![]() |
#4921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
u mnie też szału na pędzle nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
I ja pędzle złapałam dobrze ze była na otwarcie (otwieraja o 10 a tam juz za 15 tłum ludzi) starsze panie poleciały po kremy i płyny a młode biegusiem po pędzle ale na szczęście udało mi sie capnac do pudru przedostatni i różu ostatni i dwia ostatnie Bobini a Rimeli podkładów mi juz brakło moze to dobrze bo juz 4 inne w domu mam
![]()
#4923 |
Wtajemniczenie
|
WARSZAWIANKI!!! Pędzle do pudru ET są jeszcze w Rossie przy Pięknej, zostały jeszcze 2, do różu już nie było. Byłam tam około 30 min temu
![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
A ja zaczynam żałować, że nie wzięłam drugiego pędzelka do cieni, bo właśnie go użyłam i jest świetny do szybkiego nałożenia cienia na całą powiekę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Jechałam na targ z rana to i do rosska weszłam.
U mnie dziki szał, kolejka przed wejściem szok! Młode dziewczyny od razu rzuciły się na pędzle, reszta na pur ![]() Pędzli do różu było sporo, do pudru nie było (a szkoda, bo go chciałam ![]() Jakby któraś chciała pędzle do pudru wymienić na pędzel do różu, to ja chętnie ![]()
![]() |
#4926 |
Raczkowanie
|
Wczoraj dostałam kod na got2b. Ja nie będę kupowała, więc jak któraś chce to podaję kod: 2 981417 2584 52.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Raczkowanie
|
Specjalnie dzisiaj raniutko wstałam i pojechałam na 9 na otwarcie Rossmana w Centrum Handlowym Morena-najbardziej zależało mi na pędzelkach Eco Tools. Udało się upolować:
-2 pędzle do pudru (1 został) -2 pędzle do różu (nic nie zostało) -2 pędzle do cieni -1 pędzel do podkładu - ostatni podkład Rimmel Wake Me Up kolor Soft Beige Ludzi w Rossmannie było sporo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś też dorwałam pędzlak do pudru, a jak zobaczyłam cenę tego do cieni to żal było nie wziąć i tez się skusiłam
![]() Z tym, że żeby dopaść ten do pudru musiałam kopnąć się do drugiego rossa, który na szczęście był otwarty od 10:00. Na starcie były jakieś dwie młode dziewczyny, które nie stworzyły żadnej konkurencji bo rzuciły się na kolorówkę- pewnie rimmelowskie podkłady ![]() Oprócz tego moje dzisiejsze zakupy to w większości promocje ![]() - rzeczone pędzlaki do pudru i do cieni (tym samym mam komplet bo do różu już jakiś czas posiadam) - krem do rąk z mocznikiem x3 - żel do higieny intymnej facelle - pumeks kosmetyczny - płatki kosmetyczne 120 szt. - krem aloesowy z alterry- postanowiłam spróbować i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Niby porównałam składy i ten nawilżający ma krótszy, za to aloesowy jest bogatszy w naturalne składniki (m. in. olejki) tylko niepokoi mnie ten alkohol na drugim miejscu w składzie (mam nadzieję, że to nie alkohol denat. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
I ja stałam sie szczęśliwą posiadaczka pędzli. Wzięłam po jednym czyli w sumie 4, tego do cieni nie planowałam. U mnie tez brak zainteresowania pędzlami, a wisiało ich sporo, niepotrzebnie sie martwiłam. Kupiłam też podkład i tez szalu nie bylo, nawet sobie kolory patrzyłam, podeszła do mnie jedna pani i jak już wybrałam to potem zaczęło się zainteresowanie. Ogólnie jak przyszłam to oprocz mnie były tylko 3 osoby więc git.
