Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 19:25   #3331
karolamankowa
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
hej kochane, ja tylko na chwilkę, nawet nie mam siły Was nadrabiać.

Pojechałam do koleżanki, nie mam prawka więc autobusem. Niby tylko 10 minut drogi, ale zdążyłam zemdleć w autobusie. Na nieszczęście stałam, bo nikt z tłumu nie puści ciężarnej na miejsce siedzące szczęście takie, że nic mi się (chyba) nie stało. Ocknęłam się na ławce na przystanku, jakiś facet mnie wyniósł z autobusu. Do tego kierowca autobusu zamówił mi taksówkę i za nią zapłacił, co jest dla mnie ogromnym szokiem. W każdym razie już troszkę lepiej, M za godzinę wraca to się mną zajmie. Ja robię chłodne okłady na czoło i dodatkowo siedzę przy wentylatorze
Matko!
Landi, dobrze ze nic Ci sie nie stało
Kochana, musisz mieć zawsze ze sobą butelkę wody i unikaj podróżowania samemu. No niestety temperatura mimo II trymestru da nam sie we znaki...i tak dobrze że to nie III

No i jeszcze TŻ... Ehhh Kochana no nie najszczesliwszy to wieczór dla Ciebie
Stary 2012-06-16, 19:30   #3332
natallkaa
Wtajemniczenie

Matko dziewczyny co się dzieje? muszę zaraz szybko nadrobić bo nie jestem w temacie, jaka inwigilacja???

Landi całe szczęście, że Ci nic nie jest!!
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:38   #3333
landi0909
Zakorzenienie

no ja butelkę wody miałam, ale nic nie dała, bo też ciepła się już zrobiła jeszcze bardziej się pociłam i więcej wody traciłam
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:43   #3334
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kochane (na wstepie)
Nie pozwolmy zeby nasz watek umarl, przez jakas i.d.i.o.t.k.e, ja osobiscie sugerowalam zeby rzecz prywatne i zdjecia byly w klubie a reszte niech sobei babsztyle czytaja i zazdroszka

Marti
wspolczoje i osobiscie bede obserwowac osoby i jezeli cos z czasem wyjdzie, dziewczyna ta bedzie zgoszona tu i dalej... wiec sama sobie problemow narobila.

Landi odpoczywaj kobieto

Panny Mlode wszytskiego naj naj njalepszego na nwej drodze zycia

A my wrocilismy z birthday party dziecko mi wlasnie zasnelo z tego entuzjazmu a ja chyba sobie kawke zrobie

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-16 o 19:44
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:48   #3335
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
mi mama nakupi we wrześniu ciuszki a potem to już z TŻ tylko kupimy łożeczko, wanienke itd. wózek mama kupuje[
pozazdroscic

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale mi się nic nie chce...
przeglądałam sobie z ciekawości zdjęcia ciężarnych w bikini i powiem wam, że nie wygląda to źle Zakupię jakiś fajny strój i mogę pędzić na plażę
ja mam tankini i w nim śmigam odkad mialam pierwszego synka bo strasznie popękałam

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
martii wlasnie czytam ze Laurka spi z wami kurcze ja chcialam moja juz odseparowac ale nowy dom na gorze na razie nie bedzie barierek mamy duza sypialnie wiec beda z nami ale niunia oddaje lozeczko i dlatego chce miesiac pomieszkac przed porodem zeby sie przyzwyczaila
powiedz mi wczesniej bedziej ja przenosic czy dopiero jak malenstwo sie pojawi booo chyba bedzie ja budzic- my najwyzej bedziemy spac osobno ja z dzidziem a tz z gabi
my juz teraz mamy tak ze chlopcy spią razem obok naszej sypialni wiec jak beda juz bliźniaczki to nie bedzie problemu z przeopowadzkami bo małe dostaną łóżeczko w naszym pokoju na razie wspolne bo dwa sie nie zmieszczą a pozatym przy bliźniakach to dobrze dzieciom robi

