|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, że można. Mam takie zrobione jedno już
![]() no tak ale Cie kojarzymy
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem tak jest ja tez tak mam ze jestem zla! poprostu mam dosc calego swiata, ale po jakims czasie humorek wraca poprostu musisz robic to co poprawia Ci humor ja jak jestem smutna to zawsze chce byc sama isc na spacer najlepiej gdzie nie ma ludzi;p albo wydrzec sie na TZ;] On wszystko musi przyjac na klate;p
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś smutno się tutaj zrobiło. Chcę żeby było jak wcześniej
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
ooo fajnie
) milo a tak z innej beczki: myslicie ze co dzidzia robi albo co czuje jak uprawiacie seks? myslicie ze na Niego tez to jakos dziala? ciekawa jest czy dzidzi to nie przeszkadza;p tak sobie jakos pomyslalam;] ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- nie ma plakania wszystko jest dobrze nie ma co sie smucic ) zjedz sobie arbuza albo brzoskwinie na poprawe humoru
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam Ja też Cytat:
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
A z tematów jedzeniowych. Powiem Wam, że zdradziłam dzisiaj moją ulubioną pizzerię, którą mam pod blokiem z sieci na D ( nie chcę robić reklamy dlatego nie piszę całej nazwy ) na znaną pizzerię na T. Już nigdy tego nie zrobię to znaczy nie kupię tej na T. Nie wiem czy kucharz tak te pizze spitolił ( druga była gratis), że tak niedobrej już dawno nie jadłam. Kiedyś ta pizza była rewelacyjna, ciasto wspaniałe. A teraz była do niczego. Ciasto jakieś mało słone, mało sera. Chyba, że to tylko jest tak w tym lokalu. Napisałam skargę, bo już dawno nie jadłam tak niedobrej pizzy.
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na TVN Style leci program o 8 letniej anorektyczce masakra normalnie.
Będę później nie piszcie dużo.
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ja tez tak mam ze to co mi kiedys smakowalo teraz wogole nie jem bo nie mam ochoty i mi nie smakuje;/
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak tym razem nie w tym rzecz - niestety, bo mój TŻ również stwierdził, że tak niedobrej pizzy już dawno nie jadł. Z tym, że czasem może to być kwestia tej osoby, która robi pizzę, a nie całej sieci. Z tego powodu do nich napisałam, żeby zwrócili na to uwagę.
|
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Sola,
Dzisiaj taki dzień przez mecz Ale zobaczysz, wszystko sie "wyreguluje". Może to kontrowersyjne co teraz powiem, ale jeśli przez podejrzenie Marti, że ktoś ją inwigiluje rozpadnie sie wątek i dziewczyny przeniosą sie na zamknięty wątek bez nas...no cóż...to będzie przykre. Marti, Może zmien zdjęcie w avatarku, będziesz bardziej anonimowa, może nawet nicka zmień i wyślij reszcie na priva??? Szkoda reszty dziewczyn, tych uczciwych, które zwyczajnie przepadają za spędzaniem czasu na tym wątku, naprawdę...
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I weselej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że napisałaś skargę - często tak się zdarza, że ta sama sieć a inny lokal i inny kucharz i pizza jest albo rewelacyjna albo koszmarna. Kiedyś moja sasiadka zamówiła pizzę z PH i była tak koszmarnie tłusta że nie dało się jej jeść - natomisat w jednym z lokali tej samej sieci podają tak pyszną pizzę że mogłabym ją non stop jeść ![]() Teraz staram się robić pizzę sama w domu ze sprawdzonych i świeżych składników - mam przepis na pyszne ciasto od kolego, który dość długo pracował w pizzeri jakby ktoś chciał się pobawić to mogę podać. Cytat:
Podpisuję się po tym postem obiema rękoma i nogami - szkoda wątku i innych osób a tak jak pisałam trochę więcej ostrożności i większy kamuflaż. |
||
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę lecieć, ogarnę Was jutro lub w poniedziałek
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm czereśnie i bakłażan to chyba nie był dobry pomysł
