|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Bardzo dobry ginekolog z okolic rzeszowa to jest Młynarczyk jest naprawdę profesjonalny! Bardzogorąco polecam!
|
|
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
poszukuję dobrego, "sprawdzonego" ginekologa z Kielc, który zajmie się moim przygotowaniem do ciązy i oczywiście samą ciąża. Szukam kompetentnej osoby, która naprawde interesuję się pacjentką, nie tak jak moja była ginekolog, która kolejną pacjentkę traktuje jak "kolejną osobę do odbębnienia".
|
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog Wrocław - ceny? doradźcie
Ja chodze do dr Świdraka na Komandorskiej jest bardziej niż ok
|
|
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog-endokrynolog wrocław
tez do niego chodze wlasnie, mogłyśmy się minąć
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Poleci mi ktoś dobrego ginekologa w Warszawie (bądź okolicach) ale tylko na NFZ?
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Łódź - dr Maria Brzozowska
Witam, mam pytanie o tą Panią doktor... szukam dobrego lekarza który nie będzię twierdził, że wszystko jest moją decyzją ?! bo dotychczasowy lekarz zaczyna mnie zastanawiać...
Słyszałam, że przerwy w antykoncepcji powinno się robić conajmiej co 2-3 lata a od lekarza usłyszałam, że jak chcę to robię a jak nie to nie... żadnego wytłumaczenia ani nic i zwiątpiłam w jego kompetencje.. (może się czepiam??) raz twierdzi, że mam nadżerkę tzn na jednym ze spotkań stwierdził, że mam i czekamy do kolejnej wizyty za 3 m-ce, czekałam cała w stresie na kolejną wizytę na której nic nie wspomniał więc sama się zainteresowałam po czym starał mi się wmówić, że przecież na ostatniej wizycie mówił, że jednak nie mam :/ Czyli że w przeciągu kilku minut zmieniał zdanie ?! Wobec powyższego znalazłam o Pani doktor kilka pozytwnych opinii, ale dosyć starych czy któraś z Was może się wypowiedzieć ? Znacie, słyszałyście jaka jest ? Dziękuję za pomoc
Edytowane przez Angel_00 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:29 |
|
|
|
#3578 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
hej
![]() Ja ostatnio byłam u Błady przyjmuje w szpitalu ale na wizytę musiałam się naczekać ooo i jeszcze trochę ale jak już się dostałam to nie było tak źle. Miła, sympatyczna, nie wciskała tabletek. Widziałam o niej na forum nie zbyt pochlebne opinie. Ja nie mam negatywnej oceny o niej. Dała skierowanie na badanie. A na tym mi najbardziej zależało, ponieważ ostatni ginekolog nie był łaskawy do wypisania skierowania na badania. Zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie? |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łódź - dr Maria Brzozowska
Naprawdę nikt nic nie słyszał o tej lekarce? Chciałabym w tym tygodniu się do niej przenieść, jednak zawsze chodziłam do mężczyzn i mam podwójne obawy czy jest dobra jako lekarz, no i jak jest u kobiety?
|
#3580 |
|
Konto usunięte
|
Jest wątek zbiorczy o lekarzach.
|
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
A ja Polecam dr. Wurma WROCŁAW Przyjmuje na nfz
jesli ktos by chciał więcej informacji pisac na priv
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszukałam już dawno wątki typu kogo polecamy i kogo nie polecamy i w żadnym nie zauważyłam informacji o pani doktor, no chyba że przegapiłam... dlatego pytam konkretnie o tą lekarkę a nie innych w wyżej wymienionych wątkach...
|
#3583 |
|
Konto usunięte
|
to nie zmienia faktu, że zaśmiecasz forum, bo tam mogłaś o to zapytać.
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;34518202]to nie zmienia faktu, że zaśmiecasz forum, bo tam mogłaś o to zapytać.
[/QUOTE]Dla mnie tamte tytuły wskazują że pisze się swoje opinie konkretne a nie typu słyszałam że jest nawet dobra albo coś... albo że słyszałam że jest taka i taka więc tytuły nijak dla mnie nie wskazują na odpowiedzi na moje pytania. Poza tym nie każdy wchodzi na tamte wątki bo nie czują np potrzeby pisania o przeciętnym lekarzu a tutaj pytam o konkretną osobę...
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, szukałam w wątku, ale nic mi się nie wyświetliło. Czy któraś zna dr Pawła Szymczykiewicza? Przyjmuje w Centrum Medycznym Szpital św. Rodziny w Łodzi. Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek opinię...
|
|
|
|
#3586 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, szukam dobrego ginekologa-endokrynologa w Warszawie, czy ktoś może polecić?