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane (na wstepie)
Nie pozwolmy zeby nasz watek umarl, przez jakas i.d.i.o.t.k.e, ja osobiscie sugerowalam zeby rzecz prywatne i zdjecia byly w klubie a reszte niech sobei babsztyle czytaja i zazdroszka ...
ja juz na innym forum tez mialam problemy przez to ze ktos mnie rozpoznal, wklejalam tez zdjeci ale teraz pewne rzeczy zachowuje dla siebie i tyle a to co tu pisze jest prawda a jak kogos prAWDA W OCZY KOLE TO SAM MA PROBLEM

NAPIEKLAM 10 BLACH CIASTECZEK,6 RODZAI A MALI DEKOROWALI ,ALE MIELI UBAW.A POTEM CYRK...NORMALNIE LEPIEJ NIZ W DZIEN DZIECKA :p
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:48   #3336
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane (na wstepie)
Nie pozwolmy zeby nasz watek umarl, przez jakas i.d.i.o.t.k.e, ja osobiscie sugerowalam zeby rzecz prywatne i zdjecia byly w klubie a reszte niech sobei babsztyle czytaja i zazdroszka

Marti
wspolczoje i osobiscie bede obserwowac osoby i jezeli cos z czasem wyjdzie, dziewczyna ta bedzie zgoszona tu i dalej... wiec sama sobie problemow narobila.
Dokladnie tez tak uwazam .. Jakas panika tu sie pojawila ze uciekniemy do klubu , ze juz tu nie bedziemy pisac .. dziewczyny spokojnie ..przeciez nie bedziemy z wątku rezygnowac .. Marti musi po prostu bardzije uwazac na to co pisze .. jesli chcialaby nam cos przekazac bardziej intymnego to po prostu daje nam znac zebysmy zajrzaly do klubu i tyle .. Przeciez reszte dziewczyn nikt tu nie sledzi . nie popadajmy w paranoje ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:52   #3337
landi0909
Zakorzenienie

...a skoro marti wie kto to jest w realu, to myślę że dziewucha powinna się wystraszyć i dać sobie spokój w razie czego możemy podać sobie wzajemnie na PW jakieś namiary na siebie np fb albo nk, będzie też łatwiej zweryfikować każdą z nas ja np mam konto i tu i tu od wielu lat, więc raczej wiarygodna jestem pod tym względem i nie mam nic przeciwko temu, żeby mieć Was w znajomych, marti zresztą już mam
Stary 2012-06-16, 19:53   #3338
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

A co wogole u reszty, nie powiem nie nadrobilam nic tyle piszecie

Co do rozpoznania przez innych ja osobiscie nie mam sie czego wstydzic w swoim zyciu wiec co mam sie przed innymi chowac

A i 19 tydz mamy ostatni z nastych nastepny juz pelna 20

Ja nie mam fb ani nk jakos nie przepadam za takimi spelecznoscowkami, ale moge swoje zdjecia do profilu wstawic, kogo bede miala w znajomych bedzie mnie widzial

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-16 o 19:58
Stary 2012-06-16, 19:54   #3339
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
A co wogole u reszty, nie powiem nie nadrobilam nic tyle piszecie

A i 19 tydz mamy ostatni z nastych nastepny juz pelna 20
gratulacje!!!
Stary 2012-06-16, 20:00   #3340
DeKajka
Zakorzenienie

Landi, Micia-Kicia, Weronika i Marti - wysłałam wam zaproszenia na fb

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-16, 20:02   #3341
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
przyjęte!

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-06-16 o 20:06
Stary 2012-06-16, 20:02   #3342
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Przyszłam dziewczynki do Was, bo zaraz się zaczyna studio przed meczem w tv - tutaj też główne komentatorki obecne?

Ale dzisiaj miałam długi dzień, pojechaliśmy kupić auto i wracałam za TŻtem, który jechał tym nowym...ale się nawkurzałam na niego! Opanowywał inne auto, więc najpierw jechał 40km/h, a jak co do czego przyszło, to przejeżdżał na pomarańczowym, albo wyprzedał autobus mając lukę na jedno auto i ja zostawałam w tyle. Potem łaskawie na mnie czekał i wychodziło, że jeżdżę jak jakaś ostatnia łamaga, bo nadążyć nie umiem
Dodatkowo wiozłam zimówki z tego nowego, dwie w bagażniku, dwie na fotelami przednimi na ziemi...I na każdym czerwonym i stopie z całą siłą leciały mi na plecy, aż mnie boli kręgosłup teraz
Dobrze, że na wieczór żadnych planów - meczyk i wizaż, bo już jestem tak zmachana, że czuję się jak stara babcia.
Stary 2012-06-16, 20:05   #3343
DeKajka
Zakorzenienie

Landi - to ty mi lubujesz zdjecia tak ?Dobrze traflam na Ciebie ?

