|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
tam się nie boję chodzić nawet sama, bo prawie wszystkich znam i wiem, że w razie jakiś problemów mogę iść do kogoś z nich prosić o pomoc.Z resztą jak mi się raz trafił taki dziwny "podrywacz" (swoją drogą to był jeden z dziwniejszych podrywów w moim życiu) to kumpel DJ zszedł z dj-ki, podszedł i zapytał czy ten facio mi przeszkadza i czy ma mu coś dosadnie wytłumaczyć ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
hello ewryłan
![]() Kawuszka, czadowe zdjęcie!!!! ![]() Motyl, masakra z tą gazownią.. moj tez czasami jest taki nieporadny:| przez co potem są tez problemy... Claris, ale wam budowa idzie!!! a ja nie widziałąm ani jednego meczu i nie jestem kompletnie na biezaco z euro ![]() Rain, niech sie mąż zrobi zazdrosny lepiej, bo ktos mu ciebie sprzatnie i co? ![]() a czemu pur blanca jest pudrowa?? w sensie ze taki pudrowy zapach?:P ja sie nie znam na perfumach, a pur blanca mi sie podoba. uzywam w sumie dwoch zapachow na zmiane (cerrutti 1889??czy jakos tak.. i white summer z avonu) a wytłumaczy mi ktoras o co chodzi z tymi glossy i shiny boxami?? to jest za darmo? wydaje mi sie, ze trzeba placic, a moja kolezanka mowiła ze za darmo... Moj antek jest taki kochany W piatek mam ostatni egzamin, wiec w koncu bede miec wiecej czasu na wizaz![]() Maya, jak tam????? Najka!!!! Oby wrociła z piercionkiem na palcu, a nie tylko na koszulce!
A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" Edytowane przez crozee Czas edycji: 2012-06-16 o 17:29 |
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadna się nie pojarała moją sesją w lipcu. Nie to nie
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo jest pudrowa co nie znaczy, że to źle - to taki typ po prostu.Glossy Box jest płatny - kosztuje 49 zł miesięcznie razem z przesyłką kurierską ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Jarać to się będziemy PO sesji ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Niedrogą
Nikon d3100 ![]() Ma najwięcej pozytywnych opinii spośród aparatów w tej cenie ![]() Cytat:
![]() Ja też miałam wczoraj dziwny podryw na lotnisku. Czekam przed tablica na wyświetlenie gate'u i podchodzi do mnie ok. 35 letni Anglik z tekstem "Świetna marynarka! Jaki to kolor? Nigdy nie spotkałem takiego odcienia różu"
|
|
|
|
|
#2767 |
|
MBZ♥
|
Crozee cieszę się że wrócisz
![]() Rain no ale jednak ostatnio musiałaś się kryć w łazience przed natrętem:/wiem, że CIę nikt nie sprzątnie Męzowi ale jednak pewnie milej byłoby Ci podczas takiego wyjścia z Nim![]() ja nie chodzę z tego względu co Karmelka czasem mamy babskie spotkania ale to raczej tam gdzie można posiedzieć, coś zjeść, jakieś większe wyjścia to z TŻ choć On to też Podpieracz ścian, tudzież Okupowacz stolika;_---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Karmelka a mówią, że Faceci rozróżniają tylko 3 kolory ![]() moja siostra ma nikona, ale nie wiem jaki numer i jakieś obiektywy też nie wiem jakie
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Rain trzymam za słowo
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- O której jest mecz?????
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Rain do nas też zawsze się przyplątają jakieś patafiany.Ale jak idę z koleżankami, które mój mąż zna to nie ma problemu. Natomiast jak jechałam na zlot do Wro to był bardzo podejrzliwy i nadal chce zobaczyć zdjęcia z tegoż, żeby mieć pewność,że wizażanki nie były tak naprawdę gromadą napalonych Zdzisków
![]() No i odnośnie Twojego "Romeo"... 14 października zeszłego roku byłyśmy na babskiej imprezie i akurat nauczyciele mieli imprezę z okazji swojego dnia. Podszedł do mnie i Karoli taki gościu (włosy do ramion, czarne, kręcone ) i zaczął nas zagadywać. Tzn. najpierw do mnie,ale jak zobaczył moją minę "idź stąd i nie wracaj" to od razu zrezygnował z tego pomysłu (Karola mówi,że jestem świetnym straszakiem na takie imprezy, normalnie zabijam ciamajdów i dyskotekowych podrywaczy wzrokiem ), ja mu jeszcze zaczęłam gadać,że jesteśmy nauczycielkami BIOLOGII i takie Później przyznał się Karoli,że to Romeo to od jego imienia-Roman ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Motylku
![]() taki ze mnie kibic, że nawet nie wiem
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie przypominam,że jedyną imprezą kiedy byłam miła dla obcych gości to był mój panieński,a miła byłam tylko dlatego,że miałam zadania do zrobienia.
