|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- hiper, pasart na PW?
|
|
#3094 |
|
Pani Buka
|
a u mnie w mieszkaniu tak przyjemnie chłodno...
![]() pomalowałam się na mecz tak, że sama siebie nie poznaję - może Wam się uda
|
#3095 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Wprawdzie badania nie potwierdziły obecności tasiemca w moim organizmie, ale proszę bardzo:
O, u mnie też istnieje takie ryzyko Ale nie wiem, czy będę w stanie jechać, bo mnie dziś obtarły czeszki A chinosy kojarzą mi się z dresami na zumbę ![]() Cytat:
Okazało się, że to joga Ashtanga, więc trochę co innego niż do tej pory, ale to wystarczy, bym miała dziś zakwasy na łopatkach ![]() Prowadząca jest przecudna Moja poprzednia instruktorka od metody Iyengara pracuje teraz w Sadhanie na Długiej, ale ostatnio jak tam dzwoniłam, to mi powiedzieli, że zanim przyjdę na zajęcia dla początkujących, muszę odbyć dwumiesięczny kurs Już widzę, jak w lecie chodzę na wszystkie zajęcia 2x w tygodniu... Zwłaszcza że jak mam okres, to w ogóle nie ćwiczę.Cytat:
![]() Zawsze bałam się różu, żeby się nie skrzywdzić. Mam plackowate rumieńce i nie mam zarysowanych kości policzkowych, ale dobrze roztarty róż i bronzer dają radę. Na Wizażu znajdziesz wszystko ![]() Cytat:
Nad pustynią skakaliście?Zmyślna dziewczyna z kanału YT, która chciała sobie ułatwić przechowywanie cieni i wymyśliła fajne paletki. Cytat:
No to już nie samotną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03407820_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63070562_n.jpg Nie zgadzam się! Cytat:
![]() Ja nie wyjdę z domu bez BB kremu i pudru. Jak rano mam się kąpać i prostować włosy, to już nie chce mi się różować, cieniować, blendować... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-16 o 19:16 |
||||||||||
|
|
|
#3096 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla, jeśli malowanie sie oceniasz po fotkach fejsbukowych, to wiele makijaży jest nie spod moich palców (pędzli)
|
#3097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że będę kupować i kupować?Ej, czemu beznadziejny? Aż tak mnie nie lubicie? ![]() 2. Chyba mówisz o Pingwinku. Też lubię od nich lody ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34743440] No, dobrze myśli dziewczyna Polać jej ![]() Cytat:
![]() Ale 70 to mi potrzebne nie będzie! [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34743526]Spoko, spoko, jeszcze ją urobię [/QUOTE]Może będą ze mnie ludzie ![]() Heeeej! Jasne, że przygarniemy Powiedz nam ile masz pędzli, a Hiper powie Ci jakim jesteś człowiekiem ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34743913]no nie wiem, nie wiem... a co z tego będziemy mieć? 1. No proszę ![]() 2. Gratulacje ![]() Cytat:
![]() 2. Kolejna! Co jest ze mną nie tak? Myślałam, że jakoś mnie znosicie ![]() Cytat:
|
|
|
#3098 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie, otworzę w klubie, tylko ciągle zapominam |
||
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
No i po Euro
A w pierwszej połowie udawało się utrzymać piłkę :/Za to awans Grecji jest czymś nieprawdopodobnym |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34743440]
ad. 1 około godziny ale zazwyczaj robię to na 2 tury...ad. 2 mnie się marzy skoczyć... jak było? jak do tego przygotowują? opowiadaj! [/QUOTE] a pierzesz je co tydzień czy częściej? Ja dzisiaj się doliczyłam swoich. Mam 35 ale nie używam wszystkich. Jak było? Na pewno dużo stresu ale wiedziałam, że muszę to zrobić bo każdego roku trzeba wykonać 5 żeby wyrobić normę szkoleniową i dodatkowo dostaje się za to ok 300 zł/ mies. Jak zrobi się 10 skoków w roku to dodatkowo ma się 1% do emerytury i 10 dni urlopu więcej w danym roku. ![]() W każdym roku pisze się test ze znajomości budowy spadochronu i zadań do wykonania ( każdy skok jest inny: z bronią, zasobnikiem, w nocy itd.) i przed każdym jednym skokiem jest szkolenie praktyczne z zachowania się po opuszczeniu statku powietrznego ( sytuacje awaryjne, lądowanie itd.) Cytat:
Cytat:
Spadochron jest lepszy ![]() Cytat:
![]() tak, na pustynię która w takim tempie zarastania niebawem będzie lasem
|
|||
|
|
|
#3102 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - skakałaś już w nocy?
Hiper - pisałaś na telefon, którego nie miałam dziś w ogóle przy sobie, bo byłam na zakupach, a potem szybki obiad i mecz
|
|
#3103 |
|
Pani Buka
|
haha nie, tylko oczy
niestety nie miałam jak zrobić zdjęcia, bo TŻ aparat wyniósł gdzieś.szkoda że przegraliśmy a taka feta mogła być potem! ale może to my za późno przyszliśmy, może dziś było za dużo ludzi, ale odniosłam wrażenie, że Strefa Kibica jest kiepsko zorganizowana. zanim się zaczął mecz, czułam się jak na jakimś festiwalu typu Opener czy Coke, ale potem większość meczu musiałam stawać na palcach i wychylać się żeby widzieć chociaż kawałek boiska
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja miała piękny makijaż
Jestem wykończona
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, taka prawda, że niskie osoby miały problem z widzeniem. Ja jestem średniego wzrostu, ale we wtorek stał trochę przede mną facet w kapeluszu na głowie - musiałam się kiwać, żeby cokolwiek zobaczyć. Było bardzo dużo ludzi, podobno wiele stało jeszcze za ogrodzeniem. Powiększyli na tę okazję strefę, ale i tak nie wystarczyło. Ja akurat byłam w strefie VIP dzisiaj i widziałam tłum z góry (ale, oczywiście, miałam trudności z oglądaniem, bo przede mną był, a jakże, facet w kapeluszu). Podczas hymnu te wszystkie uniesione szaliki - piękne. A co do meczu. Co za szkoda. Ale dzisiaj kiepsko graliśmy. Mimo wszystko - niesamowicie smutno, że się nie udało. |
|
|
|
|
#3106 |
|
Pani Buka
|
Ville, strefa VIP to te miejsca siedzące na trybunach? na jakiej zasadzie tam się wchodził? właśnie tak pomyślałam, że oglądać tam to prawie jak na stadionie
![]() mam wrażenie, że bardzo dużo osób było sfrustrowanych tym, że nic nie widzą, i zamiast kibicować, to bujało się i stawało na palcach, próbując dostrzec piłkę na telebimie
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze: brawa dla Tytonia. Przez wszystkie te trzy mecze bronił bardzo dobrze. |
|
|
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Ja pedzili trochę mam, ale takie dobej jakości to tylko 3 i tylko tych używam na codzień Teraz będę polować na jakiś dobry do cienii.Nie kupuję ich za dużo bo i tak większości nie wiedziałabym do czego używać, a moję palce są narzędziem uniwersalnym w makijażu ![]() Odebrałam lakiery od Malli są śliczne Pomalowałam paznokcie Nudziaqiem i jak dla mnie on jest trochę różowy, ale i tak mi się bardzo podoba ![]() Taka piękna pogoda, a ja siedzę cały czas w pracy i wyjdę dopiero wieczorem Miłej niedzieli
|
#3109 | |
|
Konto usunięte
|
Raz, i to był najgorszy mój skok. Cały czas się trzeba spinać bo nie widzisz na co lecisz i kiedy wylądujesz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ledwo doczłapałam do domu...Moje łóżko nigdy jeszcze nie było tak wygodne
Zdecydowałam, że nie idę dzisiaj na zajęcia
|
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
witam sie po urlopie. Było super, tylko teraz odsypiamy jazde w nocy. Odsypiamy tyle ile Helusia pozwala, bo gwiazda spała całą drogę a my nie. Jutro do pracy co cóż, wiedziałam że będzie ciężko ale nie az tak. Złożyłam wniosek o obniżenie etatu i to daje mi ochronę przez rok przed zwolnieniem, ale mogą mnie zwolnić dyscyplinarnie i beda bardzo chcieli. Złożony problem.... ![]() Prorodzinne państwo. Ineso - L4 nic mi nie daje w tej sytuacji bo chyba do końca życia albo zmiany pracy musiałbym byc na l4. Penewie bedę sie mniej udzielac ale bardzo chetnie wybiore sie na spotkanie z Wami! A i na poczcie czeka na manie zamówionoa iveroscher czy jak sie to tam pisze Edytowane przez mszpilka Czas edycji: 2012-06-17 o 11:24 |
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak pogoda się udała nad morzem? Co do pracy to nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę o takich sytuacjach jak Twoja...
|
|
#3113 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dyscyplinarnie nie mogą zwolnić bez powodu, mój znajomy wygrał kiedyś proces i musieli go przyjąć z powrotem. Mimo fatalnej atmosfery osoby mu nieprzyjazne same się z czasem zwolniły i teraz jest tam szefem.
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, bluzki super
idealnie trafiłam z rozmiarem
|
#3117 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Pani Buka
|
cieszę się
a powiedz mi, one Ci sięgają tak do bioder czy są dłuższe? bardziej luźne na dole czy dopasowane? bo też na nie patrzyłam, może sobie kiedyś tam kupię.
|
#3119 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Szkoda że odpadliśmy z Euro Mecz oglądałam z moja kuzynką w miłym lokalu rzut beretem ode mnie nawet sobie szalik sprawiłam. Przyda się na inne mecze, reki, siatkówki, na olimpiadę ![]() ale upału to ja nienawidzę. |
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Sięgają mi za połowę tyłka i są dopasowane.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

. Poza tym poszłam o 2, więc 8 godzin snu mi się należy jak psu buda
.

Już widzę, jak w lecie chodzę na wszystkie zajęcia 2x w tygodniu... Zwłaszcza że jak mam okres, to w ogóle nie ćwiczę.

czasami mi się nie chce, ale tak zupełnie bez czuję się jeszcze gorzej, więc przynajmniej tuszu do rzęs muszę użyć 

Polać jej 

Siedzę własnie z lawendą na buzi. Jak dojrzę jakiegoś nieoczyszczonego/niezamkniętego pora to znajdę Cię, nawet na tym Borku
A w pierwszej połowie udawało się utrzymać piłkę :/