Na pamiątkę ...

Edytowane przez DeKajka
Czas edycji: 2012-06-16 o 20:07
Stary 2012-06-16, 20:05   #3344
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Przyszłam dziewczynki do Was, bo zaraz się zaczyna studio przed meczem w tv - tutaj też główne komentatorki obecne?

Ale dzisiaj miałam długi dzień, pojechaliśmy kupić auto i wracałam za TŻtem, który jechał tym nowym...ale się nawkurzałam na niego! Opanowywał inne auto, więc najpierw jechał 40km/h, a jak co do czego przyszło, to przejeżdżał na pomarańczowym, albo wyprzedał autobus mając lukę na jedno auto i ja zostawałam w tyle. Potem łaskawie na mnie czekał i wychodziło, że jeżdżę jak jakaś ostatnia łamaga, bo nadążyć nie umiem
Dodatkowo wiozłam zimówki z tego nowego, dwie w bagażniku, dwie na fotelami przednimi na ziemi...I na każdym czerwonym i stopie z całą siłą leciały mi na plecy, aż mnie boli kręgosłup teraz
Dobrze, że na wieczór żadnych planów - meczyk i wizaż, bo już jestem tak zmachana, że czuję się jak stara babcia.
i mówi to ta, co powinna leżeć

DeKajka ojj już usuwam post a Ty też usuń z cytatu tak to ja Ci lubuję posty np o tych sercach
Stary 2012-06-16, 20:05   #3345
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Magdaef biednas, tak to z chlopami jest

A wlasnie ktore nastepne na wizyty ja za 2 tyg w piatek juz sie doczekac nie moge

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-16, 20:07   #3346
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Wczoraj dostałam ciche przyzwolenie od ginki na małą aktywność...niestety nie we wszystkich dziedzinach życia Ale liczę, że od czwartku mój prowadzący się zlituje nad nami, bo jak tak dalej pójdzie, to wieczorami będziemy grać w Eurobiznes
Stary 2012-06-16, 20:07   #3347
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:

DeKajka ojj już usuwam post a Ty też usuń z cytatu tak to ja Ci lubuję posty np o tych sercach
juz ..

A czemu Cie to tak zdziwilo ???

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-16, 20:09   #3348
Kamalika
Raczkowanie

Today ja mam USG na 28.06. więc wcześniej niż Ty
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:09   #3349
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
juz ..

A czemu Cie to tak zdziwilo ???
bo stamtąd pochodzi moja jedna znajoma... i tak aż się ucieszyłam widzę że wszystkie kobitki stamtąd są super

magdaef no to dobrze, ale oszczędzaj się kochana a Eurobiznes nie jest aż taki zły...
Stary 2012-06-16, 20:10   #3350
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Marti,
To jest świetny pomysl
Proponuje tytuł: "Jak przyciąć bukszpan w spiralkę"

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Można mieć depresje w czasie ciąży ?
pewnie mozna ale Tobie nie pozwolimy jej miec

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ojej czasem tak jest ja tez tak mam ze jestem zla! poprostu mam dosc calego swiata, ale po jakims czasie humorek wraca poprostu musisz robic to co poprawia Ci humor ja jak jestem smutna to zawsze chce byc sama isc na spacer najlepiej gdzie nie ma ludzi;p albo wydrzec sie na TZ;] On wszystko musi przyjac na klate;p
jakbym o sobie czytala Moj biedny jest ze mna-ale jakze cierplwiy-i mowi ze i tak kocha swoja zlosnice ja czasami jestem tak wredna w tej ciazy ze zloszcze sie sama na siebie:/ no ale coz takie uroki-niebawem przejdzie. najpier wrzeszcze potem przepraszam na co on mi mowi ze swiadomy byl na co sie pisze :swiadomy praw i obowiazkow wynikajacych z zalozenia rodziny " hehe

