|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Dziewczyny, czy na pewno w sierpniu nie ma piwonii? Pani w kwiaciarni powiedziała, że w tym miesiącu przekwitają, licze jednak na to, że może sie myli
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
temat juz obgadany na wszystkie strony nie ma polskich, ale sa sprowadzane, drosze niz teraz, ale sa
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
Kindziu ale bosssskie fotki - utwierdziłam się w przekonaniu - muszę mieć swoje Zakopane i Morskie Oko
To jest to!!! |
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie coś mi tam świtało w głowie i wystarczy mi to potwierdzenie, że jednak miałam racje a pani dobitnie upierała sie przy swoim, że ni ma
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cena jednej galazki wyniesie niestety ok. 7 zl, ale najwazniejsze ze sa
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wydrukowałam zaproszenia dla gości ze strony Tżta
![]() Szukam teraz kilku jego znajomych na portalach społecznościowych żeby zobaczyć jak się ich partnerki nazywają i kurcze zonk! Do dziewczyn, które nie mają kont na fb itp.: załóżcie je! Może ktoś chce Was/ Waszego Tżta zaprosić imiennie i teraz szuuuuuka, a jak nie znajdzie, to nawet na miesiąc przed ślubem dostaniecie zaproszenie dla osoby towarzyszącej Wiem, wiem to nie jest specjalnie sensowny powód żeby założyć sobie konto, ale dzisiaj widzę, że naprawdę się te portale przydają, oszczędzają czas (inaczej trzeba by było obdzwaniać wszystkich w koło)
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() na początku Wszystkiego najlepsiejszego dzisiejszym PM Oby pogoda i humorki dopisaly i bedzie z gorki![]() Nam wlasnie kolejna rodzinka potwierdzila przybycie ![]() Dzisiaj byl dzien stprzatania mieszkania:P teraz jest czysciutko i nawet lodowke odmrozilam Wieczorkiem idziemu na mecz do kolegi![]() Projekt winietek juz mamy Tylko drukowac wystarczy Cytat:
heh ja wszystkich gości co zapraszam to znam, nawet ich dziewczyny/chlopakow, wiec mi nie potrzebne A nawet w razie W mozna zadzwonic a czy oszczedzają czas to nie wiem... niektorzy potrafia siedziec na fb caly dzien, wiec to raczej strata![]() Taki moj pogląd
|
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bawcie się świetnie podczas podróży poślubnej Cytat:
zdjęcia super ![]() Cytat:
![]() Jakie macie plany na dzisiejszy mecz?
|
|||
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobiety....
ciągle wyczekuję momentu żeby wreszcie Wam odpisać jakoś pozytywniej.....dziękuję Wam za wsparcie i rady..... niestety..... nadal jest źle.... nie umiem się cieszyć, nie umiem się śmiać, ciągle płaczę, każda rozmowa o ślubie kończy się płaczem, nic innego też mnie szczególnie nie cieszy...... płaczę, płaczę i płaczę a potem jeszcze płaczę ze złości, że nie umiem się cieszyć tym dniem....zostały 4 tygodnie, a ja jestem rozsypana psychicznie...... piękne zdjęcia Kindziu.....
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
szalik na szyje, wrzeszczenie "POLSKA GOLA" i zdarte gardlo ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fb by mi znacznie ułatwiło sprawę. Miałam też jeden przypadek, że znam narzeczoną kuzyna Tż, ale miałam na zaproszeniu błędnie zapisane jej nazwisko, na szczęście coś mnie tknęło i przed wydrukiem sprawdziłam na fb (nazywa się Kozieł, a ja byłam święcie przekonana, że Kozioł) A plan na mecz jest prosty: oglądać!
|
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to może odwiedź lekarza, kurcze nie wiem, jak Ci doradzić, ale jestem z Tobą
|
|
|
#4004 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja dzisiaj na mecz + grilla do znajomych pod miasto się udaję, mam nadzieję że TŻ dołączy.
![]() Kinidziu fotki piękne
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze porozmawiaj z jakąś przyjaciolką, dobrą kolezanką, ustalcie plan dzialania i ciesz sie przygotowaniami
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu i E87 - cudowne fotki
![]() spadam szykować się na mecz i o ile ostatnio byłam pewna remisu, tak dziś jestem przekonana, że będzie 2:0 dla nas |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam za wsparcie.....przebrnęłam teraz z mamą przez godzinną histerię, jak małe dziecko i liczę, że będzie lepiej, że to stres, zbliżający się okres i takie tam.......idę się zająć czymś pożytecznym....
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
ja robie muffiny nadziewane czekoladą i szykuje sie na meczyk
|
|
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a poza tym nawet jak ktoś ma FB to nie znaczy ze się tam chwali z kim jest w związku więc to wcale nie gwarantuje że się daną osobę znajdzie jak się nie wie jak sie nazywa a i żeby nie było, nie jestem przeciwniczką FB, sama mam konto i udostępniam znajomym informację kto jest moim mężem, aczkolwiek po prostu rozumiem ludzi którzy takich rzeczy nie lubią, albo nie chcą w takich miejscach udostępniać swoich prywatnych danych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdecydowanie za bardzo się tym przejmujesz oby było już lepiej My idziemy z TŻem na mecz do Parku Śląskiego, już się powoli zbieramy bo pewnie będzie tam masakra jeśli chodzi o ilość ludzi
|
|||
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Stwierdzam, że dzisiejszy dzień został pożytecznie spożytkowany. Wyniosłam sobie na taras leżak, wszystkie książki i notatki, zaopatrzyłam się też w świeże owoce, wodę, coś słodkiego i tak ładnych kilka godzin spędziłam ucząc się . Ależ jestem dumna z siebie. Dodam tylko, że ta nauka nie jest ciężka o tyle, że uczę się rzeczy, które tak naprawdę szalenie mnie interesują więc gdyby nie to, że mam tylko tydzień na ogarnięcie 60 zagadnień to chętnie zagłębiłabym się w każde z nich. Ale to może później ![]() Teraz byłam jeszcze na szybko zrobić zakupy na mecz - chipsy i te sprawy. Znalazłam też nowość na półce z bro, Lech Shandy o smaku lemoniady. Na taki dzień jak dziś wydaje się idealny ![]() ice narobiłaś mi ochoty na grilla maly_czlowieczek ja też miałam takie momenty, że w żaden sposób nie potrafiłam cieszyć się ze ślubu. Miałam dość tego tematu, dość przygotowań, dość planowania, na każde pytanie "jak tam przygotowania?" miałam ochotę przywalić w łeb. Żałowałam, że w ogóle zdecydowałam się na ślub i już nawet zastanawiałam się nad odwołaniem. W tym wypadku pomogła szczera rozmowa z TŻtem. A także chwilowe odcięcie się od tematu ślubnego. Jednak to było już jakiś czas temu kiedy mogłam pozwolić sobie na przystopowanie z przygotowaniami a w sytuacji kiedy zostały Ci 4 tygodnie to nie wiem czy to dobry pomysł. Nie mniej jednak uważam że z TŻem powinnaś koniecznie pogadać PM 2015 mają już swój wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=623065 ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Co do fb to ja mam konto natomiast mój TŻ nie, więc nawet jakby ktoś szukał jego personaliów to fejs mu nie pomoże
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuchy
trochę was zaniedbałam
|
#4013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i zauważyłam, że źle napisałam w którymś z poprzednich postów, znam te dziewczyny tzn. widziałyśmy się raz, góra dwa, wiem jak mają na imię więc myślałam, że sprawdzę na fb i po sprawie. I żeby nie było nie jestem jakąś maniaczką fejsa, nawet długi czas byłam najbardziej zagorzałą przeciwniczką, a mój Tż nadal jest i dobrze mu z tym. Po prostu w tej dzisiejszej sytuacji naprawdę to by była najprostsza droga, żeby nie popełnić błędu w zaproszeniu. Kurcze, ale się rozpisałam, już nie będę Myślę, że temat już zamknięty---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Co tam u Ciebie Żono?
nikt nikomu nie byłby potrzebny." [ks. J.Twardowski] Edytowane przez Cierpliwosc Czas edycji: 2012-06-16 o 18:34 |
|
|
|
|
#4014 |
|
Konto usunięte
|
kindziu ale zdj te widoki
no i sie rozpadało a tak ładnie sie zapowiadało ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- była mowa o frycu.ja zapłaciłam i to nie mało ale moja mina od wczoraj jest taka
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jakoś to nie jest dla mnie wyznacznikiem tego co czuje i kim dla mnie jest osobiście Tż
|
|
|
|
|
#4016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyglądaliście cudownie![]() Cytat:
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Hello moje drogie
![]() My juz gotowi i spakowani Jutro o 5:00 rano musimy byc na lotnisku...Wszystko gotowe, teraz tylko obejrzymy meczyk i do spanka a jak jutro bedzie jesc obiadek to my juz bedziemy lezec plackiem na plazy ![]() E87- piekny bukiecik mialas, zaraz lece na poczte poogladac wiecej fotek ![]() Mam nadzieje ze odpoczniecie sobie teraz po calym szalenstwie, udanego hoenymoona wam zycze. No i nie pij tego rumu za duzo ![]() Kindziu - cudne fotki Uwielbiam takie klimaty Warto bylo te kiece tam taszczyc Przepiekne widoki, super!!!!Kocuuurkowi i pozostalym dziewczynom wszystkiego co najpiekniejsze, najcudowniejsze i najukochansze oraz spelnienia wszystkich marzen ![]() No a ja zawitam do was dopiero za tydzien, no chyba ze bedzie w hotelu internet to bede zdawac na biezaco relacje ile rumu zostalo pochloniete
|
|
|
|
#4018 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() Kindziu E87 witamy żonkę Cytat:
I już czeka w piwnicy na mecz.Kibicujemy dzisiaj !! Wiecie czego się dowiedziałam, z tż (tylko na 2 zmianie) pracuje najlepszy przyjaciel Kuby Błaszczykowskiego
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
kindziuchu wstrętny - ja byłam w Zakopcu wtedy, co i ty, powinnaś dostać
wróciliśmy z Wrocka - tam słońce, gorąco i biało-czerwono, prawdziwe szaleństwo ![]() atmosfera super
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

temat juz obgadany na wszystkie strony
nie ma polskich, ale sa sprowadzane, drosze niz teraz, ale sa 
To jest to!!! 
Oby pogoda i humorki dopisaly i bedzie z gorki
niektorzy potrafia siedziec na fb caly dzien, wiec to raczej strata

to może odwiedź lekarza, kurcze nie wiem, jak Ci doradzić, ale jestem z Tobą

oby było już lepiej