#4930 | ||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
zaczynam żałować, że nie wstałam i nie pojechałam do tego rossa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swego czasu a było to dosyć dawno temu to był jeden z moich ulubionych skeczy- teraz razem z Tey i Potemowcami tworzą klasykę kabaretu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
szef wszystkich szefów
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też nie było szału na pedzle. Do podkładów spora kolejka. Byłam tam pierwsza i sięgałam po 1 z pierwszego i drugiego rzędu ale niestety to były 2 ivory, zle poustawiane były. no cóż wzięłam jaśniejszy, drugi dla koleżanki. Pędzel do pudru tez mam, tylko nie wiem po co mi skoro mam 2 inne
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Czyli jakoś poszło polowanie
![]() Mój tż też ma dla mnie pędzel do różu, wziął ostatni. A jaki dumny z siebie, chyba odezwały się w nim ukryte pokłady pierwotnego instynktu łowcy ![]() hehe ale zdobyczą by się chyba kumplom nie chwalił ![]() Pędzel już do mnie jedzie, więc cieszę się. Już będę miała całą kolekcję ET ![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
Ja byłam dziś w Rossmanie o godzinie 12. Na szczęście pędzle były jeszcze
![]() Dodatkowo kupiłam żel pod prysznic z Nivea dla chłopaka |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Rossa
![]() ![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-06-16 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Raczkowanie
|
Byłam dzis w moim R okolo 11 i dużo jeszcze pędzli zostało. Wzięlam tylko do różu, ale żałuję ze tego do podkładu nie wzięłam. Miałam do go juz w koszyku, ale głupia odłożyłam.
Podkładów też sporo było, ale ja się czaje na tego z Astora. Do kiedy jest promocja na kremy z AA Technologia Młodości? Nie wiem, który wybrać ten z gazetki Eveline biohyaluron 4D kremożel matujący czy AA Technologia Wieku 18+ Pielęgnacja Młodości, Krem matująco - normalizujący na dzień i na noc |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() |
#4940 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Poszłam tuż przed 15 i zdążyłam przed zamknięciem. Ostał się jeden pędzel do pudru, ekspedientka otworzyła go i ten w przesiwienstwie do mojego bardzo ładnie wyglądał. Dziewczyna wymieniła mi bez problemu, nawet paragonu nie chciała.
![]() Na odchodne wzięłam z półki ostatni płyn do kąpieli Bobini, tym razem kokos z wanilia. Jestem po pierwszej próbie pędzli i stwierdzam, że nie potrzebnie kupiłam ten do podkladu. Wolę jednak rozcierac palcami, naturalniejszy efekt uzyskuje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Rozeznanie
|
Tym do podkładu dobrze nakłada się maseczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
Albo podkłady naturalne czy naturalniejsze ( np. Biodetox Bourjois). Inaczej się nie da
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wskazówki, pewnie z nich skorzystam w niedalekiej przyszlości. Jednak żałuję wydanej kasy, bo jest to dla mnie rzecz zbedna. No trudno.
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- thanks. ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
Myślałam, że pędzle będzie najtrudniej kupić ze wszystkich rzeczy w gazetce, bo na forum wszystkie dziewczyny pisały, że planują je nabyć, więc już w sumie zrezygnowałam. Pomyślałam, że nie chce mi się wstawać o 8, żeby tłoczyć się w jakichś przepychankach. O Rossmanna na Saskiej Kępie zahaczyłam ok. 16:00 i byłam bardzo zdziwiona, bo były wszystkie rodzaje pędzli i to po kilka sztuk. A w poprzednich dniach jak przychodziłam po południu to nie było już żadnych prawie produktów z gazetki. Jeżeli któraś Warszawianka jeszcze ich poszukuje to radzę zajrzeć n właśnie na pl. Przymierza.
#4946 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam iść po pędzel do pudru i zaspałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
szef wszystkich szefów
|
Myślicie, że wymienią mi w przyszłym tygodniu pędzel ze sklejonym klejem włosiem?
Co oznacza DNS? ![]() Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-06-16 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Klientka w krawacie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.