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość

A ja mm ostatnio tak codziennie, nawet z domu nie wychodzę...
ja to samo :/ az mi glupio bo wszyscy znajomi to sie chyba na mnie poobrazali dzwonia, pisza i mam wyrzuty; obiecuje poprawe a jak przychodzi co do czego to lapie sie wszytskiego tylko zeby nie wyjsc z domu chyba musze sie ogarnac troche bo az mi glupio:/ zawsze bylam bardzo towarzyska, jak nie pelna chata to ciagle poza domem a teraz siedze jak ten ciec i kurde dobrze mi z tym cholera Michal mowi do mnie ze bez kitu teraz juz rozumie ze baby w ciazy sa inne-na pizze sie nie rzucam, siedze w domu, nawety na zakupy nie chce mi sie jezdzic jak mnie wygania

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
S.

Może to kontrowersyjne co teraz powiem, ale jeśli przez podejrzenie Marti, że ktoś ją inwigiluje rozpadnie sie wątek i dziewczyny przeniosą sie na zamknięty wątek bez nas...no cóż...to będzie przykre.

Marti,
Może zmien zdjęcie w avatarku, będziesz bardziej anonimowa, może nawet nicka zmień i wyślij reszcie na priva???
Szkoda reszty dziewczyn, tych uczciwych, które zwyczajnie przepadają za spędzaniem czasu na tym wątku, naprawdę...
nic takiego sie nie stanie.jestesmy i bedziemy co do zmiany to bez sensu bo co mam udawac kogos innego??nie po prostu musze uwazac co mowie a jak bede miala jakis problem bede pisac na pw i wszytsko w temacie.

Cytat:
hej kochane, ja tylko na chwilkę, nawet nie mam siły Was nadrabiać.

Pojechałam do koleżanki, nie mam prawka więc autobusem. Niby tylko 10 minut drogi, ale zdążyłam zemdleć w autobusie. Na nieszczęście stałam, bo nikt z tłumu nie puści ciężarnej na miejsce siedzące szczęście takie, że nic mi się (chyba) nie stało. Ocknęłam się na ławce na przystanku, jakiś facet mnie wyniósł z autobusu. Do tego kierowca autobusu zamówił mi taksówkę i za nią zapłacił, co jest dla mnie ogromnym szokiem. W każdym razie już troszkę lepiej, M za godzinę wraca to się mną zajmie. Ja robię chłodne okłady na czoło i dodatkowo siedzę przy wentylatorze
biedna dobrze ze nic powaznego sie nie stalo!! a dla tych co nie puscili to ludzka znieczulica.... za to dla reszty co pomogla!!
nie wiem czy Wam kiedys pisalam ale ja jak bylam mniej wiecej na tym etapie ciazy z mala to zemdlalam w supermarkecie przy kasie-byla kolejka a mi sie czarno przed oczami zrobilo i zjechalam po bramce-myslicie ze sie ktos zainteresowal??gdzie tam

Cytat:
Dokladnie tez tak uwazam .. Jakas panika tu sie pojawila ze uciekniemy do klubu , ze juz tu nie bedziemy pisac .. dziewczyny spokojnie ..przeciez nie bedziemy z wątku rezygnowac .. Marti musi po prostu bardzije uwazac na to co pisze .. jesli chcialaby nam cos przekazac bardziej intymnego to po prostu daje nam znac zebysmy zajrzaly do klubu i tyle .. Przeciez reszte dziewczyn nikt tu nie sledzi . nie popadajmy w paranoje ..
ja zrobilam juz co trzeba-usunelam bardziej intymne posty z roznych watkow wiec niech se szpera szuka co tam chce

dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze zmnienilam srodowisko w ktorym zylam dawniej i pozbylam sie wllasnie takich energetycznych wampirow, zyjacych poszukiwaniem sensacji z czyjegos zycia mam grono wspanialych, zaufanych, odpowiedzialnych, przyjaciol ktorych domena nie jest na☠☠☠*c sie, nacpac, isc po bandzie etc tylko cenia sobie wartosci takie jak milosc, szacunek dla innych, odpowiedzialnosc za rodzine chwala temu na gorze ze tak poprowadzil moja droge

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:12   #3351
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

kamilka ja mam 29.06 zaraz po Tobie

Marti tu masz nas a jak cos bardziej prywatnego to przeciez jest k.