Najgorsze było to,że trzech potem na dobre się do mnie przyczepiło i za mną łazili...wtedy trzeba było uciekać do kibelka
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Tańczę sobie, nie wadzę nikomu i nagle kątem oka widzę, że jakiś facecik (na oko 1.60 cm wzrostu) mi się intensywnie przygląda z odległości jakiś trzech metrów. Za chwilę znowu, tylko facecik o metr bliżej. I znowu, i znowu. Zaczepił mnie kolega, pogadaliśmy chwilę, ja się odwracam a... facecik stoi centralnie koło mnie i... GAPI MI SIĘ NA STOPY
Zrobiłam tak: i poszłam sobie na drugi koniec parkietu.Minęło 15 minut - facecik znowu koło mnie i znowu gapi mi się na stopy ![]() Cytat:
to też w sumie nie był "obcy" facet, bo jest w tej "naszej" grupie ![]() Fakt, cieszyłabym się gdyby P. od czasu do czasu poszedł gdzieś ze mną, ale chciałabym też nie rezygnować z tańca - jak gdzieś idę to naprawdę całą noc nie złażę z parkietu na dłużej niż 10 minut. A on nie tańczy - wyjątek zrobił tylko na własnym weselu No i nie chciałabym, żeby skończyło się na tym, że ja będę szaleć na parkiecie a on będzie siedział przy stole sam i się nudził. Jedna dziewczyna tak przychodzi z mężem na te imprezy - ona wciaż w tańcu a on siedzi sam i wyraźnie się nudzi.To już chyba lepiej chodzić samemu, zwłaszcza, że na miejscu mam zawsze tą samą zgraną ekipę przy stoliku |
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Romeo-roman
ja na potańcowki sama nie chodze, bo nie lubie za bardzo A z P. bylismy razem w typowym klubie tanecznym 2 razy tylko
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Rain normalnie jakiś fetyszysta z tego gostka
A miałaś jakieś sandałki?Ja lubię chodzić tylko do dwóch lokali w naszym mieście- w jednym grają takiego starego dobrego rocka, jazz itp. a w drugim w piątki grają lata 70'80'90'-takie szybsze rytmy Nie znoszę klubów, gdzie grają wszystko na jedno kopyto, techno i rytm ciągle na podobnym poziomie.
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2012-06-16 o 17:57 |
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, masz rację. Jesli to wam obojgu nie przeszkadza, to dobrze
W koncu nic złego nie robisz.
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, same kłamstwa po drodze :/ ![]() ![]() Mogę Ciebie kiedyś wypożyczyć na jakąś imprezę ?
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ciągle jakieś wpadki ze stopami nie czekając na rozwój wypadków dałyśmy obie drapaka, że aż się kurzyło a gostek jeszcze krzyczał za nami, żebyśmy się nie bały, bo on jest artystą |
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do stóp, to na pewno czytał nasz wątek kilka dni temu
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam mikrodermabrazję z TBS na dekolcie i jest boooooooska
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie umieraj Mam jeszcze kilka takich historyjek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
rain dawaj!
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra
![]() W prawdzie nie o stopach,ale moja Świadkowa do dzisiaj ma pompę z tej sytuacji W klubie siedzę ze znajomymi przy stoliku, siedzi z nami również "kolega kolegi koleżanki" - pech chciał, że mu chyba wpadłam w oko. Przysiadł się do mnie i... no własnie nic - tylko gapi się - wnikliwie, prawie bez mrugania. Ja nie wiem co zrobić ze sobą, szukam czegoś w torebce, łowię cytrynę ze szklanki, błądzę wzrokiem po ścianach - odejść od stolika nie mogę, bo mi skubaniec odciął drogę W końcu zdobył się na odwagę i zaczął mnie częstować papierosami. Inna sprawa, że przy okazji udało mu się poparzyć mnie w wierzch dłoni, ale mniejsza i w końcu walnął z grubej rury - przysunął się i natchnionym głosem rzecze: "czy mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś posągowa?". Dowalał się do mnie pół wieczoru, w końcu zaczęłam mu do spółki z koleżanką tłumaczyć, że mam narzeczonego - chyba nie do końca chwycił, bo mu alkohol przeszkodził, niemniej drugie pół wieczoru spędził na patrzeniu na mnie z drugiego końca stolika wzrokiem zbitego psa Snoopy'ego, dosłownie tak, że czułam się jak największy zbrodniarz dziejów ![]() |
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
No, przy moim TŻcie jestem skłonna na odstępstwo i uważam, że może się zaczynać od 178cm ![]() Ale przez 3 lata studiów miałam "adoratorów" niższych ode mnie o głowę i każdy uparcie twierdził, że jemu różnica wzrostu nie przeszkadza.... cóż... mnie przeszkadza ![]() I to samo miała koleżanka. Też ma 176cm a zawsze niżsi do niej podbijali. Nazwałyśmy ich "stowarzyszeniem krasnali".
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, chyba sobie po meczu walne jakies male SPA i z maseczka na twarzy i wlosach poczytam Gre o Tron ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Ja mam 165 cm a zdarzalo sie, ze nizszi adoratorzy sie znajdywali A. ma 182 cm wiec jestem cala happy
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz jak ja wtedy zdechłam ?
Nie jestem w stanie Wam przekazać w jaki sposób on wygłosił to wyznanie - to było na takim "przydechu" jak w starych romansidłach - masakra |
|
|
|
#2789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

i takie 

Zrobiłam tak: