|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
hej. Marti no to ładna akcja
widocznie czegoś Ci zazdrości albo jej się bardzo nudzi ![]() A ja wróciłam od kosmetyczki, fryzjerki i kwiaciarni I: czesanie próbne 26 czerwca o 11 a normalne na ślub 29go o 9 rano kosmetyczka w czasie czesania mnie umaluje, powiedziała że już ma wizję i będę w ten dzień wyjątkowa nie pamiętam nazwy kwiatów, ale będą dwa rodzaje, i w czwartek 28-go mam podejść i zobaczyć czy może taki być i fajnie się udało, w kwiaciarni babka dała mi zniżkę i zamiast 130zł płacę 90zł |
|
|
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
Tak, tak, od Nikodema.
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jakis zabieg nawilżający sobie zrobie, opalanie natryskowe, henne i regulacje brwi itd
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
no na hennę i regulację mam się umówić telefonicznie, bo idę razem z mamą, ona też chce
i kilka dni przed ślubem zrobimy, żeby opuchlizna zeszła opalania natryskowego nie chcę, bo po 1 u mnie chyba nigdzie nie ma a po 2 nie chcę przesadnie sztucznie wyglądać, bo u mnie każda opalenizna dziwnie wygląda ![]() kosmetyczka przy okazji robienia brwi przygotuje mi też twarz do tego makijażu, zrobi peelingi, masaże itp żeby skóra była jędrna i gładka, i żeby się nie świeciła
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka na swój ślub je robiła..no i niestety, ale na dłoniach miała plamy.. później w miejscach gdzie suknia się obciaerała miała plamy..wstydziła się pokazac mężowi po ślubie.. na dodatek na zdjęciach była o wiele ciemniejsza od męża..a to ładnie nie wyglądało. No i na kamerze taki lekko pomarańczowy odcień był.. Pluła sobie w brodę, bo dała kupę kasy a efekty jakiegoś WOW nie było !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie mam opuchlizny po regulacji. Może przez 15 minut ;P ja bym mogła nawet w ten sam dzień zrobić
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie moja znajoma też miała natryskowe, i miała identyczną sytuację. A suknia z białej zrobiła się pomarańczowo brązowa w miejscach gdzie obcierała skórę. Wyglądało fatalnie, a do tego zejść nie chciało
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój M. jak sie opalił to jest taki ciemny a ja przy nim jak nie wiem ![]() to już wogóle bedzie masakrycznie wyglądać i jak ja na plażę wyjdę obok niego wszystkie takie dupcie poopalane, szczupłe... eh bedzie miał na co popatrzec ![]() chyba, że w lipcu bede sie intensywnie wystawiać na słonce, oczywiście posmarowana wysokim filtrem
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-06-16 o 13:12 |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sobie ogląda, to nic złego. Ufam mu, lepiej żeby patrzył niż ma zdradzać oczywiście jak idziemy ulicą to nie może oglądać się za siebie, ale tak na plaży pooglądać.. czemu nie sama nieraz patrzę na innych facetów, on mi też nic nie mówi czasem nawet razem oceniamy innych ![]() Najważniejsze że to Ciebie kocha !
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dziewczyny...ale nie rozumie po co komu zyc czyims zyciem??sledzic, szukac, wyszukiwac-tak jakby sie swojego nie mialo. JEdnak moj Michal ma nosa do ludzi i kaze mi sie trzymac od takich z daleka-nigdy nie zapomne jego slow na temat tej osoby.czlowiek nawet w necie nie moze byc anonimowy i musi uwazac na to co pisze.usuwam swoje posty bo nie mam zamiaru dostarczac pustakowi informacji o SWOIM prywatnym zyciu!!
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ja lukne to tez zazdrosny troszke;] ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście mówię o tych, które nie są w klubie. w każdym razie mam nadzieję że wszystko u Ciebie będzie dobrze kochana ![]() MiciaKicia - ja kiedyś też tak się czułam.. Ale z czasem M dał mi powody do tego, żeby podnieść swoje poczucie własnej wartości przecież to mnie wybrał, równie dobrze mógłby mnie zostawić po pierwszej kłótni. Stale daje mi powody do tego, żebym czuła się atrakcyjna. Np w nocy wiem że kocha mnie taką, jaka jestem, nikt nie jest idealny nie jestem chodzącą miss, ale widocznie mam w sobie coś, co sprawia że woli mnie od tych wszystkich pustych panienek
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-16 o 13:19 |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja tak szybko jestem tak w..... wiecie cooo zrobilam wylalam gabi rosol na glowe na szczescie przestudzony po tym coooo napisala martii to sie zastanawiam czy nie przydalaby sie grupa zamknieta na fb bo szybko sie pisze nikt nie ma dostepu mozna miec anonimowe konto