Stary 2012-06-16, 20:12   #3352
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

Dobrze, że napisałaś skargę - często tak się zdarza, że ta sama sieć a inny lokal i inny kucharz i pizza jest albo rewelacyjna albo koszmarna. Kiedyś moja sasiadka zamówiła pizzę z PH i była tak koszmarnie tłusta że nie dało się jej jeść - natomisat w jednym z lokali tej samej sieci podają tak pyszną pizzę że mogłabym ją non stop jeść

Teraz staram się robić pizzę sama w domu ze sprawdzonych i świeżych składników - mam przepis na pyszne ciasto od kolego, który dość długo pracował w pizzeri jakby ktoś chciał się pobawić to mogę podać.
Mój TŻ robi przepyszną pizzę

Cytat:
oj tak. mam nauczkę na przyszłość. w każdym razie - moja koleżanka już w 7 miesiącu, ledwo chodzi, a jej córcia tak kopie że brzusio się przemieszcza

mój M dzwonił, że zamiast o 20 będzie nad ranem bo tyle roboty mają... super, od 6 rano do może 3 w nocy?... Masakra jakaś
Współczuje i jeszcze się słabo czujesz do tego uważaj na siebie

Cytat:
Kochane (na wstepie)
Trochę szkoda bo nie wszystkie jesteśmy w klubie

Cytat:
Ja nie mam fb ani nk jakos nie przepadam za takimi spelecznoscowkami, ale moge swoje zdjecia do profilu wstawic, kogo bede miala w znajomych bedzie mnie widzial
Ja też nie mam konta na FB ani NK, miałam kiedyś ale usunęłam bo też miałam nieprzyjemności...
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:12   #3353
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
bo stamtąd pochodzi moja jedna znajoma... i tak aż się ucieszyłam widzę że wszystkie kobitki stamtąd są super

magdaef no to dobrze, ale oszczędzaj się kochana a Eurobiznes nie jest aż taki zły...
No widzisz .. jaki ten swiat mały

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-16, 20:12   #3354
landi0909
Zakorzenienie

marti ja też byłam zmuszona kiedyś zmienić środowisko, i nie żałuję w moim poprzednim gronie "zaufanych" ludzi krążyły przeeeróżne plotki na mój temat. Takie, w których nawet nie było troszkę prawdy. Teraz uważnie dobieram znajomych, i wszystkich jeszcze dodatkowo selekcjonuję. I jak na razie jest ok
Stary 2012-06-16, 20:14   #3355
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Magdaef biednas, tak to z chlopami jest

A wlasnie ktore nastepne na wizyty ja za 2 tyg w piatek juz sie doczekac nie moge

Ja mam teraz w środę, nie mogę się doczekać
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:15   #3356
DeKajka
Zakorzenienie

Która oglada mecz? dzieje sie cos ciekawego ?

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-16, 20:15   #3357
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Pokrzywka to bedziesz juz wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka

DeKajka ja wlasnie uciekam na mecz bede pozniej

Stary 2012-06-16, 20:15   #3358
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Dziewczyny, ja coś jestem nie na bieżąco chyba (albo jeszcze nie na bieżąco ), ale widzę, że zgadałyście się na temat fb...Mogę prosić też na PW o jakieś namiary na Was, żeby powysyłać zaproszenia? Wysłałabym Wam link do swojego profilu, ale tak głupio mi się narzucać każdej z osobna
Stary 2012-06-16, 20:16   #3359
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Która oglada mecz? dzieje sie cos ciekawego ?
Owsiak śpiewa
Stary 2012-06-16, 20:16   #3360
marti86
Zakorzenienie

Magdaef ja kupowalam w tamtym roku przed wyjazdem nad morze no i polozylismy dzieci spac,przygotowalismy sobie kolacje chlopaki zrobili sobie drinka ja z kolezanka saczylysmy sobie winko i zaczelismy grac-smiechu bylo co nie miara ten co pierwszy zbankrutowal to sie prawie obrazil i potem na drugi dzien nie mogl przezyc hehe ale zabawa swietna szczegolnie na imprezach w takim swojskim gronie i jak malzenstwa graja i probuja brac na litosc swoje drugie polowy

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości