaczylysmy o lody mloda lezy ppatrzy na baje i sie wycisza ja wku..... mamy dzis roczek u kolezanki i jedziemy same tz maaa tyle precy zeeee szkoda gadac pewnie skonczy po 20 ale jestem zlaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
|
|
|
|
#3155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te bakterie muszą szybko być wydalone z organizmu, i zanim przedostaną się do dzidziusia muszą być wyleczone!!!Cytat:
Justa & Meyka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA a ja mam anginę... leżę zasmarkana, gardło zawalone ropą i gorączka jeszcze dziś zadzwonię do lekarza co mam zrobić w takiej sytuacji, czy czekać do poniedziałku czy jechać gdzieś na pogotowie.
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-16 o 10:29 |
||
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻet praktycznie codziennie wraca po 20 takze znam ten bol .
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co zrobić, przed ślubem kasa ważna, a ma płacone godziny plus dodatkowo 350zł premii plus 100zł za to, że to nie "jego" sobota...
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
ja wszystko rozumie ale nie jak mamy jechac a wiedza oo zaproszeniu juz 2 tyg a on pracuje u rodzicow
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz, ja wyznaję zasadę że z rodziną najlepiej na zdjęciu. wiem jak jest u mnie... co chwile pretensje, obgadywanie, robienie na złość itp no ale może po prostu był potrzebny, dlatego musiał jechać, bez żadnej złośliwości...
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
chcialam sie przywitac i ide Was nadrabiac;p jestem tak pozno bo stwierdzilam ze najpierw posprzatam a pozniej wlacze kompa;p p.s. u Poni wszystko OK cisnienie wrocilo Jej do normy nie odzywa sie bo nie ma za duzo czasu ale pamieta o Nas i serdecznie Nas pozdrawia
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja byłam w szoku że tak mało miałam teraz do nadrabiania Ale w sobotę to chyba wszystkie z nas najpierw zajmują się... spaniem potem sprzątaniem, a dopiero potem siadają przed kompem ![]() Ja akurat wczoraj wieczorem sprzątałam, więc dziś mam luzik tylko podłogę umyję i balkon bo przez te deszcze zrobił się syf
|
|
|
|
|
#3162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wiec nie bedziesz sama ) ja juz sie nie mgoe doczekac keidy zobacze swoja;p Cytat:
wiec glowa do gory bo dzidzia to czuje! Cytat:
ja postaram sie byc
ale obiecuje ze bede grzeczna i o dojeniach pisac nie bede;p Cytat:
) widzialam ze Poni pisala to dobrze Justa, Meyka - wszystkiego najlepszego najwazniejsze zeby podjac ta decyzje swiadomie!!! ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2012-06-16 o 10:57 |
|||||
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie koło domu otworzyli nowy warzywniak, i okazuje sie ze tam jest wszystko! i baaardzo tanio. dlatego cieszę się, że nie musze łazić na drugi koniec osiedla
i do tego sklep całodobowy
|
|
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zapalenia dróg moczowych to bardzo niebezpieczne bo można doprowadzić do zatrucia ciążowego!!!!!!!! Cytat:
|
|
|
#3165 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam spokój na 3 h, bo do Kubusia przyjechał kolega z przedszkola i pięknie się bawią
Dzisiaj na obiad żurek, a na popołudniową kawę do teściów, cała rodzinka się tam zjechała, siostra męża, brat z żoną i ich córeczka. A wieczorkiem meczyk Poogarniałam już z grubsza i teraz kawka, a potem za obiad się biorę |
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
11 a ja juz glodna
![]() Ide sobie zrobic paluszki rybne z ryżem i pomidorkiem
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ide sie wykąpać i zrobić sobie śniadanko
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Justa i Meyka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
![]() Super, że u Poni wszystko w porządku.
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Zaś tyle do nadrobienia! Chyba sobie też dziś zjem na śniadanie(!!!) chlebek z jajkiem
|
|
|
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
Witam w słoneczną sobotę
