|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XIV
Oby w Rossmannie!
Przynajmniej miałabym łatwy dostęp.Dobrze, że nic nie chcę....chyba...., bo nie prędko będę w N.
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Em a revoltaire też? czy samo fruity? będę jutro na mieście to pójdę u mnie na zwiady, ale wątpię, żeby u mnie było
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Już? A niby gazetka z nią miała być za 1,5 tygodnia.
Ciekawe czy Revoltaire też juz jest?
|
|
#574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę w poniedziałek w miasto to obadam "moje" Natury Muszę sobie przypomnieć co mi się podobało z tej LE. Chociaż ja to czekam bardziej na LE z Catrice
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#575 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ok. 15 w poznańskiej pestce NIE BYŁO jeszcze owocków
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie nowe limitowanki w tym samym czasie [*]
... akurat, gdy jestem totalnie spłukana [*] Na szczęscie z Fruity i RtB podobają mi się tylko róże Fruity sobie chyba daruję (obyście nie zasypały wątku boskimi swatchami ) a na RtB się zapewne nie załapię.Za to dzisiaj dorwałam w Rossmannie pędzle z Ecotools. Kolejka ustawiła się jeszcze przed 9.00, ale pędzle nie cieszyły się powodzeniem :szok: Nie żałuję ani złotówki i już czuję na plecach oddech kolejnej kosztownej miłości - ecotoolsomanii (czemu moje miłości nie mogłyby być choć raz, dla odmiany, lukratywne) ![]() Edytowane przez babcia_miecia Czas edycji: 2012-06-16 o 10:02 |
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupiłam dziś pędzel ecotools, ten do pudru. I cień maybelline color tattoo.
I dziś wystawili u mnie limitkę ANL Tamta babka mnie w błąd wprowadziła, wzięłam puder i złoty cień
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby kogos jeszcze interesowała ANL bo widzę, że to już tutaj trochę przebrzmiały temat
![]() To jej resztki znalazłam dzisiaj w Rossmannie na Lawinowej(Wawa) Miałam w reku ten najjaśniejszy cień ale nie wzięłam.Zbyt jasny jak dla mnie, żaluję, że nie było tego środkowego. Ogólnie zostały dwa najjaśniejsze cienie, gumki, lakier niebieski, zielony, czerwony oraz dwa brązowe.I szczotki, sporo szczotek.Bronzerów brak. Swoją drogą to ten stand na ANL w Rossie strasznie biedny i lichy.Jakiś taki tandetny, bałam się siegac po testery bo miałam wrażenie, że wszystko się zaraz wywali na ziemię.W dodatku ustawili to jakoś tak na rogu.Moim zdaniem fatalnie, nietrudno wpaść na taki stand i go wywalić.
|
|
#580 | ||
|
404 Not Found
|
Słońce i komin. Czyli limitka pod tytułem: "spalona słońcem".
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie okryłam (rychło w czas :P), że są już zdjęcia nowej limitowanki Miami Roller Girl. Niestety jak pozostałe ostatnie limitowanki nic mi się nie podoba specjalnie :/. Chyba się starzeję:/
Ostatnio przerzucam się raczej na Catrice i na polskie kosmetyki.. |
|
|
|
|
#582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam też dziś w Naturze, ale Friuty nie ma. Ciągle jest MM prawie cała, tylko róży nie ma. Ktoś może wie czy LE z Essence i Catrice przychodzą przeważnie w tej samej dostawie? Nie wiem czy już to było pisane, może gdzieś ominęłam, ale na fb Natury napisali, że nie będzie u nich Miami Roller Girl. Może Rossmann się wykaże i wprowadzi tą LE
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
A które ecotoolsy są do wzięcia w promo? Pojadę po pracy do najdalszego Rossa w mieście, prawie za- i może coś się ostało jeszcze...
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że mnie się nic z Fruity nie podoba, portfel trochę odetchnie po dzisiejszym szaleństwie zakupowym ![]() |
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na blogu dziewczyna mi napisała, że u niej w promo był ten Buffing Brush zamiast języczkowego.U mnie akurat nie.Trzeba sprawdzić ale myślę, że do pudru i różu na pewno.
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś był zainteresowany to Fruity jest w krakowie pod poczta główką i w Galerii Kazimierz
![]() pod pocztą nie ma różowych balsamów do ust i został jeden róż, z w galerii kazimierz rozdziewiczyłam stand ale zabrałam z niego tylko różowa pomadkę bo resztę miałam spod poczty ![]() na moim blogu wkleiłam kilka zdjęć, swatche będa troszkę później
|
|
|
|
|
#587 |
|
Zadomowienie
|
U mnie był do pudru, różu, podkładu i do cieni. Wczoraj poszłam do rossa przygotować strategię działania i sztuk dzisiaj było tyle samo. Nie dołożyli chyba ani jednego pędzelka, więc wszystkiego stało może po 5. Choć kto wie, mogli później jeszcze dołożyć.