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
#3587 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Posiadacie kontakt do ginekolog we Wrocławiu pani Ewy Nojek? Numer telefonu, aby się umówić na wizytę i adres? Może pominęłam czytając, ale byłabym wdzięczna za udzielenie informacji Mam jeszcze jedną prośbę czy znacie może i możecie polecić mi Panią ginekolog z Wrocławia prywatnie i na NFZ, która zajmuje się zaburzeniami jajników(owulacja, choroby, brak okresu), a nie zbywa kogoś i "leczy w ciemno". Wiem, że polecacie tutaj różnych ginekologów, ale może któraś z Was miała takie problemy i chodziła do takiej ginekolog właśnie, która zna się na rzeczy i traktuje osobę jak człowieka z problemem. Pozdrawiam |
|
|
|
#3588 |
|
Przyczajenie
|
Gdańsk - dr Barbara Frankowska - Konopa, przyjmuje na ul. kartuskiej 69. Cudowna, przemila, dokładnie mnie zbadała i już będę jej wierna do końca.
|
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
Bielsko-Biała
Polecam dr Wacława Kaszę, niestety przyjmuje tylko prywatnie, czasami jest na szpitalu wojewódzkim w BB. Swój gabinet ma ul. Sempołowskiej. Jeśli o mnie chodzi to trafiłam przypadkiem na niego, jak dostałam w pracy takich bóli podczas okresu, że trafiłam na izbę przyjęć. Tyle lat się męczyłam, a on postawił trafną diagnozę i nie odprawił do domu z kwitkiem "bo musi boleć". |
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,nie działa mi wyszukiwarka
mógłby mi ktoś polecić jakiegoś ginekologa w Warszawie?albo wrzucić linka do wyników wyszukiwania cokolwiek,jestem w ciąży i szukam ginekologa który mnie nie zrujnuje
|
|
|
|
#3591 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny! Mam pytanie: czy któraś z Was chodzi może do ginekolog Anny Jędrzejczyk w Krakowie? Jaka ona jest? No i ile liczy sobie za wizytę?
Do gina wybieram się po raz pierwszy i zastanawiam się czy mój studencki budżet ogarnie wizytę prywatną. |
|
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podbijam i mam nadzieję na linki z namiarami na Wawę...
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#3593 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Jestem po wizycie u pani doktor Agnieszki Hoffman. Poleciła mi ją koleżanka i przeczytałam dużo pochwał na jej temat w tym wątku ![]() Pani doktor jest bardzo miła, wyjaśniła mi wszystko o co tylko zapytałam, czego moja dotychczasowa ginekolog nie robiła... Podczas wizyty jest jak z koleżanką na kawie Wizyta była prywatna, zapłaciłam 100zł, liczyłam na trochę mniej, ale nie żałuję Z czystym sumieniem polecam! |
|
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, zauważyłam że wątki, które mnie interesują wymarły i są sprzed kilku lat, więc postanowiłam założyć nowy temat i opisać swój problem.
Zacznę od tego, że potrzebuję dobrego lekarza specjalisty w Bielsku-Białej. Może być również prywatnie, pod warunkiem że nie będzie miał wygórowanej stawki za wizytę. Mam bardzo nieregularne cykle, a jak już miesiączka przyjdzie, to boli, że aż niekiedy mdleję i ogólnie pierwszego dnia jest jakaś totalna masakra. Napiszcie kilka słów, gdzie iść, jak jest i czy warto pójść akurat do tego specjalisty. |
|
|
|
#3595 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebuje dobrego ginekologa (Bielsko-Biała)
Cytat:
JANUSZ KRASNODĘBSKI 602614969 Wacław Kasza 601-051-442 Alina Badach 811-79-65 albo albo Kocurek-Fordey Janina 603-383-379 to są numery fajnych lekarzy, teraz proszę kobietki o opinię kogo polecają z nich |
|
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
i może jeszcze, u którego nie będzie problemu z ewentualnym przypisaniem tabletek anty
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#3598 |
|
demoralizator
|
Lidia Polak 502 519 111
Bardzo fajna babka, miła i wygadana. Bierze 100 zł za wizytę, 50 zł za przepisanie recept na pół roku, prywatnie, na publiczny nie łatwo się załapać, bo ona jest głównym ginekologiem położnikiem w szpitalu wojewódzkim. Ma fajne podejście, robi długi wywiad i odpowiada na wszystkie potrzebne pytania. Zero problemów z wypisywaniem recepty na tabletki. |
|
|
|
#3599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Również polecam dr Anne Budzyńską, chodziłam do niej prywatnie przez 3 lata. Przyjmuje też na NFZ z tego co wiem, wizyta prywatna kosztuje 70zł (ostatni raz byłam u niej rok temu, więc mogła cena się zmienić). Bardzo sympatyczna pani doktor, odpowiada na pytania, zleca badania szczegółowe, nie śpieszy się wizyta trwa długo jeśli jest taka potrzeba to poświęci czas dla pacjentki. Musiałam zmienić ginekologa ponieważ przeniosłam się do innego miasta, polecam panią Anię zwłaszcza na pierwszą wizyte.
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a też szukam gina z łodzi, starsze posty są ale są już baaardzo stare... nowe info by się przydało!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

poszukuję dobrego, "sprawdzonego" ginekologa z Kielc, który zajmie się moim przygotowaniem do ciązy i oczywiście samą ciąża. Szukam kompetentnej osoby, która naprawde interesuję się pacjentką, nie tak jak moja była ginekolog, która kolejną pacjentkę traktuje jak "kolejną osobę do odbębnienia".

mógłby mi ktoś polecić jakiegoś ginekologa w Warszawie?albo wrzucić linka do wyników wyszukiwania cokolwiek,jestem w ciąży i szukam ginekologa który mnie nie zrujnuje