Karolamankowa dzidziuś przesłodki ![]() Justa i Meyka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Ja dzisiaj muszę podjechać do galerii odebrać mężowi okulary,a później zamierzam korzystać ze słoneczka Wieczorem mamy zaproszenia na dwie imprezki,na pierwszą pójdziemy na 18,a później na meczyk i grilla do sąsiadów. Teraz siedzę z farbą na głowie Zrobiłam sobie też hennę,wyregulowałam brwi,zaraz ogolę nogi i wreszcie będę piękna
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że dzisiaj jajeczny poranek
![]() Ja jadłam jajeczko sadzone i było przepyszne
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś idę do fryzjera zapisać się na fryzurkę ślubną, do kosmetyczki zapisać się na makijaż, i do kwiaciarni jak zdążę zamówić bukiet
ze słoneczka nie pokorzystam bo z gorączką nie wysiedzę a na moje śniadanko zjadłam big milka żeby znieczulić gardełko...
|
|
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
Idę zmyć farbę,bo mi już wyschła.Znowu będę szorować czoło
|
|
|
|
#3175 |
|
Zadomowienie
|
Justa, Meyka wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dla Was dniu
Witam się z wami kobietki Z tżem wstaliśmy wcześnie ale nie mialam czasu na zaglądanie do Was. Teraz czekam na rodziców bo maja mi przywieźc 5kg czereśni 3zł/kg a tż właśnie trze ziemniaki na placki ziemniaczane z cebulką do obiadu i do tego duszona karkówka i sosik mniam |
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Justa i Meyka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Cześć Dziewczyny, u was też dziś taka ładna pogoda ? A mi się nic nie chcę chyba znów cały dzień w łóżku spędzę.
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
Justa i Meyka wszystkiego co sobie wymarzycie na nowej drodze życia.
Ausente i landi dużo,dużo zdrówka. Dziewczynki zazdroszcze wam,że macie sile sprzatac. U mnie nadal objawy zmeczenia jak w pierwszych tygodniach sapie jak tylko cos zrobie![]() tesciowa latała od rana i posprzatala mieszkanie,a ja lezalam jak kłoda i mnie to wkurza jak ona tak latala. Ubrałam sie i umalowalam i to byl szczyt moich mozliwosci. O 13 jedziemy pospacerowac po strefie kibica,zeby noge moja rozruszac,a wieczorem przyjda znajomi i meczyk ogladamy.
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja chyba pierwszy raz poczułam wczoraj kopniaka..
Leżałam sobie w łóżku, a tu nagle takie dziwne uczucie jakby rozciągnięcia czegoś w środku i za chwile wróciło. Takie szybkie, że byłam zaskoczona. Chyba to nie były jelita, bo to nie jest takie uczucie, przed chwilą też takie jakby ruszanie sie w brzuchu, jakby sie tam coś przelewało z czymś cieżkim Ale czekam dalej na jakieś oznaki, może to mi sie tylko wydawało
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójście do kibelka to już duży wysiłek do sklepu wybieram się od pół godziny, i dalej siedzę w piżamie ale posprzątać musiałam, bo M ostatnio od miesiąca sprząta, muszę coś robić bo inaczej mi NIE powie na ślubie
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi
Maluch się domaga ! Ja staram się zjeśc coś z godzinkę przed snem aby nie czuc głodu jak z rana wstanę. Niestety to nie działa i tylko otwieram oczy i czuje jak mi w brzuchu burczy Najlepsze jest to, że potrzeba mi bardzo mało abym czuła sie najedzona. Na śniadanie jedna połowa bułki i już czuje się pełna. Do obiadu staram się podjadac, ale brzoskwinie, czereśnie lub truskawki. Najgorsze jest to, że strasznie chce mi się słodkiego Tak !!!!!!!!!! Jest pięknie ! Słonko świeci i jest cieplutko ! Mysti- myślę, że to mogą byc ruchy !!!!!!!!!!! Brawo !!!!! Z każdym dniem mam wrażenie, że jestem pewniejsza, że to maluch mnie smyra..no, ale niestety kopa jeszcze nie poczułam..więc czekam
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-16 o 11:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

:brzyda l: chyba znów padnie na jajko
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

mam wizytę 
klask i:
normalnie siedzi sobie juz z podkurczonymi nogami

a mam przeczucie ,że coś jest nie tak z dzidzią . A niestety zawsze moje przeczucia się sprawdzają
I dziękuję za komplement - niestety nie przekażę, bo zabiłby mnie i zakopał