Obawiam się że mąż będzie musiał miskę sedesową sklejać Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-06-16 o 18:29 |
|
|
|
#3319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
albo popiję to jeszcze maślanką i będę miała aktivię superTURBO :cojest:
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, ja tylko na chwilkę, nawet nie mam siły Was nadrabiać.
Pojechałam do koleżanki, nie mam prawka więc autobusem. Niby tylko 10 minut drogi, ale zdążyłam zemdleć w autobusie. Na nieszczęście stałam, bo nikt z tłumu nie puści ciężarnej na miejsce siedzące
|
|
|
|
#3323 | |
|
Raczkowanie
|
Melduję, że jestem a toaleta wisi cała
![]() Przepis na ciasto do pizzy: (porcja na dużą blachę taką które są w komplecie z piekarnikami) - 3,5 - 4 szkl. mąki - 50 g drożdży - łyżka oliwy - pół szklanki mleka - pół szklanki wody - szczytpta soli i cukru Do lekko podgrzanej wody i mleka (temp. nie powinna przekraczać 36 stopni - w wyższej zabijemy drożdże) dodać i rozpuścić drożdże. Dodać oliwę, sól oraz cukier. Wymieszać i dodawać mąkę. Potm zagnieść ciasto i odstawić do lodówki na 30-40 min .... co ciekawe drożdże rosną również w lodówce a nie tylko w cieple. Do ciasta można dodać ziół prowansalskich około 2 łyżek wówczas ciasto nabierze fajnego aromatu. Potam ja robię sos z całych pomidorów z puszki - miksuję z przyprawami, czosnkiem i świeżą bazylią, potem układam plastry mozarelli a reszta to kwestia dodatków i wyobraźni ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Matko dobrze, że nic się nie stało - a tych wszystkich pasażerów to ![]() Ja też ostatnio nigdzie dalej się bez męża nie ruszam bo często mam zawroty głowy i robi mi się ciemo przed oczami. |
|
|
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
Hej melduję, żę my już wróciliśmy z kawki u teściów, na kolację dostaliśmy sałatkę na wynos
, zajechaliśmy do marketu po słodycze i chrupki i czekamy na mecz Miłego wieczorku kochane, i napiszę jeszcze, że obojętne gdzie, byle z Wami Landi, o rany, teraz doczytałam...okropna przygoda
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-06-16 o 19:01 |
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
no mi się nigdy nie zdarzało mdleć. Pierwszy raz zemdlałam po tabletkach na nadciśnienie właśnie w ciąży. Potem po relanium, do tego miałam paraliż. A dziś po prostu za gorąco, i jeszcze ten tłum... ja już też nigdzie nie będę się sama ruszała, chyba nawet do sklepu sama już nie pójdę. Do sklepu to mogę brać psa, bo on jak coś mi jest to szczeka głośno i myślę że nawet by biegał za ludźmi jakbym upadła
on to jest prawdziwy przyjaciel nawet jak widzi że płaczę, to wyje jak suka do księżyca i mnie liże po twarzy
|
|
|
|
#3326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak. mam nauczkę na przyszłość. w każdym razie - moja koleżanka już w 7 miesiącu, ledwo chodzi, a jej córcia tak kopie że brzusio się przemieszcza
![]() mój M dzwonił, że zamiast o 20 będzie nad ranem bo tyle roboty mają... super, od 6 rano do może 3 w nocy?... Masakra jakaś
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-16 o 19:14 |
|
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
No to pięknie - to czym się Twój TŻ zajmuje że po tyle godzin musi pracować? W sumie po 12-14 godzinach to już myślenie całkiem wysiada.
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście na widlaku jeździ, ale jednak to też jest męczące
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
współczuję po tyle godzin pracować, wiem jak to jest bo sama mam bardzo ciężki okres w pracy za sobą - około 2 lata praca po 10-12 h tyle że za biurkiem do tego w weekendy studia trzeciego stopnia więc teraz mam wakacje na L4 przed następnym okresem wytężonej pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

wybij to sobie z glowy

a jestem tu od samego poczatku
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
czasem tak jest

I weselej