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że nie gorący.. mój siostrzeniec wylał na siebie kiedyś gorącą herbatę i oczywiście były bąbelki...
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do fb, to ja nie mam i nie wiem jak to działa
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika cale szczescie ze sie nie poparzyla!!ja poprosze o Wasze namiary na fb tak bedzie najbezpueczniej bo tu tak do konca nigdy nic nie wiadomo :/
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
aaa właśnie, któraś pytała czy mnie boli gardełko. A więc odpowiadam: boli jak cholera
tak mi się teraz przypomniało że któraś pytała, ale mi to umknęło. Ale gorączka spadła więc może nie będzie ze mną tak źle
|
|
|
|
#3229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, oczywiście rozumiemy to. Ja również z tego powodu nie pokazuję zdjęć, ani nie piszę szczegółowo o swoim życiu. Najlepiej byłoby się spotkać, zweryfikować kto jest kim i pisać w zamkniętej grupie, aby czuć się na luzie. Wiadomo, że każda z nas mieszka w innej części Polski i jest to trudne, ale może kiedyś uda się jakoś spotkać.
|
|||
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nikomu nie wspomnialam o tym ze pisze na jakims forum
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo po co. Zresztą wie tylko M, moja mama i chyba jedna znajoma, to wszystko
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
no ja raczej tez tego nie obwieszczam.widocznie moje zycie dla niektorych jest tak intrygujace ze sami szukaja
po prostu aferzystki znajda nas wszedzie i powinny sie leczyc na glowe i zyc swoim zyciem a nie cudzym!!
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm kto wie, może mnie też ktoś śledzi a nawet nie wiem
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-06-16 o 13:42 |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
musze wziac nospe bo znow mnie bierze
(
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
fb jest w miare prosty ja mam pare zdjec ale uwzywam wlasnie do pisania w grupie
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- a najwazniejsze ze nie trzeba podawac swojego imienia i nazwiska i mzona zalozyc konto fkcyjne np smerfetka |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Marti - ale jestes pewna ze ktos cie tu sledzi ? przeciez my tu wszystkie same swoje jestesmy ..
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o fb to ja miałam konto, ale skasowałam, bo nie lubię fb. Ale jak będziecie chciały jednak się tam przenieść to mogę stworzyć sobie jakieś anonimowe konto ( o ile będziecie takie akceptować). U mnie jest dokładnie to samo, wie tylko TŻ. To znaczy ja nikomu więcej nie mówiłam. |
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tymczasem żurek mam już niemal gotowy, a mąż napisał, że jeszcze jakieś pół h i wraca I u mnie deszcz leje
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiesz każdy może tu wejść i przeczytać co piszemy. Przed chwilą nasz wątek przeglądało kilkunastu gości. Część z nich to mogą być dziewczyny, które się udzielają, ale nie zalogowały się, ale tak naprawdę nie wiadomo kto to czyta.
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny przelecialaM TYLKO POBIEZNIEbo zaraz jedziemy do rodzicow michala mojego
nie wiem o co chodzi bo nie mam czasu nadrobic ale widzialam ze cos o fb piszecie jak co ja tam jestem i bardzo chetnie moge co niektorym podac namiary tylko moze nie publicznie ))zreszta ja mam takie zabezpieczenia ze kmnie nikt nie odnajdzie samam tylko moge zapraszac ))dobra lece suszyc glowe )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

widocznie czegoś Ci zazdrości albo jej się bardzo nudzi 

jeszcze jakis zabieg nawilżający sobie zrobie, opalanie natryskowe, henne i regulacje brwi itd
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
opalania natryskowego nie chcę, bo po 1 u mnie chyba nigdzie nie ma
a po 2 nie chcę przesadnie sztucznie wyglądać, bo u mnie każda opalenizna dziwnie wygląda 

oczywiście jak idziemy ulicą to nie może oglądać się za siebie, ale tak na plaży pooglądać.. czemu nie 

po prostu aferzystki znajda nas wszedzie i powinny sie leczyc na glowe i zyc swoim zyciem a nie cudzym!!