Ma ktoś z was prównanie korektora pod oczy z Bell i tego z Rimmel wake me up? Nie mogę nigdzie znaleźć żadnej opinii porównawczej. |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie było owocków, w żadnej naturze (Jastrzębie)
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dziś N. z rana i nadal straszy MM oraz Nymphelia z C. Co do ANL to ujrzałam dziś po raz pierwszy na swe zaspane oczęta standy w dwóch rossach, a raczej to co zostało po tych standach... Rzeczywiście, jakieś rachityczne to to i mało stabilne. Oczywiście brązerów niet- zmacałam mikro testerek i stwierdziłam, że i tak nie wzięłabym bo wyszedł okropnie pomarańczowy. Macałam też cień 01 i rzeczywiście bardzo ładny, jednak za taki rozświetlacz służy mi już glammy goes to, wiec podarowałam sobie. Błystek też zeswatchowałam, ale też mnie jakoś nie porwał. I pytanie do Was, posiadaczek tych cieni- czy one mają taką konsystencje ciepłego masła wyjętego z lodówki, czy to temperatura w rossach sprawiła, że one takie... masłowate? ![]() Czyli z tego miejsca pragnę oświadczyć, że magiczna moc essence, która zawładnęła mną dobre kilka lat i w której niewoli się znajdowałam, powoli zaczyna odpuszczać
|
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zadomowienie
|
Obecnie jestem poza stolycą, więc zostawiam Cię na placu boju.
Jak coś to informuj PS. Byłam przekonana, że w Jasminie dostanę lakiery MIYO mini drops, a tam nic. Tylko te standardowe ![]() Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie są 4 rossmanny, wczoraj właśnie otworzyli 4ty, do każdego mam z buta około 10 min drogi, żeby było śmiesznie mieszkam w śrdku między nimi
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to nieładnie być pazernym, ale ja to bym chciała, żeby dali podwójne szafy plus ciekawe (niezdublowane) limitki
|
|
|
|
|
|
#595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I pojechałam jednak do Rossa. Pędzli do pudru już nie było, ale kupiłam do różu i do cieni
|
||
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Może zobaczą, że Essence to żyła złota
![]() Zwłaszcza jak lepiej odkryją "potrzeby" rynku niż specjalistki z Natury
|
|
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
Pojechałam na koniec miasta po pędzel do różu, bo essencowy do różu jest "taki-se" , natomiast fioletowy do pudru wciąż wielbię ponad ecotools'a
![]() Ostał się jeden i to też miałam niezły fart, bo pół dnia przeleżał przy kasie, gdy klientka się rozmyśliła Fruity wymacane - tak tak, są testery (Białystok-Suraska) - nic nie wzięłam. Róż jest konsystencji tych ze stałej oferty lub Catrice HW - barwi tyle co nic i to na dodatek na różowo - czyli nie dla mnie, bo ja ciepła ...i pachnie jak "dziecięce" błyszczyki z kulką - winogronowe Cienie nadają tylko połysk, kolory bardzo pomysłowe, mieniące się na inne, w opakowaniach wyglądają ślicznie, na skórze ledwie połyskują. Jedyne nad czym debatowałam, to lakier różowy z "pestkami" fioletowymi, bo truskawkowo wyglądał, ale jak pomyślę o zmywaniu go ... ... to czekam na Ready for Boarding - mam nadzieję, że lepsze wrażenie na mnie zrobi. Choć nie mogę powiedzieć, ogólnie Fruity i w czas i w pogodę wpisuje się dobrze, jest ładna, lekka i apetyczna
is better THAN perfect Edytowane przez anibiaa Czas edycji: 2012-06-16 o 16:55 |
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurka, ja się tak na róż napalam, a tu takie info... No nic, pomacamy, zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam kompletnie odpuścić sobie Fruity... jakoś nic mi się jednak nie podoba na tyle, żeby za tym biegać
za to polazłam do Rossmanna we Wrocławiu obok PKP (miałam dzisiaj egzamin), bo napaliłam się na Ecotools. O 10:20 były jeszcze 4 pędzle do pudru, ze dwa języczkowe i pędzel do cieni na 8.99, ale nie było tego do różu, na którym mi strasznie zależało. Więc wałęsałam się taka smutna po tym Rossie i stwierdziłam, że na pociechę kupię sobie Beyonce Pulse z promocji (chociaż on śmierdzi, ale cenaaaaa ). Polazłam na ściankę perfum, patrzę, a jakaś spryciara ukryła pędzel do różu między wodami Adidasa.Także jeżeli była to któraś z was, to przepraszam.... ale ja i ON jesteśmy sobie przeznaczeni!
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

To może chociaż w Rossmannie... 
Przynajmniej miałabym łatwy dostęp.

moj portfel biedny w tym miesiacu, taka fajna gazetka w rossmanie i teraz limitka,no nie

No nic, pomacamy, zobaczymy